torsdag 10 december 2009

Nu är disken borta,lika så soporna. Ja har varit ner och hyrt film det vart Baksmällan,hoppas den är bra.Nya ljus är framtagna och snart ska ja fixa kasslern. Detta blir är jävligt mysig kväll. Vi ska bara äta gott och mysa med varran i soffan. Har längtat efter det. Undra om det är nå fel på Comviqs nät,smsen går inte fram till Jonas och inte hans till mig. Så drygt.
I jul blir det full rulle. Innan jul så ska ja köra blommor,det blir till att sitta i bilen mellan 07-23 ungefär. Utan att stanna och hinna fika eller gå på toa,det lär bli drygt men det ger pengar. Bara ja hinner handla julklapparna åt Jonas innan. Får jobba nästa vecka och få ihop lite så att man kan köpa nån julklapp iaf. Sen så jobbar Jonas på julafton och juldagen,tyvärr. Men på julafton så ska vi vara hos hans stora syster och juldagen hos hans lillasyster,mycket mat och många barn! Men det är roligt att fira men många,hemma så är det bara 7 st,men här så är det fler,mysigt som fan :)
Sen under nyår så vet ja inte vad vi ska göra,om vi ska ha fest eller vad vi gör. Nått roligt ska man väl kunna hitta på? Får se om Sonny och Emelie kommer,skulle vara roligt med lite folk hemmifrån. Pratade med Latten på msn för en stund sen,och han och Ac ville träffas och festa,så får ta med mig Jonas hem och göra det :) Latten och AC är ju dom ändra som man har kvar hemma.
I Januari tänkte vi göra en liten resa. Åka till en annan stad och bo på hotell och bara rå om varandra. Men vi vet inte till vilken stad. En bit bort men ändå inte för långt. Får se vart det bär av men ja ser iaf fram emot det. Det gör nog Jonas med. Nej kolla lite på tv och sen börja med maten.
~Älskar dig~

Inga kommentarer: