måndag 28 juni 2010

Idag har ja klippt mig. Tyckte det blev lite väl kort men det får duga. Jävligt skönt nu när det är så varmt. Imorse när vi vaknade hade vi 40 grader emot fönstret,det kallar jag värme. Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar,ska bli så skönt och slippa denna lilla lägenhet. Men minnen har man =) Nej skulle bara skriva lite. Nu ska vi kolla på nya Beck.
~Älskar dig~

fredag 25 juni 2010

Vilka varma dagar vi haft. Det är så man smälter. Och fläkten som vi har hjälper ju inte så mkt heller. Men vad gör man? Det hjälper ju inte och duscha heller. Skulle vilja ha ett Nitendo wii. Det finns så mkt roliga spel till dom,och många som man kan röra sig till. Skulle ju inte skada med lite motion och samtidigt ha roligt i hemmet. Ja ska nog satsa på ett sånt framöver,så det gäller att spara. Det verkar inte som att ja ska jobba i helgen,men man vet ju inte,för dom kan ju ringa imorgon och fråga. Nej orkar inte skriva mer.
Glad midsommar.
~Älskar dig ~

torsdag 24 juni 2010


Jag älskar dig så.

Det är du som får mitt hjärta att slå.

Utan dig vill ja inte leva

utan dig i mitt liv skulle jag bara i mörker treva.

Du gör mig lycklig och glad

och jag tackar gud var dag.

För att du är min

och för att jag får vara din.

onsdag 23 juni 2010

Åkte med Jonas föräldrar igår till Gränby. Såg då att Jack and Jones hade rea nere vid ica,så ja köpte en tröja åt Jonas för 150. Sen såg ja att det va rea på kavajer med. Så när vi hämtat honom så åkte vi tillbaka och han fick prova. Den satt lite tajt för magen men ja tycker det är snyggt med en kavaj uppknäppt,sen kommer han nog att rasa i vikt när han får cykla in från Sävja. Men han köpte kavajen som kostade 200 och det va typ en lika dan som han söp bort för ett tag sen. Nu får han fan inte göra om det. Idag ska ja på en utbildning inom jobbet. Börjar 13-17. Ska bli intressant och se vad det är för nått. Jonas jobbar nu i helgen och sen har han semester i en vecka. Och med tidningarna tills den 11 Juli. Det är bra att han är hemma och kan hjälpa till och komma iordning när vi har flyttat. Får se om jag med jobbar i helgen. Nu äta lite frukost,sen duscha och klä på sig.
~Älskar dig~

tisdag 22 juni 2010


Igår så fick ja jobba. Det gick väldigt bra. Idag när man är ledig så kan man inte sova. Men man får mer saker gjorda. Ja skulle vilja klippa mig. Det är både jobbigt och varmt med långt hår. Får se om jag gör det. Såg igår att våran lägenhet ligger ute på Uppsalas hemsida. Men vet inte hur om ska lyckas med att få in ett badkar. Tycker att det ser så ut på bilden. Ska lägga upp den så får ni se. Men bilden på huset är inte våran ingång utan huset på baksidan. Så när folk ska kolla så kommer dom ju tro att dom ska in på baksidan. Konstigt det där med marknasförning. Nej nu ska ja nog ta mig en smörgås.


~Älskar dig~

lördag 19 juni 2010

Jag sitter vaken medans Jonas sover eftersom han jobbat natt. Sista natten nu innan semestern om ja inte minns helt fel. Man börjar räkna ner dagarna innan vi flyttar. Det är väl ungefär 11 dagar kvar. Sjukt fort allt går. Vi funderar på hur vi ska få ner sängen,den är både tung och stor. Det blir ett mysterium. Har iaf städat nyss,så nu ser det bättre ut tills Martins pappa kommer imorgon och ska kolla tapeterna som ska fixas. Bara städa sovrummet. Sitter och kollar på tv 4 där det är ett sånt stohejj med bröllopet. Kan inte förstå att det är 7000 personer som ska stå som en "Mänsklig mur" för att det inte ska hända dom nått. 2000 poliser och 2000 militärer.Plus en massa frivilliga. Ja det är verkligen sjukt hur mkt folk gör för kungafamiljen. Igår när vi va på Gränby så frågade Emma vilka det va på bilden ( Daniel och Viktoria ) Svarade då att tjejen va prinsessa och han brevid blir prins idag när dom gifter sig. Och när kungen dör så blir hon kung. Då svarade Emma blir hon pojke då? Hehe. Ja man kan ju undra. =)
~Älskar dig~

torsdag 17 juni 2010

Siter här hemma med miljoner av saker. Vi rensade ut två garderober och kan inte fatta att man får plats med så mkt. Snart så bär det av,men man vet ju inte vart alla saker ska få plats. Va och kollade efter vårat köksbord på IKEA idag,jätte fint. Sen så kollade vi på Chilli om det fanns en sån soffa som vi ville ha. Men då va dom slut och skulle inte komma in förns i slutet av Agusti. Så länge orkar inte vi vänta. Så vi är på jakt efter en ny soffa. Hoppas på att hitta nån. Vart man än ställer alla saker så finns det ingenstans att gå,tur att man inte ska få hem folk. Men på söndag så kommer Martins pappa hit och ska kolla tapeterna och vad som behövs göras.
~Älskar dig~

tisdag 15 juni 2010

Vaknade tidigt idag. Kunde inte somna om efter att Jonas åkt till jobbet. Så ja gick upp,instalerade den nya datorn och har packat lite. Från sovrummet,kök/vardagsrum. Kan inte fatta att det bara är två veckor kvar innan vi flyttar. Det ska bli så skönt och få komma till större så ni anar inte. Men ändå så känns det som om det är MASSOR kvar att packa. Hoppas att det är många som hälper till. Iaf när Jonas pappa inte har dragkrok på bilen. Vi tänkte hyra ett släp och köra alla tunga saker och sen köra kartonger i bilar. Idag ska ja ner på stan för att lämna in papper till Af så att man får pengar och sen tänkte ja framkalla lite bilder och köpa ramar.
~Älskar dig~

måndag 14 juni 2010

Igår åkte vi med Eckerö,och fy satan i gatan va det gungade. Ja tillbringade mesta delen på toa. Men han in en sväng på taxfree också,när det inte gungade lika mkt på tillbakavägen. Idag står städning på schemat. Folk ska ju komma och kolla på lägenheten och då kan det ju inte se ut så här. Hoppas ja får fram dammsugan som står bakom massa kartonger. Trode ja hade mer att skriva men det har ja inte. Nu ska ja se om ja får in bilderna från kameran och skicka runt dom. Jo va ju på Alex student i fredag,det regnade men när dom åkte så vart det uppehåll som tur är. Nu är han stor med,va ju inte läng sen han va liten och va med på min student. Tiden bara flyger iväg.
~Älskar dig~

torsdag 10 juni 2010

Igår så va vi på Solvalla. Det va stort. Roligare att vara där än att kolla på tv. När vi kom hem så ringde grannen i andra huset mitt emot oss och sa att hon fångat in Castor. Så Jonas va över och hämtade honom,han va lite skygg i början men nu så är han jätte gosig och säkert glad för att vara inne. För han vill inte ens sitta i fönstret. Men ska ringa veterinären och få en tid åt honom så han kan få bli kastrerad. Hoppas på att det finns en tid idag. Nu är ja helt klar med Alexs student. Säger dock inte nu vad ja köpt utifall att han läser detta. Klänningen är inköpt och hoppas på att det inte regnar imorgon. Nej nu ska ja ringa till vetrenären.
~Älskar dig~

måndag 7 juni 2010

I fredags så va vi ner på marknaden en sväng,kollade runt lite och åkte hem rätt tidigt eftersom Jonas skulle jobba på natten.
I lördags så jobbade ja vill 16. Efter det så åt vi mat hos Jonas föräldrar och efter det så drog vi ner på stan. Kollade runt lite och satte och nere på Salt,men dom heter inte så längre dom har visst bytit namn till Peppar,haha nej men vet inte vad dom bytte till. Jonas drack öl och mötte kompisar som han inte träffat på två år. Efter det så drog vi hem till David för att han skulle byta kläder. Jag hjälpte honom och städa lite efter att han haft kompisar där som festat sönder nästan hela lägenheten. Tog en taxi ner på stan till en förfest hos nån som Jonas och Davids kompis kännde. Efter det så skulle jag och Jonas följt med på krogen men vi tog en taxi hem.
I söndags så va vi iväg och spelade Bilbingo men det gick ju inte som vanligt. När vi va ett nummer ifrån så fick nån annan bil bingo. Åkte hem och fortsatte spela Bingolotto och det va ju samma där. 4 gånger va ja nära att få bingo men det gick inte. Så vi lägger nog ner våran kariär där.
Idag ska ja börja packa. Vi flyttar snart och det finns HUR mycket som helst som ska ner. Och just nu har ja bara 6 banankartonger men ska nog kunna fylla dom. Dags att börja!
~Älskar dig~

fredag 4 juni 2010

Nu hade jag visst skrivit fel i förra inlägget,det va visst Nästa söndag som vi åker med Eckerölinjen. Förlåt för det. Har fortfarande inte kommit på vad ja ska ge Alex i studentpresent. Jonas tyckte inte att ja skulle ge pengar,och då stod det helt still. Min lillebror är inte av den "vanliga sorten" nu menar ja att han är en hårdrockskille,och till dom kan man inte köpa vad som hellst vet ni. Men nått måste ja väl kunna komma på? Man känner verkligen att sommaren är här. Denna värme är inte nått av dess like. Men skönt är det,snart måste man väl kunna bada? Är uppe tidigt idag,kunde inte somnan är Jonas åkt iväg,som vanligt. Städa om ett tag och sen ska ja ut och cykla. hör och häpna.
~Älskar dig~

onsdag 2 juni 2010

Vet att ja är dålig på att skriva men det händer inte så mkt här. Igår gjorde ja jordgubbstårta,vart super god. Blev en bit kvar så tar med mig till AF idag. I helgen är det marknad här,vi ska gå ner och kolla vad dom har att erbjuda. Nästa fredag ska ja till Köping då min lillebor Alex tar studenten. Vet inte vad ja ska köpa men kommer nog på nått. Annars funkar alltid pengar. Och på söndagen så ska vi åka en tur med Eckerö. Ska bli så trevligt :) Väntar på att få jobba lite. Men det blir nog inte förns slutet av månaden kanske.
~Älskar dig~