tisdag 27 juli 2010


Det gör så ont!!
Har varit hos läkaren nu. Det är en påbörjad urinvärksinfektion. Det gör inte lika ont som förra gången men ont gör det. Men hon skulle skicka iväg det på odling och ja får inte medicin förns på torsdag. Hoppas det inte blir värre. Men har laddat upp med citronsaft,men det är så ÄCKLIGT,usch. Men vill inte ha lika ont som förut. Idag kommer vårna mosters dödsanons ut i tidningen,bad Alex att köpa den. Hoppas den kommer ut på internet.
Sitter och väntar på att kl ska bli 08 så att ja kan ringa vårdcentralen. Tror ja fått urinverksinfektion igen,vill inte! Idag kommer Jonas och ska äta mat. Tänkte bjuda på kyckling och klyftpotatis. Ska bli kul och träffa honom igen. Ska även tvätta idag. Känner mig duktig. Men vädret kunde ha varit bättre så man kunde göra nått. Nu har ja visat mamma och gunsan det mesta av Uppsala. Finns säkert mer som inte ja hittar till :)

måndag 26 juli 2010

Nu förstår ja hur du känner när du lyssnar på Bad romance.
Det är tunga dagar men det går framåt. Jonas kommer och hälsar på imorgon och det ska bli roligt. Idag gick ja hem från jobbet,mådde inge bra. Hade ont i magen och det blir så mkt dötid så man sitter och tänker så mycket. Kände att ja inte klarade av det. Så ja mamma och Gunsan åkte till Gränby och sen till City Gross en sväng. Vi lagade mat och nu är vi alla mätta =P.

söndag 25 juli 2010

Det går frammåt. Vi umgås som vänner och det trivs ja med. Får ju iaf vara i hans närhet då. Idag va vi ut och åt en bit mat på Aspentos. Gott som satan och trevligt sällskap *S* Han kommer hit på tisdag och ska sova kvar,hoppas ja och jag jobbar måndag tisdag. Sen är han hemma på fredag när ja kommer hem,hoppas ja igen. Men allt är ju bättre än ingenting. Han kom i natt och sov här eftersom han varit ute och supit. Satan va han ropa och ville att ja skulle öppna,hah :) Nej nu ska ja vara social mot mammorna =)

lördag 24 juli 2010

Igår rasade min värld samman. Den som ja älskar mest sa att han inte ville vara med mig längre. Han säger att känslorna inte finns där,men kan inte förstå varför elle hur ens känslor bara kan försvinna. Vi ska umgås som vänner och se vart det leder och ja får bo kvar i lägenheten,men det måste ju ändå kännas konstigt att komma och hälsa på i sin egna lägenhet. Imorgon ska vi äta lunch tillsammans och prata,kommer kännas konstigt men ja är hellre hans vän än att förlorar honom helt. Helst vill ja ju ha honom som min igen,men framtiden får utvisa.
Älskar dig och kommer alltid att göra det.

fredag 23 juli 2010

Idag får ja beskedet. Ja är så nervös att ja inte vet vart ja ska ta vägen. Ja tror ja vet vad han har bestämt sig för,men hoppas ju så klart att vi kan fortsätta. Ja älskar ju honom så det gör ont,och ja vet att han älskar mig med. Nu är det han som har bollen hos sig. Väntar ivrigt på mitt svar. Kommer ja bli lycklig eller kommer mitt liv att gå i spollror?

torsdag 22 juli 2010

Känns som om min värld rasar samman. Efter att ja såg dina sms till henne så fick du mig att inse att ja haft rätt hela tiden. Men att du ljutit för mig får mig bara att må sämre. Du säger att du vill vara hennes vän men ja vet att du vill mer. Ja lämnade dig kvar hemma för att du ska få din tid att tänka på vad du vill. Men ja hoppas att du kan välja att ta tillbaka mig,för det är dig ja älskar och det är dig ja vill leva med. Hoppas du väljer mig och att vi kan leva tillsammans föralltid.
Älskar ju dig,förstå det!

onsdag 21 juli 2010

Igår va vi och städade ut den andra lägenheten. Inte helt dock men sovrummet är klart och badrummet,vi höll på i två timmar och är ännu inte klara,att det ska ta så lång tid att städa ur en 1a på 27 kvadratmeter? Men vi hade mkt starka medel igår som gjorde att man fick ont i huvudet. Så på söndag ska vi göra klart resten,inte så mkt kvar att göra. Men som tur va så fick vi ju hjälp av Jonas mamma och det gjorde susen. Tack. Vad sker idag då? Inte mkt,ska plocka undan tvätten som blev tvättad igår och diska bort disken. Försk ska man väl vakna till och sen kan man sätta igång.
~Älskar dig~

måndag 19 juli 2010

Det va underbart att komma iväg i lördags och inte behöva tänka på nått än mig själv. Men så klart så saknade ja Jonas. Medans ja satt och väntade på att syrran och Mats skulle komma och hämta mig så ringde Lina min kusin och sa att våran moster har gått bort. Ja känner mig väl inte så där jätte ledsen eftersom ja inte har träffat henne sen jag va lite. Men visst är det tråkigt,synd på hennes barn också. Vad sker idag då? Ingenting,ska väl diska och städa som vanligt,så trött på det nu. Och det är så tråkigt att man inte känner nån i Uppsala som man kan umgås med. Det gör dagarna ännu tråkigare.
~Älskar dig~

lördag 17 juli 2010

Jonas har dragit iväg med vänner och dricker och umgås. Jag sitter och väntar på att min syster och hennes man ska komma och hämta mig. För ja drar till Västerås och kommer hem imorgon. Saknar honom jätte mkt men det ska bli skönt att få träffas imorgon. Har inte träffat syrran sen lillebrorsan tog studenten och innan dess va det kanske ett halvår eller mer. Ska bli kul och komma hem till dom igen. Nej nu måste ja runda av,dom är här snart.
~Älskar dig~

fredag 16 juli 2010

Nu har ja jobbat i två dagar,och idag är man ledig fram till vecka 30. Har städat och diskat idag så nu ser det rent ut,men det är jobbigt i denna värme. Ska snrt åka till Af,måste lämna in mina papper så att ja får pengar,men det är såååå tråkigt att åka buss. Men måste man så. Inatt ska ja med Jonas när han ska jobba med tidningarna för vi tänkte städa ut den andra lägenheten imorgon. Så det blir till att åka med bussen in 12 inatt. Nej om man skulle ta och kolla när bussarna går så man kommer iväg nån gång.
~Älskar dig~

måndag 12 juli 2010

Denna värme tar kol på än. Vad man än gör så rinner svetten på än. Och att ha balkongdörr och fönster öppna hjälper inte och inte fläkten heller. Har städat på förmiddagen och duschat,man skulle ju behöva bosätta sig i badkaret. Regn skulle ju inte skada,men det blir väl inte svalare för det utan fuktigt och klibbigt. Och snart är det väl dags för mig att börja med att grilla kött eftersom vi får främmande,det lär ju ta ett tag på en elgrill. Måste ner till kiosken under och kolla om han har mjöl och socker,ska göra en äppelpaj tänkte ja, har han inte sånt så får det bli glass. Imorgon är Jonas ledig eftersom han har jobbat helg,då ska vi fan iväg och bada,ja skiter i om han är solbränd än,han får smörja sig och inte gnälla som en kärring. Ska snart kasta sopor,måste först bli lite sval i "kroppen".
~Älskar dig~

söndag 11 juli 2010

Idag har ja jobbat,eller jobbat och jobbat kan man väl inte kalla det. Började kl 8,sen efter att ja tagit upp henne,gett frukost osv så åkte dom iväg vid 12. Kom tillbaka vid 16 och sen vid 18 fick ja gå hem. Så har inte gjort så himmla mycket idag. Imorgon står städning på schemat eftersom vi får besök av Jonas föräldrar och syster med sambo och barn. Tänkte baka en äppelpaj till efterätt,tror det blir bra. Som tur är så är det inte så himmla skitit här som det va i den andra lägenheten så det går fort att städa,men det är inge bra vädet att städa i. Denna värme tar ju kål på en. Sista fotbollsmatchen idag,skönt,slipper man höra om den skiten. Men intressant är det som bläckfisken som "spår" vilka som ska vinna och har haft rätt under hela fotbolls VM. Inte illa. Nej nu ska ja mumsa i mig jordgubbar,och dom va då inte dåliga! Supergoda.
~Älskar dig~

lördag 10 juli 2010

Jag missade Power meet iår,känns lite konstigt,man har ju varit där varje år. Men Jonas jobbar i helgen så det får väl bli nästa år. Ville ju inte åka och gå själv. Imorgon jobbar ja,kanske inte den roligaste tiden men det funkar. Som tur är så är det i Uppsala denna gången,så man slipper sitta på en buss ut på landet. Köpte en ny dammsugare igår för att den andra hade gått sönder. Det behövdes verkligen. Sitter och kollar på Jägarna och ska snart steka köttfärsen till Tacos. På måndag får vi besök och ska äta grillat,det blir mys. Nu grillar dom med vanlig grill på balkongen under,livs farligt och det stinker. Fattar inte hur man kan göra så.
~Älskar dig~

onsdag 7 juli 2010

Igår så va Jonas mamma Lotta här och hans syster Johanna. Lotta skulle hjälpa till och prata med Uppsala hem om hur tapeterna ser ut,men även städningen,trodde vi,men det kom en kille på kvällen och kolla hur städningen från förra "ägaren" såg ut. Men det va inte alls så pass godkännt som hon kanske trott,så vi får 300 för att städa lägenheten. Sen så ringde besiktningsmannen idag och va och kollade på tapeterna i andra lägenheten och hon tyckte det såg bra ut. Vi skulle bara försöka få bort en fläk på en vägg så va hon nöjd. Sen hade hon inte sett att spegeln va trasig i badrummet,så den ska vi felanmäla och så sipper vi betala för den :p. Så imorgon när jonar är ledig så måste vi åka dit och fixa det och även ta med det lilla som finns kvar. Katterna springer runt som idioter här och när dom springer så låter det som 100 elefanter skulle vara här och springa. Nej äta lite frukost kanske?
~Älskar dig~

tisdag 6 juli 2010

Uppe tidigt idag för att dom ska komma och besikta lägenheten här idag och ja vet inte när dom kommer. Så det va ju bara till och knata upp vid 8. Är sjukt trött men vad gör man? Skulle behöva dammsuga idag med men påsen är full så det blir lite svårt. Dom får stå ut med att det är lite skit i hörnen. Solen skiner inte riktigt än och nu kom regnet. Härligt det behövs. Katterna älskar att vara på balkongen,så fort man öppnar dörren så springer dom ut. Nu ska ja äta lite frukost och lägga mig i soffan och kolla på tv.
~Älskar dig ~

söndag 4 juli 2010

Nu har vi bott här ett tag. Det känns bra. Har kommit rätt så bra iordnig. Fattas gardiner i vardagsrummet,men eftersom dom som bodde innan tapetserat själva så är det inga hål i väggen där fästerna ska sitta. Tar väldigt lång tid att ladda upp bilder på denna sida,så det blir nog på Facebook iaf. Idag är det väldigt varmt,vill bada men får se vad vi gör. Sov länge iaf,det va skönt. Nu ska ja nog dammsuga och lägga upp bilderna på FB.
~Älskar dig~

fredag 2 juli 2010

Nu har vi sovit en natt i nya lägenheten. Det gick väl sådär,det är ju lite ovant men man vänjer sig. Har fått undan hyffsat mycket men än är det lite kvar. Vi ska få ihop köksbordet idag tänkte vi. Måste till ikea och köpa fästen till gardinstängerna. Så snart kan vi ta emot folk. Gjorde iordning sovrummet det första ja gjorde igår så det är helt klart. Katterna trivs med.
~Älskar dig~