måndag 7 juni 2010

I fredags så va vi ner på marknaden en sväng,kollade runt lite och åkte hem rätt tidigt eftersom Jonas skulle jobba på natten.
I lördags så jobbade ja vill 16. Efter det så åt vi mat hos Jonas föräldrar och efter det så drog vi ner på stan. Kollade runt lite och satte och nere på Salt,men dom heter inte så längre dom har visst bytit namn till Peppar,haha nej men vet inte vad dom bytte till. Jonas drack öl och mötte kompisar som han inte träffat på två år. Efter det så drog vi hem till David för att han skulle byta kläder. Jag hjälpte honom och städa lite efter att han haft kompisar där som festat sönder nästan hela lägenheten. Tog en taxi ner på stan till en förfest hos nån som Jonas och Davids kompis kännde. Efter det så skulle jag och Jonas följt med på krogen men vi tog en taxi hem.
I söndags så va vi iväg och spelade Bilbingo men det gick ju inte som vanligt. När vi va ett nummer ifrån så fick nån annan bil bingo. Åkte hem och fortsatte spela Bingolotto och det va ju samma där. 4 gånger va ja nära att få bingo men det gick inte. Så vi lägger nog ner våran kariär där.
Idag ska ja börja packa. Vi flyttar snart och det finns HUR mycket som helst som ska ner. Och just nu har ja bara 6 banankartonger men ska nog kunna fylla dom. Dags att börja!
~Älskar dig~

Inga kommentarer: