lördag 31 januari 2009

Woho

Igår bowlade vi,det va så jävla roligt :) och Bennys humör va på topp,med tanke på hur det har varit i veckan.Men till min förvåning så sa han att han älskade mig igår,så det kanske stämmer? Ikväll blir det 30års fest,längtat efter den :) Skriver mera imorgon.
Vill inte att du åker imorgon!
Älska dig!

fredag 30 januari 2009

Yeh

Nu är Emelie på väg,längtar redan! Vi ska ha så roligt :) bilder kommer upp nån gång nästa vecka :D
Älskar dig!

torsdag 29 januari 2009

=)

Tänkte skriva lite roliga saker. Imorgon kommer Emelie,ska bli roligt hon ska färga mitt hår och ja hennes :) En tjejkväll som kommer driva honom till vansinne ;) sen så ska ja ringa och boka en bana på Bowlingen,ska bli kul och göra något. Ska bli intressant att se hur Benny kommer att bete sig imorgon. När Emelie är här och ute bland folk på bowlingen. Nej skriver mer imorgon kväll om hur det gick.
Massa kärlek

Ja vad säger man?

Ja känner mig fan som en jävla morsa,men vad ska ja göra då? Han gormar ju så fort ja råkar göra fel. Nu ligger han och sover och har gjort det sen 13.Vi skulle ha gått på stan idag,men när ja väckte honom så orkade han inte,så ja gick ner själv och släpade på all mat som skulle hem. Lite kallt va det ute idag men det va skönt att komma ut. Vågar inte väcka honom utan han får vakna själv,Vet ju att han kommer att vara uppe hela natten inatt med. Så om han sitter uppe och spelar pratar i tele osv så ska ja inte säga nått till honom.Bara gilla läget.Samtidigt som det ska bli skönt att han åker på söndag så kommer ja att sakna honom.Skön att Emelie kommer imorgon så ja har nån att prata med. Nu när han är här så kunde ja lika väl seat själv för han säger ju lika mkt som min katt. Har han inte vaknat innan 19 så väcker ja honom,jag är hungrig!

Eh?!

Snacka om att kunna vända med humöret.Satt tyst för mig själv vid tvn och då kommer han på gladare humör och börjar prata med mig,Ja kan inte förstå hans humör alltså.Undra om han hade glömt att ta sin nattinsulin igår för att han va så tjurig eller om det va för att han inte sovit nått. Måste få i han frukost nu iaf så att han kan ta sin insulin.

Suck

Har sovit hyffsat iaf,gick och la mig vid 4 och upp nu vid nio,men han har inte lagt sig än utan har setat och spelat och kollat på tv.Sen ringde hans tele och han satt och pratade upp emot 3 timmar. Ja hade visst råkat sagt till honom att han skulle lägga på och det tog hårt på honom,bad om ursäkt nu när ja vaknade men vet inte om han kan ta emot det. Nu sitter han i köket,tjurig som fan och spelar bilspel på högsta nivå bara för att demonstrera.Snacka om omogen!! Ja vet inte vad ja ska göra för att han inte ska vara så förbannat lättretlig? Man har ju ingen lust att vara snäll och ställa upp med att köpa öl till honom när han är så fittig! Får se hur denna dag slutar.

onsdag 28 januari 2009

Kväll

Har nyss kollat på film,The Kingdom,helt okej film. Imorgon sker väl inte så mkt,ska till bolaget,lämna in filmen och betala hyran *suck* bli 3100 fattigare =( dom pengarna hade kunna gått till nått bättre.Men men måste ju ha tack över huvudet.Dennis va här idag och hämtade saker,han tog bla tvn och micron *gråter en skvätt* hehe så fina minnen ;) Nu sitter vi vid varsin dator igen och han sitter också och pratar i tele med sin kompis.Ska vara tyst hela tiden,blev bara tjaffs igår. Trött är man med,ska nog inte bli lika sent idag,men får ju iaf sova ut imorgon,min helg började idag.Skönt skönt. Har bett Benny att diska imorgon och hoppas att han gör det,om han inte vill dammsuga.Nej nu ska ja kolla vidare.
Älskar dig!

Morgonpigg?

Kom inte i säng förns halv sju i morse och gick upp vid 11,lite segt att ta sig upp men efter en varm dusch så vaknade ja till. Ska nog sova när ja kommer hem,är ledig imorgon så då kan ja passa på att vila ut. Nu orkar ja inte skriva så mkt mer.
Massa Kärlek

tisdag 27 januari 2009

Lugn kväll


Sitter och kollar på Walk the line,ända sättet att få Benny att dra ner ljudet på sitt spel.Han e ju lika tokig i 50-60 talet som ja är om inte värre! Han har lite problem med magen,tror det va ja som framkallade värken igen,ja åt nyss dipp och han sa till mig att ja luktade som en överkörd jogoslav,haha så ja ska borsta tänderna snart så att han slipper med stanken. Nej kolla vidare.


Massa kärlek

Tisdag

Inte lika seg idag,men kanske för att ja sovit sen halv 5 imorse. Ska nog inte lägga mig och vila när ja kommer hem eftersom ja slutar 15. Benny har inte fått mkt sömn inatt säger han för att ja har snarkat och det har visst inte hjälpt att han puttat på mig. Men nu sover han som en stock och lär nog göra det tills ja kommer hem,då får han inte sova mer. Ja ska försöka att inte göra honom förbannad som ja gjorde igår,vill inte ha honom på dåligt humör och så hoppas ja att hans ben inte gör ont längre för då kanske han blir på lite bättre humör. Diska och dammsuga måste göras idag,fan disken bara växer och växer när man är två,har diskat varje dag ett berg med disk,och ja fattar inte varför det är så mkt glas!? man kan väl andvända samma glas flera gånger. Nej nu ska ja fixa iordning mig för att sen traska.
My love 4u

måndag 26 januari 2009

Sitter och lyssnar på när Benny pratar med sin mamma i tele,världens jävlsate bredaste göteborska,man fattar typ nada.Hehe men det är en go dialekt. Min dialekt låter däremot illa fick ja höra när ja va där,när Anders och ja satte igång och babblade. Konstigt det där att man kan låta olika. Men själv tycker man ju att alla borde låta som en annan ;) men det går ju inte. Gillar norrländska också.Ja är en sån som gillar dialekter och röster. Har man en snygg röst så kan man komma långt hos mig,vill ju inte ha nån snygg kille med mesig röst då garvar både ja och Gunsan ihjäl oss,för vi har fan hört många roliga röster och dialekter från alla killar som ja pratat med hehe ;) Nej nu ska ja se om hur det går för Emelie med sitt virus.
Mitt hjärta e ditt

Måndagsexemplar

Förstår inte hur hab lyckas? Han har fått in mig i en ond sömnrytmen,va rätt dö när ja kom hem idag men vi gick ändå till Willys innan ja gick och la mig för att vila.Sen sov ja som en stock. Skönt som fan va det,tur att vi börjar 13 imorgon,för nu kan ja vara uppe utan att få ångest att man bara sovit i 3 timmar. Har nyss ätit så nu är man mätt och belåten.Ska ta en dusch sen ska bli skönt. Mamma smsade idag och frågade om ja ville följa med på stan tidigre idag,sa ja först men ångrade mig sen och då blev hon skittjurig,orkar inte med henne snart.Sen ringde Alex och gapade och skrek,Benny hörde honom fast han låg i sängen och ja stod i hallen. Orkar inte med dom två snart.Kan dom inte acceptera oss som ett par så kan dom fan dra åt helvete! Nu orkar ja inte med att mamma ska styra över mitt liv,ja är 22 år och bor själv,är så jävla mkt självständig som man kan bli men ändå ska hon lägga sig i! Nu är ja trött på det!
Nej lyssna vidare på Sommarpojkarna och sen duscha!
All min krälek

sömn vad är det?

3 timmars sömn!! Gick och la mig 03 imorse men kunde inte somna eftesom han satt först och kollade på tv och sen på nått skit på datorn.Han kom och la sig vid 04 och han va ju så klart pigg så han va ju bara tvungen att tjittla mig så att inte ja fick nån sömn.Så ja somnade nog fram emot 05 och upp kvart i åtta,va väl inte så segt men nu när man satt sig ner på lärlingsprojektet så känner man hur sömnen kommer sakta men säkert. Han ligger ju hemma och gottar sig och ja ska fan väcka honom när ja kommer hem,om ja inte stupar i sängen,ska hem till pappa med dongeln och ett verktyg som ja lånade för att skruva åt bordet men som inte funkade. Nej söka "dolda" jobb kanske.
Älskar dig!

söndag 25 januari 2009

Illa

Fan! Man ska inte gå och sova. Vi gick och la oss 19 och upp nu för en halvtimme sen (20:30) Inte bra! Vet inte hur ja ska orka imorgon? Ska bli skönt att komma iväg imorgon,vi har setat inne hela helgen,ska laga nå god mat imorgon och göra det lite mysigt,vad sägs om det? Nej nu ska ja kolla på Magikern på 5an.
All min kärlek till dig!

Schhh

Vaknade 13 idag,helt utvilad,men då kom vi ju inte i säng förns 06 imorse =/ kanske inte bästa sättet att vända dygnt på eftesom ja ska upp 07:45 imorgon. Väckte Benny halv två,skulle ja nog inte ha gjort för han har världens morgonhumör,så nu sitter ja med datorn i köket och han ligger nog på soffan och sover.Ja får tassa omkring på tå för att ja inte vill att han ska bli störd så att ja får höra nått ifrån honom med hans mörka och trötta stämma,vill inte störa honom. Linda och Daniel kommer inte för Linda va bakis,du ser Linda lyssna på mig man ska inte dricka alkohol. Ska smsa Micke och säga att det va dålig stil att han inte hörde av sig. Nej smyga in till vardagsrummet och glida sakta ner i soffa.
Kärlek till dig!

Hmm

Uppe sent idag med,ja somnade på soffan och det va kanske inte så bra för nu kan inte ja sova.Benny har ont i magen vill ju inte låta han sitta själv uppe. Micke skulle ha kommit idag men kom inte alls,inte ens hörde av sig.Lite dålig stil tycker ja får skälla på honom imorgon. Linda och Daniel kommer till Köping imorgon så vi ska umgås lite med dom,hoppas hon hör av sig iaf. Nej kika vidare hoppas ni sover gott vid denna tid.
Love u

lördag 24 januari 2009

Kan inte fatta att jag är vaken än,men vad gör man inte för att få vara nån nära? Han är ju inte trött efter att ha sovit nästan två timmar. Men ska nog krypa till kojs snart..känner att ögonen är tung. Oj va ja känner mig lycklig :)
Love u

fredag 23 januari 2009

Lovley

Nu har min älskling varit här ett tag,underbart att få ha honom här ska ni veta. Vi har inte gjort så mkt mer än att njutit av vanrandras närhet,käkat lite mat och nu sover han så sött på soffan.Micke skulle ha kommit men han orkade inte och ville gå ut på krogen,hade gärna följt med men har ju inga pengar :( kan ju inte kräva av Benny att betala,han bjöd ju trots allt på maten. Så vi skulle träffas imorgon istället och grabbarna ska öla. Är så skönt att ha sällskap,men det blir tomt när han åker,så det gäller att njuta så länge som man kan :) Nej väcka honom och berätta att inte Micke kommer.
Älskar dig

Snart så


Nu är det inte lång tid kvar innan ja ska hämta min älskling på stionen,chansar på att han är i Hallsberg nu,för han skulle få vänta där i 30 min innan tåget gick hitåt. Ska bli underbart att få ha honom här i en hel vecka! Tjat tja tja ja vet Jimmy men du måste orka med detta också ;) Bloggar nog på måndag om ja inte sitter nått vid datorn i helgen. Det visar sig. Ha en bra helg,det ska ja ha!


Älskar dig!

torsdag 22 januari 2009

Jaaaaaaaaaaaaaaa

*skriker* Benny kommer imorogn! Är så jävla glad..ska bli underbart att ha dig i min famn igen! Har saknat dig så!
Älskar dig!

Fan dig ;)

Fan det duger ju aldrig åt dig Jimmy! SLUTA KLAGA PÅ ALLT!!
Nu jävlar ska ja ha en kommentar annars jävlar

Hehe skämt åt sido

Nu jävlar har ja pratar med Jimmy på tele och det ända han gör är att skrattar åt mig ;) hehe nej men vi har det roligt ihop även om han klagar för att ja skriver mycket om Benny! Men fan dig Jimmy om du med var kär vilket du inte vill vara så kan du förstå att man gör det..hehe så klaga inte på mig att ja är kär annars ska du få stryk ;) haha. Nej men du vi har väldigt roligt när vi pratar i tele och tror vi skulle ha roligt om vi träffades också men det lär ju inte ske.
Nog klagat på dig vännen du är guld värd!
Älskar dig Benny! Hoppas du kommer imorgon!

Nära nu

1½ timme kvar sen är det helg,ska bli så jälva skönt.Ska hem till pappa och lämna dongeln sen ska ja hem och städa,det är så mkt grus hemma kan inte förstå vart allt kommer ifrån,sen drar Tiger ut 20kg kattsand. Finns inte så mkt jobb att söka,man har ju sökt dom dålda jobben och dom som finns på AFs hemsida,men alla vet ju att man inte lär får nått från platsbanken. Nej visa Hanna Nomy på Youtube.
Älskar dig!

Helg om 4 timmar

Sitter här nyvaken med världens "morgonfrilla" ser inte klokt ut men som tur är så är det ingen som ser mig ;) Väntar på att pappa ska komma och låna hemtelen och sen ska ja till lärlingsprojektet för sista dagen denna vecka sen är det heelg =) Hoppas min älskling kommer imorgon,skulle inte vara fel med lite sällskap. Nästa helgt blir det party iaf,längtar efter Emelie med.Så det kommer nog bli roligt. Jimmy sitt inte och klaga i din blogg om att ingen vill prata,jag vill ju!! Det är bara att ringa det vet du...finns här för dig om du vill! Äta frulle och klä sig.
Älskar dig!

onsdag 21 januari 2009

Glad


JAAAAAAA!!! Pratar med Benny på msn,han kommer antingen hit på fredag eller på måndag.Åh va ja längtar hoppas han kommer på fredag! Saknar honom så mkt! Idag va det e lugn dag på projektet,Håkan va där och han babblar ju så jävligt så två timmar gick fort idag som vanligt. Ringde soc tanten idag om att hon säger att ja inte betalat januari hyra,men kollade på mitt kontoutag igår och det stod svart på vitt att ja hade gjort det.Men när man väl ringer henne så kan man inte nå henne. Blir så förbannad! Sitter inte pengarna där imorgon eller på fredag så ska hon fan få se på andra bullar!


Älskar dig!

Mörrn

God morgon alla glada där ute.Är väldigt pigg idag vet inte varför,kollade på Björn Gustavsson och Johan Glans på Annchas blogg nyss dom är ju bara för snygga i sina ABBA kläder ;) dom får än på gott humör det vill ja lova. Vad sker idag? Ska till lärlingsprojektet sen ska ja hem till mamma och äta fisk :D super gott. Finns väl inte så mkt mer att göra. Kommer inte vara där för länge gillar inte att gå själv hem i mörkret. Nej klä på mig och sen gå till papa med dongeln.
Älskar dig!

tisdag 20 januari 2009

Liten



En bild på mig och min gämnåriga kusin Micke. Ja måste ha varit neger i mitt förra liv,kolla på frillan bara! Haha. Så söta så :)

Tråk på tv


Nu har ja tvättat klart så nu hänger det tvätt överallt. Spelade lite Spigo nyss och fick reda på lite roliga saker :) Benny sa att han inte visste när han kunde komma till mig,men hans mamma är medlem på Spigo med och hon sa att han hade sagt till henne att han skulle åka till mig snart :) så ja hoppas att han kommer till helgen :) Håll tummarna! Jaha vad ska man göra nu då? Finns ju inget att kolla på,zappar och zappar. Nej leta reda på en film,mysa ner i soffan och vänta på att Benny ska vakna.


Älskar dig
Bilden talar för sig själv. Tvätt 19-21

Tomteskum och jobbintervju


Ni undrar säkert hur det går för mig eftersom ja är på intervjuver hela tiden. Det går bra,skulle ju på "inskolning" imorgon men dom på lärlingsprojektet tyckte att ja skulle lägga ut pengar själv som ja skulle få tillbaka men ja har ju för fan inga!! Så ja får ringa eller Maila henne och dra en vit lugn om att ja är sjuk. Men idag va en farbror hos oss och pratade för ett företag som heter Industrisupport.Nej det är inte bara för industri verkade det som,ja va in där och lämnade mitt CV och han ville inte ställa mig på nått lager som ja ville utan han skulle höra av sig i slutet av Februari om att vara vaktmästare på en skola i Eskilstuna. Fan skulle ju inte vara fel om man kunde få där :) Fick skjuss av Hanna till Willys idag så ja kunde köpa bröd,och så va det billigt med tomteskum så ja köpte två påsar ;) hehe God jul fan! Nej vänta på lasangen i ugnen och kolla på en film?


Älskar dig!

I´m no superman


Nej det är ja verligen inte även om man ibland önskar att man hade lite superkrafter. Idag va det ju sovmorgon som ja sa igår,vaknade av att Tiger va på tvn så klart,sen så trode han att ja inte skulle höra honom när han va på väg upp på dvd hyllan,men chi fick han och han fick en vattenstråle på sig rätt på baken,uppskattades inte. Måste fråga dom idag på lärlingsprojektet om dom kan betala åt mig imorgon så ja kommer iväg,igentligen vill ja inte eftersom ja känner mig krasslig. Men men. Nej nu ska ja ta och klä på mig och äta frukost. Sen traska till pappa med Dongeln för han ville låna den medans ja va borta idag.


Älskar dig

måndag 19 januari 2009

Lite nere

Sitter här nu och är snorig som fan,vill inte bli sjuk! Speciellt inte om Benny ska komma..eller han vet ju inte när han kan komma =( han vill säger han men med tanke på att han bor hemma så kan det stötas på problem i sista minuten som gör att han får hinder,så han kan typ bara boka dagen innan han ska åka om ens då. Vill ju ha honom här i helgen! Saknar ju honom så mkt! Imorgon börjar ja 13 på lärlingsprojektet för ett företag ska komma och babbla. Nej kolla klart på Weeds och sen hitta på nått annat.
Älskar dig!

Vill vill vill vill

Nu sitter ja hemma igen och har inget att göra.Har sökt mellan 6-8 jobb idag så ja känner mig duktig. Funderar på om man ska sova lite? Finns ju inte så mkt att göra. Vill ha min älskling här,kunna krypa ner i sängen och veta att han ligger där och väntar,pussa honom god natt och somna tätt intill. Fast jag vet ju att han vänt dygnet och kan vara uppe hela nätterna,så då är det tur att man har bäddsoffa så man kan fälla ut den,han kan ligga och kolla på film och ja kan somna brevid honom.Fan va ja hoppas att han kommer nu till helgen. Ska fråga honom på Onsdag hur det blir om han inte sagt något själv. Vill ju inte verka för tjatig. Nej nu ska ja nog kolla vad sängen har att erbjuda.
Älskar dig över allt annat på denna jord!

Trötter

Ja nu sitter man på lärlingsprojektet och det blir inte mycket gjort,alla är väldigt trötta och vi sitter bara och fnittrar. Ska söka ett jobb hos en tjej i Västerås,hoppas man kan få det för då jobbar man bara när hon går i skolan osv.Skulle passa mig perfekt. När man kommer hem ska man väl inte göra så mkt. Vill gärna att ni går in på bilddagboken och kommenterar om ja ska ha rött eller svart hår denna gång. Elvisno1 heter ja där. Nej söka lite jobb nu och känna sig duktig.
Älskar dig och hoppas att du kommer till helgen.

söndag 18 januari 2009

Helgen

Har mycket att berätta så ja hoppas ni orkar läsa.
Igår va vi iväg och bowlade med Gunsan,Micke och Lars,det gick väl sådär Gunsan vann och ja kom sist men inte hänger ja läpp för det. Sen vandrade vi mot krogen,inge folk nästan men skönt för då fick man iaf sittplats.Väl där inne så ser man en hyffsat snygg kille som kom fram och skålade med alla och flörtade som fan med mig,vet inte varför,men sen kom det nån tjej som han typ kände och dom stod och grovhånglade,men efter varje jävla gång han gjorde det så kollade han på mig och flörtade.Vette fan va han höll på med men ja hade roligt iaf.Sen vandare vi såååå klart till macke och handlade korv,fast denna gång köpte ja bara en macka med rostbiff och potatissallad som ja åt 03 imorse.Upp vid 11 och käkade frukost och duschade. Sen åkte ja och Anders in till Västerås för att byta ut mitt GH för det är 4 st nybörjare som tryckt sönder det. Lite ledsen är ja för ja tror att alla låtar försvunnit men Anders säger att dom ligger på minneskortet så vi får väl se sen när ja koplar in det. Sen åkte vi till Sura och hem till hans mamma och käkade mat och kollade på Wall-E,den va sådär funkade att kolla på iaf.Sen åkte vi hem och ja hämtade min dongel hos pappa för att han lånade den till sin dator.Och nu sitter ja här hemma och är aldeles trött,sitter med Benny på msn så ja mår bra :) Det va lite av gårdagen och dagen.Hoppas ni haft det bra.
Älskar dig

lördag 17 januari 2009

Seg lördag

Igår va inte festen långvarig vi kom dit vid halv åtta och va hemma 23. Anders hade varit vaken sen 04 igår morse så ölen satte sig bra. Så det va läge att ta taxi hem så han fick sova. Ringde Benny en sväng igår och sen gick ja och la mig.Det va lite tidigt och hade svårt att somna men det gick tillslut.Nu har ja fått höra hans mörka stämma säga dom finaste orde man kan höra av den man älskar, han har sagt det på telefonen två gånger nu,inte samma sak att höra det som att läsa det...blev helt varm i kroppen när han sa ja älskar dig blev helt salig och det kändes som fan i hjärtat. Kunde somna gott efter det. Idag ska vi väl ut på krogen kanske ev bowla,ingen lust med det igentligen när ja vet att Malin och hennes vänner ska dit. Men det är ju inte ja som bestämmet det. Hoppas att Anders är lite piggare ikväll. Nej nu ska vi traksa ner till bolaget och fylla på Anders ölföråd.
Älskar dig Benny,hoppas du kommer nästa helg!

fredag 16 januari 2009

Fredag

Vet inte hur ja ska börja detta...kl 09 så ringde dom frå Frösunda och sa att ja ska dit på Onsdag kl 10 och få träffa en brukare som ja ska bli vikarie åt,känns skönt som fan,men vill dom att ja ska börja denna månad så blir det lite svårt,får se vad dom säger. Sen ringde Micke vid halv 12 och sa att han va på väg så det va bara att kliva upp och klä på sig,visade honom GH och han va rätt duktig. Sen gick vi till Willys och nu sitter ja här hemma igen,micke gick vidare hem till sina föräldrar. Ja ska om nån timme göra mig iordning för ikväll och imorgon blir det nog bowling och sen krogen. Ska bli kul och umgås med grabbarna i helgen. Nej nu ska ja spela Spigo...nej ja e inte beroende ja är inte som vissa och sitter uppe hela nätterna,sen ska ja laga mat.
Älskar dig vill ha dig i min famn!

torsdag 15 januari 2009

Erkännande


Inte ofta ja erkänner detta men nu känner ja att ja måste. Är så jävla avis på Anncha som får ha sin kille hos sig i helgen! Tänk om ja också kunde få ha det? Fy fan va ja längtar efter honom nu! Vill kramas och pussas och mysa,men istället får man sitta här på msn och prata med honom och känna att man är på andra sidan jorden,och så får ja gå och sova själv. Men ja hoppas på att ja får lite pengar över efter hyran veckan som kommer för då kan ja bjuda hit honom. Lite arg så här på kvällen spelar på en sida som heter Spigo och där ska man bygga upp hus,men varje gång ja kommit långt så dör nätet *gråter* så nu skiter ja i det. Och så missade ja Criminal minds trode det va Onsdag. Nej göra nått annat kanske.


Älskar dig!

Trevlig dag


Nu har ja kommit hem,träffade Anders på stan vid 16 och käkade pizza på Latifa,fick bli en kebabpizza idag :) Sen kom Micke och vi gick hem till Larssons och fikade lite :) sen åkte vi hit för att ja hade lovat Tiger att Anders skulle komma och hälsade på. Så vi spelade lite GH och nu har han åkt hem. Ja kollar på sista skivan av En fyra för tre och sen vet ja inte vad ja ska sätta på haha snusk! ;) Imorgon blir det ju feste och på dagen så ska Micke komma och spela GH och på lördag så ska vi ut på krogen,ska bli riktigt roligt :) länge sen man va ute. Nu ska ja kolla vidare och sen bara ta det lugnt.


Älskar dig!
Nu ska ja iväg och träffa Anders om en halvtimme och käka pizza..så jävla gott!
Älskar dig!

Seg morgon

God morgon alla där ute,min morgon har varit väldigt seg,har vaknat 1 gång i timmen fram tills nu. Började kl 07 med att min hemtele ringde,kunde inte svara eller lägga på,till slut funkade det och den blev tyst,sen 08 att katten va upp på tv och gick runt och skrek,sen 09 och samma 10,han skrek och skrek,och upp på tvn. Ja vet inte vad det har tagit åt honom. Så nu är ja lite sliten men det ska gå bra. Idag på lärlingsprojektet så kommer AF och ska prata med alla individuellt. Kollar på en fyra för tre nu på morgonen,klockrent hehe. Avslutar med en bra kommentar ifrån dom.
" I moon in the moonlight whit you" *asg*
Älskar dig!

onsdag 14 januari 2009

Tog av Anncha

Svara om du vill.

1 Är du en hund eller katt människa?
Älskar både katter och hundar
2. Bor du helst på landet eller i storstan?
Stan,är beroende av människor
3. Vill du helst ha en liten snabb bil eller en stor tung bil?
En stor tung,för det ska vara stort på vägarna så man syns
4. Vilket var ditt senaste semestermål?
Haha till Gårdsjö,men det va underbart
5. Tycker du bäst om sommar och sol eller vinter och mys?
Sommar och sol
6. Äter du morötter med eller utan skal?
Utan
7. Regnkappa eller paraply?
Paraply
8. Cykel eller taxi?bil?
Beror på vart man ska,men benen funkar bra
9. Vad var det senaste du köpte?
Tågbiljetten till Benny
10. Vad skulle du göra om du bara hade 15 minuter kvar att leva?
Säga att ja älskar alla
11. Var i världen vill du helst bo?
Helst där Benny är,men utomlands skulle inte skada
12. Vilken CD har du i din CD-spelare just nu?
En bland skiva
13. Vad har du i fickorna när du går hemifrån?
Mobilen,nycklar och pengar
14. Vad är det mest olovliga du någonsin har gjort?
Tankat ner musik?
15. Om du fick 1 miljon som skulle användas på en dag, vad skulle du då göra?
Skulle köpt en bil till mig,en eller flera till Benny,tagit körkort och rest.
16. Vad tänker du på just nu?
Hur underbart det ska bli när Benny kommer och hur mkt ja älskar och saknar honom.
17. Vad är det vackraste du någonsin har gjort för en annan människa?
Gör nog romantiska saker för dom ja älskar ofta,kan inte specifisra.
18. Vad var ditt senaste nyårslöfte?
Att inte ha nått
19. Vad ska det stå på din gravsten?
Här vilar Stina,syster,dotter och mamma.
20. Är du rädd för mörkret?
Ja,när man är ute och går själv.
21. Skulle du svara på dumma frågor?
Ja har ju svarat på dom här så....?

Trött som satan


Ligger och myser själv i soffan och kollar på en Fyra för tre.Gillar dom,hehe länge sen man såg dom.Är väldigt trött nu och klockan är bara 21,inte bra att vara vaken för länge,men det va det värt. Ska sova tidigt idag,iaf före 01.Imorgon är det sista dagen på lärlingsprojektet och sen är det helg,skönt som fan.Har inte spelat nå GH idag *kors i taket* lockar inte för att man är så trött. Nej orkar inte blogga mer,är för trött. Sov gott sen.


Älskar dig av hela mitt hjärta

FAN!


Nu när ja kom hem så såg ja att ja hade missade samtal ifrån jobbet som ja va på igår! Hoppas dom ringer tillbaka och inte tycker att ja är oansvarig eller nått.Sen frågade ja dom andra på lärlingsprojektet när våga pengar brukar komma...det är ju inte förns den 28:de!! HUR FAN SKA JA KLARA MIG NU??? Benny får komma få helt enkelt,men ja hade ju sett fram emot att ha honom här nästa vecka...men nu kan han iaf vara med på Jaris fest.Denna dag har gått fort.Vi satt i två timmar och bara pratade,men det flöt på som fan och sen stod jag,Kikki och Latten utanför och pratade i en halvtimme dels om Jaris fest. Nej nu ska ja laga mat och sen spela GH hoppas dom ringer igen!


Älskar dig!

Sovmorgon

Gjorde nått igår som man inte ska göra,men ja kände att ja behövde få sova ut,mailade skolan och sa att ja fått förhinder,så nu har ja sovit ut,det behövdes för ja pratade i tele med Benny till 03 imorse,inte så bra men fick ju sova :) så ja börjar kl 13 idag. Vet inte vad som sker idag men när ja kommer hem så ska ja ha Stefan och Krister maraton,berättade det för Benny inatt och han blev lite avis men lovade honom att vi skulle ha det när han kom hit då blev han glad =) Nej nu ska ja äta frukost,klä på mig och fylla MP3an på ny musik. Ha en bra dag.
Älskar dig!

tisdag 13 januari 2009

Sleep time


En tanke ett hjärtslag va allt som krävdes för att du skulle få mig på fall
ett skratt en tår fick mitt hjärta att smälta
ett leende och en natt fick mig att få känslor så starka för dig allt detta är vad som får mig att kämpa vidare å åter hoppas på att de kommer bli vi två en vackerdag


Vet har lagt ut denna tidigare men ja måste bara få lägga upp den igen.Det är min älskling sm skrivit den och den är så jävla fin och passar oss så bra :)

Är trötter och så klart ska han vara på msn sent. Har ju iaf fått höra hans röst och det gör mig varm i hela kroppen.Imorgon ska ja till skolan och prata med dom.Orkar inte igentligen,så ja funderar på att maila tillbaka och säga att ja inte kan.Får man ljuga så? Ja vill ju satsa på jobb först och främst,sen kan ja ta skolan. Nej runda av nu här och på msn och sova kanske. Känner hur ögonen kämpar för att hålla sig uppe.


Älskar dig!

Positivt bemötande


Ja nu har ja varit iväg på min intervju...när ja kom dit så fick ja fylla i papper om vem ja är och vad ja gjort tidigare och ett papper om tystnadsplikt.Sen kom Chefen och hon va väldigt trevlig och pratade på som bara den,ja kunde inget annat än sitta och nicka och hålla med. Hon sa att hon skulle höra av sig nästa vecka om hur det skulle bli,om ja behövde inskolas eller om dom inte behövde folk just nu. Annars skulle hon höra av sig om dom behövde semestervikarie. Hoppas på det bästa. När ja kom hem så ringde Emelie och vi pratade lite,sen gick ja hem till pappa och åt kassler och potatis det va riktigt gott. När ja kom hem igen så gick ja och la mig i en timme och sen har ja diskat,städat,gjort rent badrummet och bäddat rent i sängen,och nu sitter ja här och tar det lugnt.Ringde ju Benny när ja kom hem vid 12 och då sov han,han hade gått och lagt sig 08 imorse då gick ju typ jag upp. Men men bara han ändrar vanor tills han kommer hit för så länge lär han inte få sova här. Nej nu ska ja kolla vidare och kanske spela GH ;)


Älskar dig Benny!

Inte lång tid kvar nu


God morgon! Idag är man uppe tidigt,känner en liten nervositet men vet att alla håller tummarna för mig så det kommer att gå bra. När ja kommer hem så ska ja ringa Benny och berätta hur det gick,han är viktigast,sen kan ja ringa alla andra.Skulle inte vara fel om man kunde få jobb så man slapp soc,och slipper gå hemma och dra benen efter sig.Men i värsta fall så får ja väl börja plugga,men det får bli till hösten i sånna fall. Så ja vet om ja vill flytta eller inte.När ja kommit hem och ringt runt till alla så ska ja ta och diska och städa,inget ja har lust med men det är ett måste ser inte bra ut här hemma. Ni som känner mig väl vet hur ja är när det gäller disk och städ,rent snyggt och prydligt ska det vara. Oj 09:10 måste stänga ner datorn snart och klä på mig. Håll Tummarna.


Älskar dig!

måndag 12 januari 2009

Bed time


Nej nu ropar sängen igen,vill sova men ändå inte,vill ha all tid med honom på msn. Vore ju bra om man va pigg imorgon.Men det kommer att gå bra..får sova i bilen in ;) Då blir inte pappa glad.Vad ska man göra imorgon då? Inte ett skit mer än att pappa ska bjuda på mat.Jo ska handla lite.Har inte så mkt mer att skriva så ja rundar av nu.


Älskar dig!

Haha


Visste du att Daniel är kär i mig, fast jag är kär i Linda. En dag när Micke och jag var på promenad så försökte Gunsan våldta oss båda. Då ringde jag Anncha Den bästa och hon kom direkt. Igår när jag duschade så ringde Jimmy på min dörr och ville att dom och jag skulle leka med dockor. Förra veckan när jag dammsög mitt rum så låg Malin under min säng och strulade med Patrik. Nu orkar jag inte berätta mer för jag och Benny ska leka indianer....


Ja som sagt jag har tråkigt idag!

Blablabla

Nu har ja talat om för alla nära och kära att ja ska på intervju imorgon. Alla är väldigt glada och håller tummarna.Tack! Sitter med min Emelie i tele och med Benny på msn *myser* vill att denna vecka går fort,dels för att Johanns fest är på fredag och dels för att min älskling kommer nästa vecka. tjat tjat tjat.....vet men kan inte sluta! Haft världens tråkdag idag,ringde mamma,Dennis,Academedia,pappa,mamma och så ringde pappa och bjöd mig på mat,sen hjälpte ja honom med saker på AFs sida.Sen spelat GH *så klart* och sen bara haft tråkigt.Ringde Anders en sväng och sen ringde ja Micke.Måste träffa honom snart saknar honom ju :) Nej nu åter till tvn.
Älskar dig

Äntligen!!


Idag har ja varit flitig,har sökt en massa jobb och mailat skolan. Imorgon kl 10:30 ska ja på anställningsintervju i Västerås på ett företag som heter Frösunda och anställer personliga assistenter.Så det ska bli spännande och på onsdag vid samma tid så ska ja till Komepens center för att kolla om ja kan hitta nån kurs som ja kan gå. Vill inte ha några små ämnen här och där utan mera utbildning. Så ja är jätte glad idag. På fredag ska ja på fest i Kungsör för Johanna flyttar till Englad och lämnar oss alla här. Ska bli kul och komma iväg,och så är det fest i slutet av denna månad med. Längtar tills nästa vecka för då kommer Benny. Nej prata klart med Puffen aka Dennis i tele och laga mat.


Älskar dig!

Godnatt

Sängen ropar efter mig nu,känner hur ögonen blir allt tyngre. Smsade Benny och sa att ja skanade honom på msn och efter 30 sek så va han online kändes skönt att få prata lite med honom men sen va han tvungen att ladda sin Laptop,han skulle komma in igen efter 30-60 min så ska se om han kommer in igen innan ja somnar annars är ju inte det hela världen,har fått sagt att ja älskar honom så ja klarar mig :) Imorgon ringer kl 07:45 *snark* kommer att vara segt men det får gå. Bara att dra sig upp,klä sig,platta håret,packa datorn,samla ihop alla papper och äta fruskost.Allt hinns med på mindre än 30 min. Ja e duktig ja. Hittade en blogg om en tjej på 18 år som hade 3 barn,man ligger ju verkligen i lä där,men ja har inte bråttom,vill ha jobb först.Berättade för B att ja ville flytta,ja gav Norrland som förslag men det tyckte inte han. Får se vart man hamnar söker jobb som en dåre iaf.Söker närmre honom så får se hur allt slutar. Gör inget förhastat iaf. Nej nu jävlar ropar sängen och John blund är på väg. Ha en bra måndag.
Always togheter never apart,maybe by distance but never in heart.
Älskar dig

söndag 11 januari 2009

Tråk


Fan så seg söndag! Det verkligen känns att det är söndag. Gick och la mig vid halv ett och gick upp halv tre...spelade lite GH och lagade mat. Är så jävla förbannad på mamma så det är äckligt åt det. Orkar inte prata om det. Saknar min älskling,han har inte varit ute på msn på hela dagen men han kommer väl ut nån gång. Längtar tills ja har honom i min famn igen. Men ååå så tråkigt det är! Blääää.


Älskar dig!

Söndag


God morgon! Eller förmiddag kanske? Emelie har åkt hem nu,blev väckt halv 11 av hennes mamma som sa att hon skulle bli hämtad. Inatt pratade ja med Benny i tele,jag ringde från hemtelen till hans 3G mobil,denna månads räkning lär bli saftig,men ja gör ju inte så flera gånger i månaden så det är lugnt.Vet inte vad som händer idag,ska väl bara ta det lugnt. Spela GH som vanligt :) Alex låste ju upp en massa nya låtar igår när han spelade i 4 timmar. Skrev till Jari på msn igår och fick svar idag,han har 30-års fest i slutet av denna månad och ja frågade honom vad han skulle bjuda på,fick till svar att han skulle bjuda på smörgårtårta och sälja öl och vin. Man säljer väl för fan inte alkohol på sin egna fest?! Då kan ju ja med börja med det när ja har fest. Hmm börjar fundera på att inte gå,ska prata med dom andra om det. Nej kolla på tv och spela lite sen.

Älskar dig!

lördag 10 januari 2009

Han sa det!


Han sa det!! Kan ni fatta..han sa att han älskade mig! MIG!!! och ja sa ju så klart att ja älskade honom med,men han sa det först...ja tror ja dör! Fan nu är det på allvar =) Han kommer hit till slutet av månaden..får inte han loss pengar så fick ja iaf äran att bjuda honom! Vill inget hellre. Idag ska ja och Emlie gå och handla..vi håller på och dokemtera våran dag haha,ska bli kul och se alla bilder sen. Alex kommer hit och ska vara här medans mamma och pappa åker till våran moster..han vill inte åka dit och ja vet varför han säger att det är pga John men det är nog för att han är rädd för Hampus som är utvecklingsstörd. Ja kan förstå honom. Nej nu ska ja byta cd-skiva kan inte förstå vad E viva espania har med Rocka billy att göra? men men dom tycker väl att den passade in,men det gör inte jag. Iaf så får ni ha en bra helg! För det ska ja ha :D


Massa Kärlek


Älskar dig Benny

fredag 9 januari 2009

Nu så

Nu är Emelie på väg...hon ringde för 20 min sen. Har ställt in lasangen i ugnen så den är bara att äta när hon kommer. Sen kanske vi ska hem till mamma med Ale och spela spel,skulle vara roligt :) Igår blev ja bjuden på 30-års fest till Jari,är Benny här så ska ja se om han vill gå med mig annars stannar vi hemma. Skulle vara roligt om man kunde gå iaf men det visar sig. Nej nu ska ja kolla hur det går för Alex på GH.
Massa Kärlek

Fredag och Emelie kommer


Är uppe tidigt idag,vaknade först av att Tiger va uppe på tvn då vet man att hans mat är slut så ja gick upp och gav honom mat,hade precis gått och lagt mig igen då hör ja hur han kräks ute i köket. Upp igen och torka rent köksbordet och mattan. Sen la ja mig igen och hade precis somnat in då är han på tvn igen,denna gång vill han inte ha mat utan han vill åt alla mina rosor på vetrinskåpet som ja flyttade på när han hade spytt,han vill åt allt han inte får,får kasta dom eller lägga upp dom på vinden. Hur ser dagen ut idag då? Jo käka frukost,klä på sig,platta håret,ta det lugnt och invänta att Emelie ska dyka upp. Får ju inte prata så mkt med Benny nu i helgen men ska nog överleva. Kan smyga in lite då och då och kolla om han e ute eller ringa honom. Han sa ju att ja inte störde honom när ja ringde så ja får väl tro på honom även om ja kännder att ja gör det. Om gårdagens sista inlägg så vill ja bara säga att ja har inte visat intresse för dessa killar så som det uppfattades,dom har bara sagt att dom gillar mig! Så ja kan inte råför att dom blivit sårade. Har Benny nu och han är mitt allt!


Massa Kärlek

torsdag 8 januari 2009

Fan!


Nu när man skaffat kille kommer alla utkrypandes ur sina skal och berättar hur dom gillar mig och hoppades på att det skulle bli vi! Men va fan säger ni inget innan för då? Nu känner ja ju mig som världens idiot för att ni inte vågat sagt nått! Ja kan väl för fan inte läsa av era tankar!? Nej detta ska fan inte få påverka mitt förhållande med Benny! Ja har slagits för honom i 4 år så nu är det fan min tur att få han hans hjärta,vårda det ömt och älska honom för all framtid! Ja tycker om er alla lika mkt men nu är det så att Benny hann före och fick därför nyckel till mitt hjärta! Puntk slut.


Massa Kärlek

Tråkdag


Fan så seg dag det har varit. Finns ju inte mkt att göra. Längtar tills imorgon då man iaf får sällskap av Emelie. Hon skulle komma runt 17-18 så man får sova länge så går dagen fort. Kan ju inte städa då ja gjort det idag ;) Får ladda kameran igen så man kan ta lite mer flummbilder ;) vi bara älskar att ta sånna..haha =p Pratade med Anders igår om att låna en gammal mobiltelefon av honom och det gick bra. Ska skaffa ett Telia nummer så att ja kan ringa Benny,han har ju bara Telia och 3G nu förtiden. Fan så snäll man är ibland ;) Men låt det inte bli en vana ;) Känns som om ja har gått ner i vikt,kan inte förstå hur ja lyckats men det ser lite ut som det..eller så är det ja som växt på längden *haha* räcker med längden ja har på hela 175cm. Men nästan alla i min familj är långa,utom syrran som fick längden efter mamma. Känns bra att vara lång för då når man till översta hyllan *asg* Fan va texten rinner iväg när man skriver ibland undrar ja vart ja får allt ifrån :) Nej slänga på filmen som ja babblade om,har ju hunnit spelat GH.


Massa Kärlek...spciellt till dig <3

Sorry


Vet det har skrivits mycket om Benny i bloggen,ska försöka tagga ner det hela. Idag vaknade ja vid halv ett skönt som fan,vaknade till sen tog ja och angrep disken och dammsugaren. Nu gör ja inte så mkt tänkte väl spela lite GH och kansk slänga på en film. I helgen kommer Emelie iaf och då som ni alla vet blir det ju en massa snack om gammla tider och nya tider :) ska bli så mysigt! Nej slänga igång GH och softa lite.


Massa Kärlek

onsdag 7 januari 2009

Happy

Nu sitter ja och camar med Benny på msn. Mår så bra! Ja ler som fan när ja ser honom,känns nästan barnsligt va man beter sig konstigt när man är kär. Men hans ögon är farliga,dom får mig att smälta som i sommarvärme. Haha poetiskt värre men det är sant. Förstår inte att man kan sakna nån så mkt? Vilka känslor ja har! Hoppas detta håller länge!
Massa Kärlek

Saknar dig!


Nu jävlar så spricker ja snart,saknar min Benny som fan! Vet inte vad det är för fel? Ja mår så dåligt utan honom.Fan så kär ja är! Kollade på mitt konto att ja har råd att åka till honom men kommer inte hem,finns det ingen ja kan låna pengar av? Kan ju bjuda honom hit! Skulle ja vilja,han med det vet ja samtidigt som han skulle tycka att det va fel. Skulle ja åka till honom så har ja två problem. 1. Har ingen som passar katten, 2. Har papper som måste in till både soc och försäkringskassan med underskrift. Skit säger ja bara! Vill ha honom här!! Skulle lungt kunna be Anders,men vågar inte eftersom han hämtade mig i Måndags. Vill ha dig här nuu!!


Massa Kärlek

Lite förbanand!

Sitter på lärlingsprojektet,va segt att komma upp men sen kom man igång.Vi sitter och söker jobb och ska vara här till 15,segt som fan.Är lite förbannad för vi går bara idag sen har dom andra möten torsdag fredag ja kunde ju för fan ha astannat i Gårdsjö tills på söndag! Får ju inte träffa Benny förns i slutet av denna månad om han får loss pengar. *hoppas hoppas* Nej runa av så dom inte blir sura.
Massa Kärlek

tisdag 6 januari 2009

Inhopp

Nu är Benny på msn iaf så ja har längtat! imorgon ska ja träffa Dennis en sväng han e i Köping hos en tjejkompis till honom. Till helgen kommer kanske Emelie hoppas på det så man får lite sällskap och man kan få prata av sig lite om vad hon tycker ja ska göra med Benny,Dennis va ju lite skptisk men vet att Emelie söttar mig till 110%. Nej det va ju inte detta som ja skulle göra. Återgår till msn nu.
Massa Kärlek

Bort med julen


Har städat bort all julpynt nu,orkar inte se julen längre...den va kort iår känns de som. Men nu är man tillbaka på ruta ett igen men den smula förändring,är ju tokkär i Benny,vill ha honom här,va så tomt i sängen inatt hade svårt att somna även fast Tiger sov vid mina fötter nästan hela natten nu är han i garderoben och sover. Tycker det e onödigt att gå tre dagar denna vecka och sen är det helg,kunde ju börjat nästa vecka istället för då kunde ja varit kvar i Gårdsjö tills på söndag,men det går ju inte. Hoppas Benny får loss lite pengar så han kan komma hit,annars bjuder ja honom han måste komma! Blir tokig! Har inte hört nått från honom på hela dagen men han smyger nog ut på msn mot kvällningen. Funderar på om man ska laga mat,men ja vet inte vad? Undra om man har en lasange..eller om man ska ta köttbullar o makaroner? Nej göra uppgiften som vi fick över lovet och sen fixa käk.


Tänker på mig min prins!

Massa Kärlek

Sista dagen på ledigheten


Har nyss gått upp,blev sent idag men nu är man utvilad så här sista dagen innan lärlingsprojektet börjar. Har varit skönt med lov,har ju hunnit gjort mkt men bäst va nu dom dagarna i Gårdsjö! Idag ska ja ta bort alla julsaker,är lite trött på julen då hinner ja ju längta efter den tills nästa jul. Nu vill ja ha sommar åh så skönt :) kunna se alla fina jänkare ut och glida mumma. Benny är inte ute på msn,antingen sover han eftersom han blivit förkyld eller så är han uppe och hjälper sina mamma och bråkar med sina syskon.Vill tillbaka dit nu! Vill inte vara hemma,det är så tomt här. Sen vill ja bara be Lars att sluta skriva till mig på kommentarer,ja vill inte ha nått med mig att göra så sluta trakasera mig. Sist men inte minst,lägger upp en bild på mig som Jimmy gjort om,den och många andra blev jävligt bra! Tack vännen <3


Massa Kärlek

måndag 5 januari 2009

Rosa moln


Vet skrev inte alls för länge sen men måste bara visa vad Benny skrev på msn....



Live Like An Angel Die Like A Devil säger:
tror fan vi ska göra ett försök å se hur de går mellan oss....


Är såå kär!

Hemma igen

Ja då är man hemma igen,tomt är det ingen att prata med,man har haft fullt upp hela helgen.
I fredags så tog vi det mest lugnt träffade familjen och hade det trevligt va mest i källaren i hans rum. På lördagen så snöade det inte så mkt som det visade sig att det hade gjort här,blev chokad när ja kom hem. Igår så bakade jag och hans syster Cassandra en sockerkaka och så satt ja barnvakt åt dom små liven och 4 hundar,det va kallabalik och hålla alla sysselsätta men det gick bra dom gillar mig. Sen lagade ja och Benny mat, asså deras matkostnader är fan inte att leka med.Så idag då så pkte vi till Mariestad och handlade,sen när vi precis kom hem så ringde Anders och sa att han va där så snacka om tajmat. Innan ja åkte så frågade ja när vi skulle ses igen så sa han att han skulle komma nu i slutet av denna månad eller Februari.Han mamma sa iaf att ja va välkommen tillbaka och det känndes bra. Benny sa att det är inte alla som får den "kommenataren" så det känndes skönt,åker gärna tillbaka dit igen! Frågade honom igår hur han ville ha det och han sa att han gillade mig mer än som vän och det gör ju ja med,så ja hoppas på att det blir vi,han vågar ju inte riktigt ta det steget eftersom han inte vill förlora våran vännskap.Men blir det han och ja så kommer det att hålla,och skulle det inte göra det så kommer ja aldrig att släppa honom som vän. Det han och jag har tillsammans har ingen annan.Ja älskar honom idag och för alltid!
Massa Kärlek

lördag 3 januari 2009

Hmm

Nu sitter ja och vänta på att Benny ska komma ner igen,han har familjemöte med sin familj,kan nog behövas när dom bor 8 st under samma tak med 4 st hundar. Händer väl inte så mkt annars här...vi kollar på film och tar det allmänt lugnt. Vaknade halv åtta idag av att ja va pissnödigt så det va bara att lämna det varma täcket klä på sig och gå ut och in i huset.Lika dant va det inatt vid 02 tiden då va ja upp. Har inte världens bästa motaning här men det duger,kommer lite sms då och då och det känns gott :) Ja vi vet ju alla hur detta slutar,ja åker hem och e sårad och han skaffar tjej.Vet ju inte varför man e så dum så man åker och träffar honom.Men nått är det som lockar men vet inte vad. Vill ju bara skrika ut hur ja känner men vågar inte. Nu lär han komma snart för han har varit där uppe i en timme. Så ja rundar av.Ha en bra helg.
Massa Kärlek

fredag 2 januari 2009

Gårdsjö

Nu Jimmy ska vi se om det går att blogga idag,gick ju inte så bra inatt. Jaha ja sitter nu i Gårdsjö,efter en lååång resa.Fick sitta i Hallsberg och vänta i 1:15min segt med det gick för Jimmy höll mig ju sällskap.Det va så jävla kallt i Hallsberg så ja började blöda näsblod,då är det kallt vill ja lova. Väl på "tåget" från Hallsberg till Gårdsjö så va chuffören väldigt tjurig,sen såg det ut som en kåldolme med än tåg,tänk er VL bussarna på räls. Mycket fula.
Nej ta och göra nått annat. Jimy ladda telen ;)
Massa Kärlek
Sen kväll idag med,vet inte hur ja ska orka upp imorgon. Sitter med Jimmy i telefon <3. Verkligen en underbar person! Ringer dig det första ja gör när ja kommer hem så ladda telen ;)

Massa Kärlek

torsdag 1 januari 2009

Trevlig helg


Jaha imorgon så åker man till Benny,kan ni fatta att ja blivit bjuden hem till honom? Han måste vara sjuk eller så är det bara för att han inte kan ta sig till mig. Fast på dagen först så ska ja hem till syrran och hjälpa henne,åker ju inte förns på eftermiddagen. Vill ju vara till lag för alla,så ja ber hemskt mkt om ursäkt att vi inte kan träffas imorgon som bestämt,du vet vem du är! Får klämma in det en annan dag.Kommer inte att komma hem förns på Måndag för då är Anders så snäll och hämtar mig,fan man ska passa på när han e lite kär och galen,och du Anders om du nu läser detta: Man svarar inte i telefon när man har sex! Det borde väl du för fan fatta! ;) Nej nu ska ja kolla vidare på Day after Tomorrow,sen spela lite och sova,ska upp tidigt imorgon så man orkar med allt :) Ha en bra helg det ska ja iaf ha.


Massa Kärlek

2009


Första inlägget på det nya året. Igår va det helt okej fick ju en kärleksförklarning :)hehe fan inte varje dag man får det. Känns konstigt att skriva 2009 men man lär väl sig det också speciellt viktigt när man skriver under papper. Vet inte vad ja ska göra idag,men till Tiger om ett tag iaf,mamma bjöd nyss på mat så nu är man mätt och belåten. Nej nu ska ja stänga ner blir extra sex med både camen igång och mediaplayer.

Tänker på dig!

Massa Kärlek