torsdag 30 september 2010

Idag är man riktigt trött. Somnade sent och upp tidigt för att ja ska gå nån kurs på Af för att komma ut på praktik,ska bli skönt att få komma ut och få göra nått. I helgen åker vi till mamma för att fira henne. Ska bli roligt. Nej bussen går snart så ja ska in i förådet och hämta vinterjackan,det är snorkallt ute. Ha en bra dag!

måndag 27 september 2010

Idag skulle det va varit ett år.

För ett år sedan träffades vi för första gången.

För ett år sedan va det första gången jag fick se dig le.

För ett år sedan skrattade vi tillsammans första gången.

För ett år sedan sa vi att vi älskade varandra för första gången.

För ett år sedan gick vi till sängs ihop.

För ett år sedan vaknade vi upp tillsammans.

För ett år sendan Blev jag den lyckligaste tjejen på jorden som fick dig.

För ett år sendan blev det du och jag.

För ett år sedan Höll jag om dig för första gången.

För ett år sendan är idag och det är synd att vi inte är tillsammns längre,men jag är glad över att få spendera dagen med dig och det betyder allt. Du är och förblir alltid den som har störst plats i hjärtat. och ja kan stolt säga att jag älskar dig fortfarande....

fredag 24 september 2010

Jaha idag/eller senare idag så äre fredag och löning. Känns bra. Eller kanske inte att pengarna försvinner så fort men det är väl sånt som man får ta. Inatt höll ja på att bli tokig på Jonas jävla mobil som ringde var tionde minut i en timme innan han gick upp. Så därför kan inte en annan sova nu. Men ska nog göra det snart. På lördag ska ja vara barnvakt åt Agnes och Elias medas David jobbar. Ska bli roligt,måste bara komma på ett sätt att underhålla dom :) Nej sova kanske?

onsdag 22 september 2010

Man kan göra dessa coola bilder på Facebook. Tycker att det blir jätte snyggt.
Håller på och tvättar. Blev bara två maskiner som tur är. Så skönt. I helgen kommer Johanna hit. Jonas kompis ifrån Västerås. Ska bli roligt. Så på lördag blir det hockey för hela slanten. Almtuna möter Rögle. Hoppas på en vinst. Och så nästa helg så åker vi till Mamma,Alex och Becca. Ska bli roligt. Mamma fyller på söndagen,ska bara komma på vad man ska köpa. Igår när vi kom hem så hade Castor ätit sönder Jonas hörlurar till Mp3an. Och en hörlur va borta. Antingen ligger den nånstans i lägenheten eller i Castors mage. Ett mysterium.

tisdag 21 september 2010

Så många tankar,så många kännslor,så lite tid.
Du säger hela tiden att vi ska kämpa,men det känns som om det bara är jag som gör det. Och ja orkar inte kämpa för oss båda. Du måste visa mer att du vill. Vi måste sluta bråka. Jag vet vad jag vill,men jag vet inte alls vad du vill.

Älska mig igen. Låt allt bli som förut. Snälla

onsdag 15 september 2010

När ska ja få vara lycklig?
När ska ja få må bra?
Letar blindt efter din kärlek
Sover fortfarande dåligt om nätterna. Och är sjukt trött på dagarna. Ibland är ja vaken till 4-5 på morgonen och sover kanske till 9 sen går det inte att somna om. Det är väldigt irriterande. Idag har ja städat,det behövdes vill ja lova. Så nu är det väl rent tills Jonas kommer hem sen är det väl ett bombnedslag igen. Att det ska vara så svårt att plocka bort efter sig. Nej nu ska ja kolla vidare på tre kronor och sen gå ut med sopor.

måndag 13 september 2010

Sover dåligt om nättrna. Vet inte varför. Det är jobbigt som fan. Magen lever kalabalik ibland vet inte vad det är. Jobbigt det med. Har ingen ork att skriva här. Så det kommer när det finns nått att skriva om.

fredag 10 september 2010

Orka!

onsdag 8 september 2010

Vaknade tre gånger innan Jonas gick upp. Först när han pappa ringde för att väcka honom typ två gånger eftersom han inte vet hur han svarar på sin nya mobil (ASG) och sen när telen ringde först 23:45 sen får man ställa om klockan till 23:53 innan han går upp. Gick upp för att gå på toa och då hör ja hur Castor lägger tre mega spyor,dom va inte små och dom luktade inte Hallon. Men det märks ju inte på honom för nu bråkar han och Tiger. Så ja är pigg och ska snart kolla ett avsnitt av Tre kronor.

tisdag 7 september 2010

Ja tänker lägga ner min blogg ett tag eftersom man bara blir påhoppad för saker som personer inte vet ett skit om. Och som sen inte vågar träda fram och visa vem man än. Ja ska säga dig att ända sen jag och Jonas blev tillsammans så har vi varit med varandra,inte varit ifrån varandra mer än när han jobbar. Och det är nog inte så jävla lätt att ligga med andra när man har två jobb! Den ända gången vi har varit ifrån varran va när vi gjorde slut,och har han legat med någn då så är det inte otrohet! Sen är du jävligt feg som sitter och skriver saker som du inte har en jävla aning om! Du är säkert bra svartsjuk och vill ha honom för dig själv och du vet att det inte går! Så lägg ner ditt jävla skit snack och hacka på någon annan.

Återupptar bloggandet när ja fått svar på dessa frågor:
1 Hur känner du Jonas?
2 Varför säger du dessa saker utan att berätta vem du är?
3 Varför bryr du dig ens?

måndag 6 september 2010

Förlåt för allt jag gjort,vet att ja har sårat och gjort dig ledsen. Jag älskar dig du betyder mest för mig. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta,hoppas du kan ge mig en chans till? Jag trivs i ditt sällskap,du betyder allt för mig,ska bara visa det bättre. Jag fäller en tår medans jag skriver detta sms,hoppas du vill ha mig efter allt som hänt. Din ledsna Jonas för alltid.

Det här smset fick ja ifrån Jonas idag,direkt ifrån hjärtat. Det märks.
Du vet att ja älskar dig av hela mitt hjärta och vill inge hellre än att det blir vi igen.
I torsdags gick Jonas hem tidigt från jobbet eftersom han va sjuk. Så då fick man pyssla om honom lite. I fredags hände väl inte så mkt,tog det lungt och tvingade i Jonas hostmedicin. I lördags så va vi med Jonas föräldrar och i söndags va vi till Gränby och ja shoppade lite,fick även mat hos hans föräldrar som ja jätte gott som vanligt =) Idag när man smsade Jonas så va han sur och grinig så då är det bara att låta honom vara,skulle vara intressant och veta vad som gjort honom sur. Nej nu ska ja vika undan tvätten som blev rent igår :P

torsdag 2 september 2010

Har sovit dåligt inatt. Vet inte varför. Vaknade vid 5 och va jätte pigg,men orkade inte gå upp. Så det va bara att dra sig upp nu när solen sken in i ögonen och när Castor sprang överallt. Imorgon är Jonas ledig,ska bli skönt att ha honom hemma,eftersom han är sjuk så är det bra för honom att få vila. Så i helgen blir det bara att ta det lungt. Nej i med lite frukost och sen in i duschen,ska möta Anncha på stan vid 11.

onsdag 1 september 2010

Grattis bror min på 30-års dagen!