måndag 24 januari 2011

I onsdags förra veckan så va jag på Vårdcentralen och gjorde ett cellprov,då fårgade sjuksköterskan om ja ville gå med i en grupp där man kan få hjälp med att gå ner i vikt. Ja tackade naturligt vis ja och har varit där två gånger och gjort prover och en intervju idag. Så gruppen börjar den 8 februari. Hoppas att det funkar att gå ner i vikt nu. Gör det inte det så kommer ja lägga mig på operationsbordet och bli opererad. Vill inte vara överviktig längre. Hoppas hoppas att det funkar.
Älskar dig

söndag 23 januari 2011

onsdag 19 januari 2011

I fredags så satte ja mig ner och sökte jobb. Hade precis lagt mig till rätta i sängen för att kolla på film så ringde telefonen. Det va om ett jobb som ja sökt där man krävde körkort vilket ja inte sågt,men han ställde en massa frågor och ringde igen i måndags och bokade ett möte igår. Det gick väl rätt bra,han behöver folk,men han visste väl bara inte när. Men igår när ja satt och väntade på Jonas pappa så ringde dom från vikariepoolen och frågade om ja kunde komma på en intervju idag. Det är inom barnomsorgen denna gång. Så får hoppas att man får nått. Ibland lönar det sig att söka. Får ja inge jobb alls så tänkte ja börja plugga. Så allt visar sig hur det slutar.
Älskar dig

onsdag 12 januari 2011

Jonas är ledig nu i tre dagar,det är skönt att ha honom hemma även om vi inte gör nått. Vill hitta på något men vet inte vad. Kanske ta en bio snart,men det finns inga bra filmer nu. Så det blir väl att vänta. Ja tror ja håller på att bli förkyld. Vill inte bli sjuk igen,det va ju inte alls länge sen ja va det. I helgen va Emelie här. Det va verkligen roligt även fast hon va tvungen att åka hem på lördagsnatten för att hennes kille hade problem hemma. Hoppas hon snart kommer tillbaka och kan stanna lite längre. Ja nej som sagt det händer inte mkt här,så ja rundar väl av.
Älskar dig

torsdag 6 januari 2011

Love

Här händer det inte så mkt. Har äntligen fått upp gardiner i vardagsrummet,nu ser det mer hemmtrevligt ut. Snön ur ufanför fönstret,är så trött på det nu. Våren och sommaren ska ja välkommna med glädje sen. Längtar till Februari då vi ska åka iväg på en liten semester. Ska bli väldigt skönt att få komma bort lite. Tror både ja och Jonas behöver det. Hela veckan har ja varit på jack efter nått att köpa för mitt presentkort på Kappahl,och hela tiden har ja kommit hem med en massa annat. Igår köpte ja nya ljuslycktor till bordet i vardagsrummet då ja slog sönder en igår när ja skulle torka av det och en ny tröja. Så ja tog mig ut i snöstormen idag och kom hem med ett par byxor. Så nu är ja nöjd :) Nej nu ska ja kolla vidare på tv.
Älskar dig

måndag 3 januari 2011

Nyåret spenderade vi hemma hos mamma. Det va riktigt trevligt. Idag har ja ängnat hela förmiddagen åt att ta bort julen och städat. Så nu är det rent och julfritt. Ska snart duscha sen ringa Uppsala hem för igår gick våran spis sönder. Lagom roligt. Nej ta tag i allt kanske?
Älskar dig