tisdag 26 april 2011

Påsken har varit lugn och varm. I fredags så firade vi Jonas pappa som fyllt år,på lördagen tog vi det bara lungt och på söndagen firade vi Linus som fyller år den 27:de. Idag är det inte lika varmt ute,det blåser och solen lyser med sin frånvro. Inge jobb idag heller,det börjar bli lite tråkigt att inte ha nå jobb. Så ska väl sätta mig ner och kolla efter nått annat. Så idag ska man väl gå och vänta på att lönelappen ska komma..den är nog fin den ;) hihi. Nej göra nått annat kanske?


Älskar dig

tisdag 19 april 2011

Nu är hostan borta. Det är så skönt att kunna sova om nätterna. Nu är även semestern planerad. Det blir en tur till Tyskland,Danmark,Halmstad,Göteborg och Ullared. Ja inte i den ordningen kanske ;) Solen har lyst med sin närvaro länge nu,och det är ju inte alls fy skam. Så ja ska snart ner på stan och njuta av solen med Sandra och fixa en liten påskpresent till Jonas. Ja påsken närmar sig med stora steg och idag fyller Jonas pappa år,och på torsdag,eller va det fredag så ska vi fira honom. Och snart fyller min kära pappa 60år. Då blir det att åka och fira honom. Nej nu ska ja röra på mig. Ha det bra.


Älskar dig.

fredag 15 april 2011

Har varit sjuk i två vändor med hostan försvinner inte. Så igår va ja till vårdcentralen och fick hostmedicin. Cockelane,vet att det inte stavas så men ja orkar inte hämta flaskan. Så idag är jag hemma,man blir så trött av den medicinen. Så ska göra iordning på balkongen så att vi kan äta ute i det fina vädret. Vill göra fint där med blommor,vi ska kanske till IKEA i helgen så då ska ja se om det finns nå billiga blommlådor. Annar så jobbar ja på,det är skönt att få ha nått att göra,men får hela tiden höra att det inte är nått som man kan göra hela livet. Men det va inte tänkt så heller,jobbar som vikarie kanske i ett år sen får man väl ta upp studierna så att man kan få ett fast jobb. Nu känner man att sommaren är på väg när solen är framme,längtar till midsommar då vi drar på semester i en vecka neråt landet. Blir en sväng till Ullared iaf :) Hurra :D haha. Nej nu måste ja gå och ta mig en sup,fan den är så äcklig.


Älskar dig