söndag 31 augusti 2008

Dålig på överskrift

1 Vem ringde du senast?
Anders
2 Vem ringde dig senast? Anders

3 Vad stod det i ditt senaste motagna sms? Vill ni spela kort?

4 Vad stod det i ditt senaste skickade sms? Nej vi orkar inte
5 Bläddra ner7 gånger i din tele lista på mob,vems nummer? Bennys

6 Vem loggade nyligen in på din msn? Nja ingen
7 Vem skrev på msn till senast? Igår med flera olika

8 Vart bor den senaste du skrev till? Minns inte

9 Hur mycket pengar går det åt på din mob? 75.150 kr i månaden

10 Hur fan mår du igentligen? Jo fan själv?

Hehe hade tråkigt så ja tänkte ja skriver detta...Idag ska vi på allsång på Himlabacken den ligger precis vid vårat hus så man hör hur dom soundcheckar hehe..Charlotte Perrelli ska komma och spela så det e ju inte illa..ska sen äta middag och gå på bio med Anders..det ska bli roligt =)

Massa Kärlek

Stina

The Rose

lördag 30 augusti 2008

Behandlar man sina vänner såhär?


Asså nu är ja så jävla sårad som man bara kan bli.Träffade Anders på marknaden igår och han körde hem mig för att min lillebror skulle ha med sig en kompis hem...iaf så frågade ja han om han ville följa med upp en sväng och fika men han skulle vidare och bowla med Larssons klanen...OCH dom kunde inte ens fråga oss om vi ville vara med...så jävla fittit...och när Dennis smsar så får han inte ens ett svar! Gör man så här!? ja bra undrar..Mår så jävla dåligt av detta..Linda bor liksom i Fagersta o man träffas inte så ofta och då kunde hon iaf fråga oss när hon ändå är i Köping men vi är väl inge roliga att vara med..


Dennis pratar med Alexandra och Ante om att hitta på nått idag..hoppas verkligen det orkar inte sitta hemma...finns ju inget att göra. Nu ska ja kolla vidare på scrubs.


Massa Kärlek

Stina

The Rose

fredag 29 augusti 2008

Wiiii Fredag


Har varit på Nyckelbergsskolan och träffat rektorn han va grymt trevlig..ska tillbaka dit 12:40 och träffa henne som ja ska jobba med.Sen så börjar ja på måndag=) och min handläggare på Jobbcenter sa att det va brist på fritidspedagoger så om ja har tur så kanske man kan få vick där eller jobb =) Så ja känner mig rätt stressad nu för ja slutar matte 12:05 och sen dit till 12:40 och sen hem duscha och in på marknaden...Träffa Linn,min lillebrors gammla tjej hon ska med Alex hem...konstigt nog så har han kastat ut mamma så hon får vara hos pappa kanske tom sova kvar där men när ja va i hans ålder och började träffa killar fyy fan vilket jävla liv det va..så man märker värkligen vilken som är favoritbarnen bland syskonen. Känns ju JÄTTE roligt..NOT!


Igår så gjorde Anders mig ledsen..han sa att han skulle komma o hälsa på men sen så hör han inte av sig när man väl smsar så ja ringde upp honom och sa att han sårade mig som fan..så på söndag ska bara han och ja umgås vi ska äta middag och gå på bio. Han skulle bestämma tid och ja film =) Låter bra...Nej nu har ja lektion snart...


Massa Kärlek

Stina


The Rose

torsdag 28 augusti 2008

Trött på allt

Har igentligen inget att skriva...bara att ja är trött på allt o alla...vill bara bort härifrån,bort från verkligheten ett tag ,bort där ingen existerar..men hur ska man kunna göra det? Finns ju inget sett om man inte åker till månen kanske? Hm nu har ja matte sen ska ja hem o städa..*suck*

Ingen kan älska som vi,och bara DU vet hur ja tänker!

Massa kärlek

Stina
Bara för att du är den du är så redigerar ja.
Älskling kom hem NU!
The Rose

onsdag 27 augusti 2008

Nyvaken


Oj va seg man är..nyss vaknat och ätit frukost..har iaf orkat klätt på mig. Ska snart in till stan och gå runt lite..kolla om ja kan hitta en present åt Dennis. Dom ringde från jobbcenter vid 9 och sa att ja ska till Nyckelbergsskolan och kolla när och var ja ska börja på praktik..såå jobbigt att ha det samtidigt som man pluggar..men måste man så måste man! Skulle ju hellre ha jobb men det går så segt..vill ha ett! Söker i Sthlm som fan men inge svar =( Hoppas iaf på att Ann-cha får jobb nu när hon är på intervjuv i stan =) Håller tummarn för dig!


Nu ska ja kolla på tv sen gå till tåget. Ha en bra dag.


Massa kärlek!


Stina

tisdag 26 augusti 2008


Ännu en ny dag på detta år...känns som om allt går i slowmotion...som om ingenting händer och att hela världen susar omkring än och man står bara still och ser hur alla stressar runt. Igår va det folk här på löpande band..först va ja och Dennis och handlade med mamma och alex...sen va vi hem fikade och så ringde Malin..det va roligt och få höra lite skvaller ifrån Sthlm =) Sen ringde det på dörren och då va det Elena som kom och lämnade stavmixern och va upp på vinden och hämtade lite grejjer.Sen han ja precis sätta mig ner och varva ner så ringer Anders och säger att han e utanför...då va det bara att gå ut och åka iväg :) Kom hem runt tolv igår natt..skönt att komma bort ett tag.Skola om nån timme skönt med en lektion idag....Samhäll. Hörde en av Nordmans låtar nyss..han sjunger på engelska på den..skit bra låt fan.Men han gör oftast bra låtar så...Nej nu ska ja vidare...undra vad dagen bjuder på för bravader?

Om himmelen faller,står du då kvar?


Massa Kärlek


Stina

The Rose

måndag 25 augusti 2008

Förbaskat!

Ja sitter i skolan nu..625 kr fattigatre..fattar inte varför böckerna ska vara så förbannat dyra.Men men måste ju ha dom iaf så..satt med matten igår i två timmar så nu fattar ja bråk..eller iaf lite :) så stolt över mig själv :) Ska snart ha samhäll sen ska ja ner på stan innan mitt möte vid 15...får se om ja åker hem eller slöar på stan..köpa nått på Hemköp att äta.
Nej nu ska ja väl kika vidare ha det bra alla.
Massa Kärlek
Stina
The Rose

söndag 24 augusti 2008

Känslor


Sitter på msn och pratar med Kent omg asså vilka minnen man har med han! vet ju inte vart man ska börja..träffa honom för ungefär 3 år sen och han har vandrat i mina tankar länge...vi tappade kontakten när han skaffade tjej han va väl rädd att hans tjej skule börja prata med mig eller hur det va...rätta mig Kent =) iaf så tog det ett tag sen addade en kille mig på msn och påstod att han hette Johan och bodde i Sthlm..ja tänkte väl inte mer på det och pratade på som fan för han va ju hur trevlig som helst..men sen för nån vecka sen så frågade han om mina ragg och han rabblade upp en jävla massa namn och även mitt dök upp...ja rabblade upp killarna ja dejtar men glömde Kents namn..fick sånn press på mig och glömde hans namn helt! Men sen så visade han en bild på sig själv på msn och ja bara skrek ut "DET ÄR JU HAN" Ja blev så glad för att det va han! Här har ja gått och tänkt på honom och varför han slutat prata med mig..och vad Jag hade gjort för fel! Vi började prata en gammla minnen och fan va man blev varm i kroppen när man tänkte på allt man gjort! Typ setat och pratat mer än halva nätterna...somnat vaknat vid 12 ( på natten) pigg som fan värmt varm choklad gjort mackor och kollat på Yrrol till en sju på morognen! Vi kan ALLA dealoger fan! Det är så kul hur synkade vi ingetligen är! En gång när ja kom till honom så va vi in på Buttriks och köpte serpentinspray och hade krig med..haha fy fan hur det såg ut efter det! och svårt va det att städa bort det med..men kul va det! Guud vilka minnen man har! Vill så gärna träffa dig igen och hoppas på att få det snart!


Men för att alla dessa minnen kommit upp så betyder ju inte det att ja inte älskar min Dennis.Det gör ja nå så gud in i helvete!


Massa Kärlek


Stina
The Rose!

fredag 22 augusti 2008

Vill bara påpeka


Sitter här och tänker på hur jävla underbar Dennis igentligen är.Han åkte nästan 4 mil för att komma till jobbet och hem i ur och skur,han åker mitt i natten till Donken när man känner sig sugen på mat,han backar upp när kompisar CP-ar ur,han tröstar mig när ja gråter. Asså fan hur underbar får man bli? Och allt detta gör han för mig!! För att han älskar mig? så jävla sjuk men så underbart! Älskar verkligen honom över allt annat på denna jord.


Nu ska ja sluta vara så pluttinuttig.Sitter i skolan och käkar frukost.Vill igentligen ligga hemma och sova men fan man kan ju inte få allt här i livet =) Ska in till stan sen med mamma,pappa,min lillebror Alex och Dennis,ska bli skönt att få nått att göra idag.

Och så sist men inte minst. TACK Ann-cha för att du fixade lite med min blogg igår och förlåt om ja va så omständig hela tiden.


Massa Kärlek


Stina

torsdag 21 augusti 2008

Vill ha hjälp


Även om ja inte vet om nån läser min blogg men skulle vilja ha hjälp med att göra om min sida här på bloggen..den är så trist och tråkig.Så ja söker dig som vill hjälpa mig att göra om och är duktig på det.Skriv då en kommentar så hör ja av mig.


Till problem två.Vill göra om i min lägenhet eftersom jag och Dennis bor så jag skulle vilja få undan två stora garderober och stoppa undan kläderna på nått sätt så att det blir lite större yta i vårat Vardags/sovrum. Men vi har inte kommit på hur. Så vet nån hur så hör av dig. =)

Är tacksam för alla svar.


Nej nu ska ja kika vidare på Ellen.


Löve Dennis.


Puss

onsdag 20 augusti 2008

Full fart hela dagen

Ja idag har det varit full rulle..sov dåligt från halv sex till elva idag..va rädd att ja skulle sova över min tid som ja hade hos Ams vid 13.Men mamma och Alex han komma innan ja åkte..sen va ja ner dit och det va en trevlig handläggare denna gång..hon sa att det fanns en massa jobb i Sthlm att söka så det har ja gjort..typ 15 st redan men ska in och kolla efter fler det fanns ändå 55 sidor. Sen kom Anders en sväng för han hade besiktat skodan här i Köping. Så ja följde med honom ut en sväng med den...det va ju så länge sen. Sen va ja hem och käkade lite man och så smsade lillebrossan och undrade om vi ville komma och spela yatzy så mamma kom och hemtade oss och så spelade vi lite..vann inte men det va trevligt ändå. Sen va det bra hem duscha och göra matteläxan som ska vara klar till imorgon. På fredag så ska ja,Dennis,Alex och mamma åka in till stan,ja ska köpa ett par nya skor och en matta till köket.

Nej nu ville Dennis spela kort! Ska slå honom i nått roligt spel som igår ;)

Puss

tisdag 19 augusti 2008

Sol ute

Det va fan inte illa..det är väldigt varimt ute idag..tur att man öppnade balkongen och kände..tog på mig en tunn kofta istället för en tjock tröjja..hade ja satt på mig den så hade ja nog smällt av. Har iof långbyxor men det va inte så varmt med dom....Sitter i skolan nu och ska snart ha Sammhäll,han kommer väl babbla och vi anteckna så va det igår..kan inte förstå att ja ska sova så dåligt om nätterna bara för att ja har mobilen som ringning för att komma upp på morgonen..men imorgon är ja ledig ska bara till AMS vid 13 så då kan ja iaf sova ut...och bara ta det lugnt. Idag skulle Dennis hjälpa sin pappa till vetrenären med katterna..han hade fått ryggskott så han kunde inte bära burarna själv...får väl se när han kommer hem idag hoppas det inte är allt för sent det e så tråkigt att sitta själv hemma.
Nej nu ska ja snart ha lektion..

Puss

måndag 18 augusti 2008

Höstväder


Idag är det väldigt tråkigt väder..har inte regnat sen i morse men bara att titta ut gör en deppad. Har haft två lektioner idag Matte och Samhäll..på matten håller vi på med tidszoner ibland fattar man och ibland inte...och på Samhällen om Demokrati...det är inte så intressant men det funkar. Och nu blir man ännu mera irriterad...när ja sitter och lyssnar på musik då MÅSTE Dennis spela musik på sin mobil bara föra att leta efter nått som han vill ha som sms signal. Ska bara ta det lungt idag är trött som fan,vart sent igår för att ja ville kolla på "hur man tar fast nätpedofilerna" så ja ska sova tidigt ikväll även om ja inte börjar förns 13 imorrn. Nej nu ska ja väl dra vidare.Ha det bra i höstmörkret.


Puss

söndag 17 augusti 2008

Äntligen


Ja igår kom Anders ihåg datorn! Så nu kan ja hålla mig uppdaterad :D Igår va ju Kolsvanatta och det va väldigt trevligt,det började ju inte så bra här hemma..det ösregnade men det gick över ch i Kolsva va det gassande sol hela dagen..det va så himla nice...så vi satt och pratade i gräset och hade det allmänt trevligt...sen vid kl 21 så började Jan Johannsen att spela :D *mhmmmh* han e snygg han och så sjunger han bra...Ja och Linda va fram och fick autograf och fick vara med på bild :D så nu kommmer man igång med samlingen av autografer...har ju Magnus Carlssons oxå och e med på bild med honom med =) usch har tvätt idag..men gör man inte det så får man gå naken och det vill ja ju inte ;)

Älskar dig Dennis.

Puss

fredag 15 augusti 2008

En månad

Ja idag är det en månad igen..vet att det inte gick så bra förra gången men nu ska det fan vara vi in till det sista! Ska fan slåss om dig om det är så...
Sitter i skolan och ska ha matte vid 11..det kommer ju inte gå så bra eftesom man inte har nån bok..men får se hur han löser det...Idag har ja mkt att göra..ska hem städa,cykla och handla laga mat och vara social för Linda och hennes kille Daniel kommer idag och hälsar på =) det ska bli roligt och se vad han är för filur :) Säkert trevlig eftersom det är han som fått min Linda kär igen och får henne att må bra =) Imorgon är det Kolsvanatta..den har ju sluta intressant :)

Nej nu ska ja avsluta...

Älskar dig Dennis du är det bästa i mitt liv.

Puss

torsdag 14 augusti 2008

Tråkigt väder.

Igår så kom Anders förbi..helt bara sådär.vi hade städat och donat och skulle äta och så plingade det på dörren...och där stod han ;) Sen när han cyklade hem igen så fick han ovädret över sig..hagel kan ju inte vara det trevligaste vädret att cykla i..Dennis pappa ringde igår och berättade att deras plasttak hade regnats sönder av all hagel..200-300 hål överallt...tråkigt.

Nej nu ska ja snart ha matte så nu är det bara att springa..

Älskar dig Dennis!

Puss

tisdag 12 augusti 2008

Klart man ska se fel

Idag när ja gick upp och drog till skolan så gick ja in i klassrummet för att vara med på matten men då sa läraren att det är dom som läser matte B som ska ha lektion idag..såååå klart Stina ska se fel..fan fan fan.Så nu sitter ja i skolan och väntar på att kl ska bli 10 så att ja kan dra till banken..ska iof göra en sak vid halv 10 men det är inte ja berättar om än ;) Man undrar ju vad man ska hitta på fram tills dess? Imorogn är ja väl säkert inte ledig *kollar schemat* Jo det va man skönt då kan ja få sova ut...sov inge bra alls inatt..var väl för att man va rädd att försova sig sen så fick ja sms två inatt och sen vaknade ja 04 av att Dennis va upp och mådde illa..stackarn så han e hemma från jobbet idag med *puss på dig*
Ååå kan inte klockan gå fortare..suck suck. Har samhäll kl 12:55..det e synd att man inte har råd att köpa böcker än..dom va ju inte billiga heller..både matteboken och samhällsboken skulle gå på 625 spänn *svimmar* asså det e ju inte nådiga priser.

Nej nu ska ja väl göra nått annat.

Älskar dig Dennis..snart hoppas ja att det bli vi på riktigt för alltid ;) Du vet va ja menar.

Puss

måndag 11 augusti 2008

Back to School

Ja sitter hos syster yster min i stan..har varit i skolan idag och fått lite schema..rätt softa dagar men bara det att ja ska ha praktik samtidigt...såg unan efter Evelina i deras sovrum väckte så klart minnen...älskar ju henne så! Nej nu ska ja ut o fika..Kolsvanatta till helgen..röööj!

Älskar dig Dennis!

Puss

lördag 2 augusti 2008

Ursäkta röran jag har ingen dator


Som sagt min dator som ja lånar av kära Anders the Flanders har inte kommit än,han va till oss i Måndagas och fikade men glömde den såååå klart...*suck* Aja nu sitter ja i kolbäck iaf och det regnar ute..igår va det ju så fint väder men inte idag heller...Dennis har tandvärk..det är jätte kul o jävlas med honom om det ;) Men han e lite kinkig för att det gör ont..kanske ska ge honom en tuggleksak så blir han kanske tyst ;)

Och sist men inte minst.Älskar Dennis!

Puss