onsdag 31 mars 2010

Har jätte ont i armen. Vet inte vad sm har hänt. Det började med att ja hade ont i handleden och upp till tummen,sen så har det gått stickningar i handen. Nu har det gått upp till armen,och den är lite svullen. Får väl se om ja går till läkaren eller inte. Idag har vi städat och tvättat. Men det syns inte. Tiger har rivit sönder våran nya tapet i vardagsrummet/köket,är jävligt förbannad på honom för det och Castor fortsätter. Nej kan inte skriva nå mer för det gör jävligt ont i armen och det är Andra avenyn på tv.
~Älskar dig så det gör ont,du är mitt liv och mitt allt~

Varje månad googlas det 301000 gånger på Stina!

måndag 29 mars 2010



Tack älskling för dom underbara blommorna. Älskar dig mer och mer för varje dag som går. 6 månader tillsammans i lördags och det finns inte ord som kan beskriva hur mkt ja älskar dig. Du är mitt allt och ja vet att det kommer att vara du och ja för alltid!

Igår när ja och Jonas varit och handlat så lagade ja mat,blev tacos. Efter det så sov Jonas i en timme,han va helt slut stackarn efter att ha varit ute och supit,gått upp vid 8 fortfarande full och jobbat. Så det va han värd. Efter det va det bara mys i soffan och så spelade vi Bingo lotto. Haha. Denna gång va det Jonas som vann en ny lott,vilket han absolut inte ville! Haha. Längrar tills på fredag då är Jonas ledig hela 5 dagar. Ska blir så jävla underbart. Längtar tills han kommer hem idag. Innan ja träffade pappa va ja väldigt ledsen och kände att ja längtade hem,och det gick ut över jonas,men efter helgen så känner ja mig mera glad och kärleksfull,så ja längtar verkligen efter honom! Så att vi kan egna oss åt varandra. Har saknat det. Idag ska ja tvätta,diska och städa. Jobbigt men nått som behövs.
~Älskar dig~

söndag 28 mars 2010

Pappa har varit här sen i torsdags och åker hem idag. Tror han har tyckt att det varit skönt att komma hemifrån. Jonas va och bowlade och va på krogen med jobbet igår. Kom hem 01 inatt och hade ingen kavaj med sig och va full som ett ägg. Martin och han hade hängt på samma "bricka" och Martin hade dragit. Så Jonas fick inte ut sin kavaj och där kvar har han sina pengar och mobil. Måste leta rätt på nummret så att ja kan ringa imorgon. Den borde ju finnas kvar. Har iaf varit trevligt och haft pappa här. Och han är mer än gärna välkommen tillbaka. Nu ska ja äta frukost,boka biljett och åka och hämta Jonas sen.
~Älskar dig~

onsdag 24 mars 2010

Imorgon kommer min pappa och hälsar på. Ska bli väldigt roligt. Han stannar över helgen så att vi har tid att umgås. Har städat "köket" idag,det behövdes verkligen. Ska städa imorgon med så att det är rent när pappa kommer. Solen skiner idag och det är skönt. Kanske snön har fallit för sista gången nu. Hoppas! Vill ha sommar. Jonas fick tillbaka på skatten. Så för dom pengarna åker vi utomlands. Vet inte vart det blir men nånstans varmt iaf. Har aldrig varit utomlands förut och aldrig flygit. Så det ska bli spännande. Får se vart vi hamnar. Nej nu ska ja ta mig ann skiten bakom frysen.
~Älskar dig~

tisdag 23 mars 2010

När ja kom ut från Af igår så mötte ja Jonas mamma och syster med barn. Dom skulle gå och mata ankorna och frågade om ja ville följa med. Jävla ankorna är farliga när man matar dom,är ju på en som hökar,inte är dom rädda iaf. Sen gick ja upp på stan och träffade Anncha,vi fikade och sen käkade vi på Cupido,där ja och Jonas åt första gången vi träffades. Jävligt god plocksallad där. Sen va det bara till att traska till blommstraffären för att följa med och hämta Jonas. V kollade lite på den hyra filmen som vi hade hyrt iförr går. Den va inte alls lika bra som man trodde. The Box. Aja nej om man skulle ta och äta frukost. Är rätt hungrig.
~Älskar dig~

måndag 22 mars 2010

Helgen har varit lung. I fredags så va Nicke här och kollade på Almtuna-Malmö,i lördags tog vi bara det lungt och i går va vi på Almtuna-Leksand. Tuna vann med 4-2. Lekte helt klart med knäckebröden. Idag ska ja på info möte på Af,segt som fan. Dom är oftast tråkiga. Ska sitta där imellan 09:15-12 ungefär,hoppas på att få komma iväg tidigare. Sitter och kollar på Vakna med the voice,det är inte ofta man gör det på morgonen,ska väl ta och äta frukost innan man ska iväg.
~Älskar dig~

torsdag 18 mars 2010

Kattjävel!

När vi la oss igår för att sova så spelade grannarna musik. Ja tycker det är oansvarigt att spela musik efter 20 på kvällen men det är va ja tycker. Men dom för ett sånt jävla liv i denna trappen så man undrar va fan folk håller på med. En tjej som bokstavligen hoppar jämfota ner för trappen! Hon är så jävla dryg. Dom slår i dörrar,och i trappräcken,dom kollar sina säkerhetslås i dörrarna 250 gånger innan dom ska sova. En kvinna över oss går med hälarna runt runt i sin lägenhet så ja tror att hon motionerar där uppe. Dom ända som är lugna är gammlingarna brevid oss. Hyrde ju som sagt film igår,men jonas somnade ju och snarkade i 30 min så ja orkrde inte sitta och kolla på film och höra honom så ja stängde av. Och inatt när Jonas skulle med tidningarna så lät han telefonen ringa 7 gånger. Ja blir tokig ibland. Oj va ja klagade i detta inlägg. Det va ju inte meningen. Nu har ja fått av mig det iaf och kan vara glad hela dagen :)
~Älskar dig~

onsdag 17 mars 2010

Har hyrt film nu. Det blev trubbel i paradiset. Den verkar bra. Ska snart börja skala potatis till maten. Det blir kött och hemmagjord klyftpotatis. Mumms. Nej dags att börja.
~Älskar dig~
Har lite feber men inte så mkt,men svettas som fan, vet inte vad det är för fel på en. Men är helt slut i kroppen och huvudet,men ska orka gå och hyra en film iaf. Får se om det blir till ica eller Lilljehallen. Igår va Nicke och David här och kollade på Almtuna-Malmö,men tyvärr så förlorade Almtuna men hoppas på att dom vinner nu när dom spelar hemma imorgon. Ja funderar hela tiden på jobbet som ja va på intervju på. Vill verkligen ha ett jobb och det verkar inte vara så jobbiga arbetsuppgifter förutom det där med stomipåsen. Har varit med när dom bytit en sån förut och stanken är inte nått som luktar rosor iaf. Man kan ju alltid vänja sig,men fram tills dess då? Ska ja stå och hulka mig bara för att byta? Va kommer då brukaren att tro om mig? Att ja är klen så klart. Får väl se när dom ringer nästa vecka om ja får jobbet eller inte. Det är ju alltid en extra inkomst. Ringde vikariepoolen igår och dom sa att man skulle kunna fylla i ett formulär på komunens hemsida i slutet av veckan så ja får ta och göra det. Nej klä på sig och gå och hyra en film kanke.
~Älskar dig~

tisdag 16 mars 2010

Sitter här med feber. Ska väl inte gnälla. Fick inte sova ut i morse eftersom katterna höll på och föra liv. Och Tiger har klöst i den nya tapeten,Jonas lär inte bli glad. Interjuven gick bra igår,men vet inte om ja ska tacka ja till det. Hon har liksom stomipåse och det är nått som ja inte klarar av. Jonas blir nog sur men ja kan verkligen inte klara av det. Fan. Men ja måste orka städa idag och tvätta. Nicke och David kommer ju ikväll och ska kolla på Almtuna-Malmö så det måste ju se lite snyggt ut. Nej börja med frukost och sen börja städa.
~Älskar dig~

måndag 15 mars 2010

Skriver lite snabbt innan ja ska iväg på interjuven. Ska vara där 11 men bussen går 10 från stationen så då är det bäst att man är där. Känner att ja är lite tjock i halsen men hoppas inte på förkylning utan att det är för att vi har haft fönstret öppet inatt.
Nej måste dra nu! Håll tummarna för mig!
~Älskar dig~

lördag 13 mars 2010

Fick ingen praktik som ja trodde. Det skulle man få fixa själv. Men hur jävla lätt är det då? Man kan ju inte ringa och säga "Hej får ja praktisera hos er" Känns lite fel. Men får iaf pengar från och med nästa månad och då blir det en ny mobil.Men får hoppas på jobb på det stället dit ja ska på måndag. Ska iaf ringa vikariepoolen på tisdag,det står i min handlingsplan från AF så det är väl bara att lyda. Jonas jobbar idag,och ja vette fan vad ja ska göra. Har gjort kattlådan och ska väl diska efter att ja ätit frukost. Ja hoppas att han är hemma tidigt. Nej frukost va det. Ha en skön dag i solen.
~Älskar dig~

fredag 12 mars 2010

Ska snart till AF för att få en praktikplats. Hoppas att det går bra. Vill vara på ett dagis så ja hoppas att ja får hamna på ett. Jonas är hemma idag och försöker att bli frisk. Får se om vi ska på hocky ikväll. Almtuna möter Mora hemma. Sen ikväll ska Emelie komma,men det skulle bli sent så får se när hon kommer. Imorrn jobbar Jonas på Leopold,så det är tur att ja har Emelie här då,för annars blir det så förbanant tråkigt. Köpte nya kläder igår. En skit snygg topp och ett par jeans. Men har märk att ja gått upp som fan i vikt sen ja flyttade hit så det är bara att se till att gå ner. Vet att ja gör det om ja har nått att göra om dagarna. Men ska sluta äta så mkt godis och dricka läsk,det är ju där all socker sitter.
~Älskar dig~

torsdag 11 mars 2010

Jag har världens snällaste svärfar och Jonas och hans systar har världens snällaste pappa. Ska ju på interjuvn på måndag mitt i ingen stans så ja frågade Tommy vart det låg,och han sa att på söndag så ska han visa mig vart det ligger så att ja hittar. Det va visst 2 mil ut på landet. Men fan va snällt av honom. Dom har tur som har en sån snäll pappa. Det har ja med iof. Idag är Jonas sjuk men jobbar ändå,tycker inte det är bra eftersom han jobbar på en skola och kan smitta alla barnen eftersom dom är lite känsligare än oss vuxna. Så han ska gå hem till lunch och vi ska mötas på stan. För jag ska köpa lite nya kläder. Det behövs verkligen. Nej om ja ska hinna med allt innan ja åker ner på stan så är det bäst att sätta igång.
~Älskar dig~

onsdag 10 mars 2010

Ibland blir man lite snurrig. På fredag ska ja till AF för att få reda på vart jag ska vara på praktik. Och vid 11 idag så ringde det en kvinna och sa att jag ska komma på intervju om ett jobb som personlig assistent ute på landet. Jag som inte ens hittar i stan. Får väl se hur det går. Så klart skulle ja bli glad om ja fick ett jobb men ännu roligare om ja fick jobba med nått jobb som ja skulle trivas med. Men ett jobb som ger bra pengar ger Jonas en möjlighet att sluta med tidningarna. Får väl se hur det går på måndag. Ska vara där kl 11 så ja hoppas bussarna går.
~Älskar dig~

tisdag 9 mars 2010

Så här kan det se ut när Jonas bäddar sängen. Men kul hade vi iaf ;)

måndag 8 mars 2010

Igår va vi och firade Jonas mamma som fyllde år. Det va full fart hela dagen. Jonas systrar kom,den ena har två barn och den andra ett och ett på väg. Sen kom David med sina två. Så det va fullt hus. Man fick knappt plats och sitta vid bordet och när man ätit klart va det bara att byta av med dom andra så man fick hålla koll på barnen. Men på nått sätt så är det mysigt med stor familj. Även fast vi är 5 barn så är det inte ens så mkt. Ingen av oss har ju barn och alla samlas ju inte tillsammans. Det har vi väl inte gjort på 10 år. Så ja njuter så länge jag får vara med i denna stora mysiga familj. Idag ska ja tvätta. Inget man vill men man måste ju ha rena kläder. Ska även tvätta sängkläder och det är så skönt att krypa ner i en nybäddad säng för att sova. Igår kväll hade ja skit svårt att andas. Fick sova med fönstret öppet. Nej nu ska ja väl äta frukost och sortera tvätt.
~Älskar dig~

fredag 5 mars 2010

Nu är det helg igen. Men det finns fan inget att göra. Hemma så va man med vännerna på krogen,bowlade eller bara tog det lungt hemma. Men här har man inget och göra. Jag och Jonas sitter bara hemma och ugglar. Fan va det är tråkigt! Jag har inga vänner här och han verkar inte ha allt för många vänner som han umgås med heller,och det suger som fan. Ännu värre äre när man inte har nå pengar att göra nått för. Men det va ju vi som valde att förlova oss denna månad när vi visste att vi inte hade råd igentligen så lite får vi skylla oss själva,men fan så här är det varje månad! Orka liksom. och tågen går ju inte heller som dom ska så man kan ju inte åka någon stans. Nu ska ja sluta klaga och äta frukost och kolla på tv.
~Älskar dig~

torsdag 4 mars 2010

Vaknade va ett sms från David,drog mig upp ur sängen och kollade. Han skickade att han visste att dom sökte personal till Agnes dagis. Såg även att han skickade länk på Facebook till tre nummer som ja kunde ringa. Ringde ett nummer i tisdags när ja passade Liam men fick inge svar. Så ja ska testa igen imorgon. Tack David för att du håller ögonen öppna åt mig. Fick även post från AF trode att ja missat en uppföljning i handlingsplanen även fast ja visste att det va sista dagen imorgon. Men det va bara om att ja ska på möte nästa vecka om att bli inskriven i UGAN igen som ja va med i förut. Och då kan ja få praktik och även lite pengar. Känns skönt,för då har ja större chans till jobb. Så håll tummarna.
~Älskar dig~

onsdag 3 mars 2010

Boktips

Har inte så mkt att skriva idag mer än att solen lyser och det gör än glad,mer sånt så att snön nån gång försvinner. Tänkte ge er ett boktips som ja verkligen tycker att ni ska ta och läsa.

Det här är 14-åriga Tessans egen historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad med mamma,pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll rasar allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chokad tar hon sig hem men berättar inte för någon om vad som hänt. Istället tar Tessan på sig all skuld förvåldtäckten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att det ska sälja sex via nätet för att tjärna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att själa sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon flyttar för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?

måndag 1 mars 2010

Vi va uppe tidigt igår. Åkte iväg till ikea med Jonas föräldrar och hans syster. Vi köpte hem en back som vi har på hatthyllan med mössor och vantar och lite mera ljus så klart. Sen fikade vi hos hans föräldrar för att han skulle hjälpa dom att bära upp dom nya sängarna som dom köpt. Sen va det dags för tvättstuga,men den slapp ja igår,ja lagade mat diskade och städade istället. Mycket skönare. Men ska tvätta på onsdag igen så då är ja själv. Men det är iaf inte lika mkt som igår. Spelade Bingolotto igår,vi va så jävla nära storvinster igår så det är fan inte sant. Det ända som ja vann va en ny lott,så det är bara till att spela nästa söndag igen. Nej nu ska ja kolla vidare på tv och sen fortsätta att läsa på min bok. Bort men denna jävla snö!
~Älskar dig~