torsdag 23 december 2010

Ligger sjuk. Roligt så här till jul. Är inte förkyld,men har feber ont i bröstet och ständigt huvudvärk. Min mamma tror på influensan,men ja vette fan va det är. Så det blir en jul hemma ensam. Tråkigt som fan!

fredag 17 december 2010

Ibland undra ja hur folk som bloggar kan skriva inlägg varje dag,när en annan få kämpa med att knåpa ihop några få. Det händer ju inte så mkt här,men snart är det jul. Nån som fått julkänsla än? Det har inte jag fast ja brukar få det så här års. Har setat och tänkt idag på vart ja vill vara på praktik eftersom det inte ledde till nått inom dagis. Vill vara på en mataffär. Tror det skulle passa mig. Antingen på Ica på gränby eller ute i stehagen eller på City gross. Ska prata med min handlerare på ETU och se vad som kan ordnas. Orkar inte gå hemma länge och tror eller hoppas på att det är störts chans att få jobb där. Ja nej fixa lite innan Jonas kommer.
Älskar dig

onsdag 15 december 2010

Igår va det fart och fläkt här hemma. Men det va mysigt. Men vi va helt slut igår efter att diskat bort all disk. Ändå så stod både Lotta och Johanna en varsin gång med lite disk. Konstigt det där =) Jonas blev iaf nöjd med dagen vilket är tur.

Han fick av sina föräldrar 500kr
Av sin farmor 150 på stadium
Av sin storesyster med familj en jätte fin tröja och axe presentförpackning
och av sin lillesyster med familj en låda öl. Fast dom sa att dom inte skulle köpa nått så nu får vi komma på nått till henne =)

Vad ska man göra idag när disken är borta? Bra fråga...haha.

Älskar dig

tisdag 14 december 2010

Idag är det Jonas tur att fylla år. Hela 31. Gammlingen ;) Han har redan fått presenterna ifrån mig. Kalsongen,en Cd skiva och en fin tavla och blommor så klart. Om ett tag kommer hans familj. Det blir tacos och fika. Ska bli mysigt. Nej nu in i duschen och sen börja med maten.
Älskar dig

måndag 13 december 2010

Lite uppdatering kanske? Händer ju inte så mkt här så vet inte vad ja ska skriva...veckan har varit lugn. Jay vann idol och det är ju underbart :D Fast vissa blir riktigt sura när man påpekar det. Hjälpte Jonas med tidningarna i frdags natt,sen va ja med honom på hans jobb så man va vaken från halv två på fredagsnatten till halv tio på lördags kväll,sen slockna man. Hjälpte även han igår så ja hoppas att han får beröm idag =) Just nu håller ja på och tvättar,ska sen städa och diska. Får Jonas familj på middag här imorgon eftersom han fyller år. Det är så mysigt när alla kommer :) Trångt men underbart :) Imorrn på förmiddagen ska ja en sväng iväg på ETU,eller "aktitiviteten" som AF tvingar än på. Sen ska ja hem och gratta och ge Jonas frukost på sängen. Nej diska nu kanske?

måndag 6 december 2010

Blir sjukt irriterad på folk som ska klanka ner på mig för att jag inte har nått jobb. Ja tycker minst lika synd om Jonas som ni gör om ni inte har fattat det. Men ja kan gärna ta era jobb så kan ni gå hemma och söka jobb och få nej gång på gång så ska ni få se hur det är. Jag vill så gärna ha ett jobb så att han slipper ha två,men det är inte lätt där ute. Det är väldigt sårande att ni inte tror på mig att jag gör allt för att få ett jobb....så så länge ni inte vet nått så sluta klanka ner på mig. Ja får inge jobb snabbare för det!
Älskar dig

torsdag 2 december 2010

Mår illa och har ont i magen om och varannat. Vet inte vad det är. Först har ja ont i mgen och känns som om ja ska kräkas,sen går det över till hunger och när ja äter så känner ja samma igen. Ja och Jonas åkte till Rusta idag,vi fick åka bussen hem igen för att ja mådde så illa. Har fått i mig två pannkakor idag och två hårdmackor. Om ja va magsjuk så hade ja väl kräkits för länge sen? Annars så är den långdraig. Hoppas det gått över tills imorrn då ja ska på enskilt samtal med hon på aktiviteten. Blir så krånligt att sjukanmäla till F-kassan osv. Nej om man ska försöka sova kanske?
Älskar dig