tisdag 24 juni 2008

Jag ska måla hela världen lilla mamma...


Jaha tisdag idag..det va segt som fan att komma upp..när ja kom till jobbet idag så va det bara jag där...dom andra va"sjuka" men sen kom Daniel..inte för att han gör så mkt han satte upp hyllor och jag målade tre våningar GULT själv...det va drygt som fan men det gick fort..och så fick ja ju sluta en halvtimme tidigare. Va till soc idag,frågade om tillstånd till att plugga..man får ju inte det om man har soc men eftersom ja tar lån också så sticker soc undan lite pengar så att ja kan plugga upp mina betyg som behövs..det vill säga Matte och Samhäll.Ska verligen klara denna nu så att ja kan få plugga vidare sen....

Nu när ja kollar runt här hemma så ser ja att katten varit upp på vetringskåpet...och nu undrar ni väl hur ja kan det? Jo det är så att han hoppar upp på tvn sen till hyllorna och sen till vtrinskåpet,och han välter alltid en dvd box när han är där uppe..

Jävla grannar inatt alltså,halv tolv fick ja stänga fönstret för att dom satt på balkongen och skrek,blir tokig när folk inte kan ta hänsynt.

Längtar till helgen..det gör väl alla men ja ska till Anders och ta det lungt bara...får väl städa lite åt honom ;) Haha.

Nej nu ska ja vidare...Äta nått kanske..


Puss

Inga kommentarer: