lördag 27 februari 2010

Sitter i soffan. Mellan Jonas och Martin. Och båda skriker i varsitt öra. Dom spelar på fotboll och är väl nära att vinna. Ja väntar på att kl ska bli 20 så att ja kan få se melodifestivalen. Sen ska vi ner på stan och spela biljard. Imorrn ska vi tvätta och hoppas på att Jonas inte är allt för bakis. Men han brukar inte bli det så länge han håller sig till öl. Blir kanske ikea imorrn,men som sagt,beror på hur Jonas mår.
~Älskar dig~

fredag 26 februari 2010

When the night has come
And the land is dark
And the moon is the only light we'll see
No I won't be afraid, no I won't be afraid
Just as long as you stand, stand by me
And darlin', darlin', stand by me, oh now now stand by me
Stand by me, stand by me
If the sky that we look upon
Should tumble and fall
And the mountains should crumble to the sea
I won't cry, I won't cry, no I won't shed a tear
Just as long as you stand, stand by me
And darlin', darlin', stand by me, oh stand by me
Stand by me, stand by me, stand by me-e, yeah
Whenever you're in trouble won't you stand by me, oh now now stand by me
Oh stand by me, stand by me, stand by me
Darlin', darlin', stand by me-e, stand by me
Oh stand by me, stand by me, stand by me
Igår förlovade vi oss. Va ner på stan och hämtade ringarna,sen hoppade ja av på Willys och handlade,lagade mat och sen fick ja mitt frieri. Han gick ner på knä och allt. Så underbar min pojkvän är. Nu är han väl mera min fästman kanske haha. Ja livet är underbart ibland. Och ja är uppe tidigt idag med. Kan inte somna om när Jonas väl väckt mig. Så det blir till att kolla på film och ta det lungt.
~Älskar dig~

torsdag 25 februari 2010

Gjorde en intresseanmälan nyss på en lägenhet i Sävja. Trode vi skulle komma på 6e plats som vanligt men hamnade på första. Så får vi inte denna nu så är det ju sjukt! Skulle vara underbart och få flytta,till en 3a tom. Kan ju inte vara mera guld alltså! Men vi får inte hoppas på för mkt för då kanske vi inte får den. Men det måste vi ju få när man hamna på nummer 1. Nej nu ska ja klä på mig och sen åka ner på stan.
~Älskar dig~

onsdag 24 februari 2010

Ibland längtar ja verligen hem,efter staden,min gammla lägenhet,man hittar överallt. Men sen kommer man på vad man har att komma tillbaka till då vill man verkligen inte hem. Ja har det bra här med Jonas,har kanske inte allt som ja vill ha,skulle vara bra med jobb,och kanske några fler vänner. Men annars så har ja det bra här. Trivs i staden. Även om ja inte pratar med mamma så saknar ja henne ibland. Då är det bra att Jonas finns här och kan trösta mig. Har iaf kontakt med pappa och det uppskattar han,man blir väldigt tårögd när man ringer och han säger att han är så glad att nån gör det. För hemma verkar ingen bry sig om honom. Så vi ska ta och bjuda hit honom någon helg. Så han vet att ja älskar honom. Nästa månad så ska vi åka och hälsa på syrran,va länge sen man träffade henne. Saknar henne med. Längtar tills imorgon. Verklingen!
~Älskar dig~

tisdag 23 februari 2010

Vet inte riktikt vad ja ska skriva. Det har kommit mera snö,men det har ni säkert sett. Blir nog en kass sommar iår. Alltså med vädret. Tror vi ska dra utomlands och ha det gött i sommar. Skulle inte sitta fel,eftersom ja aldrig varit utomlands. Får se vad som sker. Jonas va ledig till i går och det va skönt och ha honom hemma. Men nu är han tillbaka på sitt "gammla" jobb igen för att jobba en vecka sen ska han tillbaka till Sävja igen. Och ja går hemma och drar benen efter mig. Finns ju fan inga jobb. Man känner sig så nertryckt efter att man inte fick jobbet som man va på intervju. Men men bara att söka vidare. Nej äta frukost kanske? Är vrålhungrig.
~Älskar dig~

fredag 19 februari 2010

Äntligen fredag! Känns jävligt skönt. Och Jonas jobbar bara till 14 idag. Ska snart iväg och köra blommor med hans pappa sen ska vi väl hämta honom i Sävja förmodar ja. Har iaf fått sovit inatt även om ja vaknat några gånger så har ja lyckats somnat om. Känns skönt. Får se hur tidigt Jonas somnar ikväll. Han har en förmåga att somna vid halv åtta på kvällarna och låter mig kolla på tv själv. Men ja klagar inte. Han har ju ändå två jobb. Nej om man skulle ta och klä på sig kanske. Ha en bra helg.
~Älskar dig~

torsdag 18 februari 2010


Tack för att du älskar mig fast ja är dum.

Tack för att du älskar mig fast ja säger fel saker.

Tack för att du älskar mig när ja är ledsen.

Tack för att du älskar mig när ja är som flummigast.

Tack för att du älskar MIG för den jag är.


Förlåt för att ja är dum ibland.

Förlåt för att ja säger fel saker vid fel tillfälle.

Förlåt för att ja gråter ofta.

Förlåt för att ja flummar runt.

Förlåt för att ja inte är perfekt.


Men ja älskar dig,och du är mitt liv.

Vill du gifta dig med mig?

Varför kan man inte få sova?
Såg att ja inte skrivit sen i Måndags,så kanske dags att uppdatera lite. Ja sitter vaken för 4de natten i rad och kan fan inte somna. När Jonas väl väckt mig och drar till jobbet så kan inte jag somna om. Vet inte varför. Jobbigt är det iaf. Tror att ja börjar bli förkyld också. Är lite snorig,men det kan ju bero på all jävla katthår med. Nej om man ska prova och sova kanske? Önska mig lycka till.
~Älskar dig~

måndag 15 februari 2010

Igår va det ju som alla vet alla hjärtans dag. Stod på guldfynd i en halvtimme innan det va min tur. Men sen så kunde ja köpa ett halsband åt Jonas,och jävlar va glad han blev :) Ja fick med ett halsband och en mirandanalle. Tack älskling för en fin dag. Idag ska ja på mötet. Är lite nervös,mest för att ja ska ta fel buss,men får helt enkelt fråga busschuförren om ja är på rätt buss. Ja hoppas ja får jobbet iaf,lät lovande när hon ringde. Nej nu ska ja försöka få i mig lite frukost. Sen gå till bussen.
~Älskar dig~

fredag 12 februari 2010

Nu har hon iaf ringt ifrån intervjun som ja va på förra veckan,ska dit på måndag igen på ett möte igen och träffa en brukare som jag ska jobba med. Hoppas allt går bra. Och idag va ja uppe tidigt. 06:45 kom Jonas in och väckte mig. Håller på och kör blommor för att få pengar till en alla hjärtans dag present åt Jonas på söndag. Låter väl gulligt? Hehe. Nej nu ska ja runda av,ska snart iväg igen.
~Älskar dig~

torsdag 11 februari 2010

Vi fick inte lägenheten! Jävla skit! Det va nån med högre köplats än oss som fick den. Men det är väl bara att leta vidare. Nån gång måste man väl få en lägenhet? Nu söker vi tom ute i Sävja fast vi inte vill bo där. Allt för att komma bort från denna jävla trånga etta. Idag jobbar Jonas och vad ska man hitta på? Städa och diska som vanligt. Finns liksom inget att göra. Och inte har hon ringt ifrån intervjun som ja va på heller. Fan man kommer ju aldrig att få ett jobb. Bläää va allt känns tråkigt nu. Nej avslutar innan detta blir ett tråk inlägg. Skit på er Uppsalahem!
~Älskar dig~

onsdag 10 februari 2010

Vi va och kollade på en lägenhet igår. Den va riktikt fin. Vi hoppas på att få den men än så vet vi inte. Det är sista dagen idag för att tacka Ja till den. Och på våran sida där vi kan kolla hur det ligger till så är det bara vi som tackat Ja. Så vi hoppas på att få den. Skulle fan inte skada. Undra vad man ska hitta på idag? Det är sista dagen som Jonas är hemma för imorrn och på fredag jobbar han. Får ju inte träffa han så mkt på fredag och lördag eftersom ja jobbar med blommor. Men på söndag är det alla hjärtans dag och då ska vi fira och vara tillsammans. Hoppas på att det blir mysigt. Fan hungrig är ja med,men ska inte väcka Jonas förns om en timme. Får väl ta en frukt eller nått så länge. Nej nu ska ja kolla vidare på tv och sen fixa frukost.
~Älskar dig~

tisdag 9 februari 2010

Idag äntligen så är magen lugn. Har inte ens haft ont under natten. Så det känns skönt. Nu kan man iaf äta utan att få ont efteråt. Castor ligger på rygg och sover,han är så söt. Så länge han håller sig här ute så slipper han väcka Jonas så är det bra. Händer nog inte så mkt idag. Ska ner på stan och ikväll ska vi på lägenhetsvisning. Även om den är för dyr så kanske vi kan få den,kan iaf hoppas på det. Vi behöver större och om Jonas får jobbet i Sävja så är det lungt. Undra om man ska ta över hans tidningsjobb? Det är iaf 6000 mer än vad ja har nu?! Hmm bra fråga. Har tänkt på det länge,men om ja inte får nå svar av henne som ja va på intervju hos förra veckan om ja får ett jobb där eller inte så tar ja nog över hans jobb. Nu när han ska börja i Sävja kommer han inte hinna med tidningarna också,och ja vet att han inte vill förlora det jobbet. Måste hjälpa honom. Och så kanske man kan gå ner lite i vikt på samma gång =P
Älskar dig

måndag 8 februari 2010

Nej tyvärr magen är inte bra än. Pappa tycker att ja ska ringa till läkaren precis som Jonas. Men ja tycker det är pinsamt eftersom ja nyss va där för urinvärksinfektion. Dom lär ju inte tro mig. Så därför pappa och jonas,så kommer ja låta det gå över av sig själv,även om det tar ett tag. Ännu en ny tvättdag idag. Men vi vet inte vilken tid,så man får chansa eller gå och kolla. Jonas är hemma tills på Torsdag,det är skönt som fan att ha honom hemma. Så tråkigt att sitta själv. Får se om vi kanske går till Gränby idag. Om vi hinner,men det gör vi väl. Och så ska man väl komma på nått och äta...vad kan det vara? Tacos kanske? Åh MUMS =) Vill bara avsluta detta inlägg med..VI vet nått som inte ni VET ;)
Älskar dig

fredag 5 februari 2010

Magen jobbar emot mig än. Inatt va det värre än nånsin. Det bara bubblade och ja sprang på toa. Somnade fram emot halv tre. Sen nu ringde brossan och ville ha hjälp med tågtider,han låg bakis i Köping och skulle till AF i Västerås på möte. Men ska lägga mig på soffan och bra ta det lungt sen. Jonas ville upp till Gränby senare så ja vill vara pigg inför det. Äntligen helg! Och ja får ha Jonas hemma ända tills på Torsdag. Fan va jag ska njuta. Älskar när han är hemma. Nej nu ska ja nog lägga mig på soffan.
~Älskar dig~

torsdag 4 februari 2010

Har haft ont i magen sen natten emot söndagen efter att ja hade kräkts. Har inte kunnat ätit nått och bara haft kramper. Trode att ja hade fått vinterkräksjukan men så verkar inte fallet vara. Vet inte vad det är för fel. Och idag säger Jonas att han har ont i magen,så ja börjar fundera på vad det kan vara. Fick iaf i mig 3 hårdsmörgåsar idag,det är med än vad ja brukar få i mig. Här om dagen åt ja inget. Nästa vecka skulle hon ringa om ja skulle få komma tillbaka på ett möte till om att få börja jobba. Så ja hoppas på det. Vill verkligen ha ett jobb,skulle underlätta så mkt. Nej om man skulle ta och klä på sig kanske.
~Älskar dig~

tisdag 2 februari 2010

Har nog inte så mkt att skriva idag känns det som. Ska tvätta idag. Det är kanske inte det roligaste. Men nån måste ju göra det. Såg nån Outsiders igår? Jävla brud och vara larvig. Man börjar ju undra vart världen är på väg. När man är rädd för större personer. Hon måste ju ha spelat rätt bra. Nej har som sagt inget att skriva idag.
~Älskar dig~