fredag 30 oktober 2009

Vilken jobbig natt det har varit. Somnade vid halv 1,vaknade halv 2 för att Jonas skulle upp och jobba,så ja somnade om,så ja trode att han åkt till jobbet,men inte då. När ja vaknade 03:20 så låg han brevid och snarkade så han kom förstent. Han va hemma halv åtta och sjukanmälde sig till det andra jobbet,och nu ligger han och sover. Ja har varit med hans pappa och lämnat 7 blommor till 3 olika kyrkor. Så jävla fina kyrkor dom har här i Uppsala. Ja älskar verkligen att gå runt i kyrkor och kolla,dom är så fina,fridfulla och så luktar dom gott..ja vet är knäpp. Nej nu ska ja väcka Jonas för ja är hungrig...

torsdag 29 oktober 2009

Igår när Jonas och Martin kom hem så va det meningen att dom skull fixa ihop byrån,men så vart ju inte fallet så klart. Martin fixade tvn åt oss så ja kan spela GH,Jonas drog ut ALLA delarna till byrån och la dom på golvet och hade ingen tidsuppfattning alls eftersom vi skulle gå på hockey som började 19. Så med alla delar till byrån på golvet så började han med maten. Perfekt! Vi drog oss iaf iväg till hockyhallen och kollade när Almtuna mötte Sundsvall. 45 sek in i första perioden så gjorde Almtuna 1-0,i andra perioden gjorde Sundsvall 1-1,och det känndes som om det skulle vara Sundsvall som skulle vinna. Men in i tredje perioden gjorde Almtuna två mål till,och matchen slutade 3-1. Får väl se om vi åker till Sundsvall på lördag för att se matchen där eller om vi stannar hemma. Jonas vill ju även gå på krogen på lördag så vi får se hur det går. Nej om man skulle äta frukost och ge sig på byrån.
Ja har aldrig älskat nån som ja älskar dig. Saknar dig grymt mycket varje gång vi är ifrån varandra. Du är det bästa som hänt mig,och ja vill dela mitt liv med dig. Du är mitt allt.

onsdag 28 oktober 2009

Igår så köpte ja Gh5,äntligen är spelet mitt! Men nu får vi inte igång PS konsollen till tv,vi fattar inget så en kompis åt Jonas ska komma över ikväll och kolla om han kan få till det. Vi vågade inte på oss byrån igår,så vi får ta det någon annan dag. Ikväll är det Hockey,vet att Almtuna kommer att förlora som förut hehe,men går med för att "hejja" på ändå. Haha. Nej nu ska ja väl städa igen,och klä på mig lite..
Älskar dig

tisdag 27 oktober 2009

Har inte skrivit på länge,det är väl för att ja varit hos Jonas utan dator en vecka. Men i lördags åkte vi hem för att hämta katten,och en lätt packing. Så nu är man snart bebodd i Uppsala :)
Igår va vi på IKEA och handlade en ny tvbänk,en byrå och lite småplock och sen hämtade vi upp den nya TVn. Kan ju lungt säga att IKEAS jävla skit saker är parterapi på hög nivå,det tog oss 3 timmar innan vi va tvungna att åka iväg för att hämta tvn,vi höll på att gå varran på nerverna,när vi kom tillbaka så trodde vi att vi kunde få ihop tvbänken men det kunde vi ju inte,så Jonas föräldrar fick komma över och hans mamma fick ihop den,på en halvtimme,vi hade ju så klart satt ALLA delar fel...faan va irriterande. Men nu står den där fin och ihopsatt rätt. Med den nya tvn på. Och idag ska den förbannade jävla byrån ihop,hur det ska gå,har ja fan ingen aninng. Nej nu ska ja äta frukost och städa lite.
Älskar dig

måndag 19 oktober 2009


Sov väldigt skönt inatt,hade ingen som snarkade än i örat,även om man samtidigt saknar det. Vaknade vid halv 12 idag av smset från Jonas,väldigt mysigt även om man vill vakna upp vid hans sida varje morgon. Vid 13 så träffade ja Gunsan på stan,gick runt lite och så handlade ja för presentkortet som ja fick av Jonas. Det blev en skit snygg skjorta,tre par strumpor och ett nagelack. Så imorgon ska man vara fin när man åker till sin älskling. Har möte 13 på Af imorgon och efter det så åker ja till Jonas. Imorgon ska ja gå upp tidigt för att tvätta,så klart,måste ha rena kläder på mig. Nej om man ska sortera lite tvätt och måla naglarna kanske..haha porrigt ;)


Älskar dig

söndag 18 oktober 2009


Nu har min älskling åkt hem,efter 6 dagar tillsammans, men ja tror ja ska åka till honom på tisdag igen,bara ja hittar en kattvakt. Har haft en underbar födelsedag med presenter och god mat. Fast det bästa va att ja fick vara med Jonas,betydde så mkt för mig! Trode att ja hade mer att skriva men det hade ja inte. Bilder finns på bdb. Kan skriva att ja fick 5 underbara rosor,en dvd film med Elvis,en samlingsalbum med Elvis och presentkort på 400 på Lindex av Jonas. Av Hanna en ros och av mamma får ja en micro på fredag. Hehe ja precis vad ja vill ha.



Älskar dig

fredag 16 oktober 2009

Idag åker vi hem till mig,ska fira min födelsedag imorgon med mat och tårta hos mamma.
Ikväll kommer Emelie och Sonny och ska umgås. Ska bli underbart och få vara med min älskling en hel helg utan att nån av oss jobbar. Har dammsugit och diskat,va ja känner mig duktig :)
Nej nu ska ja kolla vidare på film. Saknar min fjolla.
Älskar dig

torsdag 15 oktober 2009

Sov väldigt bra inatt. Hade både fönstret öppet och dörren in till sovrummet. Tog nog inte många minuter innan ja slocknade. Men så klart så vaknade ja vid 3 då Jonas skulle upp och jobba och vid 7 när han pussade mig hejdå som alla andra dagar. Sen vaknade ja vid 10 och trode att ja va redo att gå upp,men somnade om och vaknade 12. Angrep disken och käkade frukost och nu sitter ja och kollar på Ellen och sen ska ja ut med sopporna. Om ja hittar dit HAHA.
Vi fick tillbaka varmvattnet vid 21 igår kväll och inte vid 19 som det stod på lappen i trappen. Nej klä på sig och kolla vidare på tv. Fryser om fötterna.
Älskar dig

onsdag 14 oktober 2009

Att vakna upp i Uppsala är verkligen en skön känsla,om man får sova. Har inte sovit en blund inatt,va vaken vid 4 när han drog iväg med tidningarna,och vaknade vid 6 när han pussade mig hejdå. Sen lyckades ja somna,och har sovit i omgångar till 11. Så när ja vaknade tänkte ja vara duktig och diska bort gårdagens berg av skit,men då hade som ju så klart stängt av varmvattnet fram till 19 ikväll,och sen tänkte ja att ja skulle dammsuga men då ville den inte starta..verkligen en god morgon till mig. Så nu ska ja hitta på nått och roa mig med fram till 16:30 då Jonas är hemma igen. Men vette fan hur. Duscha går ju inte heller..

måndag 12 oktober 2009

Åker till Uppsala imorrn...nice nice bloggar mer imorrn..
Är väldigt förbannad på AF. Dom har stängt av mig och ja får inga pengar för att ja missat ETT enda möte! Men min mamma har väntat och försökt att få tag på af i två månader,men dom får visst göra som dom vill! Fittor säger ja bara! Men imorrn så åker ja till Jonas,kommer vara där tills på fredag. Ska fan sitta och söka jobb som en idiot där och göra om mitt CV,men är inte så bra på det,så är det nån som har tipps på hur ja ska skriva så skriv gärna i kommentar. Tacksam för allt. Så imorrn ska ja upp 07 för att tvätta för att ha rena kläder när ja åker till Jonas,och sen ska ja till Försäkringskassan och fråga om ja inte får betalt för dessa dagar ja praktiserat fram till avstägningen. Sen ska ja skicka iväg mina papper till soc. Tycker synd att dom ska driva affären utan min hjälp,men ja jobbar då inte gratis. Tyvärr. Nu ska ja hitta en kattvakt.
Älskar dig..

söndag 11 oktober 2009

-Att se dig le är det bästa ja vet.
Jonas skrev det på sms för nån minut sen.
Vet inte hur man svarar på det,men rörd det blev ja iaf.
Han kan verkligen får mig att må bra.
Nu har han åkt hem,väldigt tomt som vanligt men helgen har varit underbar. Han kommer nästa helg till min födelsedag och sen på söndagen åker ja med honom hem,om ja inte får en ny praktik men det får man väl bara för att man vill umgås med den man älskar..fyfan. Och så va hans tåg försentar här i 4 min,sen stod den stilla 12 min utanför Köping,så han missar bussen. Stackarn.Sista veckan nu på praktiken tänkte ja. Kan inte vara kvar när det inte leder någon stans och ja sliter ut mig för mkt. Hm kommer inte på så mkt mer att skriva.
Älskar dig

fredag 9 oktober 2009

Idag kommer Jonas,så underbart det ska bli!
Säger som han sa på sms. -Känner mig som ett barn på julafton.

torsdag 8 oktober 2009

Ännu en tung dag idag. Inte lika som i tisdags med jävligt mkt att göra hela tiden. Imorgon kommer äntligen Jonas,som ja har längtat. Visste inte att man kunde sakna någon så mkt som ja saknar honom. Ska fan bara mysa hela helgen! Det kommer ju ändå gå så fort så. Orkar inte blogga mer idag.
Älskar dig

onsdag 7 oktober 2009

Vet inte vad det va med mig igår. Men när ja kom hem från jobbet och hade varvat ner så kände ja hur alla kännslor bara vällde över. Det va en väldigt stressig dag på jobbet. Men när Jonas vaknade igår och så smsade ja honom att ja behövde prata.Tror ja råkade skrämma honom lite med "Måste prata" men sen skrev ja att ja inte mådde bra så ringde han upp. Efter 33 min i telefon så kännde ja mig väldigt lugn,vet inte varför men ibland kan den man älskar verkligen få en lugn. Idag har det inte varit lika jobbigt men ändå sjukt mkt att göra. Vi har inte plats för nått och ja bråkade lite med våran praktikant Eva. Även om mamma böt samtalsämne hela tiden så ville ja fortsätta. Nej nu har Emelie gjort pannkakor så det är dags att äta...
REKLAM:
Lördagen den 10/10 kl 10:00 så har vi öppet på jobbet och samlar in pengar till världens barn! Kom dit och hjälp oss!

tisdag 6 oktober 2009

Riktigt tung jävla dag idag..vill bara gråta.

Saknar min älskling!

måndag 5 oktober 2009


Always togheter never apartmaybe by distance but never in heart

söndag 4 oktober 2009

Nu är ja hemma..mamma gillade presenterna iaf och det är bra :) Så imorrn ska hon köpa nya byxor. Och imorrn kommer Emelie,har inte träffat henne på 4 månader så det ska bli roligt :)
Ville fan inte åka hem idag,vill vara med honom hela tiden. I helgen kommer han,skönt och slippa åka :) och snart fyller ja :)
Älskar dig..
Jaha då va det dags att packa väskan igen..vill inte åka hem,men ibland måste man. Känndes jobbigt när Jonas väckte mig imorse för att pussa hej då,ville inte att han skulle jobba men han måste ju. Men nu är han ledig två helger fram över så det ska bli skönt och få umgås med honom utan att han måste jobba. Hittade en skit bra present åt mamma igår,så ja hoppas att hon blir glad. Nej nu ska ja kolla vidare på filmen..hörs då!
Älskar dig..

lördag 3 oktober 2009

Kom till Uppsala igår,det va kallt men inte lika som hemma,men fick stå och vänta i 5 min för dom hade inte kommit. Sen så fick ja höra den roliga nyheten att vi skulle iväg med blommor,men som tur va så fick ja och Jonas gå av och handla under tiden,hehe ja råkar alltid ut för att få följa med på det när ja kommer. Idag har ja en hel lista att göra.
  1. Diska
  2. Tvätta fönster
  3. Göra hallonpaj
  4. Åka med Jonas pappa för att sen bli avsläppta i Gränby centrum för att kolla present åt mamma.
  5. Laga god mat och bara mysa.

Låter inte det som en bra dag? Det tycker ja. Ska bara orka ta mig upp ur sängen och lämna det varma täcket. Han har det så förbanat kallt inne.

fredag 2 oktober 2009


Jonas nu kommer ja till dig...fan va ja har längtat!!

torsdag 1 oktober 2009

Idag har ja jobbat. Det har gått bra men gick hem vid 16 med feber. Men imorrn äre bara plock och städ och vi slutar 11 så det är lungt. Sov en sväng när ja kom hem och nu så har ja diskat. Och imorrn äntligen så får ja åka och träffa Jonas,så som ja har längtat och saknat honom! Shit. Och så ska ja få ha på mig mina nya kläder...ojoj :D hoppas han blir glad ;)