tisdag 31 augusti 2010

måndag 30 augusti 2010

Känner mig sjuk,men är ändå pigg. Det ända krukset är att ja har ont i mun och hals på vänster sida så det är inte det lättaste att äta. Igår åkte mamma,Alex och Becca hem. Vi har haft jätte roligt så tack alla :) Jonas va hemma tidigt i lördags vilket chokade mig :) Men ja vart glad. Får se vad som händer idag.

lördag 28 augusti 2010

Uppe med tuppen idag. Jonas snakarde som vanligt och en annan kunde inte sova. Snart bär det av för dop och solen skiner. Ja vet inte vad ja ska ha på mig med det får bli det ja hade tänkt och får svettas helt enkelt. Sen kommer mamma,alex och Becca,ska bli supermysigt. Jonas ska ut med jobbet och sen supa. Hoppas han kommer hem inatt.

torsdag 26 augusti 2010

Har sovit hyffsat bra igenom natten. Vaknade när Jonas kom hem och kunde somna om tills halv nio då dom ringde ifrån jobbet och kollade om ja skrivit i alla dagar på timmraporten. Sen dess har ja slappt på soffan,diskat,gjort rent toan,och tvättat fönster. Nu ska ja bara dammsuga och moppa golv så kanske ja slipper det innan lördag då mamma,Alex och Becca kommer.

onsdag 25 augusti 2010

Den som är anonym och skriver kommetrarer till mig kan träda fram nu tycker ja!

Ligger i sängen och lyssnar på Bandit rock,ska träffa Jonas på gränby sen hur nu det ska gå till vet ja inte eftersom han inte har nån mobil. Ska orka in i förådet idag,vet ej hur.

tisdag 24 augusti 2010

Kunde somna vid halv sju imorse. Vaknade sen vid kvart i elva. Men ja är inte speciellt trött. Nu ska ja bara diska undan disken och sen ligga i sängen hela dagen,ja har ont i magen och fryser. Så det blir till att kolla på film hela dagen tills Jonas kommer. Efter att bråk inatt så fick ja iaf mitt svar. Det är mig han vill ha,ska försöka att börja lita på honom. Vill verkligen att allt ska bli bra igen.
Jag är svartsjuk och ja vet om det. Och ja vet även att Jonas är det. Men varför fortsätter han att såra mig? Vissa tycker att det är en skit sak att bli sur över att han skriver till andra tjejer att dom är söta,fina osv. Medans jag blir sjukt ledsen och sårad. Ja har svårt att lita på honom efter det han gjorde emot mig och har därför svårt att lita på honom när han säger att det är mig han vill ha,mig han umgås med och mig han tycker om. Men han umgicks med mig förut,han sa att han älskade mig och ändå så gick han bakom ryggen och sårade mig. Men ingen förstår mig att ja har svårt för att lita på honom igen. Så när man ser att han skiver sånna saker till andra tjejer har man inte rätt att bli sårad och ledsen då? Han säger hela tiden att han inte skulle umgås med mig om han inte gillade mig,och att han vill försöka göra så att det bli vi igen. Men varför gör han då detta? Är det en skitsak att bli ledsen över eller har ja all rätt till att bli det? Ja vet inte vad ja ska göra och ja mår inte speciellt bra över det heller. Vill han såra mig och få mig att må dåligt? Är det det som han är ute efter? Då har han lyckas vill ja säga. Jag kan inge annat än att älska honom,men det skulle ju inte skada om man fick den responsen tillbaka. Säg till mig om jag har fel. För ja vet inte hur länge ja orkar längre.

lördag 21 augusti 2010

Sitter vaken,kunde inte somna om efter att Jonas drog till jobbet. Borde väl sova igentligen,ska vara barnvakt imorgon åt Agnes och Elias. Ska bli superkul. Uppsalahem har ordnat nått på Brantingstorg med korvgrillning,tågåkning osv. Så då får dom ju träffa Liam och leka. Det blir nog bra :) Nej ni,hoppa i säng nu. Sov gott.

fredag 20 augusti 2010

Det va en lång dag igår innan Jonas kom hem. Väldigt tråkig. När han kom hem gick han och vilade en timme och ja gjorde maten. Blev tacos som vanligt :P Sen gick han och la sig vid 20 och ja kollade på film i sängen. Han va helt slut igår. Idag ska ja nog åka över en sväng och hålla Jonas mamma sällskap när hon passar Linus medans Johanna sätter i eh öhm "löshår" vet inte hur det stavas =P Äta lite frukost,duscha och sen bege sig av.

torsdag 19 augusti 2010

Vaknade tidigt idag med,kan inte sova så det är bara att ta sig upp. Igår va vi på bio,det va supermysigt att få komma ut och göra nått. Filmen hette Vampyrer suger och va en komedi,en paroid ( om det heter så ) på Twiliht filmerna och en massa andra. Men den va rolig ändå fast man inte sett dom. Idag ska ja nog inte göra nått,slappa tills Jonas kommer hem. Äta frukost nu.

onsdag 18 augusti 2010

Vaknade halv elva idag. Det va skönt och sova ut,men är fortfarande trött. Somnde inte förns 4 imorse,hade tungt och andas inatt och magen krånglade. Vaknade upp till detta regninga väder,inte det roligaste men vad gör man? Idag måste ja till Af igen och krångla med dom. Sen ikväll så ska ja och Jonas på bio. Ska bli mysigt. Vi va och åt på Hardys grotta igår,sjukt stora och goda pizzor. Där ska vi äta flera gånger,men det räcker med att dela på en pizza märkte vi. Nu ska ja vika undan tvätten och äta lite frukost. Ha en bra dag i regnet.
Jag älskar verkligen dig och ingen kommer någonsin ändra på det.

tisdag 17 augusti 2010

Jobbade idag mellan 7,30-11,30. Sen har ja diskat,dammsugit och bytt sängkläder,har även sorterat tvätten eftersom det är tvättstuga ikväll. Känner mig helt slut idag,kommer nog somna gott. Hoppas ja. Har inte så mkt att skriva. Så ja rundar av.

söndag 15 augusti 2010

Vaknade när Jonas åkte till jobbet. Sen lyckades ja somna om till 10. Ska väl orka diska undan all disk och sen ta mig in i förådet. Ska leta reda på Jonas kavaj och finskor som han ska ha på dopet. Finns inget och göra när Jonas jobbar. Tråk!

lördag 14 augusti 2010

När vi la oss igår så somnade ja rätt fort,tror ja iaf,har vaknat några gånger inatt men kunnat somnat om. Vaknade 06:05 imorse av att Jonas snarkade,och kunde inte somna om. Men han gick upp kvart i sju och ja kunde inte somna om. Så nu sitter ja här,lite trött och undrar vad ja ska göra med min sömn. Detta är kanske inget som ni vill läsa om så vill ni inte det så hoppa över några rader. Har inte haft min mens på 3 månader och ja börjar undra vad det kan vara för fel. Tror att det är inre stress men ja vet inte över vad. Så det kanske är dags att ringa och kolla upp det? Nej nu ska ja lägga upp lite bilder på Fb sen kalaset i torsdags.

fredag 13 augusti 2010

Tack Jenny med familj för en trevlig dag igår med god mat och sällskap. Vi fick fläskfilegryta med ris och cheescake. Efter maten så gick dom stora barnen ut och Elias som är lite mindre blev ledsen för att han inte fick gå ut för att Liam inte fick gå ut själv. Så jag och Jonas tog med oss dom små och gick ut. Dom vart super glada och Liam ville gunga direkt. Så ja satte fart på honom medas Jonas höll koll på dom större borta vid Äppelträdet. Sen kom alla till lekparken och lekte lite och sen gick vi in för att fika. Det va en massa barn att ta hand om med vi har inget emot det för att vi älskar att ta hand om dom och dom trivs att vara med oss,det syns. =) Nej nu ska ja sätta igång med att städa här. Jonas slutar tidigt idag. Måste komma på nått att äta också.

torsdag 12 augusti 2010

Inatt hände nått som ja inte trode skulle hända på länge,Jonas sa att han älskade mig. Ja fick en jävla chock så ja inte visste vad ja skulle säga,ja gick och la mig i sängen och somnade och han åkte iväg till jobbet. Ja vet inte vad ja ska säga,men asså ja blev så glad att ja inte visste vad ja skulle göra. Så måste prata med honom ikväll när vi kommer hem ifrån hans syster. Han måste ju vara full!

tisdag 10 augusti 2010

Igår så fick Jonas läsa min blogg,så ja hoppas att han kanske förstår nått. Åkte ner på stan igår och köpte ett par byxor och en väska,så nu är ja klar med kläderna inför dopet,känns bra. Men har svårt och sova om nätterna,vet inte vad det är. Vaknar flera gånger och har svårt att somna om. Jobbigt är det iaf och man är uppe tidigt. Det blir så långa dagar på det viset. Får nog kolla på en massa film idag så det händer lite här. Nej äta lite frukost.

måndag 9 augusti 2010

Om ja fick vara dig nära,höra ditt hjärta slå,känna hur du älskar mig,känna att det är vi två.
Om ja ändå kunde få säga att du är min.
Om ja fick säga att jag älskar dig och du älskar mig så skulle allt kännas så bra.
Om ja fick hålla dig i handen,kyssa dig och verkligen ge dig den kärlek som ja har.
Om du blev min igen,då skulle ja skrika ut min lycka.
För allt ja vill är att du ska älska mig igen som förut,och att du och ja kan leva tillsammans.

söndag 8 augusti 2010

Vaknade inatt av en jävla smäll,trode att det va katterna som va i farten men det visade sig vara åskan som gick. Och helvete va dom smällde högt. Blixtrarna lös upp hela lägeheten. Jonas sov som en stock och märkte ingeting. Nyss kommit hem från en runda på IKEA och Lindex. Hittade en fin topp som ja ska ha på mig på Linus dop. Imorgon tänkte ja åka ner på stan och se om ja kan hitta ett par byxor och en väska. Stor nog för systemkameran och annat krafs. Nu ska ja lägga mig på soffan och vänta på att maten ska bli klar.

lördag 7 augusti 2010

Har sovit dåligt inatt så när Jonas kom hem från jobbet i morse så trode ja att ja skulle kunna få sova nått. Men nej då,då ligger han brevid och snarkar så att hela taket lyfter. Så man är fortfarande lika trött,men vad gör man. Ja vill åka hem till mamma idag med vet inte om Jonas vill med,men ska se om ja kanske kan ändra på det. Han orkar ju inget nu förtiden. Sen vi flyttade är han helt slut,kan förstå det när han går upp så tidigt för att åka in till tidningarna. Stackarn. Vi ska väl iväg med hans föräldrar och handla lite idag,sen får vi se vad som sker.

fredag 6 augusti 2010

Frågade Jonas igår om han hade nå känslor för mig. Och det hade han. Så det går åt rätt håll,snart kanske det är vi igen,vilket ja hoppas på. Idag är ja ledig,så ska passa på att städa,sen kanske ja åker ner på stan och kollar runt lite. Inge kul och gå själv men ska se om ja kan hitta nå kläder til dopet. Och hoppas på att det inte är nå speciell klädkod,men om ja minns rätt så va det inte det. Nej äta frukost och börja städa.

torsdag 5 augusti 2010

Ska ja våga fråga?

onsdag 4 augusti 2010

Det känns lite bättre. Men vet inte om vi kommer framåt. Vågar inte tjata så ja bara flyter med. Känns bra. Har jobbat idag och imorgon är det sista dagen på "schema lagt". Sen så får dom väl ringa in mig om det behövs. I helgen skulle ja vilja göra nå roligt,men vet inte vad. Nån som kan komma på nått?

tisdag 3 augusti 2010

Ligger i sängen och lyssnar på Red hot chilli peppers och kan inte sova. Har så mkt att tänka på. Jonas beter sig ibland som om vi är tillsammans. Visst det är en vanesak att säga älskling efter 10 månader tillsammans,men han sa här om kvällen när vi låg och pratade att han hade sin själsvän eller va det heter,han kom på sig själv blev tyst och böt ämne. På natten innan han åker till jobbet så ger han mig en puss,och igår åkte vi och handlade precis som vanligt. Han sa även att VI ska köpa blommor hem. Säger han allt av vanesak eller är det för att han vill att det ska bli vi igen?
Och så fick Jonas en inbjudan till Linus dop,men vet ju inte om ja är bjuden eller inte,så ja sa till Jonas hoppas du får roligt på dopet,och då sa han "du ska ju följa med,dom vet väl inte att vi är tillsammans igen" Men det är inget som vi pratat om. Ja blir förvirrad!!!!

måndag 2 augusti 2010

Uppdatering: Ibland känns det som om allt går framåt och ibland inte alls. Allt går med stapplande steg,som för ett barn som håller på och lär sig att gå. Stressar inte fram nått. Har jobbat och det har gått bra. Nu har ja två dagar till nästa vecka,sen får vi se vart det leder. Måste städa här idag,det ser förjävligt ut. Har umgåtts mkt med min mamma,det har kännts bra. Har saknat henne mkt. Fick reda på att min mosters dödsanons hade satts ut i Västeråstidningen,och inte VLT eller på nätet. Svårt då för alla och se den när det är en gratis tidnig som man inte tänker på. Det va lite det. Nu ska ja se om ja hittar Jonas nycklar.