måndag 30 november 2009

Idag har vi varit igång sen 7,eller ja nästan iaf. Halv åtta kom målaren och började med sitt arbete så vi gick in och la oss. Sen vid halv 9 så kom Jonas kompis så dom två åkte iväg och hyrde ett släp och ja bärde ut all skräp ifrån källaren,så mitt skräp får plats sen. Sen så har ja köpit nya skor,efter det så blev vi ner skjussade på stan där vi skulle kolla julklappar men så vart inte fallet. Vi köpte Sunes jul till oss själva istället :) den är ju fan den bästa julkalendern genom tiderna. Sen tog vi bussen till Gränby där vi gick runt och hittade väl inge speciellt utan ja kollade efter nått att köpa till julen att ha på mig. Nej fan palla mer.
Skriver när målarn är klar med sitt.
Älskar dig

söndag 29 november 2009

Igår så va vi hem och packade alla saker. Trodde det skulle ta längre tid än va det gjorde men faktiskt inte. Men fan va skit man samlar på sig genom åren. Så vi åkte hem idag,tog med mig mina julsaker så ja kan pynta sen. Ja gör det inte förns på tisdag så målaren varit här och tapetserat om. Ska bli så skönt att få det gjort. Så nu ligger vi på en madrass ifrån sängen. Va ju tvungna att bära soffan till jonas föräldrar och bordet ner i källarn. Tv-bänken får vi ställa i mitten och frysen i hallen. Haha fan vi bor för stort. Eller? Pappa va iaf pratglad igår. Saknade honom väldigt mkt. Så det känndes skönt att träffa honom igår och han verkar rätt så glad för min skull att ja ska flytta. Eftersom katterna inte går ihop så som vi hoppades på så får vi låsa in dom på olika håll. Nu när det ska bli omtapetseras så ska en vara på dass och en i sovrummet. Ja vet inte snällt tänker ni,men vad gör man när dom inte går ihop? Dom är som små barn. Så imorrn ska man upp tidigt,blir att gå upp vid 7 eftersom målaren kommer halv 8. Och sen kommer Jonas kompis halv 10 så vi kan ränsa ut ur källaren. Nej nu ska ja inte skriva mer,utan gör det imorgon. Två dagar utan tvn hur ska vi klara oss?
Älskar dig

fredag 27 november 2009

Det går tyvärr inge bra mellan Castor och Tiger. Dom bråkar hela tiden,och igår så va det blod i hela sovrummet. Så dom får vara på olika håll. Castor i sovrummet och Tiger i vardagsrummet. och sen byter vi på nätterna,då är Tiger med oss och sover. Vi måste bli av med honom,om vi inte får honom såld måste vi tyvärr nacka honom. Ikväll så ska vi hem till Martin,för att dom ska supa innan vi ska på hockeyn. Ska bli roligt. Så länge Jonas inte blir dryg. Fan ja är hungrig,om man kanske ska värma maten från igår. Den va så jävla god. Eftersom min älskling har lagat den ;) hans mat är gudomlig. Nej nu ska ja göra annat.
Älskar dig

torsdag 26 november 2009

Igår så va vi iväg och spelade biljard. Ja vann över både Jonas och Martin,fast ja spelde sämst! Moahaha:) Och så slog ja båda i bilspel. Ingen rolig kväll för dom,när dom fick spö av en tjej. Sen när vi nästan hade kommit hem så kom Davids fru och lämnade Castor. Världens sötaste katt. Men ja tror inte att Tiger och han kommer överens. Dom har bråkat nästan hela natten. Men ja hoppas på att dom gör det iaf. Idag ska tapetseraren komma igen för att spackla resten av väggarna,sen tänkte ja åka ner på stan och köpa några rosor åt Jonas. Han säger att han aldrig fått blommor av tjejer,så ja hoppas han blir glad :) lite som tack för en trevlig kväll igår och för att ja älskar honom. Nej nu ska ja äta frukost.
Älskar dig

onsdag 25 november 2009

När vi va hemma hos Jonas kompis David här om veckan så hade han en sån söt katt så ja visste inte vad ja skulle ta vägen. Han va gosig och ville sova i knät. Vilket Tiger aldrig vill göra. Vi frågade om vi fick ta honom men han skulle fråga dom andra i familjen först. Men Jonas hade fått sms imorse där det stod om vi ville ha katten fick vi ta den annars så skulle den avlivas. Ja sa direkt till Jonas att vi skulle ha honom. Så snart blir det en till i familjen ;) bara Tiger och han går ihop. Ska snart iväg och köra blommor. Hoppas det är många nu på förmiddagen. Orkar inte sitta hela dagen som igår. Ikväll blir det biljard. Kanske med Martin också,men han visste inte eftersom hans syster hade fått barn och han skulle åka och hälsa på. Men hoppas på det för det är roligaren när man är fler. Men ja säger ju inte nej till att umgås med Jonas själv ;) Eftersom han va så förbannat trött igrå så orkade han inte vara "social" men ja klandrar inte honom. Nej nu måste ja in på dass innan ja ska iväg.
Älskar dig

tisdag 24 november 2009

Igår när ja skulle stänga dörren så stod ja där helt plötsligt med handtaget i handen. Så Uppsala hem har nyss varit här och kollat. Det första han sa va " Här har det gått vildt till" Ja svarade bara " Nej faktiskt inte" och det är ju sant. Är väldigt trött idag,vet varför men håller det för mig själv. Inget ja vill prata om på bloggen. Nu har han varit här igen och fixat med dörren. Men hela allt va av i låskolven så han va tvungen att byta allt. Nu är dörren bytt,eller ja iaf låset och handtaget. Och samtidigt kom tapetseraren som ska göra om i vardagsrummet/köket. Perfekt tajming. Men han skulle komma på måndag och börja,halv åtta på morgonen. Ska bli skönt att få det fint,för en gångs skull. Nu ska vi bara köpa en borrmaskin så vi kan få upp rullgardinen och hyllorna i sovrummet. Sen blir det perfa,och mina saker ska hit :) Nej nu ska ja diska och äta frukost.
Älskar dig av hela mitt hjärta!

måndag 23 november 2009

Äntligen så har ja sovit bra inatt,därför ville ja sova mera,men Jonas smsade 11 och väckte mig. Kanske för att ja ska iväg 12:15 med hans pappa och köra blommor,ska bli härligt och tjärna lite pengar,så ja kan köpa en present till Jonas. Han fyller ju snart och vill kunna ge honom nått,även om det kanske inte blir lika mkt som han gav mig,måste ju köpa nått,annars så känns det fel. Men vad? Har ju redan problem med julklapparna. Han skämmer bort mig som fan,det känns fel men ändå så är det roligt och få presenter. Men ja känner mig underlägesen eftersom ja inte har pengar så ja kan handla lika mkt åt honom. Men för dom pengar ja tjärnar denna vecka ska ja köpa mig en fin present åt honom,nån som kan hjälpa mig att komma på vad?
Nej nu rundar ja av,ska snart iväg.
Älskar dig

söndag 22 november 2009

Vaknade för drygt en timme sen,ja vet lite väl sent. Men vi kom inte i säng förns 4 imorse. Vi kunde fan inte sova,inte bra och vända på dygnet när Jonas ska upp och jobba både i natt och i morgon bitti. Väldigt seg söndag idag,men det är det väl med alla söndagar. Vet inte vad som sker idag,inget tror ja. Kanske till Jonas syster för att han vill bli klippt. Nej ja orkar fan inte skriva mer.
Älskar dig

lördag 21 november 2009

Dansbandskampen är inte lika bra längre nu när inte Date är med. Men ja gillade grabbarna med tränigsoverallerna,dom gjorde Nannes låt bra. Man blev ju lite sugen på att köpa en overall. Haha. Idag har vi varit ute med blommor,va lite kämpigt att åka bil men det gick bra. Skönt med sol,man känner sig lite piggare efter det. Känns som en slappdag idag,som alla andra..men ändå så känns det som om man gjort nått. Nästa helg så åker vi hem och packar ihop mitt,och sen är man uppsalabo på heltid. Hehe. Hoppas på att elen finns kvar,blir så jävla tråkigt annars. Måste kanske ringa och säga upp lägenheten också,jonas är så jävla på om det. Tjat tjat ifrån alla håll,men måste hålla med om att ja är lite lat...nej om man skulle ta och kolla på Transformers på tv. Ha en fortsatt trevlig helg.
Älskar dig

fredag 20 november 2009

Kan inte förstå att ja sover så dåligt om nätterna. Så slut som man är på kvällarna så borde man ju slockna direkt. Men nej,det går inte alls. Sen när Jonas kommit och pussat mig hejdå och gått så tog det 10 min så slockna ja,sovit skönt som fan,känner mig rätt pigg,men denna hosta tar döden på mig. Onsdagens hockeymatch va grym,väldigt spännande i 2a perioden med slagsmål och Almtuna petade in ett mål när det va 2 sek kvar. Men sen kom oskarshamn och petade in två mål på bara några minuter. Men Almtuna vann med 3-2. Vet inte varför ja gillar hockey så mkt. Ja mena på tv så suger det att kolla,med irl så är det riktikt roligt. Tackar iaf min älskling för att han vill ha med mig. Frdag idag då. Händer inget speciellt mer än att det är Idol ikväll. Ska nog bara mysa i soffan,eftersom min förkylning inte vill gå bort. Är väldigt less på den nu. Usch. Nej göra frukost. Ska man ha pyjamas på sig hela dagen?
Älskar dig

torsdag 19 november 2009

Sov dåligt inatt. Va uppe flera gånger och hostade. Provade att sova sittandes men det gick ju inte alls. Så till slut så orkade ja inte med det längre så ja öppnade fönstret. Så himmla skönt. Men ja måste ha drömt att ja hostade hela tiden,känndes som om ja låg och vred och vände på mig hela tiden. Va upp 08:15 och då ringde Jonas pappa och frågade om han inte skulle jobba eftersom han stod och väntade,men han hade väl glömt bort det att han va ledig. Sen kunde ju inte vi somna om,så vi gick upp och har setat halvdäckade i soffan. Idag ska vi nog inte göra något alls,bara slappa...skönt som fan. Och njuta av att Jonas är hemma. Nej dra sig in i duschen snart.
Älskar dig

onsdag 18 november 2009

Känner mig lite bättre,men man kan aldrig veta med förkylningar. Så det blir väl eventuellt hockey ikväll. Martin skulle visst med hem efter jobbet,dom skulle sitta och dricka öl innan matchen. Vet inte vad ja ska skriva idag.

tisdag 17 november 2009

Ligger däckad på soffan. Har ingen ork i kroppen,snorig,feber och seg i halsen. Men vad gör man? Va uppe 9 idag och tvättade,så nu hänger det tvätt överallt. Ser ju jätte fint ut. Men ska bli skönt att lägga sig för att sova sen i nytvättade lakan. Det är en av dom bästa känslorna. Den bästa känslan är att lägga sig med den man älskar. Har iaf fått i mig 3 mackor och varm choklad,kännde att kroppen behövde det. Men är hungrig än. Ska se om ja orkar värma lite mat sen. och vet ni..som grädde på mostet så har ja mens..kan det sluta bättre? Nej.
Älskar dig

måndag 16 november 2009

Känner mig helt dö i kroppen. Ont i huvudet och halsen. Tur att ja har min älskling som kan ta hand om mig. Så nu får han gärna komma hem från jobbet. Saknar honom som fan. Och så har han med sig mat hem..gud så gott det ska bli. Korv med mos. Sitter här i mörkret med tända ljus och bara njuter av att vara sjuk,konstigt nog. Men är sjukt hungrig så denna timme måtte gå fort så ja kan få äta. Hehe. Finner ingen ro till att sova heller. *suck*
Älskar dig
Ännu en sömnlös natt. Har sovit jätte konstigt inatt. Vaknade vid 3 då Jonas skulle gå till jobbet,somnade vid halv sex och vaknade vid halv sju då Jonas kom och mös i sängen innan han skulle till jobbet. Somnade och gick upp halv 11. Tror det är min tur att bli sjuk nu. Känner mig lite snorig,seg i halsen och trött,men där vet vi ju svaret redan. Idag ska ja ut och lämna blommor med Jonas pappa,hoppas det är många så man kan få ihop pengar. Skulle inte sitta fel. Snart jul..vad har ni önskat er? Ja tror ja vet redan. Har skrivit en liten lista,den är mest till Jonas föräldrar. För när vi ska köpa presenter till varran så är det lättare att gå runt på Gränby Centrum och kolla än att skriva lista.
Älskar dig

söndag 15 november 2009

Det va den söndagen då. Har väl ändå hunnit med rätt mkt. Va och hjälpte Jonas föräldrar med att kasta skit och sen så åkte vi till IKEA,tror vi är stammisar där haha. Blev lite väl mkt saker tror ja,men inget som är onödigt. Snart så ser det ut som ett hem och ingen ungkarslya som det gjorde när ja kom hit första gången. Det ända vi väntar på nu är omtapetseringen i "vardagsrummet/köket" ska komma nästa vecka hoppas vi på. Då blir det nog skit bra. Vi ska spela Bingolotto snart,pansionärsvaning hehe,men hoppas på att vinna..eller inte? Sån otur i spel som vi har. Nej nu ska ja kolla vidare på tv innan bingolotto.
Älskar dig
Då va det söndag eftermiddag. Det har verkligen gått fort denna vecka. Har hunnit med mycket men ändå inte så pass mkt som man vill. Igår va vi ute med blommor och levirerade och sen gjorde jag mat,och vi kollade på dansbandskampen. Johanna ringde en sväng,det va roligt att prata lite,tänka sig att jacob blir hela 4 år nästa år,och Jonathan 2år. Va dom växer dom små liven. Måste se till att träffa dom snart. Imorse så kom Jonas med frukost på sängen. Blev helt paff. Tack älskling för att du är så underbar. Idag ska vi kanske till IKEA igen,måste köpa en rullgardin,och sen ska vi nog spela biljard.
Nu ska ja klä på mig.
Älskar dig

lördag 14 november 2009

Igår va vi en sväng till IKEA. Finns ju så mkt som man vill ha där men kom hem med 250 värmeljus istället. hehe. Jonas är sjuk än och ja pysslar om honom så gott ja kan. Han ligger och sover nu så ja ska låta honom sova ett tag till. Han va ändå uppe i natt och jobbade. Har fått kontakt med Johanna från Ramnäs igen. Hon har fått mitt nummer och ska väl ringa under dagen. Saknar verkligen henne och barnen. Skulle vara roligt om vi kunde träffas,så länge sen nu. Idag ska vi nog bara vara hemma och ta det lungt. Se till så att han blir frisk. Han ska ju ändå jobba som kock måndag och tisdag,så kanske bra om han kände sig lite bättre. Nej nu ska ja diska och sen väcka Jonas.
Älskar dig

torsdag 12 november 2009

Det blir verkligen mörkt ute fort. Känns ju som om det är mörkt hela dagarna. Kanske därför man är så trött? En resa utomlands med massa sol skulle ju inte skada precis. Jonas har blivit sjuk,snorig,feber och ont i halsen. och ja känner att det är snart min tur att bli sjuk. Men vi har bunkat upp med halstabletter,choklad,och en massa kärlek. Haha. Men så länge det inte är svininfluensan så är ja lugn. Vill då inte ha det. Dagen har vi ägnat åt att åka bil känns det som. Vi har varit med Jonas pappa och lämnat blommor och hämtat hans mamma,sen va vi iväg och bokade buss så vi kan köra och hämta mina saker. Det blev ju inte nästa helg som vi ville utan den 6:de December,men det gör inget eftersom det bra är sakerna som ska hämtas. Så ja och Jonas åker till Köping nästa helg för att packa ihop alla saker och rensa på vinden så är det bara att packa in bilen sen när det väl gäller. Nej nu ska vi äta mat och sen mysa ner oss i soffan för att pyssla om varran och hoppas på att bli friska.
Älskar dig
Igår så va vi på hockey. Almtuna-Malmö,Almtuna vann med 2-0. Riktikt bra matach. Men ja tror grabbarna måste lära sig att ha ett annat samtalsämne på en hockeymatch. Dom pratade nämligen om sina gravida syskon och när Martins syster skulle föda osv. Kanske inte det man pratar om ;) Men lite gulligt va det att höra deras teorier. Det snöade lite igår,men ser inte att det gör det idag. Ja och mamma har sagt upp bekantskapen igen. Hon gör alltid så när hon inte vill att man ska göra saker. tex nu när ja ska flytta. Ja vet inte vad det är med henne,men ja tror inte hon vill se mig lycklig. Den ända hon har accepterat va Anders,och håller det inte så kan man inte stanna längre. Ja orkar inte bry mig om henne. Hon kommer snart och ber om förlåtelse. Det vet ja. Nej nu ska ja ta och göra frukost och väcka Jonas.
Älskar dig

tisdag 10 november 2009

Igår va vi ute på stan en sväng. Vi va in i domkyrkan och kollade runt,så jävla fin kyrka,verkligen nått ja kan rekomendera. Stor och fin. Älskar kyrkor. Utanför när vi skulle gå vidare så va det två Japaner som pratade Japanska med mig och bad mig att ta kort på dom,hehe det va roligt för ja fattade inget och Jonas stod brevid och skrattade. Vi va sen iväg och käkade på Pinoccio,god kebab va det men det slår inte Latifa :D Sen va vi in en sväng på Lustgården,jävla va sexleksaker..haha :D den kan ja också rekomendera. Olalaa :D
Igår i sängen när vi låg och pratade så vart ja grymt sugen på Ballerina,och va låg inte på bordet i morse när ja kom upp? jo Ballerina :) Min älskling hade alltså stannat på macken innan han cyklade hem från jobbet och köpt det. Ja har verkligen världens bästa kille :)
Älskar dig

söndag 8 november 2009


Jag älskar dig mest på denna jord,du får mig alltid att le,dina ögon är så fina så att jag drunknar i dom. Hoppas du och jag blir lyckliga länge. Du betyder så mycket för mig,din för alltid.


Tack älskling. Älskar dig av hela mitt hjärta. Vi för alltid

lördag 7 november 2009

Vaken före Jonas idag igen,kunde inte somna om när ja väl vaknade. Hör in till vardagsrummet hur han snarkar. Tiger sitter i fönstret och kollar ut,och ja kollar på tv,är hungrig som fan. Men kan inte väcka honom än,han har jobbat inatt och ska väl få sova ut. Vad som händer idag vet ja inte,vi ska väl säkert ut och lämna blommor med hans föräldrar,sen får vi väl se vad som sker. Nej ja måste ta något att äta nu,för så ont..
Älskar dig

fredag 6 november 2009

Känner mig lite skyldig. Har inte satt något ljus på kyrkogården iår,som ja gör alla andra år. Brukar alltid sätta ett för farmor och farfar och ett för Adam,men inte iår. Men dom finns ju alltid i mitt hjärta ändå,och kommer alltid att göra. Får bli ändrig på detta,eller det kanske inte är försent? Har heller inte köpt något rosa band,som ja också alltid gör,fan va kärleken gör att man ändrar sina vanor.Fy på mig. Får skämmas.
Nu till något helt annat. Har skivat upp fläskfilen och lagt den i marinad,men det råkade bli lite mycket,hoppas det inte blir för starkt. Ska bli skönt och bara ta det lungt ikväll,Jonas behöver det efter begravningen. Pyssla om varandra,som vi gör alla andra dagar iof,men det är så mysigt att äta gott,ha tända ljus,och bara sjunka ner i soffan och kolla på idol i varnadras famnar. Åh kom hem nu!
Som sagt så går flyttlastet denna månad,ska bli roligt och bli sambo igen,älskar verkligen att leva ihop med någon. Då vet man att man har någon att somna brevid och vakna upp med. Plus att man kan hitta på en massa roliga saker. Härligt värre. Dock bor vi inte så stort,tror det bara är en etta på 30kvm,men det gör inte mig något. När vi båda har jobb så ska vi flytta till något större. Det är ju inte billigt att bo här precis. Tiger trivs som fisken i vattnet,skönt att se att han vant sig så lätt.
Nu har ja ju uppdaterat lite mer,skriver mera på söndag då Jonas jobbar.
Älskar dig
Förlåt för att ja inte skrivit på länge,men Jonas skrev in 4 siffror till nätet fel så ja va tvungen att be Anders fixa PUK-koden så nu funkar allt igen. Jonas är iväg på begravning,det är väldigt tungt för honom.Han mådde inte alls bra igår och ja fick trösta honom. Han vill inte träffa sin morfar men vad gör man när det är begravning? I slutet av denna månad så går flyttlastet hit! Längtar som fan,ska bli skönt...Uppsalabo...klingar fint eller hur ;) Nej nu ska ja se hur det går med msn...seeegt.
Älskar dig