måndag 31 maj 2010

Länge sen ja skrev. Det har väl inte hänt så mkt. Jobbar inte igen förns när semestern sätter igång för "ordinarie personal" så det kan ta ett tag. Igår va det mors dag,vi va över tills jonas förldrar och fikade lite kort bara,han hade ju jobbat hela dagen. Har mkt att göra idag. Ska diska,städa,sortera tvätt,tvätta och hinna med att laga mat. Så ja hoppas på att hinna med allt. Kanske om man börjar nu? Hehe.
~Älskar dig~

torsdag 27 maj 2010

Yes jag är ledig idag. Ni anar inte hur skönt det är. Ska diska,städa och plocka tvätt. Sov länge idag men är ändå trött som fan. Skönt väder är det ute med. Ikväll blir det storhandling,ska se om det finns jordgubbar på Citty gross,är sjukt sugen på det. Och idag så firar vi 8 månader tillsammans det är inte alls illa. Nej nu ska ja nog äta frukost och sen städa.
~Älskar dig~

tisdag 25 maj 2010

Nu har jag jobbat i 3 dagar. Det känns verkligen i kroppen. Förhoppningsvis så blir det bara två dagar till denna vecka så att man kan få vila upp sig. Som tur är så har man en underbar sambo som fixar mat åt än när man kommer hem,så man slipper stå med det. Diskar,tvättar och plockar gör han med. Det är så långa dagar.09-19:30. Men har haft turen att få gå lite tidigare. Imorgon ska ja jobba från 11 tills dom säger att ja kan åka hem. Och sen hoppas ja att jag kan få vara ledig på torsdag så att man får vila kroppen. Men man får se fram emot en fin löning sen haha. Nej orkar inte skriva nå mer,ska nog sova snart. En liten uppdatering iaf. Och ingen Castor så långt ögat kan nå.
~Älskar dig~

fredag 21 maj 2010

När ja satt på stan i Onsdags och väntade på att ja skulle till AF så ringde min mobil. Det va från ett jobb som ja sökt förut men som dom sagt att tjänsten gått till någon annan. Men så ville dom att ja skulle komma och jobba. Så igår gick ja dubblet,det gick väldigt bra. Men en väldigt lång dag. 9-19:30. Så vi skrev på en massa papper och ja ska jobba igen på Måndag och ev tisdag om det behövs. Så när man kom hem igår så hade man mat på bordet,har världens snällaste älskling. Ikväll blir det minigolf och kanske grillning,svårt utan grill =P men det ska nog bli trevligt. Skönt att få vara hemma i helgen med älsklingen eftersom han jobbar nästa helg. Castor har varit borta i två veckor. Vi vet inte vart han är men vi lär nog tyvärr inte se honom något mer. Vad ska jag göra idag då? Har redan städat och diskat och kl är bara 10. Lär iaf hämta Jonas cykel,det skulle ja gjort igår men eftersom ja jobbade och Jonas är glömsk så får det bli idag.
~Älskar dig~

måndag 17 maj 2010

Händer inte så mkt här. I fredags va vi och hälsade på David,Agnes och Elias. Va ute och lekte i parken och hade det roligt. I lördags så va vi och spelade minigolf. Inte för att det gick så bra men det va roligt ändå. Kom därifrån med en massa myggbett. Idag ska ja på möte på AF,vi ska sitta i en grupp och prata om vad man vill göra i livet. Kan vara en bra vägledning. Vet inte alls. Snart så flyttar vi,ska bli så jävla skönt. Vill nu nu nu.
~Älskar dig~

onsdag 12 maj 2010

Besitningen av lägenheten gick bra igår. Inga större fel och tapetseringen fixar vi själva,eller ja med hjälp av en målare,men Uppsalahem slipper gå in och göra det,hade dom gjort det så hade det gått på 3.615,så det är biligare att vi gör det. Dessutom så ska vi typ bara lappa över med tapet där det är trasigt och så ska det inte behövas göra nått mer. Enkelt. Vi va till Jonas syster igår för att Jonas behövde bli klippt,vi hade köpt med oss en motorcykel som leksak till Liam,och jäklar va glad han blev,han cyklade runt med sin trehjuling med motorcyklen bak på sitt lilla flak. Så söt :) Lilla Linus låg och sov så man kanske får träffa honom en annan gång när han är vaken. Idag är det sol ute,tror ni det kan hålla i sig? Desvärre så ska det ju bli regn hela helgen. Tråkigt värre. Idag ska ja ner till AF och lämna in papper om pengar,eftersom den 16:de ligger på en söndag och det är då papperet ska vara inne så får det bli idag. Nej få i sig lite frukost kanske.
~Älskar dig~

tisdag 11 maj 2010

Kan inte sova,sitter och väntar på att besiktningsgubben ska komma. Stod att dom skulle komma nån gång mellan 8-16,så man vet aldrig när det sker,snart hoppas ja så att ja kan försöka att sova lite. Så det är bara att sitta och kolla på tv just nu på Vakna med the voice. Hungrig är ja med så ja kanske ska ta och äta lite.
~Älskar dig~

måndag 10 maj 2010

Det har inte hänt så mkt de senaste dagarna. Castor rymde igår igen för andra gången,i fredags fick vi iaf in honom men nu vet vi inte vart han är. Jonas va till tvättstugan igår och kollade om det va tvätt idag och då tyckte han att han såg honom där borta. Skulle inte förvåna mig. Tror dock inte på att Castor kommer att komma tillbaka. Men vi har iaf Tiger kvar och han är gosigare än vanligt. Tvätt idag som sagt,inget som är roligt men ett måste dess värre. Imorgon kommer Uppsalahem och ska besikta våran lägenhet så det gäller att städa ikväll så att det ser skapligt ut imorgon. Ska nog börja lite lätt nu på dagen innan Jonas kommer hem,så det inte är så mkt att göra ikväll. Nej få i sig lite frukost,sortera tvätt och invänta på att Jonas ska ringa.
~Älskar dig~

torsdag 6 maj 2010

Fan fan fan. Vi som hade planerat att åka till Köping i slutet av denna månad så måste Jonas jobba. Blir så jävla trött på att han jobbar hela tiden,men samtidigt så förstår ja varför han jobbar. Men inte helger! Och när vi flyttar så lär vi väl inte träffas alls känns det som. Då ska han iväg på natten med tidningar,sen till Nyby och jobba och sen komma hem sent för att stupa i säng. Måste hitta nått att göra. Kan inte gå hemma längre. Antingen plugga eller få ett jobb,men det är ju inte det lättaste. Är väldigt arg och ledsen nu,för att man aldrig kan planera utan att veta om han måste jobba eller inte.
~Älskar dig~
Efter massa krångel med banken,polisen så har det löst sig. Imorgon får ja mina pengar och ja hoppas att det går bra om Jonas mamma visar ID så att ja får ut dom. Sen får ja åka till Köping i slutet av månaden så att han kan legementera sig sin min pappa och hjälpa mig att få ett pass. Sen så kan ja öppna ett nytt konto,eftersom mitt förra är avslutat. Krångel!! Ikväll ska vi på bilbingo,har aldrig varit på det så hoppas på nybörjartur =) Nu ska ja gosa vidare med Tiger som är jätte gosig,sen städa och frulle.
~Älskar dig~

tisdag 4 maj 2010

Håller på och tvättar. Det är väl inte det roligaste men ett måste. Kollar man på film mellan maskinerna så går det rätt fort. Just nu kollar ja på Hairspray. Idag ska ja fixa mitt pass så att ja kan åka ner till banken och få ut mina pengar. Och förhoppningsvis få ett nytt bakomatkort. Kom en lapp hem idag om besiktning på lägenheten,som ska ske den 11/5. Det kommer inte vara roligt när dom ser hur tapeten i sovrummet ser ut,men vi ska tapetsera om det själva. Sen lär dom inte bli så glada när dom ser att den nya tapeten i vardagsrummet är sönder,det kommer kosta oss mkt. Men förhoppningsvis så hoppas ja man kan fixa det smidigt. Nej nu ska ja kolla klart på filmen och sen ner till tvättstugan igen.
~Älskar dig~

måndag 3 maj 2010

I torsdags så åkte ja ner till baknen för att kolla om mina pengar hade kommit in. Men då tog bankomaten mitt kort så ja gick upp till ett kontor för att prata med dom. Men dom kunde inget göra för att mitt ID va gammalt. Blev så förbannad. Så idag kom papprerna om ett personbevis så att ja kan fixa ett pass. Så förhoppningsvis så kan ja göra det imorogn. I fredags så kom Emelie och Paulina. Dom festade på,vi försökte grilla flintastek på engångsgrillar men det gick inte bra så vi gick upp till Jonas föräldrar och lånade elgrillen. Vi fortsatte dricka hemma och så kom David och Elias förbi,så till slut så hamnade vi hemma hos honom och Emelie och Paulina sov kvar där. På lördagen när vi vaknade så ringde ja Emelie och bad dom köpa med donken hem som fick bli fyllefrukost. Lördagen va mkt lugnare än fredagen,vi kollade in tivolit som va fiasko och gick och la oss vid 11. Igår så åkte dom hem,lämnade av dom vid bussen,gick och käkade på stan och åkte till ICA maxi. Sen tog vi det bara lungt. Nyss så kom kontraktet på den nya lägenheten,har inte öppnat än men lär väl göra det när ja ska ringa Jonas sen. Nu ska ja nog inte skriva mer för då orkar ni nog inte läsa.
~Älskar dig~