torsdag 31 december 2009

Gott nytt år!

onsdag 30 december 2009

Sov alldeles för länge idag,vaknade vid halv 12. Men ändå så är man trött. Vet inte varför ja är så trött hela tiden. Kanske all socker man äter. Måste iaf skära ner på det. Va till Jonas syster och fick mitt hårt färgat,så nu är man svarthårig igen,känns bra. Då är man iaf fin imorgon. När vi va hos hans syster så frågade hennes son efter Jonas hela tiden och letade,så barnkär Jonas är hehe. Jävligt kallt ute idag,men det knastrar så härligt under skorna. Imorgon så sägs det att det ska bli sån tjock dimma ute så att man inte ska se raketerna,men hoppas på att man kan det,det är ju liksom allt med nyår. Kommer lite folk imorgon,iof kompisar till Jonas men det blir bra det. Så slipper han och ja sitta helt själva. Först ska vi tvätta hela eftermiddagen sen blir det till att äta tre rätters.
Förätt: Toast med tonfiskröra.
Huvudrätt: Entrecote´med hasselbackspotatis och Cafe´de paris sås.
Efterätt: After Eight tårta.
Gott gott.
Har inge mer att förmedla.
Gott nytt år!
~Älskar dig~

tisdag 29 december 2009

Va ner på stan nyss och letade efter champanjeglas i plast,men lyckades inte hitta. Vi ska till ikea och rusta ikväll innan hockeyn. Hoppas på att hitta det där. I söndags hade ja och Jonas varit tillsammans i 3 månader,det går frammåt,och hoppas på många år till. Pratade med pappa igår på tele och undrade vad han skulle göra på nyår. Han skulle tydligen bara sitta själv hemma. Tråkigt nog. Hoppas att vi får det roligt på nyår,blir nog bara jag,Jonas och Martin men det duger. Kan bli roligt bara det. Jonas pratade om krogen men vet inte om ja har lust med det,då får han gå själv. Eller nej,det får han inte heller. Haha =P Nej nu ska ja kolla på bussresor till Ullared.
~Älskar dig~

måndag 28 december 2009

Igår fick ja vara med Jonas en hel dag. Så underbart. Känndes som om det va evigheter sen. Idag ska ja till Gränby igen och köpa smink,Ja vet Jag av alla personer! haha.Men måste ju vara fin på nyår :) Sen ikväll ska vi handla det sista och till IKEA en sväng. Imorrn blir det hockey. Va så länge sen vi va på det. Byggde ihop Band hero igår,vart inte så stort men det duger. Då kan det stå i vardagsrummet utan att ta en sån plats. Nu ska ja bara hitta folk som kan spela med mig. Haha. Får lära Jonas helt enkelt. Man kan spela trummor,gitarr och sjunga. Fan va kul vi får på nyår om det kommer dom vi bjudit :) Nej in i duschen.
~Älskar dig~

lördag 26 december 2009

Tog bussen ner på stan vid 12 och skyndade mig till Clasolsson innan biljetten på bussen gick ut. Köpte elvispen åt Jonas mamma och gick till Sivia torg för att ta bussen till Gränby. Väl framme så gick ja först till Kappahl,visste att där skulle det va längst kö,och det va det. Hittade en snygg topp och ett par byxor som ja ska ha på nyår. När ja tog kölappen fick ja nummer 303,och det va nummer 253,så ja satte mig ner och väntade. Gick rätt fort ändå. Sen så va ja ner på undervåningen och köpte Idol-Callse skiva,guld värd. Och ett minners kort till Jonas telefon. Handlade lite på ICA och traskade hemmåt. La mig i sängen brevid katterna och mös lite,såg så mysigt ut och ja frös. Sen har ja dammsugit,plockat lite,tänt ljus och skalat potatis. Ska fixa mat tills Jonas kommer hem från Solvalla. Sen vid 21 så ska vi gå på Stig larssons tredje triologi,Luftslottet som sprängdes,hoppas på att den är bra. Tiger fattade nyss eld. Han skulle gå ner från ugnen till diskhon och tog eld. Som tur va så slocknade han lika fort,och TUR att han inte sprang runt och fattade led på hela lägenheten. Dumma katt,att han inte lär sig. Nej lyssna vidare på Calles skriva.
~Älskar dig~
Jonas är på väg till Solvalla och ja ska ner på stan och se vad mellandagsrean har att erbjuda. Har lovar Jonas mamma att köpa en elvisp åt henne på Clasollson så ska se om ja kan hitta den,den skulle tydligen vara billig. Igår va vi hos hans syster Johanna och åt mat. Vi fick biobiljetter och en bild på hennes son Liam,perfekt julklapp :) Så ikväll så är det sista julmaten vi äter sen så slipper man skiten. Har inte så mkt att skriva,ska göra mig iordning och åka ner på stan.
~Älskar dig~

fredag 25 december 2009

Då va denna jul avklarad. Vi va hos Jonas ena syster och åt julmat,bytte klappar och åkte hem. Jag fick världens underbaraste julklappar av Jonas igår. En Elvistavla, Elvis Presley The Collection,en box med samlade skrivor och bäst av allt,Guitar Band Hero,jag har världens bästa pojkvän. Idag ska vi till Jonas lillesyster och äta mat. Och imorgon så åker Jonas till Solvalla och ja ska gå på mellandagsrea och se om man kan hitta något. Och när han kommer hem så ska vi äta lite julmat och bara mysa. Nej om man skulle ta och äta lite frukost och städa lite sen.
~Älskar dig~

torsdag 24 december 2009

3 dagar,10timmar,60 blommor,vet ej hur mkt rikare. Julaftons morgon har varit en underbar start på dagen. Första Jonas gjorde va när han kom hem va att ge mig frukost på sängen,sen fick ja öppna en julklapp,eftersom han har köpt tre åt mig och jag bara två så får han öppna sina ikväll när vi kommer hem ifrån hans syster. Fick Elvis album med samlade alla hans bra låtar. Blev skitglad,han sa att han stod och höll i Idol-Calles skiva men såg den andra så han köpte den,blev inte mindre glad för det,kan köpa Calles skiva själv,vilket ja måste nu på mellandagsrean. På lördag åker Jonas till Solvalla med sin pappa och några kompisar,och ja blir ensam kvar hemma. Vad fan ska ja hitta på? Ja ska nog gå runt på Gränby och kolla efter något att ha på mig på nyår. Sen får ja väl se vad som händer. Blir en lång och tråkig dag iaf. Uppe tidigt idag för att man inte kan somna om när han åkt till jobbet men ska snart stänga ner och försöka sova lite.
~Älskar dig~

onsdag 23 december 2009

2 dagar,10 timmar,50 blommor 1300 kr rikare. Igår va det olidligt. Så jävla mycket blommor att ja höll på att dö. Kände bara att ja ville hem. Så när vi hämtade sista lasset vid halv sju så sa ja till Jonas pappa att ja hjälper honom bara med blommorna i stan innan han skulle ut på landet sen fick han köra hem mig. Det va tur för han va inte hemma förns 22 igår kväll,det hade ja inte pallat. Just nu sitter ja och väntar på att han ska komma och hämta mig vid 10,han hade hela bilen full med blommor. Hoppas på att komma hem tidigare än 20 ikväll,men man vet ju aldrig,vill ju hinna spela bingolotto ikväll och umgås med Jonas,han jobbar imorgon på självaste julafton. Men ja har fan ingen julkännsla,vet inte vart den är,det är ju snö och allt men nej ingen feeling. Har iaf hunnit med att dammsuga,tömt kattlådan,gått med sopor,bäddat sängen,plockar och diskat nu på morgonen. Det känns skönt att ha det gjort,så ser det lite bättre ut,men finare kan det ju vara. Nej nu ska ja kolla vidare. Hörs.
God jul på er.
~Älskar dig~

tisdag 22 december 2009

1 dag avklarad,42 blommor,7 timmar och 500 kr rikare. Bara två dagar kvar. Det va väldigt segt och köra blommor igår,men det gick. Hämtade 3 lass med blommor,det blev en del. Skulle iväg idag halv 9,men jonas pappa ringde och sa att ja inte fick plats för att det va så många blommor,så nu sitter ja och väntar på att han ska ringa igen. Två dagar kvar till jul,men har fan ingen julkänsla än. Men ja vet att ja kommer få den bästa jul någonsin. Får äntligen vara med den som ja älskar mest,och slippa vara med min tjatiga familj. Iof så kommer ja ju sakna pappa,men vet att han kommer att ha det kul hos syrran iår. Hoppas ja,så han slipper sitta själv,då kommer ja må dåligt om man måste det. Vi vet inte vad vi ska göra på nyår,men nått måste man väl kunna komma på att göra,man måste nästan planera nyår långt före med folk,man kan ju inte bara våldgästa någon precis. Jag är jävligt glad för att ja har hittat Jonas,han får mig verkligen att må bra,och ja ångrar inte flytten hit. Det är nog det bästa som hänt iår. Bara några saker som fattas för att det ska bli perfekt,sen så :) Du vet att ja älskar dig även om du jobbar och vi inte umgås så mkt. Men ja vet att i Januari så ska vi åka bort och bara umgås du och jag. Längtar redan. Du är mitt liv och mitt allt.
~Älskar dig~

söndag 20 december 2009

Vi har inte gjort så mkt idag,men det är lagom. Känns inte som om man behöver göra så mkt mer. Vi va till ÖB och köpte julklappar till småbarnen. Liam lär bli glad,för det är en brandbil som låter,och han älskar verkligen allt som låter. Och tjejerna fick en varsin docka,likadana så klart,annars slåss dom. Hoppas dom går hem. Sen har vi bara latat oss,så jävla mkt snö ute och mer kom det idag. Händer väl inte så mkt mer ikväll mer än att Jonas vill se reprisen på dansbandskampen eftersom han somnde :) Äsch inge mer på lager.
~Älskar dig~

lördag 19 december 2009

Idag har ja varit med Jonas på hans jobb och hjälpt till lite,kan ju säga att det känns i kroppen när man inte jobbat sen Pingstkyrkan. Nu sitter man hemma och fryser och har ont i huvudet. Hoppas man inte blir sjuk igen,det har ja fan ingen lust med. Ikväll ska vi bara se på dansbandskampen och mysa. Umgås och ägna tid åt varandra. Lika dant imorgon. Då ska vi även baka pepparkakor..hehe lite barnasinne har man kvar. Ja orkar nog inte skriva mer nu. Kommer dessutom inte på nått mer.
~Älskar dig~

fredag 18 december 2009

Idag har ja hittat två julklappar åt Jonas,dom är rätt okej men vill hitta en till. Köpte julklappspapper och såg inte priset men gav 50 kr för EN rulle! WTF! Fan rena rama rånet. Men då va det väl typ en 70 meter. Jonas måste jobba imorgon och ja vill umgås,men vad gör man? nån måste ju hova in pengarna. Och för min del går det ju inge bra. Vi umgås för lite och han är ledig för lite. Två jobb tar musten ur än,men han är stark och orkar. Men nån gång kommer han att gå in i väggen och det vet han med. Jag lovar älskling,ja kommer inte lämna dig för att du jobbar mkt. Du är mitt allt och komer alltid att finnas här för dig det vet du.
Hm diska undan disken kanske?
~Älskar dig~

torsdag 17 december 2009

Igår satt man hela dagen i en bil och levererade blommor och på det tjärnade man ihop 200. Det är ju inte mkt men nu har ja pengar så ja kan handla julklappar imorgon. Ikväll ska vi på lägenhetsvisning,hoppas på att vi kan få den. Skulle inte skada och flytta till något större. Idag vet ja inte hur det blir med blommorna eftersom Jonas pappa skulle på möte. Snön ligger kvar vit ute. Det är verkligen fint men jävligt kallt. Tiger sitter i fönstret och njuter av solen,och duckar för fåglarna hehe. Nej frukost dax nu.
~Älskar dig~

tisdag 15 december 2009

Ännu en födelsedag avklarad,och igår va det Jonas 30års dag. Vi gick upp 07 igår morse och kollade på hans systersons lussetåg. Dom va så söta. Sen hem käkade frukost och gick och la oss och sov. Ja somnde som en stock. Sen upp diskade,käkade en lätt lunsch,iväg och handla och sen va det in i duschen och klä på sig. Över till hans mamma,det va där vi skulle vara,vi kunde omöjligen vara 9 st i våran lilla etta. Först kom Jonas ena syster med Liam och dom hade paket med sig. Så han fick en ny mobil som han är nöjd med,en chokladask som är slut och vita rosor. Sen ramlade alla andra in. Käkade smörgåstårta som va sjukt stor och som ändå är halva kvar på,fast dom tog stora bitar av.Men det kommer folk ikväll så vi får hoppas den blir uppäten då. Av mig fick han en morgonrock och en Magnus Uggla skiva. Han blev väldigt glad för paketen:) Nej nu ska ja äta frukost. Sen börja städa. Som vanligt :)
~Älskar dig~

söndag 13 december 2009

Fullrulle idag,skönt som fan. Började med att vi åkte till hans jobb och gjorde smörgåstårta,fy fan va vidrigt,men men inte ja som ska äta den =P fick hjälpa till och packa köttbullar,fick ha ett jättefint hårnät på mig och latexhandskar. Haha läckert. Sen drog vi hem,ja snabbduschade och sen åkte vi till Gränby och köpte present åt jonas syster som fyller år på onsdag men hade ett litet kalas ikväll. Hem till dom och åt god mat och lekte med barnen. Man verkligen ser hur Jonas triver med barnen,längtar tills vi får egna. Så nu är vi hemma igen och håller på med mat. Man blev inte så mätt borta hos hans syster eftersom det va så många som skulle ha mat. Trivdes som fan runt matbordet,älskar när det är mkt folk och barn som skriker,eller ja det sista kanske vi kan ta bort,barnen gillar ja,men inte när dom är höga på socker. Julen kommer bli underbar. Myser. Imorrn blir älsklingen gammal *retas* hehe,ska börja hans födelsedag med att gå på lussetåg på hans systersons dagis,härligt med lite barnsång. Sen hem,sova lite till,pynta med lite balonger och serpentiner och sen äta en god frukost tillsammans. Han ska få öppna sina paket med,som han gått och smygkollat på hela veckan. Sen vid 15 kommer det folk hem till hans mamma och där blir det ännu mer fika. Nej nu ska ja runda av,blev så förbannat långt.

~Älskar dig~

lördag 12 december 2009

Vad det bara ja som såg "idolfusket" igår? trode det skulle stå stora rubriker om det. Men tydligen inte. Jonas ligger och sover och katterna bråkar,vad ska man göra? får väl sätta på en film så att han får sova ut,han behöver verkligen det. Ja ska nog äta en lätt frukost innan han kommer upp,annars kommer ja hungra ihjäl. På måndag fyller Jonas och ja har inte hunnit handla klart till hans överaskning,så ja vet inte hur det ska gå till eftersom han är ledig på måndag. Får kanske fråga om hans föräldrar kan fixa det. Nu är du nyfiken va? ;) Nej frukost va det och sen kika film,inte störa den sovande björnen :)
~Älskar dig~

fredag 11 december 2009

Har städat och diskat,bäddat sängen och poppat musik. Nu är det iaf rent,fram tills jonas kommer hem,då ser det ut som ett bobnedslag igen. Men på söndag ska han städa har han lovat,och håller han inte det så vet ni ju iaf vem det är som städar? Precis jag. Har hört ifrån hans föräldrar att han aldrig haft så här rent som han har nu,tar ju det som en komplimang. Det ser ju bättre ut än va det gjorde när ja va här första gången ;) Det har gått fort fram för oss,flyttat hit efter två månader,fort tänker ni,vi med iof men ja älskar Jonas av hela mitt hjärta. Har aldrig kännt så här för någon annan kille,jag har gjort allt för honom,saker som ja aldrig gjort för någon annan kille. Han är iaf den som ja vill leva med,och hoppas att han vill detsamma med mig. Vet att ja kan tvivla ibland älskling,men du är den som får mig att gå upp ur sängen varje morgon. Du och ja för alltid?
~Älskar dig~

torsdag 10 december 2009

Nu är disken borta,lika så soporna. Ja har varit ner och hyrt film det vart Baksmällan,hoppas den är bra.Nya ljus är framtagna och snart ska ja fixa kasslern. Detta blir är jävligt mysig kväll. Vi ska bara äta gott och mysa med varran i soffan. Har längtat efter det. Undra om det är nå fel på Comviqs nät,smsen går inte fram till Jonas och inte hans till mig. Så drygt.
I jul blir det full rulle. Innan jul så ska ja köra blommor,det blir till att sitta i bilen mellan 07-23 ungefär. Utan att stanna och hinna fika eller gå på toa,det lär bli drygt men det ger pengar. Bara ja hinner handla julklapparna åt Jonas innan. Får jobba nästa vecka och få ihop lite så att man kan köpa nån julklapp iaf. Sen så jobbar Jonas på julafton och juldagen,tyvärr. Men på julafton så ska vi vara hos hans stora syster och juldagen hos hans lillasyster,mycket mat och många barn! Men det är roligt att fira men många,hemma så är det bara 7 st,men här så är det fler,mysigt som fan :)
Sen under nyår så vet ja inte vad vi ska göra,om vi ska ha fest eller vad vi gör. Nått roligt ska man väl kunna hitta på? Får se om Sonny och Emelie kommer,skulle vara roligt med lite folk hemmifrån. Pratade med Latten på msn för en stund sen,och han och Ac ville träffas och festa,så får ta med mig Jonas hem och göra det :) Latten och AC är ju dom ändra som man har kvar hemma.
I Januari tänkte vi göra en liten resa. Åka till en annan stad och bo på hotell och bara rå om varandra. Men vi vet inte till vilken stad. En bit bort men ändå inte för långt. Får se vart det bär av men ja ser iaf fram emot det. Det gör nog Jonas med. Nej kolla lite på tv och sen börja med maten.
~Älskar dig~
Igår va ja ner på stan och letade present åt Jonas. Efter två timmar ungefär så hittade ja en present åt honom. Skriver tyvärr inte vad eftersom Jonas läser bloggen..så på måndag kan ja avslöja vad han fick. Nu hoppas ja bra att han blir nöjd med det han får. Och så spelade vi ju biljard igår,Jonas måste ha tränat i smyg för han vann typ hela tiden. Men det va okej ändå,lite länge med 2 timmar bara. Räcker med 1 timme. Idag ska ja bara ta det lungt,diska och plocka undan från bordet. När man gjort fint så kommer Jonas hem,drar en repa och sen är det skitit igen. Ja vet inte om det beror på att vi bor litet men fan han behöver ju inte skita ner så förbannat. Men ja säger inget,han jobbar och står i hela dagarna så det minsta ja kan göra är att hålla hemmet rent. Nej diska nu.
~Älskar dig~

onsdag 9 december 2009

Igår så skulle vi ju ha spelat biljard,men Jonas kom hem runt lunch efter att han hade spytt på jobbet. Han va helt blek i ansiktet och sjukt trött. Så vi tog det bara lungt igår istället hyrde två filmer och bara mös. Han somnade vid 8 och sov en stund sen gick vi och la oss vid 10. Somnade som en stock och sov hela natten. Idag ska ja ner på stan och leta efter en present åt Jonas,kommer inte bli lätt men nått lär man ju kunna komma på eller hur? Sen ska ja träffa Jonas och Martin vid Sivia Torg där vi ska spela biljard. Om inte Jonas blir sämre under dagen,han hade ont i halsen i morse och i huvudet nu på jobbet när ja smsade och frågade hur han mådde. Såg när ja loggade in på bloggen att ja hade skrivit 700 inlägg,så detta är alltså 701. Fan inte illa.Men nu undrar man istället hur många som läser? Av dom ja läser så känns det som om det är bara ja som skriver dagligen. Från det ena till det andra,katterna för ett jävla liv idag,så nu är Castor instängd ett tag i sovrummet så det bli lite lungt,släpper snart ut honom för Tiger går utanför och jamar. Nej om man skulle dammsuga kanske? Glömde säga att igår fick vi ett brev från Uppsala hem att vi låg på 9ode plats till en större lägenhet,så nästa vecka ska vi på visning. Hoppas dom 8 andra säger nej :)
~Älskar dig~

tisdag 8 december 2009

Vid halv 4 natt när ja va upp på toa så låg Castor och delade kudde med Jonas. Synd att man inte hade kameran till hands,dom va så söta. Sen har det varit full rulle och ja får inte sova. Men nu när man gått upp så ligger dom i varsinna rum och sover. Typiskt. Idag ska vi spela biljard,kommer bli roligt,det va det ju sist iaf. Men om ja har samma tur och vinner idag det vet ja inte,men vet att ja kommer att slå dom i bilspel iaf..hehe nå kul måste ju ja med ha. :) Fan va det är tidigt,brukar gå upp nu,då går ju dagen lite fortare,och inte när man går upp 8. Nu är ju alla mina saker här,ink mina filmer,så man får väl mysa ner sig i soffan och slå på en,men Jonas fattas för att det ska vara perfekt. Men man kan ju inte få allt,får mysa ikväll istället.
~Älskar dig~

måndag 7 december 2009

I lördags så åkte vi för att packa det sista av mina saker. Det vart 3 lådor till. Sen på söndagen va det bara att packa alla saker och åka. Stannade till i Hummelsta för att fika och köpa lite godis ;) sen rullade vi vidare. När vi packat in allt i lägenheten så gick vi över för att käka mat hos hans föräldrar,sen åkte vi och lämnade bilen och började rensa blad alla lådor i lägenheten. Så det är några soppsäckar nu och två lådor som ja ska fixa innan Jonas kommer hem. Sen ska ja hinna tvätta om det inte är många blommor. Dammsuga och diska. Fan mkt att göra innan 16,kanske dags att börja?
Älskar dig..du är mitt allt

fredag 4 december 2009

Idag är Jonas ledig,vet inte vad vi ska göra. Tror vi åker ner på stan en sväng,måste till banken,och sen kanske spela lite biljard. Ikväll är det iaf idol och det måste ja se,undra vem som åker ut? Tror tyvärr på att det blir Kalle eller Tove. Erik är för bra för att åka ut,och så är det många fjortisar som skriker efter honom. Ja är sjukt trött idag men ändå kunde ja inte ligga kvar i sängen och sova,så ja gick upp och diskade,ovanligt va? Nej om man skulle äta nå lätt frukost nu innan ja väcker Jonas.
Älskar dig


Ditt namn kommer alltid stå skrivet i mitt hjärta!

torsdag 3 december 2009

Vad kan ja göra för dig? Du vet att ja vill göra allt för dig,du är mitt allt och den som ja vill dela mitt liv med. Du är den finaste person som finns. Mitt hjärta slår dubbla slag när ja ser dig. Du får mig att le,må bra och tro på mig själv. När du kommer in på morgonen innan du går till jobbet och pussar mig hejdå och säger att du älskar mig gör att ja orkar gå upp på morgonen för att kunna längta efter dig. och när ja träffar dig när du kommer hem från jobber blir ja så glad för att ja har saknat dig hela dagen. Kan du förstå att ja älskar dig och att det är dig ja vill leva med! Ja gör allt för dig och du är det bästa som hänt mig.
Förlåt
Sov lite länge idag. Kännde mig helt dö. Måste ta mig ann disken,men ja känner fan ingen ork för det. Men gör ja inte det så blir väl Jonas sur,orkar inte bråka om en sån sak. Sen ska ja gå till hans föräldrar för att slänga in en maskin tvätt,vill inte igentligen,för ja tycker inte om att gå in hos folk som ja inte känner så bra. Hans pappa är hemma och sover,det gör det ju ännu värre. Usch,men måste,vi har inga kläder och tvättar inte förns på måndag. Måste ha lite kläder när vi åker på lördag. Ska packa det sista av mina saker,det är inte mkt men det räcker till. Vet inte hur vi ska lyckas få dit kartonger,men det visar sig. Nej nu ska ja packa lite tvätt,äta frukost,diska och samla mod till att gå med tvätten.
Älskar dig

onsdag 2 december 2009

Du är mitt liv,mitt allt. Finns ingen som du. Älskar dig av hela mitt hjärta och hoppas på att det kommer att vara vi för alltid. För du är den mitt hjärta slår för!
Fan inte igen! Hatar när det blir så här. Snurrar i huvuet och ja rammlar,kan inte gå ordentligt och det känns som om hjärnan glider omkring,och det är nästan så man måste hålla i sig när man går på toa. Fan! Kan inte Jonas bara komma hem nu,vill ha honom i min famn.


Älskar dig
Slockade rätt fort igår,va helt slut. Precis som Tiger är nu,ligger avdäckad på bordet. Idag ska ja hinna diska och dammsuga och boka tvättid innan halv två då ja ska åka med blommor. Sitter här och funderar på vad ja ska köpa till Jonas i present och hur ja ska överaska honom på bästa möjliga sätt. Kan inte skiva för mkt här eftersom ja vet att han läser in blogg ;) Så tyvärr älskling,inge avslöjande här inte :) Är sjukt nöjd med vardagsrummet nu iaf. Det ser så mkt större ut och jävligt mkt ljusare. Jonas blev så glad igår när han kom hem och såg skillnaden och hur fint ja hade julpyntat. Det är alltid lika roligt när han blir glad. Då mår man själv bra. Nej om man skulle ta och göra nå nytta.
Älskar dig

tisdag 1 december 2009



Castor

Nu är målaren klar med sitt. Så nu sitter ja i sovrummet och väntar på att han ska hämta sina jävla saker så ja kan börja städa någon gång. Ser förjävligt ut på golvet. Måste dammsuga och moppa. Annars så är det skit fint med dom nya tapeterna och nymålade lister och vägg. Annars idag sker inte så mkt,ska köra blommor vid halv 2,sen ska vi handla när Jonas slutat jobba. Ska julpynta och möblera in sakerna igen så man kan sitta och kolla på tv. Lägger ut bilder på BDB sen så ni kan kolla. Inatt sov Castor och Tiger i sängen,på varsin sida om Jonas. Dom kan bara dom vill. Dom är lugna nu ligger nog under sängen och sover. Så det blir kanske till att vi behåller Castor ändå.
Älskar dig