tisdag 30 november 2010

Har gått och blivit sjuk,inge som ja rekomenderar men det är väl bättre att man är sjuk nu än sen till julen. Känner mig helt dö i både kropp och huvud. Men hoppas på att det snart går över. Har inte fått nå pengar än,måste ta och ringa dom imorgon och prata,så här får det ju inte gå till.. tur att man är klar med alla julklappar. Denna vecka är Jonas nästan ledig varje dag,jobbar bara månad och torsdag. Det är så skönt att han är hemma när man är sjuk. Nej om man skulle ta och lägga sig och sova kanske,så att man blir frisk nån gång.
Älskar dig

onsdag 24 november 2010

Jag hatar försäkringskassan!! Nu skickar dom hem ett brev om att ja är återbetlaningsskyldig!! Men det är ju inte mitt fel!! Jag fattar inte hur dom tänker! Hur fan ska ja kunna betala tillbaka alla dom pengarna?! ska skriva ett brev och klaga. Men frågan är om ja inte får pengar denna månad alls? eller!? måste ju ha pengar eftersom ja och jonas ska betala tillbaka en nyckel på förra lägenheten på 2000. Skit skit skit skit skit skit!!!!

Det posetiva är att ja ska få praktik!

Älskar dig
Igår inhandlades nästan alla julklappar,bara alex och Becca kvar,men det blir imorrn. Och snart ska ja på interjuv,hoppas det går bra. Vilken storm det är ute,kan inte fatta det. Jonas måste haft ett helvete och jagat alla i natt stackarn. Nej nu hinner ja inte mer.
Älskar dig

måndag 22 november 2010

Igår åkte alla julsakerna fram. Det är så fint när det lyser på kvällen. Tack Lotta för gardinerna,dom blev jätte fina. Tänkte lägga upp bilder imorgon,vill ta kort när det är mörkt,finast då. På onsdag är det intervju,hoppas hoppas. Skulle vara skönt och få något att göra. Kommer inte på nått mer :)
Älskar dig

lördag 20 november 2010

På onsdag ska ja på intervju om en praktikplats. Hoppas det går bra. Det är på ett dagis här i närheten. Skulle vara roligt om man fick det. Ikväll har ja en förbannad magvärk,vet inte vad det är. Så ja kunde inte följa med Jonas och köra tidningar,känner mig grymt taskig.Men ja får hjälpa honom nästa helg. Det är så skönt att ha Jonas hemma om dagarna. Man får mer tid tillsammans då. Det är guld värd. Nej om man skulle knyta sig kanske...nej det går ju inte kom ja på,ska ju väcka honom vid två...smaaart ;)
Älskar dig

tisdag 16 november 2010

För mig är du perfekt precis som du är!

måndag 15 november 2010

Uppdatering kanske? Helgen har varit underbar som alla andra helger som man får spendera med Jonas. I fredags va det fredagsmys till Idol men vi la oss rätt tidigt eftersom vi skulle upp på natten och dela tidningar...( Btw,att Elin åkte ut suger! ) lördagen gjorde vi inte så mkt,och igår va vi hos hans föräldrar och firade fars dag.Åt god mat och fika. Eftersom ja inte kunde fira min pappa så skickade ja ett medelande på FB och ringde på kvällen. Imorrn ska ja in till stan för att få mitt papper underskrivet så att ja kan få pengar sen ska ja nog inte göra så mkt mer. Nej nu ska ja avsluta här innan Castor skriver in en massa tecken..( han ligger med fötterna på tangentbordet )
Älskar dig!
Btw..Du va jävligt taskig igår Jenny.

fredag 12 november 2010

Igår låg ja halva dagen med feber. Orkade inget. Ja och Jonas sov från 17-19,sen gick vi och la oss vid 21 igen. Och så sov ja fram till åtta imorse. Men är fortfarande trött. Ser ute att snön håller på och försvinna och det regnar ute. Trist men snön kommer nog igen. Har inte ätit godis på snart en vecka,känner mig lite stolt faktiskt. Vi går en liten runda varje dag,den är inte lång men det är en lagom start. Så ja hoppas på att kunna komma ner lite i vikt. Vad dagen har att erbjuda idag vet ja inte...blir väl att gå och småplocka lite och invänta Jonas. Skulle behöva åka till F-kassan,men känner ingen ork för det.
Älskar dig.

onsdag 10 november 2010

Hej du mitt vinterland,nu är jag här



Och så har snön kommit till Uppsala. Det ända man hört är gnäll. Men ja gillar det.

lördag 6 november 2010

När Jonas åkte till jobbet vid sju så kunde ja inte somna om. Så ja har bäddat rent i sängen,diskat,dammsugit,rensat rent i garderoben. Där hittade ja en jacka åt Jonas och ett par byxor som ja letat efter. Sen tog ja bussen vid 12 till Ikea. Gick runt där en sväng för att fördriva tiden sen gick ja in på Rusta och köpte en julgran och lite annat smått. Sen när ja kom hem så tog ja ut soporna och ska snart börja med maten tills Jonas kommer hem från jobbet.
Älskar dig

fredag 5 november 2010

Jag måste bara varmt rekomendera Emma Jangestigs bok. Den är så bra att det inte finns ord för det. Jag kan inte sluta läsa den och det är en sån bok som man kan läsa hur många gånger som helst. Man kan verkligen leva sig in i boken och man känner varenda slag,varenda tår och hur hon kämpar för att få fast "tyskan". Lova mig att läsa den!

Fredag idag. Ska iväg ner på stan och hämta mina byxor från kappahl. Lämnade in dom för att knappen hade ramlat bort. Så dom skickade dom gratis till en skräddare för att se om dom kunde sätta tillbaka den. Annars tar jag ett par nya byxor. Varje fredag så äter vi Tacos,det har blivit lite som en tradiotion varje fredag. Men ja vet att Jonas tröttnat på det så det får bli en köttbit idag.

Från och med måndag så tänkte vi skära ner på all godis ätande och fet mat. Vi känner att vi vill gå ner i vikt och så är det lättare att göra det tillsammans. Så ja hoppas verkligen att det funkar. Bara att köpa hem en massa frukt och grönsaker att tugga på om man blir sugen. Jag har verkligen gått upp i vikt sen ja flyttade hit. Så ner ska vi båda. Inte för att jonas behöver det i mina ögon men han säger att han vill så dår får han göra det. Vi kommer nog båda att må bättre efter det. Så det blir kvällspromenader. Skönt att få rensa ur hjärnan innan man ska sova. Oj va mycket det blev. Nu ska ja nog ta mig en skorpa så att ja inte är allt för hungrig och sen ska ja ner på stan och efter det med och hämta Jonas vid jobbet. Ha en bra helg.
Älskar dig

torsdag 4 november 2010

Ja fick mina pengar till slut. Men vet fortfarande inte om jag blir återbetalningsskyldig eller inte. Så jävla dålig koll dom har! Idag va ja på min "aktivitet" via AF och min "handledare" där ska hjälpa mig att hitta praktik. Så ja hoppas på att få komma ut på nått snart. Så man slipper sitta hemma. Jonas jobbar hela helgen,vet inte vad ja ska roa mig med. Men ska iaf städa iordning garderoberna,det ser verkligen illa ut i dom. Va på IKEA i söndags och handlade lite julsaker. Vi har ju vår förta gemensamm lägenhet där vi får plats med en gran. Så det ska verkligen bli mysigt att få julpynta. Längtar!!
Älskar dig

måndag 1 november 2010

Just nu hatar jag Försäkringskassan. I FREDAGS kl 16:00 ringer det en kvinna ifrån AF och säger att ja lämnat in TVÅ lika dana närvaroraporrter under perioden Juli-Augusti och att jag måste komma in med en ny lapp för att dom har betalat ut för mycket pengar under den perioden. Nu
undrar jag så här:

1 Varför ringer man en Fredag 16:00?
2 Varför säger man inget i Juli månad utan TRE månader senare.
3 Borde dom inte ha bättre koll?

Så nu blir ju jag återbetlaningsskylldig för att dom slarvat i tre månader. Jag fattar inte att dom kan göra som dom vill medans en annan måste följa till punkt och pricka för att inte bli av med sina pengar. Hur fan gör man nu med sina räkningar?! Jag ska fan överklaga!!
Så idag måste ja in med nya papper. ILLA försäkringskassan ILLA!!