fredag 31 oktober 2008

Är på jobbet


Har precis ätit min lunch i matsalen nu nu är man mätt,Jenny kom precis för hon har fixar nya därck till sin bil.Idag är det bara 3 st barn så nu är det lugnt,på morgonen va vi på Räven och hoppas nu på att dom kommer ner hit.Det är så tråkigt där borta för alla vuxna är så sura.Ikväll ska vi till min mamma och äta lite mat,min moster kommer också ska bli spännande och träffa henne har inte gjort det på över 10 år.Som sagt så har soc kastat ut mig på gatan så ja har ingen stans att bo men som det lät på mamma så ska hon betala min halva hyra så vi får se hur det blir om ja får bo kvar eller inte. Så det blir att Dennis får flytta hem i helgen till sina föräldrar har bara 900 kvar att leva för och det går inte på två personer.Ja hoppas ni förstår vårat läge och inte tror att vi gjort slut för det har vi inte.


Massa Kärlek

torsdag 30 oktober 2008

Helt slut i kropp och sinne


Jag och Dennis va ner till soc för att prata med denna Linda som gjort vårat liv till ett helvete,när vi nästan precis satt oss så ringde hon på min tele,hon sa att ja inte kan få nå mera hjälp och får bo på gatan.Tack så jävla mycket! Ringde Anders och pratade lite,det va svårt utan att gråta det gick men kom lite tårar. I helgen ska vi till Västerås och tända ljus på kyrkogården ska tända för farmor,farfar och Adam,han skulle ha blivit 5år. Saknar dig!


Massa Kärlek

Har blivit utmanad


Sju saker om mig:

1. Jag har dansat bugg i 3 år
2. Jag har aldrig varit full
3. Jag har och håller på med Linedance i 3 år
4. Kan flumma mig mer än vanligt
5. Har varit kär i en lärare
6. Jag dömmer ingen
7. Älskar verkligen mina syskon!


Idag mår ja piss,soc har nekat mig att få pengar och ja vet inte vart ja ska ta vägen! kan ju inte bo på gatan precis,men det tycker väl dom.Ska ringa Anders ikväll och se om han har nån lösning på det hela.Det är klart att allt ska gå åt helvete nu när det går bra med allt annat.

Jag utmanar Linda och Dennis

onsdag 29 oktober 2008

Bersök på badhuset och baktajm


Hetsigt dag idag...fy fan,kom till jobbet vid 9:30 sen pysslade vi lite drog och käkade och gick sen till badhuset,dit gick bra men hem va ett helvete för en unge ville gå själv hem fast vi inte fått någon info om det så han bråkade men kom tillslut med oss så nu blir han av med alla sina stjärnor.Sen när ja kom hem så käkade ja och Dennis och nu har vi bakat klart,vi ska tetsta en mintschokladkaka som Anncha jämt bakar får se om vi lyckas..luktar iaf mint.Sen ska vi hem till mamma med den och en present som ja skaffade igår.Nej nu ska ja vidare.


Massa Kärlek

tisdag 28 oktober 2008

Födelsedagssång och Tacos


Hemma nu..skulle på arbetsförmedlingen men ja ringde och det va ingen möte utan ska bara dit och lämna en handlingsplan.Kollar på Ellen och hon visar bilder från sitt brölopp..jättefint. Bjöd på fika idag eftersom ja fyllt år och så sjung alla baren för mig..nästan så man blev tårögd..13 barn stod och gal.Vackert :) Nej nu ska ja väl laga nå mat kanske..lite Tacos.Hoppas Emelie kommer till helgen!


Massa Kärlek

måndag 27 oktober 2008

Halloween pyssel


Sitter i soffan och kollar på vänner,har nyss hadlat lite mat så man klarar sig...idag har ja jobbat även fast det är lov i sklorna så går barnen på fritids.Har Halloweenpysslat idag,gjort spöken och fladdermöss som hänger i taket,köpte lite pynt som ja ska ta med mig imorgon,det kan ju inte vara kul att bara ha sånt som man gör själv.Imorgon ska ja även bjuda på fika,lovade ju det eftersom ja fyllt.Imorgon ska ja till arbetsförmedlingen till 16.Nej nu ska ja kika vidare o tanka på min mobil.


Massa Kärlek

söndag 26 oktober 2008

Slut på helg


Nu har Emelie åkt hem,vi vaknade kl 12 av att hennes mamma skulle åka från Sura,men sen när vi kollade på textv så såg vi att kl bara var 11,så man ska ju vrida tillbaka tiden. Igår köpte ja en ny jacka,mycket nöjd med den och snygg! Ser lite ut som Dennis men min är ju en damjacka :) 699 kostade den på Kapp Ahl men sen så va det 25% rabbat och så hade ja fått 200 kr i presentkort av syrran så pappa la ut dom pengar som fattade och det blev min present av dom :) Är så nöjd! Sen på kvällen så va ja och Emelie ner till Larssons för att sen gå med dom till bowlingen för att dom skulle bowla i två timmar,sen gick vi till krogen..trodde inte att vi skulle komma in för att Micke sa att det va 21 år på nedervåningen men dom frågade inte ens om legg :) Mycket folk va det..vi va upp på dansgolvet på övervåningen och dansade eller aa ja höll i handväskan och så buggade ja lite med Anders. Sen satt vi nere lite och skulle lyssna på trubaduren men det va ett så konstigt ljud så man hörde typ inte musiken men hörde allt babbel.Aja sen va det den berömda gången till Q8 för att köpa mat...gick segt och så regnade det och blåste vart ju helt blöt.Micke och Anders ville inte att vi skulle gå själva men fan om dom skulle gå med så skulle vi ju aldrig komma hem,men ja lovade micke att ringa när vi va hemma och det gjorde ja,så han belv nöjd.Sen somnade vi gott och jag har haft det underbart..Hoppas på att Emelie kommer nästa helg med :)


Massa kärlek

fredag 24 oktober 2008

Jobbar


Sitter på jobbet och letar efter Haloweenpyssel tills nästa vecka..hittade lite men Jenny ville ha mera tjejiga pyssel och inte så mkt killaktigt? Men det är svårt...Snart kommer Emelie och ikväll ska vi till mamma och Alex och fira honom...Sätter in bild sen..



Massa Kärlek


Nu är ja hemma pch väntar på Emelie,hon kommer snart och sen ska vi gå!

torsdag 23 oktober 2008

Imorgon smäller det


*Skriker* Imorgon kommer Emelie fy fan va ja längtar,det ska bli så jävla underbart!Älskar henne så mkt så det är inte sant,ska bli så skönt att kunna få prata av mig med henne. Måste bara ringa lillebrossan ikväll och fråga om hon kan följa med imorgon och äta..han fyller idag och ska bjuda på mat imorgon.Syrran och hennes man kommer också får se om man får nån present alls av dom..men skulle ju inte fårvåna mig om ja inte fick det. Nej nu ska ja kika vidare.


GRATTIS brossan på din 19års dag!


Massa Kärlek

onsdag 22 oktober 2008

Bläääääääääää


Vet inte vad ja ska skriva.Har jobbar idag som vanligt,är lite trött men det får man ta när man inte kan sova om nätterna tack soc! Väntar på att lasangen ska bil klar,det luktar så gott,man blir ju mer eller mindre sugen på att bara hugga in..men den har bara stått i ugnen i 15 min och den ska stå i en timme totalt.Nej ja har total hjärntorka.Nästa vecka är det lov för barnen då är det fritidsbarn som ska vara där.På tisdag ska vi till badhuset,på onsdag skulle vi kolla på film och på torsdag är det maskerad det ska bli kul,tur att man har en utklädnad...fast man behöver ju inte klä ut mig? haha. Nej till nått annat nu..



Massa Kärlek

tisdag 21 oktober 2008

Lite gladare


Ja det ända som glädjit mig idag är att fick min Elvis tidning,han e bara för grymt,och så köte min lillebror lite mat åt oss så att vi klarar oss tills vi får pengar.Dennis ska ringa soc imogron och fråga hur det går med våran handling.Nej nu kan ja inte skiva så mkt mera fan 3dje gången idag..ska prata vidare med Anncha.


Massa Kärlek

Kväll


Nu har ja jobbat klart,sitter hemma och har nyss ätit lillebrossan är här och det märks,han är väldigt högljud av sig..han berättar att han är ute på praktik via skolan,han är fastighetsskötare.Passar honom :) Ska med mamma och han o handla sen,få lite mat så man klarar sig.Nej nu ska ja kolla vidare....

Älskar dig Dennis. Massa Kärlek

Mår psykiskt dåligt


Ja man blir ju knäpp på att gå och vänta på svar från soc.Det är såhär att Dennis och ja har sökt socbidrag ihop och tanten där borta sa att om inte vi får ett godkännande tillsammans så kan ja bli av med alla mina pengar...FUCK! Ja kan ju för i helvete inte bli utkastad på gatan?! vart fan ska ja ta vägen då? Dennis kan ju alltid bo hos sina föräldrar men jag då? Frågade Anders men fick bara ett tvekande "får se" till svar.Mår så jävla dåligt,vi säger nu att vi får svar imorgon,och vi får inte gemensamt bidrag och ja måste söka om för att få mina pengar så tar det ytterligare en vecka innan ja kan få och kunna betala hyran! Asså ja kan ju bli vräkt men det tänker inte dom på! Ja har alltid betalat hyran i tid men nu kan ja bli vräkt för att dom inte kan snabba på,och måste krångla..usch har så ont i magen och kan inte tänka på nått annat.Hur fan ska man kunna leva? Vi har 40 kr att leva på tills vi vet nått?! Man kan ju inte ens bli mätt *gråter* Fan denna jävla pissvärld. Finns det nått att leva för?!?


Massa Kärlek

måndag 20 oktober 2008

Dans


Ja då har man kommit hem från dansen idag...det gick inge bra alls idag..stod mesta delen.Jonte va sjuk idag så det fick bli Kim som lärde ut,visst han kunde det men han räknade inte in så man visste ju inte när man skulle börja.I helgen kommer min älskling Emelie..längtar som fan..vi ska bara sitta på cafe och mysa och snacka skit så klart..det är bara hon som förstår mig och vet hur ja tänker hon och Anders.Gud va ja vill flytta tillbaka till Sura för att få vara med dom ja älskar mest! Nu ska ja kolla vidare på Färjan sen 2½ män.


Massa Kärlek

Ny vecka



Då va det ytterligare en ny måndag,känns som om det bara finns veckodagar och ingen helg,man skulle kunna trolla så att tiden stod still ett tag så att man kunde ha längre ledigt.Börjar jobba vid 14 dag,rätt skön dag sen har ja dans ikväll..hoppas på att Black Coffe är lättare att dansa idag än va den var förra veckan. Minns iaf stegen och det är ju fan inte illa :) Katt jävel han hadde ner mina blommor som står på bordet så det blev vatten överallt.Ibland vill ja bara kasta ut katten härifrån orkar inte med honom han är som en fjortis lika jävla envis..men ja kan ju inte göra så emot honom.Nej nu ska ja kolla vidare..skriver ikväll efter dansen.


Stay whit me,don´t fall asleep to soon,the angels are comming fore a moment!



Massa Kärlek

söndag 19 oktober 2008

Promenad med bakfulla vänner.


Sitter i soffan och är alldeles slut..har varit ute och gått i skogen i två timmar och det va ju inte bara plant utan uppförsbackar och nerförsbackar det känns ska ni veta,sen gick vi hem till Larssons och kollade på nån dansbandstävling på 1:an inte varje dag man kollar på SVT.När ja kom hem så hade Dennis städat hela lägenheten och gjort jätte fint..känns skönt att inte behöva göra det när man själv kommer hem.Men solen har lysigt så varmt idag så det va riktigt skönt med en promenad.Nu ikväll ska ja inte göra så mkt bara sitta och ta det lungt..kanske ta en dusch skulle behövas.Nej nu ska ja nog sätta igång en film.Bilder finns på

bilddagboken under namnet Elvisno1..Enjoy!


Massa Kärlek

Fest igår


Blir snabb bloggande idag ska snart ner och träffa anders och klanen Larssons..va o ch festade där igår och det va underbart kul som alltid..ja och Micke buggade lite igår man känner att man är lite ringrostig men det är alltid lika roligt...och så danasde vi lite foxtrott också..T.om Anders och Micke dansade lite igår...sen va det dax att bege sig till Q8 och köpa mat...kl va väl runt 02 som alltid :) Micke bjöd mig och Dennis eftersom vi själva inte hade råd..så ja måste bjuda Micke på middag snart som tack för allt han gör. kvällen igår slutade med att Anders stod och pratade med bilpumparna och blev filmad :) haha nej nu ska ja ner på stan och möta dom och håna Anders lite ;) Lägger upp bilden sen i natt på Anders...


Massa Kärlek

lördag 18 oktober 2008

Surahammar


Idag runt 11:30 så kom Anders han skulle hjälpa oss till tippen med våran gammla säng,så han hade med sig en present till mig och lite födelsedagsfika...fick et par rosor av honom och 300 kr =) Tackar man för ;) Sen hade han med sig Negerbollar och kanelgrifflar och cola..det va så satans gott =) Sen så när Dennis och han skulle bära sängarna till bilen så snubbar Dennis och slår i huvudet i Anders bil och foten i däcket..så han är helt mördbultad där hemma *puss på ditt onda älskling* Sen så brummade ja och Anders till Västerås och käkade på Pizza Hut *mums* Sen åkte vi till Sura och har kikat på film och snackat skit..så nu sitter ja här och Anders duschar för han ska hem till Micke och dricka öl.

Ska fortsätta vidare höres...


Massa Kärlek

fredag 17 oktober 2008

22


Ja då har ja varit 22 i en hel dag,det känns okej,jobbigt bara att man måste skriva att man är 22 nu och inte 21 när man är van att skriva det har ju gjort det i ett år :) Kollar på idol dom sjunger låtar från 90-talet,gillar fortfarande inte Lars,men Anna sjung bra även om ja inte brukar gilla henne...och så är Elena här,länge sen hon va här. Nej ska kika vidare..Avslutar med
en bild på mig som liten..Enjoy


Massa kärlek

Sitter på jobbet


Kom visst 1 timme för tidigt till jobbet så det är bara att sitta och vänta men man vet ju aldrig med dom på jobbet om när man ska börja..GRATTIS säger ja till mig själv som bli 22 idag =) Inge märkvärdigt men ja får fira mig nästa vecka istället och hoppas då på att pengarna kommit.Fan så segt det är att vänta finns ju inte så mkt att göra man kan ju inte ta fram mellis direkt..ska göra Oboy och smörgås idag...nej nu kommer dom små liven snart..skriver sen.


Massa Kärlek

torsdag 16 oktober 2008

Ville bara säga


Vill bara säga att ja älskar dig Dennis,du anar inte vad du betyder för mig! Du finns där när ja är ledsen,när ja är glad och när allt bara känns tungt.Är så glad att du finns i mitt liv igen och hoppas på att du kommer att stanna hela livet.Ska göra allt för att det ska gå vägen.Dagen då vi förlovade oss va den bästa dagen i mitt liv ångtar mig inte en sekund även om andra tycker att det är för tidigt.Men som sagt ja älskar dig av hela mitt hjärta!



Puss din Stina




Ledig


Aa idag är ja ledig,känns tungt,trivs ju på mitt jobb så..ska till Soc fick papper om det idag,egentligen skulle ja dit på måndag men ringde och ändrade för att då ska ja till AF,så det blev idag kl 15.Hoppas på att Dennis också kan söka så att vi får lite mera pengar,det är jobbigt att leva på 6000 på två personer och när hyran ligger på 3075.Så hoppas hoppas.Ska inte skriva så mkt mer nu utan att ja längtar inte så mkt till imorrn eftersom man fyller...visst man blir äldre men får ju inte så många presenter =( och på lördag ska ja som sagt till Anders...nog tjatat om det era stackare som får läsa allt detta tjat.


Massa Kärlek

onsdag 15 oktober 2008

Huvudvärk


Sitter hemma nu med världens huvudvärk,fick det efter att ha varit med barnen i gympahallen,spelade basket och då kom värken som om man gick in i en vägg,usch den sitter kvar än,kan vara för att ja är trött också..somnade vi 01 inatt och gick upp halv sju så man är lite småseg.Längtar tills på fredag då man fyller,dessvärre så får man väl inga presenter..hatar att fylla mitt i en månad...sen på lördag ska ja till Anders *yehy* Hittade jättesnyggt duschdraperi och likadana handukar i Halenskatalogen som kom idag,och en matta som skulle passa bra...men det blev lite dyrt så ja får väl önska mig det i present eller nått....Lillebrossan är här idag igen och ska prata med tjejen sin...och varvar nått som spel som Dennis inte klarar av ;) Nej nu ska ja kika vidare.


Massa Kärlek

Pirret


Ja det verkar som om alla 1:or har kollat på den filmen,den va väl okej men det fanns två barn som satt och pratade hela tiden "Är filmen slut nu?,får vi gå hem? men vad är kl igentligen" eller "vad är det för fel på den där lampan"dygt va det men man kunde ju inte göra nått annat än skratta..Vissa av barnen tyckte filmen va lebbig men det va väl sisodär...Nu är ja hemma på rast och ska bara ta det lugnt,har ont i huvudet och det underlättar ju inte att Dennis sitter brevid och skriker åt sig dator som säger PIIP och så är datorn ett mongo..visste inte att en dator kunde vara det? Nej nu ska ja kika vidare ha en bra dag!


Massa Kärlek

tisdag 14 oktober 2008

Uppdatering


Ny har brossan åkt hem så nu är det lungt,har nyss kollat på internet efter en ny lägenhet och hittade en som ja vill ha..en 2a större än den lilla som vi bor i..känns så trångt med två i en etta på 36 kvm.Känna att ja kan få större yta att ställa alla saker på,kunna göra det lite finare kanske tapetsera eller måla om...hm vilka drömmar man har..vill vill vill flytta....men det visar sig :)
Bilden visar en liten del av lägenheten..men vill ha stööööörre

Nu ska ja kolla på House!


Massa kärlek

Sol


Idag är det skönt ute,solen skiner och alla löven faller,det ser så fint ut..man vill ju bara plocka alla och bevara dom,men tyvärr så blir dom ju bruna efter ett tag och inte behåller sin färg,man kanske skulle gå ut i skogen och ta en massa kort.I helgen så kommer Anders och vi ska till Tippen med våran gammla säng,sen ska ja följa med honom hem,va så länge sen bara han och jag umgicks så det ska bli roligt. Hoppas på fint väder så kanske man kan ta en promenad.Idag jobbade ja bara 2 timmar va inga barn kvar längre än till 17,och nu ska ja snart äta voffla =) Snart blir ja 22 hela år tänk va fort det går,det va inte länge sen man va lite och man hade hela världen framför sig,nu är man både klar med skolan,på väg ut i arbetslivet och förlovad. Man har hunnit med mycket,bodde i Sura i 2½år med Anders,trivdes väldigt bra men kände att man fick för lite hjälp så ja flyttade tillbaka till Köping.Ibland längtar man tillbaka till Sura men det är för att man har alla vänner där.Som sagt på fredag blir man 22! Ska baka nästa vecka och bjuda barnen på jobbet,får se om det blir bullar eller sockerkaka...kan inte baka bullar så...Anders får kanske komma och hjälpa mig :) hehe...Nej nu klagar Dennis igen så det är bäst att sluta..Älskar dig min prins!

Massa Kärlek Stina..The Rose

måndag 13 oktober 2008

Till AF


Kl 10 idag så va ja till AF på möte,vi fick bertätta vad vi gjorde idag och hur våran familjesituation såg ut och hur allt detta skulle se ut om 5 år..det va roligt och se hur alla ville att sin framtid skulle se ut,dom flesta har ju barn nu redan men dom vill säkert ha fler. Ja skrev att ja och Dennis skulle bo nån annan stans än i våran lilla etta och att vi säkerligen skulle ha barn,men sånt vet man ju inte.Nu är det bara 4 dagar kvar tills man blir 22 synd att man inte har pengar så att man kan bjuda på fika men det får bli nästa vecka.Pratade med Anders igår och han va väldigt nere,han hade ju skaffat ett ragg på båten förra helgen och va väldigt kär upp över öronen men så igår så sa hon att hon bara ville vara vän,kan förstå att du är nere vännen men du ska veta att ja finns här för dig! Det kommer ja alltid att göra,vi får träffas snart så att vi kan prata lite mer :) Nej nu ska ja ta en macka och sen jobba.


Massa kärlek Stina...The Rose

söndag 12 oktober 2008

Ny soffa


Ja nu har vi våran nya soffa :D Inte så nersutten men den är bekväm,och det bästa är att man kan ta hem gäster för det är en bäddsoffa :) Bra nu när Emelie ska komma.Lägger upp den som bild idag,eller som dagens andra bild eftersom ja bloggat en gång :) I slutet av November ska vi till Ullared..billigt blir det för att vi åker via Mälarenergi eftersom Mats jobbar där så kostar det bara 1oo tur och retur..billigare kan det fan inte bli.Synd nog har man bara lite pengar men man kan nog få lite julklappar iaf :) Och vi har fortfarande inte fått nå biljetter till AC/DC synd nog men det kanske kommer...Nej nu ska ja sluta blogga och mysa till det lite här hemma.


Massa Kärlek Stina..The Rose

Söndag och städdag


Ja idag har vi varit duktiga,ja har diskat och dammsugit,sen va vi upp på vinden i förådet och städade iordning där,sen så ska vi tvätta kl 16,och där imellan ska vi hinna bära upp våran gammla soffa på vinden och damsuga upp all damm för att sedan ställa in våran nya soffa som kommer idag,vet bara inte när...och som tur är så ska Dennis laga mat.Vill att pengarna ska komma nu så att ja kan klippa mig,brörjar bli trött på alla tovor i håret som gör ont.Nej nu ska ja fortsätta här...

Massa Kärlek Stina...The Rose

lördag 11 oktober 2008

AC/DC


FAN!! Dom kommer till Sthlm i Februari och ja, lillebrossan o Dennis satt med två datorer och ville få tag på biljetter men fan det gick inte..dom släppte dom idag kl 10 och då loggade vi in,men när vi typ setat i en timme och kom fram och skulle beställa så va ingen reggad på sidan!! Så då gjorde vi det men efter 1 timme till så va deras server överbelastad av folk som ville åt biljetterna! Men skam den som ger sig! Ska fan få tag på nån iaf! Är ju mitt liv att gå på dom! Hoppas hoppas hoppas att nån dyker upp! Nej nu ska ja äta och sen hem till mamma!

Massa Kärlerk Stina,The Rose

fredag 10 oktober 2008

Helg helg helg helg!


Fredag äntligen! Igår va vi och träffade Linda och Daniel,hade det väldigt trevligt. Vi spelade TP och ja hade bara en tårtbit kvar när Linda gick in i mål och vann,sen spelade vi nått nytt spel som ja aldrig hört talas om,10 000 hette det,man skulle ha 6 tärningar och den som kom till 10 000 först vann,förstod inte så mkt av det men det gick väl.Idag börjar ja jobba 13:15 och jobbar bara till 15 ( Jennys tider ) Sen ska ja ner till AF med papper till försäkringskassan och sen hinna med att träffa Linda och Daniel igen innan dom åker hem. Nej nu ska ja klä mig och sen ta det lugnt. Älskar dig min underbara Dennis!


Massa kärlek,Stina..The Rose

torsdag 9 oktober 2008

Grått och trist ute


Torsdag idag,händer väl inte så mycket,skulle egentligen varit på AF idag hela dagen men Jenny har semester så ja får vikariera istället för henne. Så det blir bara jag och Bhexet idag,hoppas på att det inte blir allt för många barn.Senare idag så ska vi hem till Larssons och träffa Linda och Daniel som kommer från Nora och ska säker vara här hela helgen. Måste komma ihåg att kopiera annonsen om våran förlovning till henne.Saknar iaf Emelie som ni nu fått hört rätt mycket,men hon och ja är speciella och ja älskar henne som fan! Skulle kunna flytta till Sura igen bara för att få vara nära henne och alla andra Sura-bor. Avslutar med att säga Förlåt älskling för vår lilla "bråk" ska bättra mig ja lovar,Älskar dig så jävla mycket och vill inte förlora dig!


Massa Kärlek,Stina..The Rose

onsdag 8 oktober 2008

Onsdag


Idag så började ja kl 08 men gick hem typ halv 10 för att ja hade så ont,sen va ja och Dennis upp på stan för han skulle till AF så ja träffade Gunsan (extra mamma ) och gick på stan,sen började ja jobba vid 14 då kände ja inte av värken längre men det gör ja ju nu om vi säger så,usch ska nog vila lite efter maten.Linda ringde för nån timme sen och sa att hon och Daniel kommer imorgon :D Ska bli kul och träffa båda dom =) Nej om ja ska laga lite mat kanske.


Älskar dig Dennis!


Massa Kärlek! Stina,The Rose

tisdag 7 oktober 2008

Ingen bra överskrift


Jaha idag är det tisdag..borde igentligen gå till skolan men har sån mensvärk så ja tror att ja stannar hemma och går till praktiken istället..Sitter här ensam Dennis är på möte med AF i hallsta och vet inte när han kommer hem..ikväll tror ja eftersom ja jobbar till 18.

Kollade på Dirty Dancing i söndags med Dennis..han tyckte att den va bra ;) Jag avgudar den,vem vill inte dansa med en ung Patrick Swayze *mumms* Nej om man kanske skulle klä på sig och bara softa runt. Älskar dig Dennis det vet du!


Massa Kärlek

Stina

The Rose

måndag 6 oktober 2008

Försov mig


Aaa fan det va inte bra...ja gick upp klockan 07:15 på toa..tänkte fan det är ju ändå en timme innan ja ska till skolan så ja tar med mig mobilen till sängen..lägger den under kudden och somnar om,sen ringer kl 08:15 och ja stänger av den,lägger den under kudden och tänker bara liiite till..och lite till blev halv 11 =/ fan men då va det bara att gå till jobbet sen vid 14.Idag så va det jobbigt på jobbet..Jenny hade med sig sin 15 åriga dotter och alla killarna va runt henne och stojjade och slogg o skulle vara tuffa..ja skattade bara åt dom,men efter ett tag fick en del rött kort och fick gå ut..guud så lungt och skönt det blev.Sen va ja iväg och dansade,men fan kände inte för att göra det idag,allt gick bara fel,typiskt måndag.Nu sitter ja och kollar på 2½män och äter en ny choklad sort..Marabou Amigo..den va nice som fan.Nej nu ska ja avsluta här.Hoppas på att Emelie kommer i helgen :)
Massa Kärlek Stina The Rose

söndag 5 oktober 2008

Söndag


Igår va vi hos mamma och firade henne,vi fick en jättegod gryta men lite stark för min smak men den gick ner :) Så visade vi att vi förlovat oss och alla tog det bra,och ville se på ringarna =) Så sa mamma "ska ni inte ha nån fest" Och då tänkte ja så här att vi bjuder familjen på mat och kompisarna på fest? Det tyckte ja lät bra..så då blire fest till slutet av månaden..måste bara fixa så att folk kan komma :) Sen fyller ju jag snart så då kan ja ju ha födelsedagsfest också :) Fyttifan va ja e kreaktiv :) Jaha då är det söndag idag...denna helg går allt för fort. Skulle ju kunna vila lite till men man får ju inte alltid som man vill...ska säga till att ja vill sluta med matten imorgon,klarar inte av matten,samhäll och jobb samtidigt..ja måste lägga all vikt på matten. Får ta det sen. Vill ju plugga vidare men vill först ha ett jobb.Kollade på KBAB,s hemsida nyss om en jättesnygg 2:a men den hade ingen balkong,och så kostade den lite mer än den som ja har nu..ska fråga soc nån dag om vad som säger att den kostar 200 kr mer än denna. Nej nu ska ja kolla på film.


Massa Kärlek

Stina

The Rose

lördag 4 oktober 2008

Lycklig!


Idag den 4/10-08 har ja och min älskling förlovat oss...är så lycklig :) Hoppas mamma och dom andra tar det bra :)

Älskar dig!

Grattis mamma!


Mamma fyllde igår och vi ska hem till henne och lillebrossan ikväll och käka,tyvärr så har man ju inga pengar så hon kan ju inte få en present :( Men ska köpa en till henne sen.Har nyss duschat och ska väl snart spela kort med Dennis..bli väl 500 som vanligt,att han inte ger sig när han bara förlorar hela tiden ;) Kollade på idol igår och det va verkligen rätt som åkte ut,men ja e fortfarande förbannad över att Linda åkte ut,men nu är det många bra kvar så man får hoppas på det bästa. Nej nu ska ja röra på mig och sen fixa iordning mig lite..


Massa Kärlek

Stina

The Rose

fredag 3 oktober 2008

100 inlägg


Idag skulle ja ha stängt men Jenny hann tillbaka,så ja fick sluta tidigare,skönt det är ju ändå fredag,synd att man inte har nå pengar man kan ju inte göra något,men man får göra det bästa av situvationen och stapla ärtor på vinden och cykla i badkaret. Idag har ja skrivit 100 inlägg det är ju inte illa..fan va man knappar på :) Jag och Erik byggde med kapplarstavar tror ja det heter..blev rätt högt innan det rasade så det blir dagens bild idag. Nej nu ska ja väl laga mat,är hungrig.


Massa Kärlek

Stina

The Rose

torsdag 2 oktober 2008

Kännde bara för att blogga igen


Känner mig helt slut i kroppen,det jobbiga är att febern kommer på kvällen och inget under dagen,kanske för att man håller igång hela tiden då.Just nu sitter ja under täcket och har både mjukisbyxor,strumpor och nattlinne på men fryser ändå..har även tänt ljus för att det ska bli lite varmare.Får krypa ner i sängen brevid älsklingen så att han får värma mig.

Idag när ja kom hem så stod älsklingen och gjorde mat,pastasallad fyttifan så gott :)

Kollar på idol just nu,min favorit åkte tyvärr ut igår,Linda,men man kan ju inte råför att svenska folket röstar med arslet.Men Johan är ju kvar och det är ju tur :) Nej nu ska ja kika vidare.

Älskar dig Dennis du är mitt allt hoppas att du vet det.


Massa kärlek

Stina

The Rose

Minnen


Fan va denna vecka går fort,redan torsdag idag och imorgon ska ja vara själv med dom små liven på jobbet.Det gick ju bra här om dagen så då går det nog bra imorgon med :) Pratade med Emelie igår och ja saknar verkligen henne,vi var som tokiga tillsammans när vi satt där på Anders och då min balkong och bara tog dert lugnt solade,poppade musik och va allmänt fjolliga :) Älskar henne sååå mycket! Sitter nu och pratar med han på msn,han är lite nere pga att han nyss gjort slut med sin tjej,och ja förstår inte Varför han säger att ja inte tänker på honom! Det gör ja hela tiden,och ja älskar honom,glöm alldrig det! Ja vet att du läser detta! Kommer alltid att göra det och har alltid gjort det! Glömmer heller inte vår tid tillsammans :) och det vet ja att du inte heller gör. Nej nu ska ja klä mig och vänta på att få gå till jobbet.


Massa kärlek

Stina

The Rose

onsdag 1 oktober 2008

Hemma på lunch


"Armar upp och sträääääck" Ja har varit i min lilla klass idag,underbara barn,efter att dom setat och jobbat så gjorde vi lite gympa,sträckte på mig så att det knakade i ryggen,men skönt va det :) Så nu är ja hemma på lunch och läste Magazine en gratistidning som alla får här i stan,där hade dom frågat barn om vart gud bor? en svarade "I en lada" *ASG* och så frågade dom vad gud gör? "Han sitter på ett moln och äter" hehe barn är bara för härliga :)

Nej nu ska ja kika vidare..skriver ikväll...


Massa kärlek

Stina