torsdag 29 april 2010

Igår så va vi och hälsade på Johanna på sjukhuset. Den lilla krabaten va så söt så det fanns inte. Han har inte fått nått nanm är men tror nog att det kommer att bli ett fint namn. Fick hålla i honom och först så vart han lite ledsen men sen gick det över. Jonas höll även han i honom och han såg så glad ut :) Idag ska vi kolla på lägenheten. Ska med Jonas pappa och köra blommor nu vid 12,sen hämta Jonas,kolla på lägenheten,hem till Martin och fika,sen ner på stan och käka en bit mat och sen hem. Imorgon är Jonas ledig så vi ska sova,städa och se kommer Emelie och Paulina. Sen är det väl fullrulle hela helgen. Nu ska ja kolla klart på Våra bästa år,klä på mig och sen är det dags för att åka.
~Älskar dig~

onsdag 28 april 2010

Kunde inte somna igår när vi gick och la oss. Sen så ringde Jonas mamma typ 23;15 och sa att Johanna hade fått en son. Grattis :) Sen kunde ja verligen inte somna när han gått upp med tidningarna och inte heller när han åkte till jobbet igen vid halv sju. Så ja gick upp nio och har varit vaken sen dess. Är trött men vad gör man? Hoppas på att kunna sova inatt. Har diskat och dammsugit. Men på fredag är Jonas ledig då ska vi ta och städa lite bättre innan vi får besök. Hoppas hoppas hoppas verkligen att solen håller sig i. Imorgon ska vi kolla på den nya lägenheten. Vill verkligen flytta nu! Nej har inge mer och skriva =P
~Älskar dig~

tisdag 27 april 2010

Sov nog liiite för länge idag. Men är sjukt trött. Fattar inte vad det är för fel på mig. Mera vitaminer kanske. Jonas ringde om lägenheten igår och vi ska kolla på den på torsdag. Ska bli roligt,hoppas vi gillar den. Idag har vi varit tillsammans i 7 hela månader. Känns som om vi träffades igår. Även alla småbråk som vi haft så älskar ja honom av hela mitt hjärta. Han är den som får mig att må bra,han som får mig att skratta och le,och han som älskar mig för den jag är. Nu ska ja äta frukost och sen diska och plocka efter Jonas igår :)
~Älskar dig~

måndag 26 april 2010

Helgen har varit lugn. I lördags så åt vi mat hos Jonas föräldrar,lite grillat gott som fan. Sen på kvällen åkte vi ner på stan och gick på bio,såg på En galen natt,hysterisk rolig,så se den! Igår hjälpte vi till och städa Jonas föräldrars bil,sen på kvällen spelade vi Bingolotto och Jonas vann en ny lott. Så han får spela nästa helg igen,haha. Jenny ja hoppas du inte blev sur för inlägget för ja menade inget illa. Ville bara förklara varför vi flyttar. Ska bli så skönt att komma till större. Längtar till helgen för då kommer Emelie och hälsar på. Ska bli riktikt roligt. Nej nu ska ja äta frukost.
~Älskar dig~

lördag 24 april 2010

Jo du lilla Jenny. Varför vi flyttar större är för att vi inte kan bo 2 personer i en lägenhet på 28 kmv. Varför just där ute vet vi inte men det är nog för att vi inte får tag på nåt annat ställe än just där. Och det är inge fel med Sävja. Dessutom så kan vi släppa ut katterna så att dom kan få bli utekatter. Och nu kan vi ju bevisa att vi är vuxna. =)
Sol idag med härligt,då kanske det kan bli grillning hos jonas föräldrar. Igår kom det ett brev hem om att vi hade fått lägenhet. Ska bli underbart att få flytta till större,vi längtar redan. Så vi byter bort semestern mot att lägga Jonas skattepengar på att fixa nya saker till lägenheten. Så det blir utomlands en annan gång. Ja klarar mig :). Man kanske ska ta och gå ut och gå idag när det är så fint väder. Inne kan man iaf inte sitta.
~Älskar dig~

fredag 23 april 2010

När ja väl kom till stället där ja skulle vara på intervjun så va ja 20 min för tidigt så ja fick sitta ner och vänta. Klockan blev 2,då ja skulle varit inne,hon blev tio över,tjugo över och halv tre. Då gick ja och frågade om hon snart skulle komma. Då sa tanten i reseptionen ( ja tanten hon va ju närmre död än levande ) att hon glömt och ringa och säga att ja va där. TACK för det. Väl inne på mötet så va man verkligen nervös,blev inte så mkt sagt ifrån min sida,men får väl se hur det går. Solen skiner med sin närvaro idag,skönt det efter 2 dagars skit väder. Får hoppas på att det är sol i helgen,skulle verkligen vara skönt. Nu ska ja äta frukost,diska,dammsuga,göra mig iordning och ringa Jonas pappa och säga att ja vill med och hämta Jonas.
~Älskar dig~

onsdag 21 april 2010

Även ja kan vara romantisk.

Imorgon ska ja på intervju om ett nattjobb som personlig assistent. Får hoppas på att man får det. Skulle inte sitta fel. Men ja har inga höga förväntningar för det har ju skitit sig innan. Gjorde lite fint i sovrummen idag innan Jonas kom hem. ( Se bild ) och så gjorde ja lasange,kanske inte romantiskt men gott va det. Och Jonas vart iaf glad för han har tjatat om lasange länge =P.

Nää kolla klart på tv. Skriver imorrn när ja varit på intervjun.


~Älskar dig~

tisdag 20 april 2010

Nu har vi firat Jonas pappa i två dagar. Fullt hus igår,tror vi va där i 5 timmar igår. Går fort när man har roligt. Ja är frisk ifårn min förkylning förutom att ja har en sån rethosa som aldrig vill gå över,och det gör att man inte kan sova ordentligt på nätterna. Solen skiner idag med,skönt som tusan,hoppas på fint väder till sista April. Då kommer Emelie och en kompis till henne. Ska bli kul,får väl se om man kan dra ihop nå mer folk så att man kanske kan grilla och spela kubb eller nått. I slutet av Maj så drar jag till Köping och hoppas på att Jonas vill hänga på. Då är det nämligen Köpingsyra. Man kommer säkert stöta på en massa kompisar och hoppas på att få träffa min storebror. Länge sen man träffade honom nu. Innan ja flytta om ja inte minns fel. Nej nu ska ja ta och äta frukost och byta sängkläder.
~Älskar dig~

söndag 18 april 2010

Igår va Martin och Anncha här. Vi sjung singstar för full hals och sen åkte vi ner på stan och spelade biljard. En väldigt trevlig kväll igår. Idag har vi först på morgonen varit på Media Markt och köpte lite filmer,ja fick vänner boxen av Jonas. Tack älskling. Sen åkte vi hem kollade lite på film och sen gick vi över och käkade lite mat och fikade för att fira Jonas pappa lite i förväg. Han fyller nämligen imorgon. Vi går säkert över dit imorgon med och firar honom. Sen har vi bara tagit det lungt idag och njutit av söndagen. Imorgon ny vecka och ny dag. Nu duchen.
~Älskar dig~

torsdag 15 april 2010

Fan att man inte får sova när man är förkyld. Vaknade snorig som fan känns som om man ska snyta ut hela hjärnan. Ska iväg till AF vid 13 idag. min handledare mailade och sa att ja inte varit på ett möte som ja varit på. Fattar inte att dom inte har bättre koll. Och så ska en annan bli utskriven för att dom strular till det. Blir så irriterad. Nej om man ska äta frukost kanske.
~Älskar dig~

tisdag 13 april 2010

Mår lite bättre idag men är fortfarande snorig och har lite ont i halsen. Hade svårt att somna om när Jonas väckt mig och åkt till jobbet. Men tillslut så gick det. Va iväg vid halv tolv och körde en blomma med Jonas pappa och sen åkte vi till Polisstationen för att försöka få ut hans BB som han tydligen hade tappat igår. Men det gick inte för att han själv skulle hämta ut den och legitimera sig. Solen lyser med sin närvaro idag med,om vi inte är hemma allt för sent med blommorna efter att ha hämtat Jonas i Sävja så ska ja föreslå honom om vi kan åka ner på stan och ta en glass i solen. Såg en massa människor sitta ute och njuta av solen igår så ja blev lite avis. Nej snart dags att åka igen. Vi hörs! Haha
~Älskar dig~

måndag 12 april 2010

Vaknade genomförkyld idag. Det är väl för att man sovit med fönstret öppet. Konstigt nog så gjorde vi det i vintars med men då blev man inte sjuk. Idag skiner solen,och det är så skönt,snart kanske man kan gå ute med mindre kläder. Iaf slippa den tunga och jobbiga vinterjackan som man måste bära på. Har ju ingen vårjacka. Det är väl snart dags att gå ner till affären så man hinner handla innan man ska med och hämta Jonas. Om ja känner mig pigg nog att göra det. Det är min tur att laga maten idag,känns som om det va länge sen som vi käkade hemma. Så det blir spagetti och köttfärsås. Så jävla gott. Nej klä på sig och gå ut i solen kanske.
~Älskar dig~

lördag 10 april 2010

Idag har vi varti på 5års kalas. Jonas systerdotter Emma fyllde år. Av oss fick hon ett paraply som ja hoppas hon blev nöjd för. Det blev en massa ungar,många vuxna,god mat och jävligt god tårta. Imorgon har vi fullt upp. Ska tvätta,måste fan städa,byta soffa och så ska ja lära Jonas att färga hår. Får väl se hur det går :) Har nog inte så mkt mer att skriva. Haha.
~Älskar dig~

fredag 9 april 2010

Almtuna mötte Rögle igår och vann med 3-1. Vi va där och jävlar vilket tryck det va. Tom sittplatserna förde liv,annars brukar det bara vara ståplatsen som hörs. Men det va en riktigt bra match igår och hallen hade fyllts med 2000 personer,ah kanske lite mer,minns inte exakt. Synd att man inte har råd att åka till Leksand på bortamatchen men hoppas dom vinner,det gjorde dom ju sist emot dom. Ja har inte gillat hockey förut men när Jonas drog med mig på min första match så vart ja fast. Fredag idag och det betyder att Jonas slutar 14 och det är helg igen. Imorogn är det kalas,då fyller Jonas storasysters barn Emma 5 år och vi ska väl dit och fira. Och på söndag så är det dagx för tvätt igen och vi ska ta upp den andra soffan,min är inge skön längre och tar sån stor plats. Man får kanske inte plats med en massa folk i soffan som med min,men det är aldrig nån här och hälsar på iaf så det gör inget. Haha. Nej nu ska ja ta mig ann monster disken sen igår.
~Älskar dig~

torsdag 8 april 2010


Ja gick upp när Jonas åkte till jobbet typ 06:20 för att ta en smörgås och gå och lägga mig. Men det funkade inte,fastnade vid tvn och kollade på vakna med the voice. Så ja kom i säng vid 07:45 och har nyss vaknat. Castor ligger i sängen och sover och Tiger på mattan i solen,han älskar verkligen sol. Igår fick vi ihop bordet efter att varit på IKEA och skämt ut sig. Dom borde verkligen skriva bättre förklaringar i deras bruksanvisningar. Solen skiner som sagt och det är verkligen härligt. Ja ska sätta mig på cykeln och trampa till Willys,tänkte ha maten klar tills Jonas kommer hem eftersom han måste åka buss. Får se om man pallar att cykla ända dig,hahah. Nej äta frukost kanske.


~Älskar dig~

onsdag 7 april 2010

Jonas jobbar iaf efter 5 dagars ledighet,och för att ja inte ska ha tråkigt så rabblade han upp en massa saker som ja skulle göra,tyckte han. Moppa golv,tvätta fönster,diska,göra rent på toa och handla. Har hunnit allt utom fönstrerna och handlingen. Dels för att ja snart ska iväg med att köra blommor och dels för att ja sov för länge. Så får handla ikväll och tvätta fönstrerna imorgon. Det går ju det med. Jo just,ska hacka upp kasslern tills ikväll också,men det ska ja iaf hinna med. Det är rätt tråkigt att bara gå hemma,men Jonas jobbar bara imorgon och på fredag sen är det ju helg så :) hihi. Sitter på msn och försöker lära pappa att skicka mail från AFs hemsida,men det är fan inte så lätt. Tiger springer runt och skriker hela tiden,är det för att våren är på väg tro? Då lär ju Castor med börja snart,och han är inte ens kastrerad. OMG! Till dig som skrev en kommentar i förra inlägget: Vem är du? Nej nu ska ja fixa kasslern och sen klä på mig.
~Älskar dig~

måndag 5 april 2010

Igår va vi ut på en bilresa,vi åkte och hälsade på Jonas morfar som bor i Ösmo. Det va trevligt,fick mat och fika. Sen hem och spela binglotto. Jonas vann 100 kr och ja vann ingenting. Hade han vunnit en ny lott hade han blivit tokig. Imorgon är det sista dagen som Jonas är ledig,sen är det back to work för honom och back to lonley time för mig. Men det är väl bara att stå ut. Finner ju fan aldrig nå jobb. Nej klä på sig kanske,ska till IKEA snart. Och snöar gör det med. Det blir ju fan aldrig nå sommar!
~Älskar dig~

lördag 3 april 2010

Igår va vi hos Jonas syster och käkade mat. Men inge påskmat utan paj,jätte gott va det. Och idag va vi uppe redan vid 9 för att Jonas skulle tippa,sen körde vi blommor och kom nyss hem från hans föräldrar. Har varit där och ätit grillat och myst i solen på deras balkong. Imorgon åker vi till Jonas Morfar som bor utanför sthlm. Ska bli skönt att komma bort. Nej in i duchen.
~Älskar dig~

torsdag 1 april 2010


Japp ja tjatar men ni får stå ut. Tyvärr.
Älskar honom! Det vet ni med!