söndag 31 januari 2010


Då är man hemkommen ifrån Jönköping. Har haft en underbar helg. Har badat bubbelpool för första gången,har ätit på en jävligt god pizzeria där man bara orkar hälften av pizzan,jämfört med Uppsalas barnpizzor,ja har ätit plankstek stort som ett hus,jag har rasat och ja har sovit dåligt i deras sängar. Förtutom det så har ja varit med min älskling och haft det jävligt bra. Vi stannade i gränna och köpte polkagrisar så nu har vi ju så det räcker för hela året. Och köpt en jävla massa filmer så helgen är räddad. Nej nu ska ja duscha så man är ren när man ska på intervjun. Önska mig lycka till. Tack älskling för en underbar helg!


~Älskar dig~

torsdag 28 januari 2010

Det funkar att lyda order. Sökte jobb idag och strax efter att man sökt klart så ringde det en kvinna och ville träffa mig redan idag. Men eftersom ja höll på med tvätten så ska ja på intervjuv på måndag. Så TACK älskling att du tjatar!
Älskar dig
Vi va ju på bio igår och kollade på Snabba Cash,den va riktikt bra. Gillar verkligen Joel Kinnman som skådis. Fast denna roll gjorde han lite mesig,han passar inte som stureplansfjolla,utan han ska spela som han gör i Johan Falk-filmerna. Han kommer nog kunna gå långt. Hade iaf en jätte mysig kväll igår med min älskling. Tack! Och en jävla massa snö har vi fått igen,inget man vill ha precis. Nog säkert många som är insnöade idag. Men hoppas på att det inte kommer nå mer under natten,eftersom vi åker imorgon. Shit va roligt det ska bli. Idag ska ja kasta sopor,tvätta och söka jobb. Det är en order ifrån Jonas,hehe. Bäst och lyda. Nu till frukosten.
~Älskar dig~

onsdag 27 januari 2010

4 månader går fort när man är kär och mår bra. Allt har gått fort,det känns som att det va igår som ja träffade honom för första gången. Minns dagen så jävla väl. Brukar ligga och tänka tillbaka på den dagen,och så brukar vi ligga och prata om den. Vi minns den så jävla väl. Minnen ska man ha. Ja minns även den stormiga flytten hit,hur min mamma slutade prata med mig för att ja inte gjorde som hon ville. Hur vi har åkt till Köping för att packa allt,hur jävla mkt va det inte? Alla lass hit,och hur allt inte får plats i förådet. Har varit med om mkt på 4 månder och mer ska det bli. Vi ska ut och äta idag på Aspentos och sen gå på bio. Ska bli så mysigt. Bara vi två. Imorgon är det redan torsdag och det gäller ju att packa det som ska med på resan. Stryka kläder och se till så att allt kommer mer. Gud va ja längtar till fredag.
~Älskar dig~

tisdag 26 januari 2010

Imorgon firar jag och Jonas 4 månader tillsammans,inte mkt men det går åt rätt håll. Huvudsaken. Iaf så ska vi ut och äta mat imorgon och gå på bio,vi ska se Snabba casch,vi har fått olika bud om hur bra och dålig den är,så vi får nog se med egna ögon. Igår så va vi barnvakt åt Emma och Tova. Det gick bra,vi spelade spel och kollade på Emil. Efter en godnattsaga somnade Emma och efter tre somnade Tova. Sen sov dom så sött dom små liven. Nu är det bara onsdag och torsdag kvar på medicinkuren sen ska ja vara frisk från skiten,ni anar inte hur skönt det ska bli. Får sån konstig eftersmak ifrån tabletterna så det är sjukt. Smakar inte gott. Och pissar som fan gör man med. Nej runda av och kolla klart på tv. Sen ska ja gå till Willys och möta Jonas.
~Älskar dig~

måndag 25 januari 2010

Tadaaaaa,nu är urinvärksinfektionen nästan som borta. Har bara typ "värmesår/utslag" ( Sånt som vi större får ofta mellan låren på sommaren när det är varmt ute ) ska köpa salva emot dom ihopp om att det går bort,det är dom som gör att ja sitter dåligt. Igår så va vi till en bilaffär här i Uppsala och kollade på The Playtones som vann Dansbandskampen,dom va riktikt bra live. Idag ska vi till Jonas syster Johanna för att han ska klippa sig och sen ska vi till hans andra syster och vara barnvakt. Fullrulle efter att han slutat jobbat. Ah,han började idag och jobba igen och ska jobba i två veckor som han vet av nu. Tror han tycker det är rätt skönt även om han inte säger det. Men ja saknar honom som fan,ingen som man kan vakna upp brevid eller äta frukost med. Saknar honom som fan iaf. Och på fredag,äntligen på fredag så åker vi till Jönköping,fan va vi längtar. Hoppas att min värk är borta tills dess,för ja vill inte sitta i en bil och ha ont.
~Älskar dig~

lördag 23 januari 2010

Har fortfarande ont men inte alls lika som tidigare i veckan. Har fått ny medicin så ja hoppas på att denna hjälper bättre. Men tidigare i veckan har ja kunnat setat ner när ja går på toa,nu måste ja stå upp. Det är värken lätt eller roligt. Har legat ner för det mesta i soffan för att ja inte kunnat setat,men det kan ja nu. Känns skönt. Måste vara bra tills vi åker till Jönnköping,har ingen lust att sitta i 38 mil och ha ont,eller gå ut och äta och ha ont. Ja ni förstår. Har ätit dåligt denna vecka med,man känner ingen matlust alls. Men hoppas snart att det går över.
~Älskar dig~

onsdag 20 januari 2010

Nu har ja varit inne sen i måndags,och ätit min medicin,gråtit för att det gör ont och ätit Alvedon emot febern. Men inte fan hjälper det. Ja har så ont så ja inte ens kan sitta upp,ni anar inte hur det är. Som tur är så har ja min underbara sambo som ställer upp på mig. Och som grädde på moset så har ja fått min mens. Snart går ja under. Orkar verkligen inte ha ont mer. Hoppas på att medicinen funkar. Igår va det 3 st kompisar till Jonas här och skulle fixa med boxern. Efter 5 timmar så kom David på att det va fel scartsladd,haha. Men nu funkar den och det är helt okej. Men imorgon tänkte ja försöka ta mig ut och få lite luft. Känns att det behövs. Man känner ju sig lite blek. Men man kommer ju gå som en apa,och ha ont,men det får man ta. Ja behöver luft. Nej nu ska ja kolla vidare på Andra avenyn och ta min medicin och sova.
~Älskar dig~

måndag 18 januari 2010

Va till läkaren idag efter att ha haft ont när ja kissar i en vecka. Det visade sig vara urinverksinfktion. Ni ska bara veta hur jävla ont det gör! Känns som att kissa glas. Och på det hela så har ja feber och halsont. Nu fattas bara vinterkräksjukan sen är allt komplett. Som tur är så har ja Jonas. Han finns verkligen där för mig när ja kommer ut från toan och gråter för att det gör så ont. Känns skönt att han tar hand om mig. Tack älskling för att du finns! Så nu sitter ja i mjukisbyxor,nattlinne,strumpor,tofflor,och morgonrock och fryser som ett as,medans han gör mat och försöker koppla in boxern. Verkar inte gå bra alls. Nej nu ska ja duka,så ja hjälper till lite. Vill ha måndag för då slipper ja denna värk!
Älskar dig

söndag 17 januari 2010

Har blivit lite smått sjuk. Har lite feber och lite halsont. Men hellre att ja är sjuk nu än när vi ska åka bort. Hotellet blev bokat igår och Jonas föräldrar åker med. Skön på ett sätt då slipper man ju åka tåg =P. Idag va vi på Almtuna-Björklöven,seg match men almtuna vann. Nu sitter man bänkad framför tvn och väntar på en annan del av Köping. Det är ju nått som man inte kan missa!
~Älskar dig~

lördag 16 januari 2010

Idag har vi 7 timmar framför oss i tvättstugan,inget man kanske vill göra på en lördag men vi måste ju ha rena kläder. Varje gång vi bokat en tvättid så har vi fått hinder,så högen med smutts tvätt ökar ju bara. Så då blir det så här. Vi har oss själv att skylla. Gjorde iordning i sovrummet igår,blev så mkt större med min byrå,känns skönt. Castor är inte som andra katter,han lyssnar verkligen inte på sitt namn, vi kallar honom det ena efter det andra men kommer ändå inte. Det ända som gör att han kommer är när man öppnar kylskåptet. I morse när Jonas kom hem från jobbet så låg han i fönstret i sovrummet,men så fort han hörde att jonas gick i kylskåpet så sprang han till dörren och krafsade och ville ut. Våran lilla fettokisse. Haha. Och Tiger blir bara smalare och smalare. Vet inte vad ja ska göra så han går upp i vikt.
~Älskar dig~

fredag 15 januari 2010

Igår va vi och rensade ut allt ifrån min längehet. Så nu är den helt tom. Känns så jävla skönt ska ni veta. Det blev två lass till tippen och ett helt släp med grejer tillbaka hem till Uppsala. Nu står det en byrå i hallen hos oss,men den ska in i sovrummet och den gammla ska kastas. Eller gammal är den inte,men ranglig,så den åker ut. Det ser förjävligt ut här,men det ordnas väl sen när Jonas vaknar. Igår gick vi och la oss 21,helt sjuk. Somnade direkt. Va helt slut. Men idag är ja pigg och hoppas på att Jonas är vaken längre än till 20 ikväll ;) Skulle vara riktigt skönt om vi kunde få flytta till större,men som ja säkert nämt innan så är det skitsvårt att få lägenhet här. Men vi får helt enkelt vänta. Nej nu ska ja runda av och kolla på nån film tills han där inne vaknar :)
~Älskar dig~

tisdag 12 januari 2010

Igår va vi och firade David som fyllde 25. Det vart en jävla massa folk och en massa barn. Så vi åkte vid halv 6,dels för att vi hade ett skubb och dels för att det va mkt folk. Vi skulle ju även hem och äta. Idag ska ja passa Liam medans Johanna ska till Mödravårdscentralen. Hoppas han inte sover bara :) Jonas semester varade ju inte länge,han fick gå in och jobba idag och imorgon. Men vad gör man inte för pengar så man kan klara sig? På torsdag så åker vi och hämtar mina sista saker,och kastar det som ska på tippen. Ska bli skönt att få det gjort. Nej klä på sig så man är klar när man ska gå.
~Älskar dig~

lördag 9 januari 2010

Äntligen helg,äntligen får ja vara med Jonas. Han ska inte jobba på två veckor. Kan förstå honom,han måste ha ledigt ibland. Får väl se vad vi ska göra idag,råkade väcka honom och han lät ju inte glad,får se om hans humör ändrat sig. Orkar inte med om han är sur. Men vad gör man,man älskar ju honom ändå. Har fan inget att skriva känns det som. Va hem till David igår och kollade hur han bodde,dom har precis flyttat. Jävligt stor lägenhet. Vill med flytta men inte så lätt att få i denna stad. Man får hoppas på det bästa.
~Älskar dig~

fredag 8 januari 2010

Fan va ja längtar till den 28:de. Vi åker bort då och ska bo på hotell. Dagen före så firar vi 4 månader tillsammans så det ska bli lite extra mysigt. Om han kan komma på detta efter 4 månader tillsammans då undrar ja vad som sker på alla hjärtans dag och efter 1 år tillsammans :) Spännande. Vill bort nu iaf. Skönt med fredag idag,så nu i helgen får ja vakna upp och äta frukost med min älskling,det är ju inte varje da det händer,men ska bli underbart iaf. Får se vad som sker i helgen,vet iaf att vi måste städa ut skåperna i hallen,man får allt över sig när man öppnar. Inge skönt med en kastrull i huvudet. Man kanske ska ta sig ann det redan idag,så har ja nått att göra. Nej nu stänger ja ner.
~Älskar dig~

torsdag 7 januari 2010

Det är svinkallt här,precis som i resten av landet. Men snart klarar ja inte av denna kyla mer. Det är så att ögonfransarna fryser till is. Man vill inte gå ut,utan bara sitta inne i värmen. Men tyvärr så är det ju inte så varmt i våran lägenhet,det är is på insidan av fönstrerna. Så man får vara väl påklädd. Ja har inte så mkt att dela med mig av,så ja måste klä på mig nu för ja ska iväg 13.
~Älskar dig~

tisdag 5 januari 2010

Emelie kom i lördags,har haft det jävligt roligt. Och David har varit här varje dag,vi vet ju varför ;) hehe. Fick reda på att Micke skaffat tjej,Anders och min lillebror har förlovat sig. Känns väl inte bra alls. Dels för Anders ljög och sa att han aldrig skulle göra det och dels för att min lillebror har varit tillsammans med sin tjej i 4 månader. Mamma stödjer en sån sak men inte min flytt. Så sjukt. Orkar inte bry mig. Älskar Jonas nu och vill för alltid stanna med honom. Han som ja lever för ska ni veta. Nu ska ja kolla på film.
~ Älskar dig~

lördag 2 januari 2010

Nytt år. Känns inte speciellt precis. Ja och Jonas firade det nya året med att kolla på film hela dagen. 3 filmer med Johan Falk. Kan ju säga att dom är bra. För er som inte sett dom. Vi hade väl det okej på nyår,men kunde varit bättre. Idag kom Emelie,det är väldigt härligt. För länge sen vi träffades. Så skönt att se henne igen. Vi ska snart ner och spela biljard,och sen blir det väl hem igen för att fortsätta dricka. Skriver mer sen.
~Älskar dig~