fredag 6 november 2009

Känner mig lite skyldig. Har inte satt något ljus på kyrkogården iår,som ja gör alla andra år. Brukar alltid sätta ett för farmor och farfar och ett för Adam,men inte iår. Men dom finns ju alltid i mitt hjärta ändå,och kommer alltid att göra. Får bli ändrig på detta,eller det kanske inte är försent? Har heller inte köpt något rosa band,som ja också alltid gör,fan va kärleken gör att man ändrar sina vanor.Fy på mig. Får skämmas.
Nu till något helt annat. Har skivat upp fläskfilen och lagt den i marinad,men det råkade bli lite mycket,hoppas det inte blir för starkt. Ska bli skönt och bara ta det lungt ikväll,Jonas behöver det efter begravningen. Pyssla om varandra,som vi gör alla andra dagar iof,men det är så mysigt att äta gott,ha tända ljus,och bara sjunka ner i soffan och kolla på idol i varnadras famnar. Åh kom hem nu!
Som sagt så går flyttlastet denna månad,ska bli roligt och bli sambo igen,älskar verkligen att leva ihop med någon. Då vet man att man har någon att somna brevid och vakna upp med. Plus att man kan hitta på en massa roliga saker. Härligt värre. Dock bor vi inte så stort,tror det bara är en etta på 30kvm,men det gör inte mig något. När vi båda har jobb så ska vi flytta till något större. Det är ju inte billigt att bo här precis. Tiger trivs som fisken i vattnet,skönt att se att han vant sig så lätt.
Nu har ja ju uppdaterat lite mer,skriver mera på söndag då Jonas jobbar.
Älskar dig

Inga kommentarer: