onsdag 29 april 2009

Fan är helt slut i både kropp o själ. Har bärt tunga soffor idag det va slitsamt. Har shoppat lite idag också,och färgat håret...svart. Funkade fan =) Orkar inte skriva om kryssningen...fråga istället. Jobbar till 16 imorgon och så ska ja hem duscha göra mig iordning och sen hem till Larssons. Emelie kommer med sin "dejt" ska bli kul.
Ska sova nu...börjar 9 imorgon

tisdag 28 april 2009

Deppad

Sitter här nyvaken och mår inge bra alls,har ont i magen och skakar i hela kroppen efter ett svar från Shiam på K6. Ja känner på ett sätt samma sak som honom att vi bor långt bort och att man inte kan träffas så ofta,men när man är med varran så är allt underbart. Ja kan ju inte bestämma om hur det ska sluta,ja vill och han vill men går inte avståndet så går det inte. Nu kommer ja verkligen gräva ner mig igen,må dåligt,vara frånvarande och VEKLIGEN ledsen. Varför ska ja hitta alla underbara killar så långt bort? Varför kan ja inte hitta nån i närheten? Ja orkar snart inte leta mer efter "den perfeka killen" ja orkar verkligen inte! Och nu ska ja må såhär när ja ska jobba och gå helt ovetande och inte veta nått.
Måste klä mig nu och jobba är väldigt trött men vad gör man?

måndag 27 april 2009

orkar inte skriva allt..är sjukt trött..skriver imorgon.

söndag 26 april 2009

Nu ska ja snart gå till mamma,måste lägga in ny musik på Mp3an och sen klä på mig och packa det sista sen åker vi. Ska bli så underbart att komma iväg,och få träffa Kent efter alla dessa år gör ju resan nå så grymt värt att åka. Hade svårt att sova inatt,fick sms 02 och det va ett jävla liv i trappen. Grannarna hade fest och skrek från balkongen "GRILLFEST GRILLFEST" Så ja och Emelie ska göra det nästa helg. Nej nu måste ja göra ett ryck. Ses i Sthlm ;) vet att du läser detta :)

lördag 25 april 2009

Äntligen så får ja träffa Kent efter 4 år!! Fan va ja har saknat honom..han kommer ner till båten imorgon så vi kan gå undan och prata gammla minnen ;) Satan va ja längtar!
Jag hatar nya tofflor och ja hatar skavsår! Typiskt när man ska åka bort.
Nu ska ja packa!
Usch fan av ja e trött,men vill vara på msn för att få prata med Shiam. När vi kom hem från stan så ringde Hanna och undrade om vi skulle umgås,så hon kom hem till mamma för att ja skulle käka. Sen drog vi en vända med hennes låssaspappas bil,fan vilket underbart ljud han hade i den,så vi poppade Scotts *ASG* Smsade Micke och undrade om han va hemma men han påstod att han va i Uppsala så vi åkte hem till mig,precis när vi kom in så smsade Micke och sa att han skämade och att han,Anders och Gunsan va på bowlingen så vi drog dit. Väl där så smsade Krille,blev fan chokad som fan. Inte hört nått ifrån honom på 1 år om inte mer. Anders den jäveln köpte en shotts åt mig,Samboza tror ja det hette,fy i helvete va stark den va! Imorgon kommer dom hit och ska fika och sen ska ja hem till mamma o grilla!
Nej sova kanske?

fredag 24 april 2009

Efter en inte allt för tung dag har ja landat i mammas soffa. Slutade vid tolv och har sedan bara käkat och solat lite,så man e liite röd,men det är ytterst lite. Skrev säkert imorse att vi ska in till Västerås idag men ni kan få läsa det igen,ni vet seniliteten kom tidigt iår. Funderar på om ja ska låna mammas säng,men Alex ville att ja skulle följa med honom på stan och att vi skulle fixa på balkongen. Så ja får sova i bilen in till stan. Han spelar ju nu så ja kan börja lite.....Hörs!
Asså ja är uppe 07 en fredag! Det är fan kors i taket. Satt ett tag på msn och pratade gammla minnen med Kent hehe,han är bara för skön :) Måste ta mig i kragen och åka till Sthlm och hälsa på honom. Nu va det väl iaf 3-4år sen vi träffades. Idag ska vi in till Västerås och sen hem till mamam och grilla. Brossan kommer förbi en sväng innan han åker till Norge på söndag igen för att jobba och då är han borta i 1 månad ungefär. Är iaf glad över att få träffa honom några gånger nu när han varit hemma. Nej nu ska ja klä mig och gå. Ha en toppen dag i solen,det kan ju inte ja säga att ja ska ha...
Va fan gör ja upp!? Ska ju upp 07 imorgon! kommer vara helt döö!
Bara för att härma Jimmy lite så skriv i kommentar om vilka ni är som läser min blogg!

torsdag 23 april 2009

Äntligen landat hemma i soffan efter en halvdag på mammas jobb. Gick runt i två timmar och plockade lite och stod i kassan. Sen vid 17 så åkte vi iväg och packade en lägenhet,tog bara en timme. Imorgon börjar ja 08,tidigt men jobbar bara till 12 sen ska mamma,alex och ja åka in till Västerås. Har varit en helt okej dag. Så nu ska ja kolla klart på 4an och sen Criminal minds!
Ska snart ner till mammas jobb och få en liten "intruduktion" ska börja jobba där nästa vecka. Ska bli roligt verkligen ha nått att göra,senare ikväll ska ja hjälpa dom att packa en lägenhet och kära ner grejjerna för att senad packas upp,kolla vad som ska skickas och vad som ska säljas. Kan ju säga att det finns verkligen mkt att göra. Nu vill ja ha mina pengar så ja kan få hämta ut mitt paket på affären,och så ja kan kolla efter ett par byxor. Även kunna tanka på telefonen. Nej ta och klä på sig och sen traksa ner...

onsdag 22 april 2009

Nu har ja kommit hem igen. Har varit med Micke sen 16,hjälpte pappa med möbler och sen kom Anders över. Kom hem med världens lista som ska handlas på båten ;) hehe roligt. Skönt att äntligen vara hemma igen,verkligen. Kent hörde av sig på msn idag! Fy fan va ja har saknat honom och kan verkligen säga att alla minnen kom upp direkt,fan va roligt vi haft tillsammans :) Miss u verkligen!


Känner mig inte hel utan dig. Varför finns du inte här när ja längtar som mest?


Mamma ringde igår och berättade att ja ska börja jobba med henne på Tisdag,så jävla underbart alltså! Börjar 10,lite segt men faaan så nice att få nått att göra! Händer väl inte så mkt idag mer än att ja ska hjälpa pappa att bära lite möbler,annars kanske smsa Micke och kolla läget där. Fick sms inatt från Comviq att ja bara har två dagar kvar på min "prisplan" sen kan ja inte smsa mer :( ja måste få pengar snart annars kan ja inte smsa med Shiam!! Då går min värd under det lovar ja! Fan att man saknar dig så jävla mycket,det är sjukt ibland! Synd att vi bor så långt ifrån varrandra,men det är nästan så man gråter sig till söms om nätterna för att du finns i ens tankar. Ja vet inte om du känner likadant men ja hoppas på det för du är den ända som ja tänker på och du är den ända som ja vill ha!

tisdag 21 april 2009

Och så har man varit duktig igen,diskat och plockat lite. Nu ska bara sopporna ut och täcket sen Emelie va här upp på vinden. Idag händer väl inte mkt alls,inge sol ute idag heller så man kan ju inte sitta på balkongen och sola. Kolla vidare på tv kanske,snart Ellen.

måndag 20 april 2009


Gick hem till mamma vid 15 och satte mig på balkongen och väntade på lillebrossan. Sen gick vi upp på stan och hämtade ut biljetterna för kryssningen :) Sen drog vi till Donken och käkade..fy fan va gott alltså. Vidare till Willys för att handla,där mötte vi Jarri och stod och pratade lite,Alex är så jävla störd och säger att ja sitter hemma och röker Hasch..tur att Jarri fattade att han skämtade men alla runt om liksom!? Nu är ja äntligen hemma i min lilla lugna vrå. Laddar upp en söt bild på Buster,flera bilder finns på Bilddagboken och kanske lunar ;)
Aha ja,här blir man väckt halv 11 och så ville hon bara ha sällskap på Af,den där Hanna alltså ;) fast det va iof bra för nu fick ja mina papper iväg skickade till soc. Lite kallt ute idag men ändå fint väder. Vette fan vad som ska ske idag,får väl smsa Micke och kolla läget där kanske? Isånna fall måste ja laga mat innan,orkar inte gå hungrig tills ikväll. Om man kanske skulle bjuda in folk för att sjunga i badrummet ;) kanske man kan ha turen att vinna ett nytt..haha,grannarna skulle ju iaf undra ;)
Just a slave to your love

söndag 19 april 2009


Denna kväll har varit sjukt seg,har kollar på Jalla jalla och setat vid datorn. Fick bilderna från helgen av Emelie. Helt okej. Har fan inget att säga. Konstigt va? Hoppas att du ringer! Saknar din röst Shiam!

Fan va ja e duktig, har solat,dammsugit,diskat och ska tvätta 16. Måste ju ha rena kläder när man ska på kryssning,iof en vecka tills dess men vet ju inte om ja ska börja praktisera snart. Igår försvann resten av skräpet från balkongen så nu ska bara cyklen ut till cykelstället och ja ska skruva ihop hyllan som ska stå där ute. Måste hitta en el-grill,skulle vara perfekt :) Tiger njuter också av solen,ligger raklång på bordet och bara suger åt sig värmen. Asså ja måste bara säga att Rockklassiker på raion spelar sjukt bra musik,men ja tror inte mina grannar håller med,men än så länge är det före 22 och då får ja poppa ;) Nej kolla efter mera smutstvätt och sen gå ner dit :)


Varför kan du inte vara här?
10:15 åkte Emelie hem,kunde fan inte somna efter det så ja e lite seg. Måste diska idag men orkar inte det igentligen,och solen skiner men finns fan inget att göra :( får kanske gå hem till mamma sen. Nej nu ska ja kolla på reprisen av Talang. Tack Emelie för i helgen.

lördag 18 april 2009

Fy fan va ja nyser hela tiden,hatar pollentiden!
Vi vaknade vi 11 tiden idag och gjorde oss iordning och traskade till Lidl för att handla frukost och mat. Sen hem käkade och gick till mamma. Fikade där för att min lillebror hade bakat en sockerkaka,helt okej han hade gjort med Marieanne i. Sen traskade vi hem,satte oss på balkongen och nu har vi landat i soffan. Ska snart laga mat,hemma gjort pizza ;) gott gott :) Undra om Anders är i Köping idag,iof så har han säkert sin tjej med och då vill han säkert inte att vi ska komma ner till dom andra. Han vill nog inte visa upp sin nya tjej,ja kan ju inte dömma henne eftersom vi har gjort slut för 2 år sen och dessutom så är ja inte den som dömmer. Vadå ja mena ja har visat upp Shiam och det gick ju hur bra som helst,varför kan han inte visa upp Marie? Ja bryr mig inte,är väl inte värd nått längre i hans ögon. Nej laga mat kanske?

Tadaaaah


Då har Emelie anlett och mina jävla garderober är äntligen borta,så nu kan man iaf gå utan att slå i dom. Vi har varit med Micke och hans föräldrar ikväll,väldigt mysigt än att bara sitta hon och ja och glo ;) Happ då har Shiam fått tag på länken till denna blogg och det är ju inte bra,så nu blir det slutskrivet om honom..så nu kan ni som bara klagar jubla. Nej sova om ett litet tag kanske?

fredag 17 april 2009

Då har Micke och Gunsan gått hem. Vi har setat på balkongen i solen och fikat. Micke kommer tillbaka sen för att häjlpa mig flytta på garderoberna..fy fan va skönt det ska bli och få bort dom. Nu ska ja bara rensa dom och kolla vilka kläder ja andvänder och vilket som kan skickas upp på vinden. Ska väl börja med det nu..*suck*
Förstår inte varför ja orkar mest när ja precis vaknat eller jätte sent på kvällen. Nu när ja vaknade så diskade ja,dammsög och hoppade in i duschen. Ja e ju fan bara bäst ;) Inatt blev ja ju väckt så klart vid halv 3,ni kan nog ana av vem. Halvdö låg ja i en timme och pratade med honom bara för att ja inte fått höra hans röst på länge. Ni som missat vad som händer idag så kommer Emelie,hon har med sig en byrå åt mig,måste ta kort på garderoberna så ska ni få se hur trångt det va att gå före,och hur det är efter när man har byrån istället. Ja kan inte fatta att ja levt så i ett år. Ber om ursäkt till alla som gått in i dessa garderober men tackar även dom som gett mig ett gott skratt för att dom gjort det ;) Nej nu ska ja kolla klart på Ellen och sen se om Micke kanske vill dricka kaffe på balkongen :)

torsdag 16 april 2009


Emelie kommer imorogn *skriker* Äntligen!! Fan va ja har saknat dig gumman!!


Äkta kärlek!!
Happ torsdag,ännu en dag gått på detta år. Står inte på förns julen är här. Idag har ja bara varit med Micke,vi va här ett tag och sen gick vi hem till hans mamma och spelade Boule. Nu är ja hemma har käkat och ska duscha efter vänner. Känner mig helt tom ikväll,vet inte vad det är. Fredag och helg imorrn...fan ännu värre..blää.
Föresten,har ni sett reklamen för Hainiken? Så jävla klockren!

onsdag 15 april 2009

Happ,onsdag kväll,denna vecka har väl varit seg om nån? Men om ja får praktik på mammas jobb så hoppas ja att nästa vecka går fort iaf. Vad ska man göra imorgon då? Smsa Micke och bjuda honom på kaffe på balkongen kanske? Hoppas på sol då :) Ska man sova nu eller kolla klart på Scrubs?
Räknar ner dagarna:
17e April-Emelie kommer
26e April-Kryssning
30e April- Valborg,samla ihop folk för att grilla och ha det trevligt. Kolla på brasan
1a Maj- Shiam kommer <3
Har varit med Micke idag med,vi träffades på stan och gick sen iväg för att spela Boule i lekparken..aa på gräset då och i sandlådan. Sen satt vi inne och kollade på tv. Gick hem till mamam efter ett tag och käkade mat..Blev haj och potatismos..gött som fan! Nu kollar ja på RoomService,Dregen e ju med och han e ju fan snygg. ;) sen är det Grey´s Anatomy. Ha en tipp topp kväll
Usch va ja hatar internet ibland...man missförstår varran bara lika dans på sms och msn. Lättare öga mot öga men fan om det inte går då? Då blire missförsånd! Blä! Sov som en stock inatt,inge sms eller samtal från Shiam,för att han va hemma så sent och inte ville väcka mig! Tack!
Va händer idag då? Inge sol för fem öre och inte ett öre på kontot! Nu får det bannemej bli helg så att ja vet om Emelie kommer eller inte!

tisdag 14 april 2009

Ja vet inte varför ja är mest effektiv på kvällarna. Nu när ja kom hem så har ja lagat mat och gjort om hemma,har flyttat om filmerna,och lite prylar,har även tagit bort gossedjuren på hyllorna så nu syns det att det är en vuxen som bor här iaf ;) Vill bort med garderoberna så ja måste fan hitta en byrå på Blocket. Pratade lite med Shiam nyss,han hade jobbat klart och ska hem till en kompis och umgås,får väl se när han är hemma inatt. Vill ju ha låtarna av honom sen han va på spelning. Nej nu ska ja kolla klart på Robert Gustavsson :)
Igår så ställde ja klockan på 10,30 för att ja skulle upp för att gå till Försäkringskassan för att lämna in pappren om aktivitetsstöd.Men på nått vänster i sömnen så hade ja stängt av alarmet på telen. Men pappa ringde och väckte mig så ja cyklade ner,men när man kom ner så fick ja vänta i 1 timme innan det va min tur,det va nr 41 och ja hade 54 *suck* sen när man väl var klar så kommer Micke in före mig WTF! men det gick snabbt ändå skulle bara få underskrift. Sen har ja varit med Micke hela dagen,setat på torget och gått till Willys. Nu väntar ja bara på mammas telefonsamtal om ja får börja där eller inte...hoppas fan på det så man har nått att göra!
Och nu till er som gnäller om vad ja skriver i min blogg. Ja skriver va fan ja vill och om vad ja vill! Passar inte det så läs inte min blogg! Ja vet att ja skriver ofta om olika killar men ja blir sård av alla och det e fan inte mitt fel! Så lägg ner eller sluta läs!!!!

måndag 13 april 2009

Har precis kommit hem från mamma,fick en chokande överasking. Ska bli bjuden på kryssning nästa helg,iof äre söndag-måndag men ändå,ska bli grymt roligt. Får se om ja får med mig Hanna eller Micke,det skulle göra det hela ännu roligare. Ikväll på Färjan så är det två Köpingskillar med som ja känner igen,men kommer fan inte på vad dom heter. Det är ju ändå den båten vi ska åka med ;) Så man kanske stöter på Håkan och alla dom andra =P Nej kika vidare på alla andra sidor.
Uppdatering: Jimmy och Jocke heter dom
Tack kanal 5

Fuck vad ja e utråkad! Finns fan inget att göra. Smsade Micke vid 2 men fick till svar att han ringer sen,men känner ja honom rätt så ringer han inte alls....orkar inte diska för det är ju fan ännu mera tråkigt,och möblera om kan man ju inte precis heller..och internet har inge att erbjuda. Bläääää för tråkiga dagar utan sol!
Har nyss vaknat,skönt att få sova ut. Gick och la mig vid halv 2 och somnade som en stock,men vid halv tre så ringde Shiam,ja va typ helt jävla dö och pratade i en havtimme sen kunde ja inte hålla ögonen öppna längre. Vet inte vad som sker idag,vill ha Emelie hit men har fan inte råd. *gråter en skvätt* Men sånt är livet.

söndag 12 april 2009

Fan ja skulle inte ha gått och lagt mig när ja kom hem,nu är ja ju skit seg. Blev pigg ett tag efter att ja duschat men nu är ja lika seg igen. Hittade köttfärs i frysen som ja håller på att tina,ja vet att det är sent men ja e fan hungrig. Nu kan man ju inge annat än att gå och vänta på att Shiam ska ringa. Man kan ju lägga sig o sova och vänta men då är risken stor att ja somnar. Ska skicka ett sms imorgon till Micke och se om han vill hitta på något. Såg att Scotts spelar med Lars Kristerz i slutet av Maj,skulle vara grymt att åka och se dom. Får se vad Hanna och Micke säger :) Nej kolla på tv och se till att inte somna.
Shiam πότε θα είναι σε εσάς και εμένα?
Ja sitter kvar i Västerås än,vet inte när ja kommer hem men mamma tänker ju inte på att Tiger är ensam hemma så efter detta inlägg måste ja ner och säga till henne. Vi kom igår vid 16 och k'kade mat..gott som fan sen satt vi väl mest och pratade..pratade bort i en timme med Shiam innan ja skulle sova. Somnade vi halv två och kunde inte sova alls det va skit kallt inne i deras varsagsrum,fast ja låg med kläder på och en tjock filt så frös ja som en gris. Sen va det bara upp sen vid halv 8 för att syrrans hund Buster som dom skaffade i förrgår behövde gå ut. Han är såå söt 10 veckor bara :) Nej nu ska ja ner och säga åt tanten att ja måste hem.

lördag 11 april 2009

Kära Hanna Jag vet inte hur jag ska säga det här, men du är ett pervo.Jag tror jag förstod det när jag reciterade ”Tomten” i din lya och jag såg dig ignorera min bäste vän.Jag är säker på att du är man nog att förstå hur dåligt jag mått.Jag skickar tillbaka din Darth Vader-poster, men jag behåller din fjärilssamling som ett minne.Du ska även veta att jag aldrig ska glömma ett nytt liv som klon.
Gå och dränk dig,
Stina
Beskrivningar finns att hämta på Annchas blogg.
Enjoy!

Vaknade vid 12 idag av ett sms från Shiam..kunde man vaknat på ett bättre sätt? Nej eftersom han inte är här så va det ju underbart :) Hoppade in i duschen för att ja hade en massa smink runt ögonen,sen hade ja nästan precis satt mig i soffan så ringde han :) har pratat i en timme. Så underbart att få höra hans röst. Iof fick ja ju höra den innan ja somnade vi halv 4 igår men ändå ;) Vid 16 idag kommer mamma och vi ska åka in till syrran och käka påskmat,ska bli gott är hungrig som fan,men onödigt att laga nått när man ändå ska snart till dom. Nej klä på sig och göra sig fin ;) Lägger upp en bild på Shiam från hans spelning igår :)

Scotts


Då har man äntligen kommit hem,har dansat hela kvällen och haft det jätte trevligt. Min kropp är helt slut och ja lär somna gött efter att Shiam ringt. Som ja har dansat och knäppt kort fy fan va det har varit trevligt men ja lär ju få ångra det imorgon hoppas på att ta mig upp ut sängen.

Nej kolla vidare och vänta på samtalet.


Sov gott

fredag 10 april 2009

Han ringde faktiskt fan inte illa,iof tidigare än va han sa men det gör inte mig nått. Blir så lugn utan hans röst. Satt och lyssnade på hans musik på datorn så det va bara till och pausa och svara ;) han får ju inte höra att ja lyssnar =P Nu är det inte många timmar kvar innan vi ska iväg men får inte tag på Hanna,hon är säkert ute eller i det andra huset och äter.
Scotts 21-01 Lovley!

Imorgon ska Shiam på spelning i Grästorp och är borta hela dagen. Han skulle ringa mig vid 2 imorgon får väl se om han gör det. Annars får ja ju inte prata med honom förns på lördag eftersom ja är borta och kommer inte hem förns 02 typ. Inte lätt att dejta en kille som e typ halvkänd ;) och killar som är med i Dansband får ju fan en massa tjejer efter sig..så ja hoppas inte han byter ut mig. Synd att spelingen redan va imorgon,ville ju se honom spela. Men får hoppas att dom spelar i sommar nånting. :) Saknar honom,måste dit snart!
Nej nu ska ja på dass och sen sova.

torsdag 9 april 2009

Nu sitter ja i min mjuka soffa,kan ju säga att den jublar över det efter att setat på träbänkarna i kyrkan. Dom va duktiga det va dom,speciellt på allt sjunga. Dom flesta stod barfota eller i sandaler men en kille kom in i gympaskor! Klockrent! När vi ställde oss upp på slutet för att sjunga så kunde ja knappt komma upp,va så stel. När ja satt där inne så kunde ja komma på alla barnförbjudna låtar som fann och kände hur alla svordommar bubblade upp inom mig :P men det första ja gjorde va att skrika faaaaaaaan! Det känndes skönt :) Nu ska ja leta efter nå gott att tugga på..tror inte ja kommer att hitta nått men ändå :)
Solen skiner,jag tvättar och ska till kyrkan sen. Haha man kan ju nästan tro att det är söndag ;) Om man ska laga lite mat kanske,är lite hungrig :p men orka diska stekpannan då? Ja som både skulle ha diskat och dammsugit idag men har varit för lat,setat med Emelie i tele i två timmar! Saknar henne men nästa helg så kommer hon hit,saknar dig som fan gumman! och tack för igår du är verkligen en riktig vän!
Älskar dig gumman
Dennis ja har sagt till dig att du ska INTE klippa dig! Då kan du lika väl dra ett streck igenom huvudet så att du ser ut som ett kukhuvud! Ge dig nu! Ja kommer inte träffa dig och det lovar ja! Idag ska ja inte göra så mkt ska tvätta vid 16 och till kyrkan med mamma vid 20 ;) ja ni läste rätt,vet inte hur detta ska sluta eftersom ja kanske ska börja jobba med mamma i pingstkyrkans affär. Ja kommer ju att svära som fan! Imorgon är det Scott! Fyittifan du. Hanna skulle komma några timmar innan och det lär ju ta ett tag innan hon lär hitta det hon ska ha på sig. Ja tror ja vet vad ja ska ha på mig iaf ;)
Kan man sakna någon man träffat en gång?
Isånnafall saknar ja dig!

onsdag 8 april 2009

Mamma har lovat mig jobb på Pingstkyrkans secondhandbutik. Får inte betlat men får nått att göra så. Ska till Kyran imorgon med mamma och kolla på en musikal..hmm det kan ju inte sluta bra :P Sitter med Shiam i tele..*ryser* älskar hans röst...fick höra att ja kanske är hans livs kärlek ;) fy fan! asså OMG va ja e kär!!

Just a slave to your love, I'm under your spell.

Cut's me deep in my soul.

I'm losing my sense of control.

Everyday, it goes on and on.

We play the same old song.

Baby you know I'm just a slave to your love.
Äntligen har ja kommit hem från landet och hem från Hanna,aa asså ja saknar ju Hanna men inte landet ja är verkligen en stadsmänniska. Vi har inte gjort så mkt mer än att städat och tvättat hennes bil och hennes mammas,och så va vi till Lindesberg igår och där fanns det täckning på mobilen. Äntligen tänkte ja ! men ingen som hörde av sig...fanns vissa ställen i huset som hade täckning och tur va väl det. Nej ja skulle aldrig klar av att bo på landet. Nu är det snart fredag och vi ska på Scotts...ska bli väldigt roligt :) Shiam frågade mig i Måndags om ja skulle träffa andra nu när han och ja träffats och ja sa nej..men han ska "nog inte" så ja vet ju inte vad han menar med det. Får fråga honom ikväll,för han flörtar ju med andra tjejer på K6.

måndag 6 april 2009

Vid halv tio så skulle ja möta Micke på bron, så ja klädde på mig och skulle gå ut,när ja precis öppnar dörren till trappen så står han utanför och ja hoppar en halv meter,va så inne i mina egna tankar och samtalet med Dennis i telefonen så ja uppfattade inte att han stod där. Shit va hjärtat slog. Vi tog en prommenad hem till honom för att sen gå vidare,ville bara ut för att rensa tankara och få något annat att tänka på. Så vi drog till donken och tog det lungt och sen gick vi hem till honom och kollade lite på tv. Så nu har ja landtat i soffan igen och alla tankar kommer tillbaka.
Ja ska snart krypa ner i sängen igen,den står stor och tom och väntar. Så tråkigt att inte ha nån att sova vid längre när man är van. Men får leka psykfall och dofta på kuddarna som han haft och somna gott.

söndag 5 april 2009

Stina för i helvete!! Ge dig nu! Sluta genast du får fan inte! Tänk på hur det slutat sist och hur du alltid får skit för det! Du får inte,snälla sluta nu! Tänk inte på det försök att ta bort dom tankarna,du måste för ditt egna bästa!

Då har ja vinkat av honom på stationen,visserligen så va det för två timmar sen men ändå :) I fredags så tog vi det vara lungt och bara njöt av varandras sällskap :). I går så kom Hanna och umgicks innan vi skulle till Larssons och sen vidare till bowlingen. Fan han va ju duktig på att bowla drog tre strikes på raken,blev ju impad ;) Sen har vi ju sjungt singstar och det kanske inte var nått som ja skulle gjort för dels så kan han ju sjunga och dels så kan han ta dom ljusa tonerna ;) fan inte bra att han sjunger i ett dansband.Han hittade min gitarr under sängen och tog och stämmde den och sjung för mig,shit va ja rös. Och imorse när ja stod och diskade så stod han och sjung "sommaren är kort" och spelade med gitarren hehe :p. Va ju lite tungt att vinka av honom men hoppas snart på att ses igen :) Gick hem till Larssons och umgicks lite och käkade på Latifa. Nu sitter ja hemma och bara tar det lugnt. Fy va ja gillar honom :)
Ska snart till stationen och lämna Shiam,skiver mera när ja är hemma.
Synd bara att han måste åka när han ändå är ledig denna vecka =( men men så är det väl ibland.
Haft det väldigt trevligt iaf och vi kommer fan bra överens,men tar inte ut nått i förskott.

lördag 4 april 2009

Otroligt han kom igår som han sa,hehe glad blev man iaf :) Det e fint väder idag så man kan ju inte bara sitta inne...duscha och gå ut :)

fredag 3 april 2009

Asså att killar aldrig kan följa schema utan måste göra avvikelser. Han ringde för 10 min sen och sa att han skulle umgås med en kompis i Örebro och ska ta tåget som går 16:56,skulle ju inte förvåna mig om han "glömmer" att gå på tåget eller ringer och säger att han åker med ett senare ändå. Ja kan ju inte precis hindra honom från att träffa sina vänner eftersom han och ja inte ens träffats. Men ja hopass att han åker med det tåget annars kan han ju lika väl åka hem igen!
Nu är ja nervös fy fan alltså! Fast det är liksom 4 timmar kvar men min mage håller på och vnder sig ut och in...usch usch hatar detta!

torsdag 2 april 2009

Man spikar för i helvete inte halv 10 på kvällen!! Visa respekt för fan! Jävla grannar!
När ja vaknat så pratade ja med Gunsan på msn och gick hem till dom,Micke va där så vi drog ut en sväng på stan och satt två timmar i solen. Sen gick ja och Gunsan och kollade när Hanna bowlade. Efter det så åkte vi hem till mig,ja lagade mat och frågade Hanna om hon kunde hjälpa mig snabbt upp på vinden med täcken och en kartong som stått framför balkongdörren sen i julas. Så vi tog hissen upp ja klev ur men Hanna blev kvar i hissen och den åkte ner,har aldrig garva så mkt i hela mitt liv hörde henne hela vägen ner och sen kom och springandes upp. haha. Mhm. Imorgon *ler stort*
Fy inte sova så här länge Stina,man blir ju fan seg som sirp. Idag ska ja städa en sista gång,har inte varit hemma så mkt så ja har inte kunnat skitat ner,men det har Tiger gjort. Ska upp med saker på vinden och dammsuga. Det går ju fort så ja ska nog inte göra det än,annars har man ju inget att göra. Nej äta frulle nu kanske o klä sig.
Imorgon äntligen imorgon

onsdag 1 april 2009


11 idag så ringde Micke och lockade ner mig på stan. På en halvtimme var ja påklädd och klar och nere på stan,hann tom käka frukost och gå på toa. Vi satt på torget i nästan en timme och njöt av solen och sen gick vi hem till Mickes föräldrar för att han skulle äta. Efter nån timme så gick ja hem till mamma för att brossan va och hälsade på. Dom hade varit i Arboga för att skriva kontrakt för en lägenhet.

Asså ja är så glad för min brors skull,han har varit absolut nere på botten och mått skit och jobbar sig uppåt. Han har fått en kanon jobb i Norge där han tjärnar runt 60 tusen i månaden och trivs som fan,och nu har han skaffat egen lägenhet. Där man kan kalla att jobba sig upp från botten till toppen och man märker att han mår bra! och sprider sin glädje till oss andra.

Vi har varit in till Västeårs och IKEA nu på kvällen. Dennis köpte lite saker till sin nya lägenhet och ja fick tre runda mattor som ja lagt i hallen,ska köpa två eller tre till köket. Perfekt dag!


Älskar dig brossan!