söndag 31 oktober 2010

Ja hur ska man sammanfatta gårdagen? Med ett ord: Galen. Så roligt som ja hade igår har ja nog inte haft på länge. Lovar er att bilder kommer sen. Ska åka hem halv fyra idag. Saknar Jonas jätte mkt. Är skapligt trött,ja sover inte så bra när ja är borta,eller när man vant sig med att ha honom brevid. Så det ska bli skönt att komma hem. Nu vankas mat.
Älskar dig

lördag 30 oktober 2010

Åker till Köping idag. Ska bli skönt att komma bort ett tag. Ändrade min status på FB igår och det va ju inte den reaktionen man väntat sig,men ja skiter i vad andra tycker. För ja älskar honom. Sen vad ni alla andra tycker det spelar ingen roll. Så tyck vad ni vill.

torsdag 28 oktober 2010

Köpte Emma Jangestigs bok igår. Den är nog riktikt bra.




måndag 25 oktober 2010

För alltid vi min älskade.
Helgen har varit givande..eller inte. Har iaf fått umgåtts med Jonas. Han jobbar bara idag och torsdag denna vecka,så man får umgås mkt. Har inte så mkt att skriva. På lördag åker ja till Köping en sväng,ensam eftersom Jonas inte vill med. Ja nej,kommer inte på nått..
Adjö.

tisdag 19 oktober 2010

Min födelsedags present va nog den bästa hitills. Både ja och Jonas är som tokiga i det och spelar så ofta som vi bara kan. Igår vet ja inte va det med oss,vi gick och la oss sju och somnade som stockar för kvällen. Det va så skönt. Och så kunde man ju så klart inte somna om när Jonas åkte i natt utan somnade vid 04,sen vaknade ja halv sju och varit vaken sen dess. Får väl se om det blir samma tid idag som igår.

måndag 18 oktober 2010

Gårdagen började bra. Fick frukost på sängen. Sen åkte vi till Ica där Jonas köpte ett par jättefina blommor. :) Sen väl hemma igen så gjorde ja iordning tårtan. Vid 15 så kom Jonas föräldrar för att dom hade en stor gryta som vi skulle göra all maten i. Vid 15:30 så kom Jenny med familj och strax efter så kom Johanna med sin familj. Vi åt en massa god mat,fika och barnen busade runt. Fick ett Wii,precis som ja önskat mig. Och efter att Jonas fått bort monsterdisken ifrån alla så koplade vi in det och spelade lite. Jonas vart helt lyrisk och ville spela hela kvällen. Så min dag va perfekt! Tack alla!

söndag 17 oktober 2010

Grattis till MIG =)

torsdag 14 oktober 2010

Man får reda hela tiden att kompisar blir gravida,får barn,förlovar sig,gifter sig osv osv. Men en annan kan ju inte ens behålla Jonas. Snacka om att man känner sig värdelös!
Nu är det inte lång tid kvar innan man blir gammal! Suck va tiden går!

onsdag 13 oktober 2010

Ja här händer det inte mkt som vanligt. Fråga mig inte hur ja får dagarna att gå men på nått vis så gör dom det. Sover inte särskilt länge om dagarna heller. Igår va vi på marknad och hittade några julklappar till Jonas syskonbarn. Hoppas dom funkar iaf. Och i helgen fyller man år,då blir man gammal. Har sett på FB att det är 3 till som fyller på samma dag. Rätt roligt. Och alla blir olika gammla. Nej,lägga sig och kolla på film innan Jonas kommer.

måndag 11 oktober 2010

Helgen har varit bra. I fredgas åt vi god mat hemma och tog det lungt. I lördas så va vi på Bio, I rymden finns inga känslor,den va inte super bra men den va rolig och hade dina stunder. Sen va vi ute och åt god mat. Och igår så va vi till IKEA och köpte lite saker som behövdes till min födelsedag,bla klappstolar så att alla får plats... :) Nej nu måste ja göra mig iordning för att komma iväg till ETU. Ha en bra dag i solen.
12 September 2009
27 September 2009
25 Februari 2010
27 September 2010
Minnen..

fredag 8 oktober 2010

För tidigt med Bollnäs-Martin kan man starta morgonen bättre?! Nej! I helgen är Jonas ledig från allt som har med jobb att göra,ska bli så skönt att ha honom hemma. Ikväll ska vi äta gott och bara umgås och imorgon blir det resturang och biobesök,kan ju inte bli bättre! Nej nu ska ja äta frulle..ha en KING fredag!

torsdag 7 oktober 2010

Sover fortfarande dåligt om nätterna. Är helt slut om dagarna. Sen att det inte finns så mkt att göra underlättar ju inte heller. Jonas ligger och sover han verkar inte vilja gå upp. Det är lite tråkigt. Men vill inte gå och sova just nu. Men snart,så man iaf får vara lite nära. Sur blir han med när man väcker honom...orka!!

tisdag 5 oktober 2010

Ja sover jätte konstigt om nätterna. Så länge Jonas är hemma så sover ja väldigt bra,men så fort han åker till sina föräldrar så kan ja inte somna om,och ligger och vrider på mig. Det börjar bli väldigt jobbigt. Det är väl alla tankar som man har i huvudet som gör att man inte kan sova. Men ja kan liksom inte bli av med dom. Skulle behöva prata med en psykolog,men det är lite för dyrt. Allt rullar väl på som vanligt här hemma. Jonas vet fortfarande inte vad han vill men "planerar" för oss framåt hela tiden,vad vi ska göra,borde göra osv. Det skulle ju underlätta lite om han kunde bestämma sig,för det börjar bli jobbigt. Men han förstår inte,och ja vet inte hur ja ska få honom att förstå....

måndag 4 oktober 2010

Natten emot lördagen när Jonas gått upp för att åka till jobbet så kunde inte jag somna om,så ja tog 02:15 bussen in till stan och åkte till Årsta och hjälpte honom att dela ut sina tidningar. Det gick bra men tog sån jävla tid. Och kallt va det med. Sen på lördags eftermiddagen så åkte vi till Köping för att fira mamma som fyllde år igår. Syrran och Mats va där också. Mamma fick en dammsugare av oss,och den gillade hon. Den va inte så tung så nu kan hon orka städa fast sin onda arm. Igår så gick vi och hälsade på pappa. Vi stannade inte så lång stund eftersom vi skulle tillbaka till mamma och äta och sen åka till tåget. Men tror han uppskattade den lilla tid som vi va där. Ja det va lite av helgen,imorrn/senare idag så ska ja på kursen på ETU som det heter och sen hem och städa!