torsdag 7 maj 2009

Hemma igen efter ungefär 120 mil i bil. I tirsdags natt så kom Samuel och hämtade mig för att han ville ha sällskap neråt landet när han va ute och åkte. Han jobbar som Vägtransportledare och kör en gul bil antingen framför eller bakom en lastbil och varnar om "bred last". Så vi åkte till Nora där vi sov,det va lite jobbigt eftersom det va så förbannat trångt med en 90 säng för två personer,men det fick gå bara så att Samuel fick sova eftersom han skulle köra. Vaknade 05 på Onsdagen morgon och va relativ dö,gick på toa och satte mig sen i passagerarsätet och sov medans Samuel låg i sängen och sov i 1 timme till. Sen rullade vi iväg till Filipstad.

Väl där så hämtade vi upp en lastbil som skulle till Göteborgs skärdgård till ett ställe som hette Vallhamn. Så ifrån Filipstad via Karlstad så kom vi till Udevalla där vi stannade och käkade och hade rast i 4 timmar. Samuel låg och sov och ja shoppade på Biltema,blev en ny kaffebryggare och ett duschdraperi. Sen drog vi vidare till Vallhamn och lämnde lastbilen.

Därifrån åkte ja och Samuel till Värnersborg för att ta in på Hotel för att sova bättre. Vi käkade lite,kollade vart vi skulle hämta upp nästa lastbil idag och sen somnade vi halv 11.
Idag gick vi upp 07 för att åka till ett sopptipp för att lasta på en långtradare på 18 meter med nått som hette "Lamellförtjockare" fråga inte vad det är för det har ja ingen aning om,medans dom gjorde det så sov jag,sen på med en conteiner och sen rullade vi iväg emot Norrland.

Vi stannade i Götenne och käkade sen släppte Samuel av mig här och han och Mikael som körde lastbilen åkte vidar emot Umeå där som måst vara imogon innan 15,för att efter 15 får det inte vara några "bred last" lastbilar på vägarna sen hade han bara 15 mil hem till Skelefteå. Nästa gång ja åker med så ska det vara åt andra hållet,nu kan ja södra sverige så pass bra.

Mina två dagar i korthet,man har ju fått sett mkt kan man säga och trött är ja. Bilder kommer upp senare.

Inga kommentarer: