torsdag 31 december 2009

Gott nytt år!

onsdag 30 december 2009

Sov alldeles för länge idag,vaknade vid halv 12. Men ändå så är man trött. Vet inte varför ja är så trött hela tiden. Kanske all socker man äter. Måste iaf skära ner på det. Va till Jonas syster och fick mitt hårt färgat,så nu är man svarthårig igen,känns bra. Då är man iaf fin imorgon. När vi va hos hans syster så frågade hennes son efter Jonas hela tiden och letade,så barnkär Jonas är hehe. Jävligt kallt ute idag,men det knastrar så härligt under skorna. Imorgon så sägs det att det ska bli sån tjock dimma ute så att man inte ska se raketerna,men hoppas på att man kan det,det är ju liksom allt med nyår. Kommer lite folk imorgon,iof kompisar till Jonas men det blir bra det. Så slipper han och ja sitta helt själva. Först ska vi tvätta hela eftermiddagen sen blir det till att äta tre rätters.
Förätt: Toast med tonfiskröra.
Huvudrätt: Entrecote´med hasselbackspotatis och Cafe´de paris sås.
Efterätt: After Eight tårta.
Gott gott.
Har inge mer att förmedla.
Gott nytt år!
~Älskar dig~

tisdag 29 december 2009

Va ner på stan nyss och letade efter champanjeglas i plast,men lyckades inte hitta. Vi ska till ikea och rusta ikväll innan hockeyn. Hoppas på att hitta det där. I söndags hade ja och Jonas varit tillsammans i 3 månader,det går frammåt,och hoppas på många år till. Pratade med pappa igår på tele och undrade vad han skulle göra på nyår. Han skulle tydligen bara sitta själv hemma. Tråkigt nog. Hoppas att vi får det roligt på nyår,blir nog bara jag,Jonas och Martin men det duger. Kan bli roligt bara det. Jonas pratade om krogen men vet inte om ja har lust med det,då får han gå själv. Eller nej,det får han inte heller. Haha =P Nej nu ska ja kolla på bussresor till Ullared.
~Älskar dig~

måndag 28 december 2009

Igår fick ja vara med Jonas en hel dag. Så underbart. Känndes som om det va evigheter sen. Idag ska ja till Gränby igen och köpa smink,Ja vet Jag av alla personer! haha.Men måste ju vara fin på nyår :) Sen ikväll ska vi handla det sista och till IKEA en sväng. Imorrn blir det hockey. Va så länge sen vi va på det. Byggde ihop Band hero igår,vart inte så stort men det duger. Då kan det stå i vardagsrummet utan att ta en sån plats. Nu ska ja bara hitta folk som kan spela med mig. Haha. Får lära Jonas helt enkelt. Man kan spela trummor,gitarr och sjunga. Fan va kul vi får på nyår om det kommer dom vi bjudit :) Nej in i duschen.
~Älskar dig~

lördag 26 december 2009

Tog bussen ner på stan vid 12 och skyndade mig till Clasolsson innan biljetten på bussen gick ut. Köpte elvispen åt Jonas mamma och gick till Sivia torg för att ta bussen till Gränby. Väl framme så gick ja först till Kappahl,visste att där skulle det va längst kö,och det va det. Hittade en snygg topp och ett par byxor som ja ska ha på nyår. När ja tog kölappen fick ja nummer 303,och det va nummer 253,så ja satte mig ner och väntade. Gick rätt fort ändå. Sen så va ja ner på undervåningen och köpte Idol-Callse skiva,guld värd. Och ett minners kort till Jonas telefon. Handlade lite på ICA och traskade hemmåt. La mig i sängen brevid katterna och mös lite,såg så mysigt ut och ja frös. Sen har ja dammsugit,plockat lite,tänt ljus och skalat potatis. Ska fixa mat tills Jonas kommer hem från Solvalla. Sen vid 21 så ska vi gå på Stig larssons tredje triologi,Luftslottet som sprängdes,hoppas på att den är bra. Tiger fattade nyss eld. Han skulle gå ner från ugnen till diskhon och tog eld. Som tur va så slocknade han lika fort,och TUR att han inte sprang runt och fattade led på hela lägenheten. Dumma katt,att han inte lär sig. Nej lyssna vidare på Calles skriva.
~Älskar dig~
Jonas är på väg till Solvalla och ja ska ner på stan och se vad mellandagsrean har att erbjuda. Har lovar Jonas mamma att köpa en elvisp åt henne på Clasollson så ska se om ja kan hitta den,den skulle tydligen vara billig. Igår va vi hos hans syster Johanna och åt mat. Vi fick biobiljetter och en bild på hennes son Liam,perfekt julklapp :) Så ikväll så är det sista julmaten vi äter sen så slipper man skiten. Har inte så mkt att skriva,ska göra mig iordning och åka ner på stan.
~Älskar dig~

fredag 25 december 2009

Då va denna jul avklarad. Vi va hos Jonas ena syster och åt julmat,bytte klappar och åkte hem. Jag fick världens underbaraste julklappar av Jonas igår. En Elvistavla, Elvis Presley The Collection,en box med samlade skrivor och bäst av allt,Guitar Band Hero,jag har världens bästa pojkvän. Idag ska vi till Jonas lillesyster och äta mat. Och imorgon så åker Jonas till Solvalla och ja ska gå på mellandagsrea och se om man kan hitta något. Och när han kommer hem så ska vi äta lite julmat och bara mysa. Nej om man skulle ta och äta lite frukost och städa lite sen.
~Älskar dig~

torsdag 24 december 2009

3 dagar,10timmar,60 blommor,vet ej hur mkt rikare. Julaftons morgon har varit en underbar start på dagen. Första Jonas gjorde va när han kom hem va att ge mig frukost på sängen,sen fick ja öppna en julklapp,eftersom han har köpt tre åt mig och jag bara två så får han öppna sina ikväll när vi kommer hem ifrån hans syster. Fick Elvis album med samlade alla hans bra låtar. Blev skitglad,han sa att han stod och höll i Idol-Calles skiva men såg den andra så han köpte den,blev inte mindre glad för det,kan köpa Calles skiva själv,vilket ja måste nu på mellandagsrean. På lördag åker Jonas till Solvalla med sin pappa och några kompisar,och ja blir ensam kvar hemma. Vad fan ska ja hitta på? Ja ska nog gå runt på Gränby och kolla efter något att ha på mig på nyår. Sen får ja väl se vad som händer. Blir en lång och tråkig dag iaf. Uppe tidigt idag för att man inte kan somna om när han åkt till jobbet men ska snart stänga ner och försöka sova lite.
~Älskar dig~

onsdag 23 december 2009

2 dagar,10 timmar,50 blommor 1300 kr rikare. Igår va det olidligt. Så jävla mycket blommor att ja höll på att dö. Kände bara att ja ville hem. Så när vi hämtade sista lasset vid halv sju så sa ja till Jonas pappa att ja hjälper honom bara med blommorna i stan innan han skulle ut på landet sen fick han köra hem mig. Det va tur för han va inte hemma förns 22 igår kväll,det hade ja inte pallat. Just nu sitter ja och väntar på att han ska komma och hämta mig vid 10,han hade hela bilen full med blommor. Hoppas på att komma hem tidigare än 20 ikväll,men man vet ju aldrig,vill ju hinna spela bingolotto ikväll och umgås med Jonas,han jobbar imorgon på självaste julafton. Men ja har fan ingen julkännsla,vet inte vart den är,det är ju snö och allt men nej ingen feeling. Har iaf hunnit med att dammsuga,tömt kattlådan,gått med sopor,bäddat sängen,plockar och diskat nu på morgonen. Det känns skönt att ha det gjort,så ser det lite bättre ut,men finare kan det ju vara. Nej nu ska ja kolla vidare. Hörs.
God jul på er.
~Älskar dig~

tisdag 22 december 2009

1 dag avklarad,42 blommor,7 timmar och 500 kr rikare. Bara två dagar kvar. Det va väldigt segt och köra blommor igår,men det gick. Hämtade 3 lass med blommor,det blev en del. Skulle iväg idag halv 9,men jonas pappa ringde och sa att ja inte fick plats för att det va så många blommor,så nu sitter ja och väntar på att han ska ringa igen. Två dagar kvar till jul,men har fan ingen julkänsla än. Men ja vet att ja kommer få den bästa jul någonsin. Får äntligen vara med den som ja älskar mest,och slippa vara med min tjatiga familj. Iof så kommer ja ju sakna pappa,men vet att han kommer att ha det kul hos syrran iår. Hoppas ja,så han slipper sitta själv,då kommer ja må dåligt om man måste det. Vi vet inte vad vi ska göra på nyår,men nått måste man väl kunna komma på att göra,man måste nästan planera nyår långt före med folk,man kan ju inte bara våldgästa någon precis. Jag är jävligt glad för att ja har hittat Jonas,han får mig verkligen att må bra,och ja ångrar inte flytten hit. Det är nog det bästa som hänt iår. Bara några saker som fattas för att det ska bli perfekt,sen så :) Du vet att ja älskar dig även om du jobbar och vi inte umgås så mkt. Men ja vet att i Januari så ska vi åka bort och bara umgås du och jag. Längtar redan. Du är mitt liv och mitt allt.
~Älskar dig~

söndag 20 december 2009

Vi har inte gjort så mkt idag,men det är lagom. Känns inte som om man behöver göra så mkt mer. Vi va till ÖB och köpte julklappar till småbarnen. Liam lär bli glad,för det är en brandbil som låter,och han älskar verkligen allt som låter. Och tjejerna fick en varsin docka,likadana så klart,annars slåss dom. Hoppas dom går hem. Sen har vi bara latat oss,så jävla mkt snö ute och mer kom det idag. Händer väl inte så mkt mer ikväll mer än att Jonas vill se reprisen på dansbandskampen eftersom han somnde :) Äsch inge mer på lager.
~Älskar dig~

lördag 19 december 2009

Idag har ja varit med Jonas på hans jobb och hjälpt till lite,kan ju säga att det känns i kroppen när man inte jobbat sen Pingstkyrkan. Nu sitter man hemma och fryser och har ont i huvudet. Hoppas man inte blir sjuk igen,det har ja fan ingen lust med. Ikväll ska vi bara se på dansbandskampen och mysa. Umgås och ägna tid åt varandra. Lika dant imorgon. Då ska vi även baka pepparkakor..hehe lite barnasinne har man kvar. Ja orkar nog inte skriva mer nu. Kommer dessutom inte på nått mer.
~Älskar dig~

fredag 18 december 2009

Idag har ja hittat två julklappar åt Jonas,dom är rätt okej men vill hitta en till. Köpte julklappspapper och såg inte priset men gav 50 kr för EN rulle! WTF! Fan rena rama rånet. Men då va det väl typ en 70 meter. Jonas måste jobba imorgon och ja vill umgås,men vad gör man? nån måste ju hova in pengarna. Och för min del går det ju inge bra. Vi umgås för lite och han är ledig för lite. Två jobb tar musten ur än,men han är stark och orkar. Men nån gång kommer han att gå in i väggen och det vet han med. Jag lovar älskling,ja kommer inte lämna dig för att du jobbar mkt. Du är mitt allt och komer alltid att finnas här för dig det vet du.
Hm diska undan disken kanske?
~Älskar dig~

torsdag 17 december 2009

Igår satt man hela dagen i en bil och levererade blommor och på det tjärnade man ihop 200. Det är ju inte mkt men nu har ja pengar så ja kan handla julklappar imorgon. Ikväll ska vi på lägenhetsvisning,hoppas på att vi kan få den. Skulle inte skada och flytta till något större. Idag vet ja inte hur det blir med blommorna eftersom Jonas pappa skulle på möte. Snön ligger kvar vit ute. Det är verkligen fint men jävligt kallt. Tiger sitter i fönstret och njuter av solen,och duckar för fåglarna hehe. Nej frukost dax nu.
~Älskar dig~

tisdag 15 december 2009

Ännu en födelsedag avklarad,och igår va det Jonas 30års dag. Vi gick upp 07 igår morse och kollade på hans systersons lussetåg. Dom va så söta. Sen hem käkade frukost och gick och la oss och sov. Ja somnde som en stock. Sen upp diskade,käkade en lätt lunsch,iväg och handla och sen va det in i duschen och klä på sig. Över till hans mamma,det va där vi skulle vara,vi kunde omöjligen vara 9 st i våran lilla etta. Först kom Jonas ena syster med Liam och dom hade paket med sig. Så han fick en ny mobil som han är nöjd med,en chokladask som är slut och vita rosor. Sen ramlade alla andra in. Käkade smörgåstårta som va sjukt stor och som ändå är halva kvar på,fast dom tog stora bitar av.Men det kommer folk ikväll så vi får hoppas den blir uppäten då. Av mig fick han en morgonrock och en Magnus Uggla skiva. Han blev väldigt glad för paketen:) Nej nu ska ja äta frukost. Sen börja städa. Som vanligt :)
~Älskar dig~

söndag 13 december 2009

Fullrulle idag,skönt som fan. Började med att vi åkte till hans jobb och gjorde smörgåstårta,fy fan va vidrigt,men men inte ja som ska äta den =P fick hjälpa till och packa köttbullar,fick ha ett jättefint hårnät på mig och latexhandskar. Haha läckert. Sen drog vi hem,ja snabbduschade och sen åkte vi till Gränby och köpte present åt jonas syster som fyller år på onsdag men hade ett litet kalas ikväll. Hem till dom och åt god mat och lekte med barnen. Man verkligen ser hur Jonas triver med barnen,längtar tills vi får egna. Så nu är vi hemma igen och håller på med mat. Man blev inte så mätt borta hos hans syster eftersom det va så många som skulle ha mat. Trivdes som fan runt matbordet,älskar när det är mkt folk och barn som skriker,eller ja det sista kanske vi kan ta bort,barnen gillar ja,men inte när dom är höga på socker. Julen kommer bli underbar. Myser. Imorrn blir älsklingen gammal *retas* hehe,ska börja hans födelsedag med att gå på lussetåg på hans systersons dagis,härligt med lite barnsång. Sen hem,sova lite till,pynta med lite balonger och serpentiner och sen äta en god frukost tillsammans. Han ska få öppna sina paket med,som han gått och smygkollat på hela veckan. Sen vid 15 kommer det folk hem till hans mamma och där blir det ännu mer fika. Nej nu ska ja runda av,blev så förbannat långt.

~Älskar dig~

lördag 12 december 2009

Vad det bara ja som såg "idolfusket" igår? trode det skulle stå stora rubriker om det. Men tydligen inte. Jonas ligger och sover och katterna bråkar,vad ska man göra? får väl sätta på en film så att han får sova ut,han behöver verkligen det. Ja ska nog äta en lätt frukost innan han kommer upp,annars kommer ja hungra ihjäl. På måndag fyller Jonas och ja har inte hunnit handla klart till hans överaskning,så ja vet inte hur det ska gå till eftersom han är ledig på måndag. Får kanske fråga om hans föräldrar kan fixa det. Nu är du nyfiken va? ;) Nej frukost va det och sen kika film,inte störa den sovande björnen :)
~Älskar dig~

fredag 11 december 2009

Har städat och diskat,bäddat sängen och poppat musik. Nu är det iaf rent,fram tills jonas kommer hem,då ser det ut som ett bobnedslag igen. Men på söndag ska han städa har han lovat,och håller han inte det så vet ni ju iaf vem det är som städar? Precis jag. Har hört ifrån hans föräldrar att han aldrig haft så här rent som han har nu,tar ju det som en komplimang. Det ser ju bättre ut än va det gjorde när ja va här första gången ;) Det har gått fort fram för oss,flyttat hit efter två månader,fort tänker ni,vi med iof men ja älskar Jonas av hela mitt hjärta. Har aldrig kännt så här för någon annan kille,jag har gjort allt för honom,saker som ja aldrig gjort för någon annan kille. Han är iaf den som ja vill leva med,och hoppas att han vill detsamma med mig. Vet att ja kan tvivla ibland älskling,men du är den som får mig att gå upp ur sängen varje morgon. Du och ja för alltid?
~Älskar dig~

torsdag 10 december 2009

Nu är disken borta,lika så soporna. Ja har varit ner och hyrt film det vart Baksmällan,hoppas den är bra.Nya ljus är framtagna och snart ska ja fixa kasslern. Detta blir är jävligt mysig kväll. Vi ska bara äta gott och mysa med varran i soffan. Har längtat efter det. Undra om det är nå fel på Comviqs nät,smsen går inte fram till Jonas och inte hans till mig. Så drygt.
I jul blir det full rulle. Innan jul så ska ja köra blommor,det blir till att sitta i bilen mellan 07-23 ungefär. Utan att stanna och hinna fika eller gå på toa,det lär bli drygt men det ger pengar. Bara ja hinner handla julklapparna åt Jonas innan. Får jobba nästa vecka och få ihop lite så att man kan köpa nån julklapp iaf. Sen så jobbar Jonas på julafton och juldagen,tyvärr. Men på julafton så ska vi vara hos hans stora syster och juldagen hos hans lillasyster,mycket mat och många barn! Men det är roligt att fira men många,hemma så är det bara 7 st,men här så är det fler,mysigt som fan :)
Sen under nyår så vet ja inte vad vi ska göra,om vi ska ha fest eller vad vi gör. Nått roligt ska man väl kunna hitta på? Får se om Sonny och Emelie kommer,skulle vara roligt med lite folk hemmifrån. Pratade med Latten på msn för en stund sen,och han och Ac ville träffas och festa,så får ta med mig Jonas hem och göra det :) Latten och AC är ju dom ändra som man har kvar hemma.
I Januari tänkte vi göra en liten resa. Åka till en annan stad och bo på hotell och bara rå om varandra. Men vi vet inte till vilken stad. En bit bort men ändå inte för långt. Får se vart det bär av men ja ser iaf fram emot det. Det gör nog Jonas med. Nej kolla lite på tv och sen börja med maten.
~Älskar dig~
Igår va ja ner på stan och letade present åt Jonas. Efter två timmar ungefär så hittade ja en present åt honom. Skriver tyvärr inte vad eftersom Jonas läser bloggen..så på måndag kan ja avslöja vad han fick. Nu hoppas ja bra att han blir nöjd med det han får. Och så spelade vi ju biljard igår,Jonas måste ha tränat i smyg för han vann typ hela tiden. Men det va okej ändå,lite länge med 2 timmar bara. Räcker med 1 timme. Idag ska ja bara ta det lungt,diska och plocka undan från bordet. När man gjort fint så kommer Jonas hem,drar en repa och sen är det skitit igen. Ja vet inte om det beror på att vi bor litet men fan han behöver ju inte skita ner så förbannat. Men ja säger inget,han jobbar och står i hela dagarna så det minsta ja kan göra är att hålla hemmet rent. Nej diska nu.
~Älskar dig~

onsdag 9 december 2009

Igår så skulle vi ju ha spelat biljard,men Jonas kom hem runt lunch efter att han hade spytt på jobbet. Han va helt blek i ansiktet och sjukt trött. Så vi tog det bara lungt igår istället hyrde två filmer och bara mös. Han somnade vid 8 och sov en stund sen gick vi och la oss vid 10. Somnade som en stock och sov hela natten. Idag ska ja ner på stan och leta efter en present åt Jonas,kommer inte bli lätt men nått lär man ju kunna komma på eller hur? Sen ska ja träffa Jonas och Martin vid Sivia Torg där vi ska spela biljard. Om inte Jonas blir sämre under dagen,han hade ont i halsen i morse och i huvudet nu på jobbet när ja smsade och frågade hur han mådde. Såg när ja loggade in på bloggen att ja hade skrivit 700 inlägg,så detta är alltså 701. Fan inte illa.Men nu undrar man istället hur många som läser? Av dom ja läser så känns det som om det är bara ja som skriver dagligen. Från det ena till det andra,katterna för ett jävla liv idag,så nu är Castor instängd ett tag i sovrummet så det bli lite lungt,släpper snart ut honom för Tiger går utanför och jamar. Nej om man skulle dammsuga kanske? Glömde säga att igår fick vi ett brev från Uppsala hem att vi låg på 9ode plats till en större lägenhet,så nästa vecka ska vi på visning. Hoppas dom 8 andra säger nej :)
~Älskar dig~

tisdag 8 december 2009

Vid halv 4 natt när ja va upp på toa så låg Castor och delade kudde med Jonas. Synd att man inte hade kameran till hands,dom va så söta. Sen har det varit full rulle och ja får inte sova. Men nu när man gått upp så ligger dom i varsinna rum och sover. Typiskt. Idag ska vi spela biljard,kommer bli roligt,det va det ju sist iaf. Men om ja har samma tur och vinner idag det vet ja inte,men vet att ja kommer att slå dom i bilspel iaf..hehe nå kul måste ju ja med ha. :) Fan va det är tidigt,brukar gå upp nu,då går ju dagen lite fortare,och inte när man går upp 8. Nu är ju alla mina saker här,ink mina filmer,så man får väl mysa ner sig i soffan och slå på en,men Jonas fattas för att det ska vara perfekt. Men man kan ju inte få allt,får mysa ikväll istället.
~Älskar dig~

måndag 7 december 2009

I lördags så åkte vi för att packa det sista av mina saker. Det vart 3 lådor till. Sen på söndagen va det bara att packa alla saker och åka. Stannade till i Hummelsta för att fika och köpa lite godis ;) sen rullade vi vidare. När vi packat in allt i lägenheten så gick vi över för att käka mat hos hans föräldrar,sen åkte vi och lämnade bilen och började rensa blad alla lådor i lägenheten. Så det är några soppsäckar nu och två lådor som ja ska fixa innan Jonas kommer hem. Sen ska ja hinna tvätta om det inte är många blommor. Dammsuga och diska. Fan mkt att göra innan 16,kanske dags att börja?
Älskar dig..du är mitt allt

fredag 4 december 2009

Idag är Jonas ledig,vet inte vad vi ska göra. Tror vi åker ner på stan en sväng,måste till banken,och sen kanske spela lite biljard. Ikväll är det iaf idol och det måste ja se,undra vem som åker ut? Tror tyvärr på att det blir Kalle eller Tove. Erik är för bra för att åka ut,och så är det många fjortisar som skriker efter honom. Ja är sjukt trött idag men ändå kunde ja inte ligga kvar i sängen och sova,så ja gick upp och diskade,ovanligt va? Nej om man skulle äta nå lätt frukost nu innan ja väcker Jonas.
Älskar dig


Ditt namn kommer alltid stå skrivet i mitt hjärta!

torsdag 3 december 2009

Vad kan ja göra för dig? Du vet att ja vill göra allt för dig,du är mitt allt och den som ja vill dela mitt liv med. Du är den finaste person som finns. Mitt hjärta slår dubbla slag när ja ser dig. Du får mig att le,må bra och tro på mig själv. När du kommer in på morgonen innan du går till jobbet och pussar mig hejdå och säger att du älskar mig gör att ja orkar gå upp på morgonen för att kunna längta efter dig. och när ja träffar dig när du kommer hem från jobber blir ja så glad för att ja har saknat dig hela dagen. Kan du förstå att ja älskar dig och att det är dig ja vill leva med! Ja gör allt för dig och du är det bästa som hänt mig.
Förlåt
Sov lite länge idag. Kännde mig helt dö. Måste ta mig ann disken,men ja känner fan ingen ork för det. Men gör ja inte det så blir väl Jonas sur,orkar inte bråka om en sån sak. Sen ska ja gå till hans föräldrar för att slänga in en maskin tvätt,vill inte igentligen,för ja tycker inte om att gå in hos folk som ja inte känner så bra. Hans pappa är hemma och sover,det gör det ju ännu värre. Usch,men måste,vi har inga kläder och tvättar inte förns på måndag. Måste ha lite kläder när vi åker på lördag. Ska packa det sista av mina saker,det är inte mkt men det räcker till. Vet inte hur vi ska lyckas få dit kartonger,men det visar sig. Nej nu ska ja packa lite tvätt,äta frukost,diska och samla mod till att gå med tvätten.
Älskar dig

onsdag 2 december 2009

Du är mitt liv,mitt allt. Finns ingen som du. Älskar dig av hela mitt hjärta och hoppas på att det kommer att vara vi för alltid. För du är den mitt hjärta slår för!
Fan inte igen! Hatar när det blir så här. Snurrar i huvuet och ja rammlar,kan inte gå ordentligt och det känns som om hjärnan glider omkring,och det är nästan så man måste hålla i sig när man går på toa. Fan! Kan inte Jonas bara komma hem nu,vill ha honom i min famn.


Älskar dig
Slockade rätt fort igår,va helt slut. Precis som Tiger är nu,ligger avdäckad på bordet. Idag ska ja hinna diska och dammsuga och boka tvättid innan halv två då ja ska åka med blommor. Sitter här och funderar på vad ja ska köpa till Jonas i present och hur ja ska överaska honom på bästa möjliga sätt. Kan inte skiva för mkt här eftersom ja vet att han läser in blogg ;) Så tyvärr älskling,inge avslöjande här inte :) Är sjukt nöjd med vardagsrummet nu iaf. Det ser så mkt större ut och jävligt mkt ljusare. Jonas blev så glad igår när han kom hem och såg skillnaden och hur fint ja hade julpyntat. Det är alltid lika roligt när han blir glad. Då mår man själv bra. Nej om man skulle ta och göra nå nytta.
Älskar dig

tisdag 1 december 2009



Castor

Nu är målaren klar med sitt. Så nu sitter ja i sovrummet och väntar på att han ska hämta sina jävla saker så ja kan börja städa någon gång. Ser förjävligt ut på golvet. Måste dammsuga och moppa. Annars så är det skit fint med dom nya tapeterna och nymålade lister och vägg. Annars idag sker inte så mkt,ska köra blommor vid halv 2,sen ska vi handla när Jonas slutat jobba. Ska julpynta och möblera in sakerna igen så man kan sitta och kolla på tv. Lägger ut bilder på BDB sen så ni kan kolla. Inatt sov Castor och Tiger i sängen,på varsin sida om Jonas. Dom kan bara dom vill. Dom är lugna nu ligger nog under sängen och sover. Så det blir kanske till att vi behåller Castor ändå.
Älskar dig

måndag 30 november 2009

Idag har vi varit igång sen 7,eller ja nästan iaf. Halv åtta kom målaren och började med sitt arbete så vi gick in och la oss. Sen vid halv 9 så kom Jonas kompis så dom två åkte iväg och hyrde ett släp och ja bärde ut all skräp ifrån källaren,så mitt skräp får plats sen. Sen så har ja köpit nya skor,efter det så blev vi ner skjussade på stan där vi skulle kolla julklappar men så vart inte fallet. Vi köpte Sunes jul till oss själva istället :) den är ju fan den bästa julkalendern genom tiderna. Sen tog vi bussen till Gränby där vi gick runt och hittade väl inge speciellt utan ja kollade efter nått att köpa till julen att ha på mig. Nej fan palla mer.
Skriver när målarn är klar med sitt.
Älskar dig

söndag 29 november 2009

Igår så va vi hem och packade alla saker. Trodde det skulle ta längre tid än va det gjorde men faktiskt inte. Men fan va skit man samlar på sig genom åren. Så vi åkte hem idag,tog med mig mina julsaker så ja kan pynta sen. Ja gör det inte förns på tisdag så målaren varit här och tapetserat om. Ska bli så skönt att få det gjort. Så nu ligger vi på en madrass ifrån sängen. Va ju tvungna att bära soffan till jonas föräldrar och bordet ner i källarn. Tv-bänken får vi ställa i mitten och frysen i hallen. Haha fan vi bor för stort. Eller? Pappa va iaf pratglad igår. Saknade honom väldigt mkt. Så det känndes skönt att träffa honom igår och han verkar rätt så glad för min skull att ja ska flytta. Eftersom katterna inte går ihop så som vi hoppades på så får vi låsa in dom på olika håll. Nu när det ska bli omtapetseras så ska en vara på dass och en i sovrummet. Ja vet inte snällt tänker ni,men vad gör man när dom inte går ihop? Dom är som små barn. Så imorrn ska man upp tidigt,blir att gå upp vid 7 eftersom målaren kommer halv 8. Och sen kommer Jonas kompis halv 10 så vi kan ränsa ut ur källaren. Nej nu ska ja inte skriva mer,utan gör det imorgon. Två dagar utan tvn hur ska vi klara oss?
Älskar dig

fredag 27 november 2009

Det går tyvärr inge bra mellan Castor och Tiger. Dom bråkar hela tiden,och igår så va det blod i hela sovrummet. Så dom får vara på olika håll. Castor i sovrummet och Tiger i vardagsrummet. och sen byter vi på nätterna,då är Tiger med oss och sover. Vi måste bli av med honom,om vi inte får honom såld måste vi tyvärr nacka honom. Ikväll så ska vi hem till Martin,för att dom ska supa innan vi ska på hockeyn. Ska bli roligt. Så länge Jonas inte blir dryg. Fan ja är hungrig,om man kanske ska värma maten från igår. Den va så jävla god. Eftersom min älskling har lagat den ;) hans mat är gudomlig. Nej nu ska ja göra annat.
Älskar dig

torsdag 26 november 2009

Igår så va vi iväg och spelade biljard. Ja vann över både Jonas och Martin,fast ja spelde sämst! Moahaha:) Och så slog ja båda i bilspel. Ingen rolig kväll för dom,när dom fick spö av en tjej. Sen när vi nästan hade kommit hem så kom Davids fru och lämnade Castor. Världens sötaste katt. Men ja tror inte att Tiger och han kommer överens. Dom har bråkat nästan hela natten. Men ja hoppas på att dom gör det iaf. Idag ska tapetseraren komma igen för att spackla resten av väggarna,sen tänkte ja åka ner på stan och köpa några rosor åt Jonas. Han säger att han aldrig fått blommor av tjejer,så ja hoppas han blir glad :) lite som tack för en trevlig kväll igår och för att ja älskar honom. Nej nu ska ja äta frukost.
Älskar dig

onsdag 25 november 2009

När vi va hemma hos Jonas kompis David här om veckan så hade han en sån söt katt så ja visste inte vad ja skulle ta vägen. Han va gosig och ville sova i knät. Vilket Tiger aldrig vill göra. Vi frågade om vi fick ta honom men han skulle fråga dom andra i familjen först. Men Jonas hade fått sms imorse där det stod om vi ville ha katten fick vi ta den annars så skulle den avlivas. Ja sa direkt till Jonas att vi skulle ha honom. Så snart blir det en till i familjen ;) bara Tiger och han går ihop. Ska snart iväg och köra blommor. Hoppas det är många nu på förmiddagen. Orkar inte sitta hela dagen som igår. Ikväll blir det biljard. Kanske med Martin också,men han visste inte eftersom hans syster hade fått barn och han skulle åka och hälsa på. Men hoppas på det för det är roligaren när man är fler. Men ja säger ju inte nej till att umgås med Jonas själv ;) Eftersom han va så förbannat trött igrå så orkade han inte vara "social" men ja klandrar inte honom. Nej nu måste ja in på dass innan ja ska iväg.
Älskar dig

tisdag 24 november 2009

Igår när ja skulle stänga dörren så stod ja där helt plötsligt med handtaget i handen. Så Uppsala hem har nyss varit här och kollat. Det första han sa va " Här har det gått vildt till" Ja svarade bara " Nej faktiskt inte" och det är ju sant. Är väldigt trött idag,vet varför men håller det för mig själv. Inget ja vill prata om på bloggen. Nu har han varit här igen och fixat med dörren. Men hela allt va av i låskolven så han va tvungen att byta allt. Nu är dörren bytt,eller ja iaf låset och handtaget. Och samtidigt kom tapetseraren som ska göra om i vardagsrummet/köket. Perfekt tajming. Men han skulle komma på måndag och börja,halv åtta på morgonen. Ska bli skönt att få det fint,för en gångs skull. Nu ska vi bara köpa en borrmaskin så vi kan få upp rullgardinen och hyllorna i sovrummet. Sen blir det perfa,och mina saker ska hit :) Nej nu ska ja diska och äta frukost.
Älskar dig av hela mitt hjärta!

måndag 23 november 2009

Äntligen så har ja sovit bra inatt,därför ville ja sova mera,men Jonas smsade 11 och väckte mig. Kanske för att ja ska iväg 12:15 med hans pappa och köra blommor,ska bli härligt och tjärna lite pengar,så ja kan köpa en present till Jonas. Han fyller ju snart och vill kunna ge honom nått,även om det kanske inte blir lika mkt som han gav mig,måste ju köpa nått,annars så känns det fel. Men vad? Har ju redan problem med julklapparna. Han skämmer bort mig som fan,det känns fel men ändå så är det roligt och få presenter. Men ja känner mig underlägesen eftersom ja inte har pengar så ja kan handla lika mkt åt honom. Men för dom pengar ja tjärnar denna vecka ska ja köpa mig en fin present åt honom,nån som kan hjälpa mig att komma på vad?
Nej nu rundar ja av,ska snart iväg.
Älskar dig

söndag 22 november 2009

Vaknade för drygt en timme sen,ja vet lite väl sent. Men vi kom inte i säng förns 4 imorse. Vi kunde fan inte sova,inte bra och vända på dygnet när Jonas ska upp och jobba både i natt och i morgon bitti. Väldigt seg söndag idag,men det är det väl med alla söndagar. Vet inte vad som sker idag,inget tror ja. Kanske till Jonas syster för att han vill bli klippt. Nej ja orkar fan inte skriva mer.
Älskar dig

lördag 21 november 2009

Dansbandskampen är inte lika bra längre nu när inte Date är med. Men ja gillade grabbarna med tränigsoverallerna,dom gjorde Nannes låt bra. Man blev ju lite sugen på att köpa en overall. Haha. Idag har vi varit ute med blommor,va lite kämpigt att åka bil men det gick bra. Skönt med sol,man känner sig lite piggare efter det. Känns som en slappdag idag,som alla andra..men ändå så känns det som om man gjort nått. Nästa helg så åker vi hem och packar ihop mitt,och sen är man uppsalabo på heltid. Hehe. Hoppas på att elen finns kvar,blir så jävla tråkigt annars. Måste kanske ringa och säga upp lägenheten också,jonas är så jävla på om det. Tjat tjat ifrån alla håll,men måste hålla med om att ja är lite lat...nej om man skulle ta och kolla på Transformers på tv. Ha en fortsatt trevlig helg.
Älskar dig

fredag 20 november 2009

Kan inte förstå att ja sover så dåligt om nätterna. Så slut som man är på kvällarna så borde man ju slockna direkt. Men nej,det går inte alls. Sen när Jonas kommit och pussat mig hejdå och gått så tog det 10 min så slockna ja,sovit skönt som fan,känner mig rätt pigg,men denna hosta tar döden på mig. Onsdagens hockeymatch va grym,väldigt spännande i 2a perioden med slagsmål och Almtuna petade in ett mål när det va 2 sek kvar. Men sen kom oskarshamn och petade in två mål på bara några minuter. Men Almtuna vann med 3-2. Vet inte varför ja gillar hockey så mkt. Ja mena på tv så suger det att kolla,med irl så är det riktikt roligt. Tackar iaf min älskling för att han vill ha med mig. Frdag idag då. Händer inget speciellt mer än att det är Idol ikväll. Ska nog bara mysa i soffan,eftersom min förkylning inte vill gå bort. Är väldigt less på den nu. Usch. Nej göra frukost. Ska man ha pyjamas på sig hela dagen?
Älskar dig

torsdag 19 november 2009

Sov dåligt inatt. Va uppe flera gånger och hostade. Provade att sova sittandes men det gick ju inte alls. Så till slut så orkade ja inte med det längre så ja öppnade fönstret. Så himmla skönt. Men ja måste ha drömt att ja hostade hela tiden,känndes som om ja låg och vred och vände på mig hela tiden. Va upp 08:15 och då ringde Jonas pappa och frågade om han inte skulle jobba eftersom han stod och väntade,men han hade väl glömt bort det att han va ledig. Sen kunde ju inte vi somna om,så vi gick upp och har setat halvdäckade i soffan. Idag ska vi nog inte göra något alls,bara slappa...skönt som fan. Och njuta av att Jonas är hemma. Nej dra sig in i duschen snart.
Älskar dig

onsdag 18 november 2009

Känner mig lite bättre,men man kan aldrig veta med förkylningar. Så det blir väl eventuellt hockey ikväll. Martin skulle visst med hem efter jobbet,dom skulle sitta och dricka öl innan matchen. Vet inte vad ja ska skriva idag.

tisdag 17 november 2009

Ligger däckad på soffan. Har ingen ork i kroppen,snorig,feber och seg i halsen. Men vad gör man? Va uppe 9 idag och tvättade,så nu hänger det tvätt överallt. Ser ju jätte fint ut. Men ska bli skönt att lägga sig för att sova sen i nytvättade lakan. Det är en av dom bästa känslorna. Den bästa känslan är att lägga sig med den man älskar. Har iaf fått i mig 3 mackor och varm choklad,kännde att kroppen behövde det. Men är hungrig än. Ska se om ja orkar värma lite mat sen. och vet ni..som grädde på mostet så har ja mens..kan det sluta bättre? Nej.
Älskar dig

måndag 16 november 2009

Känner mig helt dö i kroppen. Ont i huvudet och halsen. Tur att ja har min älskling som kan ta hand om mig. Så nu får han gärna komma hem från jobbet. Saknar honom som fan. Och så har han med sig mat hem..gud så gott det ska bli. Korv med mos. Sitter här i mörkret med tända ljus och bara njuter av att vara sjuk,konstigt nog. Men är sjukt hungrig så denna timme måtte gå fort så ja kan få äta. Hehe. Finner ingen ro till att sova heller. *suck*
Älskar dig
Ännu en sömnlös natt. Har sovit jätte konstigt inatt. Vaknade vid 3 då Jonas skulle gå till jobbet,somnade vid halv sex och vaknade vid halv sju då Jonas kom och mös i sängen innan han skulle till jobbet. Somnade och gick upp halv 11. Tror det är min tur att bli sjuk nu. Känner mig lite snorig,seg i halsen och trött,men där vet vi ju svaret redan. Idag ska ja ut och lämna blommor med Jonas pappa,hoppas det är många så man kan få ihop pengar. Skulle inte sitta fel. Snart jul..vad har ni önskat er? Ja tror ja vet redan. Har skrivit en liten lista,den är mest till Jonas föräldrar. För när vi ska köpa presenter till varran så är det lättare att gå runt på Gränby Centrum och kolla än att skriva lista.
Älskar dig

söndag 15 november 2009

Det va den söndagen då. Har väl ändå hunnit med rätt mkt. Va och hjälpte Jonas föräldrar med att kasta skit och sen så åkte vi till IKEA,tror vi är stammisar där haha. Blev lite väl mkt saker tror ja,men inget som är onödigt. Snart så ser det ut som ett hem och ingen ungkarslya som det gjorde när ja kom hit första gången. Det ända vi väntar på nu är omtapetseringen i "vardagsrummet/köket" ska komma nästa vecka hoppas vi på. Då blir det nog skit bra. Vi ska spela Bingolotto snart,pansionärsvaning hehe,men hoppas på att vinna..eller inte? Sån otur i spel som vi har. Nej nu ska ja kolla vidare på tv innan bingolotto.
Älskar dig
Då va det söndag eftermiddag. Det har verkligen gått fort denna vecka. Har hunnit med mycket men ändå inte så pass mkt som man vill. Igår va vi ute med blommor och levirerade och sen gjorde jag mat,och vi kollade på dansbandskampen. Johanna ringde en sväng,det va roligt att prata lite,tänka sig att jacob blir hela 4 år nästa år,och Jonathan 2år. Va dom växer dom små liven. Måste se till att träffa dom snart. Imorse så kom Jonas med frukost på sängen. Blev helt paff. Tack älskling för att du är så underbar. Idag ska vi kanske till IKEA igen,måste köpa en rullgardin,och sen ska vi nog spela biljard.
Nu ska ja klä på mig.
Älskar dig

lördag 14 november 2009

Igår va vi en sväng till IKEA. Finns ju så mkt som man vill ha där men kom hem med 250 värmeljus istället. hehe. Jonas är sjuk än och ja pysslar om honom så gott ja kan. Han ligger och sover nu så ja ska låta honom sova ett tag till. Han va ändå uppe i natt och jobbade. Har fått kontakt med Johanna från Ramnäs igen. Hon har fått mitt nummer och ska väl ringa under dagen. Saknar verkligen henne och barnen. Skulle vara roligt om vi kunde träffas,så länge sen nu. Idag ska vi nog bara vara hemma och ta det lungt. Se till så att han blir frisk. Han ska ju ändå jobba som kock måndag och tisdag,så kanske bra om han kände sig lite bättre. Nej nu ska ja diska och sen väcka Jonas.
Älskar dig

torsdag 12 november 2009

Det blir verkligen mörkt ute fort. Känns ju som om det är mörkt hela dagarna. Kanske därför man är så trött? En resa utomlands med massa sol skulle ju inte skada precis. Jonas har blivit sjuk,snorig,feber och ont i halsen. och ja känner att det är snart min tur att bli sjuk. Men vi har bunkat upp med halstabletter,choklad,och en massa kärlek. Haha. Men så länge det inte är svininfluensan så är ja lugn. Vill då inte ha det. Dagen har vi ägnat åt att åka bil känns det som. Vi har varit med Jonas pappa och lämnat blommor och hämtat hans mamma,sen va vi iväg och bokade buss så vi kan köra och hämta mina saker. Det blev ju inte nästa helg som vi ville utan den 6:de December,men det gör inget eftersom det bra är sakerna som ska hämtas. Så ja och Jonas åker till Köping nästa helg för att packa ihop alla saker och rensa på vinden så är det bara att packa in bilen sen när det väl gäller. Nej nu ska vi äta mat och sen mysa ner oss i soffan för att pyssla om varran och hoppas på att bli friska.
Älskar dig
Igår så va vi på hockey. Almtuna-Malmö,Almtuna vann med 2-0. Riktikt bra matach. Men ja tror grabbarna måste lära sig att ha ett annat samtalsämne på en hockeymatch. Dom pratade nämligen om sina gravida syskon och när Martins syster skulle föda osv. Kanske inte det man pratar om ;) Men lite gulligt va det att höra deras teorier. Det snöade lite igår,men ser inte att det gör det idag. Ja och mamma har sagt upp bekantskapen igen. Hon gör alltid så när hon inte vill att man ska göra saker. tex nu när ja ska flytta. Ja vet inte vad det är med henne,men ja tror inte hon vill se mig lycklig. Den ända hon har accepterat va Anders,och håller det inte så kan man inte stanna längre. Ja orkar inte bry mig om henne. Hon kommer snart och ber om förlåtelse. Det vet ja. Nej nu ska ja ta och göra frukost och väcka Jonas.
Älskar dig

tisdag 10 november 2009

Igår va vi ute på stan en sväng. Vi va in i domkyrkan och kollade runt,så jävla fin kyrka,verkligen nått ja kan rekomendera. Stor och fin. Älskar kyrkor. Utanför när vi skulle gå vidare så va det två Japaner som pratade Japanska med mig och bad mig att ta kort på dom,hehe det va roligt för ja fattade inget och Jonas stod brevid och skrattade. Vi va sen iväg och käkade på Pinoccio,god kebab va det men det slår inte Latifa :D Sen va vi in en sväng på Lustgården,jävla va sexleksaker..haha :D den kan ja också rekomendera. Olalaa :D
Igår i sängen när vi låg och pratade så vart ja grymt sugen på Ballerina,och va låg inte på bordet i morse när ja kom upp? jo Ballerina :) Min älskling hade alltså stannat på macken innan han cyklade hem från jobbet och köpt det. Ja har verkligen världens bästa kille :)
Älskar dig

söndag 8 november 2009


Jag älskar dig mest på denna jord,du får mig alltid att le,dina ögon är så fina så att jag drunknar i dom. Hoppas du och jag blir lyckliga länge. Du betyder så mycket för mig,din för alltid.


Tack älskling. Älskar dig av hela mitt hjärta. Vi för alltid

lördag 7 november 2009

Vaken före Jonas idag igen,kunde inte somna om när ja väl vaknade. Hör in till vardagsrummet hur han snarkar. Tiger sitter i fönstret och kollar ut,och ja kollar på tv,är hungrig som fan. Men kan inte väcka honom än,han har jobbat inatt och ska väl få sova ut. Vad som händer idag vet ja inte,vi ska väl säkert ut och lämna blommor med hans föräldrar,sen får vi väl se vad som sker. Nej ja måste ta något att äta nu,för så ont..
Älskar dig

fredag 6 november 2009

Känner mig lite skyldig. Har inte satt något ljus på kyrkogården iår,som ja gör alla andra år. Brukar alltid sätta ett för farmor och farfar och ett för Adam,men inte iår. Men dom finns ju alltid i mitt hjärta ändå,och kommer alltid att göra. Får bli ändrig på detta,eller det kanske inte är försent? Har heller inte köpt något rosa band,som ja också alltid gör,fan va kärleken gör att man ändrar sina vanor.Fy på mig. Får skämmas.
Nu till något helt annat. Har skivat upp fläskfilen och lagt den i marinad,men det råkade bli lite mycket,hoppas det inte blir för starkt. Ska bli skönt och bara ta det lungt ikväll,Jonas behöver det efter begravningen. Pyssla om varandra,som vi gör alla andra dagar iof,men det är så mysigt att äta gott,ha tända ljus,och bara sjunka ner i soffan och kolla på idol i varnadras famnar. Åh kom hem nu!
Som sagt så går flyttlastet denna månad,ska bli roligt och bli sambo igen,älskar verkligen att leva ihop med någon. Då vet man att man har någon att somna brevid och vakna upp med. Plus att man kan hitta på en massa roliga saker. Härligt värre. Dock bor vi inte så stort,tror det bara är en etta på 30kvm,men det gör inte mig något. När vi båda har jobb så ska vi flytta till något större. Det är ju inte billigt att bo här precis. Tiger trivs som fisken i vattnet,skönt att se att han vant sig så lätt.
Nu har ja ju uppdaterat lite mer,skriver mera på söndag då Jonas jobbar.
Älskar dig
Förlåt för att ja inte skrivit på länge,men Jonas skrev in 4 siffror till nätet fel så ja va tvungen att be Anders fixa PUK-koden så nu funkar allt igen. Jonas är iväg på begravning,det är väldigt tungt för honom.Han mådde inte alls bra igår och ja fick trösta honom. Han vill inte träffa sin morfar men vad gör man när det är begravning? I slutet av denna månad så går flyttlastet hit! Längtar som fan,ska bli skönt...Uppsalabo...klingar fint eller hur ;) Nej nu ska ja se hur det går med msn...seeegt.
Älskar dig

fredag 30 oktober 2009

Vilken jobbig natt det har varit. Somnade vid halv 1,vaknade halv 2 för att Jonas skulle upp och jobba,så ja somnade om,så ja trode att han åkt till jobbet,men inte då. När ja vaknade 03:20 så låg han brevid och snarkade så han kom förstent. Han va hemma halv åtta och sjukanmälde sig till det andra jobbet,och nu ligger han och sover. Ja har varit med hans pappa och lämnat 7 blommor till 3 olika kyrkor. Så jävla fina kyrkor dom har här i Uppsala. Ja älskar verkligen att gå runt i kyrkor och kolla,dom är så fina,fridfulla och så luktar dom gott..ja vet är knäpp. Nej nu ska ja väcka Jonas för ja är hungrig...

torsdag 29 oktober 2009

Igår när Jonas och Martin kom hem så va det meningen att dom skull fixa ihop byrån,men så vart ju inte fallet så klart. Martin fixade tvn åt oss så ja kan spela GH,Jonas drog ut ALLA delarna till byrån och la dom på golvet och hade ingen tidsuppfattning alls eftersom vi skulle gå på hockey som började 19. Så med alla delar till byrån på golvet så började han med maten. Perfekt! Vi drog oss iaf iväg till hockyhallen och kollade när Almtuna mötte Sundsvall. 45 sek in i första perioden så gjorde Almtuna 1-0,i andra perioden gjorde Sundsvall 1-1,och det känndes som om det skulle vara Sundsvall som skulle vinna. Men in i tredje perioden gjorde Almtuna två mål till,och matchen slutade 3-1. Får väl se om vi åker till Sundsvall på lördag för att se matchen där eller om vi stannar hemma. Jonas vill ju även gå på krogen på lördag så vi får se hur det går. Nej om man skulle äta frukost och ge sig på byrån.
Ja har aldrig älskat nån som ja älskar dig. Saknar dig grymt mycket varje gång vi är ifrån varandra. Du är det bästa som hänt mig,och ja vill dela mitt liv med dig. Du är mitt allt.

onsdag 28 oktober 2009

Igår så köpte ja Gh5,äntligen är spelet mitt! Men nu får vi inte igång PS konsollen till tv,vi fattar inget så en kompis åt Jonas ska komma över ikväll och kolla om han kan få till det. Vi vågade inte på oss byrån igår,så vi får ta det någon annan dag. Ikväll är det Hockey,vet att Almtuna kommer att förlora som förut hehe,men går med för att "hejja" på ändå. Haha. Nej nu ska ja väl städa igen,och klä på mig lite..
Älskar dig

tisdag 27 oktober 2009

Har inte skrivit på länge,det är väl för att ja varit hos Jonas utan dator en vecka. Men i lördags åkte vi hem för att hämta katten,och en lätt packing. Så nu är man snart bebodd i Uppsala :)
Igår va vi på IKEA och handlade en ny tvbänk,en byrå och lite småplock och sen hämtade vi upp den nya TVn. Kan ju lungt säga att IKEAS jävla skit saker är parterapi på hög nivå,det tog oss 3 timmar innan vi va tvungna att åka iväg för att hämta tvn,vi höll på att gå varran på nerverna,när vi kom tillbaka så trodde vi att vi kunde få ihop tvbänken men det kunde vi ju inte,så Jonas föräldrar fick komma över och hans mamma fick ihop den,på en halvtimme,vi hade ju så klart satt ALLA delar fel...faan va irriterande. Men nu står den där fin och ihopsatt rätt. Med den nya tvn på. Och idag ska den förbannade jävla byrån ihop,hur det ska gå,har ja fan ingen aninng. Nej nu ska ja äta frukost och städa lite.
Älskar dig

måndag 19 oktober 2009


Sov väldigt skönt inatt,hade ingen som snarkade än i örat,även om man samtidigt saknar det. Vaknade vid halv 12 idag av smset från Jonas,väldigt mysigt även om man vill vakna upp vid hans sida varje morgon. Vid 13 så träffade ja Gunsan på stan,gick runt lite och så handlade ja för presentkortet som ja fick av Jonas. Det blev en skit snygg skjorta,tre par strumpor och ett nagelack. Så imorgon ska man vara fin när man åker till sin älskling. Har möte 13 på Af imorgon och efter det så åker ja till Jonas. Imorgon ska ja gå upp tidigt för att tvätta,så klart,måste ha rena kläder på mig. Nej om man ska sortera lite tvätt och måla naglarna kanske..haha porrigt ;)


Älskar dig

söndag 18 oktober 2009


Nu har min älskling åkt hem,efter 6 dagar tillsammans, men ja tror ja ska åka till honom på tisdag igen,bara ja hittar en kattvakt. Har haft en underbar födelsedag med presenter och god mat. Fast det bästa va att ja fick vara med Jonas,betydde så mkt för mig! Trode att ja hade mer att skriva men det hade ja inte. Bilder finns på bdb. Kan skriva att ja fick 5 underbara rosor,en dvd film med Elvis,en samlingsalbum med Elvis och presentkort på 400 på Lindex av Jonas. Av Hanna en ros och av mamma får ja en micro på fredag. Hehe ja precis vad ja vill ha.



Älskar dig

fredag 16 oktober 2009

Idag åker vi hem till mig,ska fira min födelsedag imorgon med mat och tårta hos mamma.
Ikväll kommer Emelie och Sonny och ska umgås. Ska bli underbart och få vara med min älskling en hel helg utan att nån av oss jobbar. Har dammsugit och diskat,va ja känner mig duktig :)
Nej nu ska ja kolla vidare på film. Saknar min fjolla.
Älskar dig

torsdag 15 oktober 2009

Sov väldigt bra inatt. Hade både fönstret öppet och dörren in till sovrummet. Tog nog inte många minuter innan ja slocknade. Men så klart så vaknade ja vid 3 då Jonas skulle upp och jobba och vid 7 när han pussade mig hejdå som alla andra dagar. Sen vaknade ja vid 10 och trode att ja va redo att gå upp,men somnade om och vaknade 12. Angrep disken och käkade frukost och nu sitter ja och kollar på Ellen och sen ska ja ut med sopporna. Om ja hittar dit HAHA.
Vi fick tillbaka varmvattnet vid 21 igår kväll och inte vid 19 som det stod på lappen i trappen. Nej klä på sig och kolla vidare på tv. Fryser om fötterna.
Älskar dig

onsdag 14 oktober 2009

Att vakna upp i Uppsala är verkligen en skön känsla,om man får sova. Har inte sovit en blund inatt,va vaken vid 4 när han drog iväg med tidningarna,och vaknade vid 6 när han pussade mig hejdå. Sen lyckades ja somna,och har sovit i omgångar till 11. Så när ja vaknade tänkte ja vara duktig och diska bort gårdagens berg av skit,men då hade som ju så klart stängt av varmvattnet fram till 19 ikväll,och sen tänkte ja att ja skulle dammsuga men då ville den inte starta..verkligen en god morgon till mig. Så nu ska ja hitta på nått och roa mig med fram till 16:30 då Jonas är hemma igen. Men vette fan hur. Duscha går ju inte heller..

måndag 12 oktober 2009

Åker till Uppsala imorrn...nice nice bloggar mer imorrn..
Är väldigt förbannad på AF. Dom har stängt av mig och ja får inga pengar för att ja missat ETT enda möte! Men min mamma har väntat och försökt att få tag på af i två månader,men dom får visst göra som dom vill! Fittor säger ja bara! Men imorrn så åker ja till Jonas,kommer vara där tills på fredag. Ska fan sitta och söka jobb som en idiot där och göra om mitt CV,men är inte så bra på det,så är det nån som har tipps på hur ja ska skriva så skriv gärna i kommentar. Tacksam för allt. Så imorrn ska ja upp 07 för att tvätta för att ha rena kläder när ja åker till Jonas,och sen ska ja till Försäkringskassan och fråga om ja inte får betalt för dessa dagar ja praktiserat fram till avstägningen. Sen ska ja skicka iväg mina papper till soc. Tycker synd att dom ska driva affären utan min hjälp,men ja jobbar då inte gratis. Tyvärr. Nu ska ja hitta en kattvakt.
Älskar dig..

söndag 11 oktober 2009

-Att se dig le är det bästa ja vet.
Jonas skrev det på sms för nån minut sen.
Vet inte hur man svarar på det,men rörd det blev ja iaf.
Han kan verkligen får mig att må bra.
Nu har han åkt hem,väldigt tomt som vanligt men helgen har varit underbar. Han kommer nästa helg till min födelsedag och sen på söndagen åker ja med honom hem,om ja inte får en ny praktik men det får man väl bara för att man vill umgås med den man älskar..fyfan. Och så va hans tåg försentar här i 4 min,sen stod den stilla 12 min utanför Köping,så han missar bussen. Stackarn.Sista veckan nu på praktiken tänkte ja. Kan inte vara kvar när det inte leder någon stans och ja sliter ut mig för mkt. Hm kommer inte på så mkt mer att skriva.
Älskar dig

fredag 9 oktober 2009

Idag kommer Jonas,så underbart det ska bli!
Säger som han sa på sms. -Känner mig som ett barn på julafton.

torsdag 8 oktober 2009

Ännu en tung dag idag. Inte lika som i tisdags med jävligt mkt att göra hela tiden. Imorgon kommer äntligen Jonas,som ja har längtat. Visste inte att man kunde sakna någon så mkt som ja saknar honom. Ska fan bara mysa hela helgen! Det kommer ju ändå gå så fort så. Orkar inte blogga mer idag.
Älskar dig

onsdag 7 oktober 2009

Vet inte vad det va med mig igår. Men när ja kom hem från jobbet och hade varvat ner så kände ja hur alla kännslor bara vällde över. Det va en väldigt stressig dag på jobbet. Men när Jonas vaknade igår och så smsade ja honom att ja behövde prata.Tror ja råkade skrämma honom lite med "Måste prata" men sen skrev ja att ja inte mådde bra så ringde han upp. Efter 33 min i telefon så kännde ja mig väldigt lugn,vet inte varför men ibland kan den man älskar verkligen få en lugn. Idag har det inte varit lika jobbigt men ändå sjukt mkt att göra. Vi har inte plats för nått och ja bråkade lite med våran praktikant Eva. Även om mamma böt samtalsämne hela tiden så ville ja fortsätta. Nej nu har Emelie gjort pannkakor så det är dags att äta...
REKLAM:
Lördagen den 10/10 kl 10:00 så har vi öppet på jobbet och samlar in pengar till världens barn! Kom dit och hjälp oss!

tisdag 6 oktober 2009

Riktigt tung jävla dag idag..vill bara gråta.

Saknar min älskling!

måndag 5 oktober 2009


Always togheter never apartmaybe by distance but never in heart

söndag 4 oktober 2009

Nu är ja hemma..mamma gillade presenterna iaf och det är bra :) Så imorrn ska hon köpa nya byxor. Och imorrn kommer Emelie,har inte träffat henne på 4 månader så det ska bli roligt :)
Ville fan inte åka hem idag,vill vara med honom hela tiden. I helgen kommer han,skönt och slippa åka :) och snart fyller ja :)
Älskar dig..
Jaha då va det dags att packa väskan igen..vill inte åka hem,men ibland måste man. Känndes jobbigt när Jonas väckte mig imorse för att pussa hej då,ville inte att han skulle jobba men han måste ju. Men nu är han ledig två helger fram över så det ska bli skönt och få umgås med honom utan att han måste jobba. Hittade en skit bra present åt mamma igår,så ja hoppas att hon blir glad. Nej nu ska ja kolla vidare på filmen..hörs då!
Älskar dig..

lördag 3 oktober 2009

Kom till Uppsala igår,det va kallt men inte lika som hemma,men fick stå och vänta i 5 min för dom hade inte kommit. Sen så fick ja höra den roliga nyheten att vi skulle iväg med blommor,men som tur va så fick ja och Jonas gå av och handla under tiden,hehe ja råkar alltid ut för att få följa med på det när ja kommer. Idag har ja en hel lista att göra.
  1. Diska
  2. Tvätta fönster
  3. Göra hallonpaj
  4. Åka med Jonas pappa för att sen bli avsläppta i Gränby centrum för att kolla present åt mamma.
  5. Laga god mat och bara mysa.

Låter inte det som en bra dag? Det tycker ja. Ska bara orka ta mig upp ur sängen och lämna det varma täcket. Han har det så förbanat kallt inne.

fredag 2 oktober 2009


Jonas nu kommer ja till dig...fan va ja har längtat!!

torsdag 1 oktober 2009

Idag har ja jobbat. Det har gått bra men gick hem vid 16 med feber. Men imorrn äre bara plock och städ och vi slutar 11 så det är lungt. Sov en sväng när ja kom hem och nu så har ja diskat. Och imorrn äntligen så får ja åka och träffa Jonas,så som ja har längtat och saknat honom! Shit. Och så ska ja få ha på mig mina nya kläder...ojoj :D hoppas han blir glad ;)

onsdag 30 september 2009

Har orkat städat idag,känner mig stolt. Ikväll är det tjejkväll på stan,ska ringa mamma sen och fråga om hon vill gå,måste hitta en ny väska som ja kan packa lätt i när ja åker till Jonas,orkar inte släpa på en resväska,sen vill ja hitta en skön långärmad tröja,gära lite längre ner över rumpan. Ska se vad som finns. Nej nu ska ja kolla vidare..

tisdag 29 september 2009

Orkade gå ner till stan idag,men det va skit äckligt. Känndes som om hela halsen drogs ihop och hade svårt att andas,men annars gick det bra. Cindy tyckte att ja skulle börja plugga,så nästa vecka ska vi på möte på kompitenscenter för att se vad som har att erbjuda. Vill fan inte ta lån för att plugga. Ska se om det kan finns nå små kurser som man kan läsa för att typ "prova på" om behandlingshem är det som ja vill jobba med. Gick och la mig vid 17 och ställde kl på 18:30,men vaknade 5 min innan av att kudden va dyngsur. Sen ja blev sjuk så dreglar ja mer när ja sover än normalt. Haha stackars Jonas,ska dregla på honom i helgen =P. Nej nu ska ja snart till tvättstugan och sen ringa mamma.
Botmedelet mot lätt halsfluss:
  • Kåvepenin
  • Varm choklad
  • Halstabletter i mängder
  • Sömn
  • och kärlek ifrån den man gillar mest.

Ah mår lite bättre idag,efter två tabletter kåvepenin.

Uppsala here i come

måndag 28 september 2009

Kom hem från kryssningen idag,sjuk som fan. Min högra halsmandel är uppsvullen och det är svårt att svälja. Fick medicin ifrån mamma och hoppas på att den ska hjälpa. Känns redan lite bättre. Måste bli frisk så ja kan åka till Jonas i helgen,har ju inge feber och ingen snuva,utan bara svullen. Hoppas hoppas hoppas på att det inte blir sämre,måste måste måste till Jonas i helgen. Nej kolla vidare på idol och vänta på att Jonas ska ringa.
Go Calle Go.

lördag 26 september 2009

Åker hem idag,vill fan inte! Kommer sakna ihjäl mig innan det är dags att sätta sig på tåget till Uppsala igen. Jonas jobbar idag med,men ja hoppas att han slutar så att han kan vara med på tågstationen när ja ska åka hem,annars blir ja ledsen. Har gjort disken åt honom idag så han slipper stå med den när han kommer hem ifrån jobbet,och bäddat sängen. Ah städat det som ja kan städa..vet tyvärr inte vart man kastar sopporna så det får han göra *S* Köpte nya kläder åt honom igår och han blev nöjd,sen handlade vi mat,skulle vi kanske inte gjort,va tvungna att åka med hans föräldrar när dom levererade blommor,va hemma halv åtta igår och maten hade tinat,men maten blev så jävla god. Nej käka frukost och klä på sig kanske..

fredag 25 september 2009

Vaknade när Jonas gick upp vid 4 och sen vid 7 innan han drog till jobbet. Sen somnade ja och gick upp vid 9. Det första man gjorde va att städa,sen har ja inte gjort så mkt mer. Ska orka klä på mig och käka frukost, men sitter så skönt i soffan just nu så det kommer ta ett tag. När han slutat jobbet så ska vi handla kläder åt honom och lite saker på IKEA. Ska bli trevligt,sen ska vi väl laga nå god mat tillsammans. Nej om man ska orka äta frulle och klä sig,sen ha film maraton :)

torsdag 24 september 2009

Sitter i Uppsala,kl är 07:50 och ja är pigg som fan. Jonas ligger avdäckad i sängen och sover efter att ha varit ute på morgonen och delat ut tidningar. Vad gör man i en lägenhet som inte är ens egen? Kan ja verkligen börja städa? Hm...kanske. Ska låta honom sova till 11 iaf,sen får han inte sova mer :) Ser att solen skiner,och hoppas på att det blir varmt ute. Idag ska vi ner på stan för att Jonas ska klippa sig,och sen ska vi kolla på nya tapeter till hans vardagsrum och ville ha med mig som smakråd. Sen ska vi nog bara njuta av att vara med varran eftersom han är ledig och jobbar imorrn. Nej kolla vidare på Vakna med the voice. Hörs!

tisdag 22 september 2009

Fan vilken dag. 10 imorse så hämtade vi bord med 4 stolar och 2 tv-bänkar,men bara det att man fick springa 7 jävla trappor. När man kommer tillbaka till jobbet så va det bara att packa bussen full med saker som skulle till tippen. Sen hade vi ju så klart öppet mellan 13-19. Så ja är helt slut ikväll så imorgon tar ja en lång semester. Åker till Jonas imorgon och kommer hem på lördag sen åker ja på kryssning på söndag till måndag. Ska bli riktigt skönt. Så ska se till och packa lite ikväll,har inte så mkt kläder med tanke på att allt ligger i tvätten nästan,men nått ska ja nog kunna hitta och ha på mig. Nej nu ska ja kolla på Vänner och sen Idol. Ha en bra kväll i regnet,det ska ja ha.

söndag 20 september 2009

Nu har Jonas åkt hem,men tåger va 15 min försent och hans Sim kort till telen funkar inte,vet inte hur länge han får stå i Enköping och vänta,men ja ringde hans mamma och berättade att det va försenat så hon sitter och väntar på honom så han kan få sina nycklar hem. Men har jätte ont i magen,orolig för hans skull,så det blir till att sitta vaken tills han kommer ut på msn så ja vet att han är hemma. Har haft trevligt i helgen va på bio i fredags med filmen va inte så bra...inte som man hade trott. Bowlade igår och Alex kom 1a,Jonas kom 2a,ja kom 3a och Rebecca kom sist :) Men nu är det tomt hemma,och doften av hans litervis av hårspray och parfym hänger kvar i luften och man känne en liten saknad. På söndag åker vi på kryssning,ska se om ja kan åka till honom torsdag-lördag,skulle vara kul,annars får ja inte träffa honom förns den 2a Oktober och det känns tungt. Fan va ont i magen ja har,och trött är ja,men ingen sömn förns han är ute på msn och ja vet att allt gått bra.

fredag 18 september 2009

Nu är Stina ännu gladare...Jonas är på väg =) Bio ikväll,och bowling imorrn..perfekt helg=)

torsdag 17 september 2009

Stina är lite glad för imorgon kommer Jonas =)

onsdag 16 september 2009

Är trött som fan idag,jobbat hårt på jobbet och sen iväg på möte,hem och tvätta och sen stupa ja i sängen. Sov iof bara i en timme eftersom annrs skulle ja inte kunna sova inatt. Sitter och kollar på idol nu och väntar på att Jonas ska ringa,han sover än. På fredag så är det hans tur att komma till lilla Köping,ja ska laga maten,pirrigt fan eftersom han är kock. Sen på kvällen så ska vi gå på bio med Hanna och se "Flickan som lekte med elden" hoppas på att den är lika bra som Män som hatar kvinnor va. På lördagen så ska vi bowla,om vi inte lyckas strya av det som vi gjorde förra helgen. Hehe. Fan man känner sig handikappad när man har ett skadat finger. I måndags så skulle ja göra matlåda och skulle skiva korv,men den va inte riktigt tinad så ja slant med en nyslipad kniv och skar mig i pekfingret,gjorde ont som satan men inget som behövdes sys som tur va. Nästa vecka äre dags för kryssning,ska verkligen bli skönt att komma bort ett tag och ha kul. Fan va långt detta blev då,men nu har ni lite att läsa iaf ;)
Sjuk trött..ge mig fredag och helg!!
Saknar doften av din parfym

måndag 14 september 2009



Tre nötter,en hårfärgning

söndag 13 september 2009

Nu har ja nyss kommit hem ifrån Uppsala,har varit och träffat Jonas. Vi va och kollade på film,och käkade mat,väldigt trevligt. Men dryg resa dit,men helt klart värt det. Har ont i pannan,fick en armbåge där,men ja överlever,lovar Jonas ;) Nej nu ska ja packa upp och prata klart i luren...
För er som inte fattar och då menar ja Jonas,det va inte med flit =P

onsdag 9 september 2009

Ibland undrar man vart man får all sin ork ifrån? Ja sitter typ ensam hela kvällarna och "umgås" med folket på msn,och på dagarna jobbar man som en idiot. När man kommer hem efter ett 8 timmars pass på jobbet,sätter man på musik på högsta volym och städar tammefan hela lägenheten. Gick sen och vilade med Tiger och nu sitter man här och har förbannat ont i ryggen. Loggade in på lunar nyss,Anders tjej hade skrivit till mig,undra vad hon vill..ja har liksom inte ens fått träffat henne än och får ännu mindre vara med och umgås när dom är här så...Inte lång tid kvar innan man fyller,hoppas att både Hanna och Gunsan fortfrande vill följa med till Flen. Ska bli roligt iaf. Samuel har varit här och hälsat på ett par gånger när han åker mellan Norrland och Skåne,men där händer det inge mer än på vänskapsnivån. Och så har vi ju Benny som börjat höra av sig på ett sätt som han bara gör när han är intresserad av mig. Får väl se hur det blir på den biten. Ja orkar snart inte engagera mig. Flytta vill ja med göra,så ja slipper känna mig ensam. Eller ah om ja flyttar så är ja ännu mer ensam,men då kan man börja om på ny ruta,så man sipper känna sig utan vänner. För vänner kan man alltid skaffa sig nya. Eller hur? Men då är ju frågan vart man ska flytta? Får helt enkelt hitta ett jobb först och sen dra. Men det är ju lättare sagt än gjort. Nej om man skulle orka laga lite mat nu så att kulan kan rulla vidare..känns för bannat segt. Om man ska göra som Tiger och lägga sig igen och bara känna att man inte har nå bekymmer..men när man vaknar igen så är dom ju där...

söndag 6 september 2009

Sjukt trött! Men totalt värt det! Va på Johnnys sista predikan idag,tog två timmar innan ja fick gå hem. Han blev glad över presentet och när jag och mamma skulle säga hej då så hade han tårar i ögonen. Känns lite tråkigt faktiskt. Jobb imorrn hur fan ska man orka? Sova tidigt ikväll iaf...

fredag 4 september 2009

Jaha på söndag äre gudstjänst. Johnnys sista predikan och ja och mamma ska vara där,inte för att vi är troende men för att ge honom en avskedspresent. Ska bli kul och se hans min. Idag har ja varit hos mamma typ hela dagen,städat och diskat hemma bara,och tvättat så klart. Nej nu skriver för många på msn så det är väl bara att engagera sig åt dom.

torsdag 3 september 2009

Har inte skrivit på en vecka men har inget att skriva om.
Mycket på jobbet och inge socialt liv på kvällen.
Blir inge sthlm imorgon för Hannas bil har gått sönder.
Så ja ska åka med Mamma,Alex,Rebecka och hennes mamma till Örebro och Marieberg på lördag. Idag kom Monica tillbaka med mina nya jeans som hon sydde upp benen på. Tackar vi för. Johnny ( Pingstkyrkans gammla pastor ) kom in på jobbet idag,han slutade och började nere i Göteborg. Man blir så glad när man är runt honom så fan alltså :), synd att han slutade =(.
Imorrn måste ja städa och diska...orka liksom. Bjöd mamma o Alex på donken idag..gött fan.

torsdag 27 augusti 2009

Till Dennis imorgon <3

tisdag 25 augusti 2009

Ville bara säga att ja gjorde världens tabbe i fredags...suck,att ja inte lär mig.

måndag 24 augusti 2009

Helt okej dag. Jobbade till 14 idag,sen drog ja hem till Larssons och umgicks. Träffade Hanna innan hon åkte till Sthlm och vi kom överens om att vi ska åka dit nästa fredag och ha trevligt. Ska passa på att träffa Kent med..länge sen nu :) Har varit ute nästan hela dagen så man lär somna gott ikväll. Nu är ja jätte hungrig och måste göra mat och matlåda..orka liksom! Har ont i huvudet med..

söndag 23 augusti 2009

Är det här tacken man får efter att ha hjälpt dig i två veckor så du slapp bo hemma hos din misshandlade far?! Är ja inte värd mer än att få skit? Hur kan du välja knarket före mig och hjälpen du kunde få? Du är 17 år och vilseleden,du ska bli pappa och kan inte ens skärpa dig. Du måste tänka på att du ska bli pappa du kommer aldrig att få behålla ditt barn annars,det vet du själv. Men knarket får dig ju att må bättre och du tror att du kan göra som din bror. Visa istället att du inte är som han och att du är mkt bättre,för det vet ja att du är!

lördag 22 augusti 2009

Jag hatar dig,hör du det H A T A R D I G...
Du existerar inte för mig längre!

torsdag 20 augusti 2009

Vaknade vid 06 idag utav att det snurrade i huvudet. Kunde inte gå rakt och vinglade överallt. Bestämde mig för att gå till jobbet iaf i hopp om att det skulle gå över,men det gjorde det inte och har inte gjort det än. Så mamma körde hem mig till Alex och Mattis. Har sovit en stund men det snurrar än och kan knappt stå upp. Känns som om ja sviker mamma och Irene på jobbet,men det är bara 1½ timme kvar innan dom är hemma. Mattis sa att han hade fått sms från Jonte imorse där han sa att han skulle åka hem mellan 16-17. Så ja hoppas att han gör det. Nej nu ska ja lägga mig och vila lite till.

onsdag 19 augusti 2009

Fan Jonte svarar inte på mina sms,ja blir så jävla orolig för att han knarkar.
Ringde honom idag och han lovade mig att komma hem imorgon och att han höll på och hjälpa en kompis med att flytta,hoppas han talar sanning. Han skulle ha kommit idag men hans kompis hade inte fått pengar så han kunde inte åka hem hit. Men fan om han har gjort nått! Snälla hoppas han inte har gjort nått...

måndag 17 augusti 2009

Ja säger bara fjortisar...*Suck*

söndag 16 augusti 2009


Idag va det allsång på Himlabacken med Sonja Alden och Sanna Nilsen,och inte Clamp som ja kanske skrivit innan. Det va väldigt mkt folk och bra musik (se bdb) Har nyss gjort mat och nu kollar ja på nör jonte spelar Tecken,eller såg nu att han stängde ner det..haha inge tålamod alls ;) verkar ligga i släkten =) Nej om man skulle ta och gå på toa kanske och sen kika på nån film..
Blev inge Kolsvanatta iår,hade ingen som kunde köra och så regnar det..inte så roligt då. Imorgon är det Allsång på Himlabacken,ska bli trevligt. Har inte gjort så mkt idag,Jonte va ner på stan för att köpa en hatt som han passade skit bra i,sen va vi hem till mamma men där va heta bunten sura,så vi drog hem och sen ner igen på kvällen. Nu sitter Jonte och spelar Tecken 4 och ja plågar honom med dansband haha stackarn ;) Nej kika vidare..kanske nån film..

torsdag 13 augusti 2009

Är skit seg idag..har gått rätt segt på jobbet med...men skyller på John ;) hehe vi va uppe till halv 4 imorse och sen gick ja upp 9..har varit till brossan idag men det va seg,han va så tjurig,så nu är ja och jonte hemma hos mig själva och bara njuter av tystnaden.
Imorgon ska vi grilla här hos mig,hoppas det blir trevligt =) Nej duschen nu sen sängen

onsdag 12 augusti 2009

Förlåt för att ja inte skrivit på länge men ja har varit så mkt med mina kusiner hela veckan.
Mattias börjar se skillnad på ljus och mörkt nu på ögat,men ser fortfarande inget i helhet.
Jobbet går bra,men seg,redan torsdag imorgon,och förra veckan drog vi in 25 tusen på tre dagar,inte illa pinkat. Nej göra matlåda kanske..
Som svar på kommentar,det är en kvinna som var med på festen som är en vän till min moster.

måndag 10 augusti 2009

Mina två senaste inlägg har varit två artiklar som handlar om en misshandel. Detta skedde i helgen hos mina kusiner. Allt började med att en kattunge dött av någon andledning som ingen av oss vet. Sen skyllde mina kusiners pappa på Matte som sen skyllde på John.
John va på rummet med mig och vi satt och pratade och lyssnade på musik. Sen började Mattias och Sven att bråka och misshandla varandra.
När vi tog John med oss hem så trode vi att allt blev lungt men på vägen hem får vi info om att polisen är där och en ambulans. Vi kan senare på kvällen läsa om att en man slagit bord i huvuvdet på en kvinna.
Men det är så att det borde som dom påstår att Mattias slagit i huvudet kan man inte bara svimma av om man får det på sig utan man skulle dö,dessutom så är Johns rum för litet för att han ska kunna lyfta det och slå henne med.
Men Sven och deras kompis Janne fick för sig att Mattias gjort detta och flyger upp på rummet och misshandlar Mattias så brutalt att han inte ser något på höger öga,hans handled är av och han har ont i ryggen efter att polisen hoppat på honom.

Mattias gjorde en motanmälan emot sin far och Janne för att dom hade anmält honom för misshandel. Jag står bakom min kusin till 100%. Detta är inte första gången hans pappa misshandlar sina barn.

Kan inte förstå hur en pappa kan misshandla sina egna barn så pass mkt att dom får allvarliga skador och sen kan dom inte ens höra av sig för att fråga hur han mår.

John bor nu hos mig och Matte hos mamma och Alex. Tills dess att vi hittat något bättre åt dom.

söndag 9 augusti 2009

Drämde bord i huvudet på kvinna
En 29-årig man kastade under lördagskvällen ett bord på en kvinna, misshandlade sin far och nöp en polisman i benet.
Det var klockan åtta på lördagskvällen som den 29-årige mannen bråkade med sin pappa samt flera besökare hos familjen i Målhammar.Polis tillkallades efter att han bland annat slängt ett bord på en kvinna i huset. När patrullen dök upp mötte de mannen utanför hemmet. Denne var de extremt aggressiv och verbalt hotfull. Mannen greps under våldsamma former. Han krängde mannen våldsamt med kroppen och nöp åtskilliga gånger en av polismännen i benet. Han sprayades med pepparspray och belades med handfängsel. Under intransporten försökte han också sparka och slå en av polismännen och gjorde motstånd fram tills han hamnade i arrest. Kvinnan som fick bordet på sig anträffades avsvimmad och fick föras till sjukhus med ambulans.Mannen lades in för tillnyktring och ska förhöras under söndagen. Han misstänks för misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.
Om Vlt visste mer än hälften av det som hände så vore det ju lättare. Jag vet vad som hände och detta är inte ens i närheten. Det står inget om hur den "agressive" mannen ser ut eller mår idag.

lördag 8 augusti 2009

Drämde bord i huvudet på kvinna
En 31-årig man greps i Målhammar utanför Västerås vid niotiden på lördagskvällen misstänkt för misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.
Mannen, som enligt polisen var var ursinnig då patrullen kom till platsen, hade av okänd anledning slagit ett bord i huvudet på en 41-årig kvinna. Kvinnan har förts till sjukhus med ambulans men ska enligt polisen inte ha fått allvariga skador. Mannen ville inte följa med polisen utan gjorde motstånd och är förutom misshandeln även misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.
Här va ja....

fredag 7 augusti 2009

Har varit en rätt soft fredag. Har flyttat fram lite möbler,städat och kollat så allt är bra tills imorgon när dom andra jobbar. Slutade vid 11 då åkte ja och mamma till Willys och handlade,hittade en bordsgrill där för 99 kr,så ja köpte den. Nu jävlar ska ja ha grillfest ;)
Sen va vi till donken och käkade,sen kom Alex hem med Mats och vi va ut och badade lite,skönt som fan. Va ner på stan och hittade lite nya kläder,lägger upp bild på dom imorgon. Sen har ja packat kött och fryst in lite...nu sitter ja bara och tar det lungt. Inväntar morgondagen med spänning :)

torsdag 6 augusti 2009

Jag vann! Helt jävla otroligt. Ja vann emot soc!

onsdag 5 augusti 2009

Jobbig dag på jobbet. Buster gjorde kvällen bättre. Sova nu

tisdag 4 augusti 2009



Vill dit *pekar*

Är helt slut idag efter jobbet. Alla ska dra i en hela tiden. Orka!
Längtar redan till helgen,då blir det kräftskiva hos moster på landet.
Träffa kussen,saknar honom som fan,ska nog kidnappa med honom hem,han kommer ju ingen stans stackarn. Nej fixa matlåda,är hungrig som fan,en macka skulle inte sitta fel..
Bild tagen av Peter.

måndag 3 augusti 2009

Nu har ja blivit sams med mamma,efter 4 veckor. Hon skrev på msn och bjöd ner mig på mat,det va gott ska ni veta. Imorgon börjar ja jobba igen,shit fick reda på att det va skit mkt att göra,och så öppnar vi igen efter semestern,lör ju vara rusning. Hoppas vi får bort alla jävla bokhyllor. Mamma handlade lite mat åt mig idag,uppskattades som fan! Tror ni man kan komma i säng tidigt idag då? No no,men börjar inte förns 10 så det ska nog gå bra.
Nu är ja trött på att vänta. Ja är hungrig och väldigt beroende av pengar. Jävla soc. Inte bara ja som lider utan även Tiger. Man vet ju inte hur länge man får vänta innan pengarna kommer,men förhoppningsvis innan den 14 Augusti,då stängs elen av. Tiger fyller idag,och ja kan inte ens ge honom tonfisk =( fan va ja hatar detta. Om man går och sover och gråter bort en tid så kanske det går fortare

söndag 2 augusti 2009

Whay cant you say that you love me?
Vi vet båda att vi älskar varandra. Men varför vågar ingen ta steget och säga att vi vill ha varandra? Det har gått snart ett år sen vi va tillsammans och gjorde slut,den dagen dog en bit av mig. Ja kan inte förstå hur det kunde bli så,när vi älskar varandra så mkt. Vi pratar på msn och skämtar om hur vi är i sängen osv,men för mig är det inget skämt,för mig är det allvar. Ja gör vad som helst för att får vara din igen. Älskar dig så...

lördag 1 augusti 2009

Ojoj redan första Augusti,här går det undan och inte alls lång tid kvar tills jul. Idag har ja inte gjort så mkt alls,vaknade halv 2 och vid 17 så kom Tobbe och Glenn. Men sen ringde hans kompis så han drog vid halv 7,lite taskigt tyckte ja men skönt för då slapp ja reagera så mkt av Glenn,tål honom inte...=( Va ner till Puse och det vart ju inte så mkt bättre..där nös man och snorade. Men nu är ja hemma och ska snart laga mat,är hungrig som fan.

fredag 31 juli 2009


FEST i Sura ikväll!!!

torsdag 30 juli 2009

Ah,igår va det livat ska ni veta. Haha. Topi kom och skulle hämta Emelie för att köra hem henne och han hade med sig sin kompis Charlie. Asså fråga mig inte men vi kom in på ämnt sex. Iof så gör vi ju det gämt,men vi frågade runt alla vad vi gillade osv. Nej fan det va riktikt roligt. Imorgon åker ja och Dennis till Sura för att grilla och festa lite. Ska bli riktikt roligt. Sonny kommer och hämtar oss. Nej kika vidare på Stefan och Krister. Anncha,vill du prata om det du skrivit i din privata blogg så finns ja här.

tisdag 28 juli 2009

Jag kan erkänna att ja dejtat Daniel i en vecka,och att vi skulle dejta ett tag innan de skulle bli nått allvarigt,men nu så har hans ex kommit och sagt att hon älskar honom och vill ha tillbaka honom,så han ska testa med henne igen. Visst jag kan förstå dom,dom har ändå Josefin tillsammans så ja hoppas att det funkar bra mellan dom. Vi är iaf vänner och han och Josefin kommer att hälsa på så ofta som dom kan :) Känns bra det. Emelie är kvar än,hon åker hem på torsdag och det kommer bli tungt, ja blir ju så beroende av närhet av människor. Vet inte hur ja klarar av att bo själv,gör väl snart inte det,men funkar,måste göra det. Är inte ledsen
bara lite chokad än. Emelie är det också.

måndag 27 juli 2009

Emelie och Daniel är här,kan det bli bättre? Ja om min överklagan gick igenom till Soc så skulle det sitta fint. Har iaf betalat hyran för mina pengar som ja fick från F-kassan och bostadsbidrag,så nu är man urfattig,men är inte allt för deppig för det. Emelie håller på och städar min lägenhet och Daniel ligger på soffan och kollar på tv. Ska snart gå ner till Puse och kolla så att han har det bra. Är kattvakt tills på måndag då dom kommer hem ifrån skåne.

söndag 26 juli 2009

10:15 igår morse smsade Hanna mig att hon och hennes mamma bara skulle handla och sen hämta upp mig. Så ja drog mig upp ur sängen och klädde på mig. Sen bär det av hem till henne först för att lämna maten och byta bil,sen fort iväg till Skinskatteberg. Där vi körde hennes bröder till bröllopet som dom skulle på,väldigt trevliga bröder hade hon,roliga och mobbade Hanna för att skit hon har gett dom som små ;) haha. Sen så fick vi Liam att sova middag,och Hanna och ja kunde pusta ut en stund. Vi kollade på Pippi ( då när Liam vaknat ) va ute och lekte och åt kvällsmat. Efter ungefär 1 timme så fick jag Liam att sova,efter att Hanna desperat satt vaggandes på hans säng och ja " jag ska inte ha barn,jag ska inte ha barn". Ja bara skrattade och ja fick honom att somna till slut. Vi spelade Gh,käkade lite gott och kollade på tv. Runt o2 så somnade Dollar och Hanna i soffan och snarkade ikapp. Va hemma halv 5 imorse och somnade runt 06,vaknade sedan för ungefär en timme sedan. Nu ska ja äta mat!

fredag 24 juli 2009

Har inte gjort så mkt alls idag. Ringde soc imorse men dom kunde så klart inte ge mig pengar för att soc kärringen inte hade skrivit in det som vi kom överens om! Fitta! Imorgon åker ja iväg med Hanna till Skinskatteberg för att vara hund och barnvakt,skönt att få nått annat att tänka på. Och på söndag kommer Daniel igen,då har folket åkt ifrån honom och dom har lanat klart.

torsdag 23 juli 2009


Händer som sagt inte mkt. Ska vara kattvakt nästa vecka,som tur är så kommer Emelie så slipper ja gå själv ner dit. Gör inte mkt om dagarna,kom hem papper idag från soc där dom krånglar igen som vanligt..är så trött på detta nu. Vill ha ett jobb så ja slipper all skit. Hoppas iaf på att det löser sig..annars blir det krångel som vanligt.

onsdag 22 juli 2009

I´m obssesed by you!
Can´t you see that?
you are the little light on the sky every night.
Every time I look upp to the sky
I think about you and all the memories we have together.
But now you tried to force me into a life with no happieness at all, put some rings on my finger and own me,
It might be a god ting to do, but are you sure?
show me that you care!
do you really know me?
how do yoy see me ?
do you see me as the one?
are you sure?
do you really want me?
I don´t think so!
Emelie tex,felstavning kan förekomma,men va bara tvungen att lägga ut den!

måndag 20 juli 2009

Idag va ja med Hanna till ungdommsmotagningen för att hon skulle sätta in en P-stav. Säger bara FY FAN. Kan inte förstå att man vill utsätta sin kropp för det. Men hon va duktig :) Sen va vi hem till mig igen för att hon va så snäll och skulle köra mig så ja kunde lämna in mina papper till soc. Så ner på stan till banken,ta ut utag den senaste månaden,tillbaka till Glasgatan för att lämna in papper men då hade dom flyttat till stora gatan,så tillbaka till stan,men då va det bara för bokade tider,så iväg till Nygård och lämna papperen där. Vilken jävla tur att ja inte gick,då hade ja blivit tokig! Sen iväg och handla lite på Willys och sen hem. Diskade,tog ut soppor,dammsög duschade och sen åkte Dennis hem. Pust och stön. Vilken dag alltså. Nu sitter ja och smsar med Samuel för att kolla läget med honom när han e ute med lastbilen och gör Norrland osäker :)

söndag 19 juli 2009

Här händer det inte mkt alls. Har lite tråkigt faktiskt. Ska tvätta kl 16 annars händer fan inte ett jävla skit. Så dålig fantasi man har..usch