onsdag 30 september 2009

Har orkat städat idag,känner mig stolt. Ikväll är det tjejkväll på stan,ska ringa mamma sen och fråga om hon vill gå,måste hitta en ny väska som ja kan packa lätt i när ja åker till Jonas,orkar inte släpa på en resväska,sen vill ja hitta en skön långärmad tröja,gära lite längre ner över rumpan. Ska se vad som finns. Nej nu ska ja kolla vidare..

tisdag 29 september 2009

Orkade gå ner till stan idag,men det va skit äckligt. Känndes som om hela halsen drogs ihop och hade svårt att andas,men annars gick det bra. Cindy tyckte att ja skulle börja plugga,så nästa vecka ska vi på möte på kompitenscenter för att se vad som har att erbjuda. Vill fan inte ta lån för att plugga. Ska se om det kan finns nå små kurser som man kan läsa för att typ "prova på" om behandlingshem är det som ja vill jobba med. Gick och la mig vid 17 och ställde kl på 18:30,men vaknade 5 min innan av att kudden va dyngsur. Sen ja blev sjuk så dreglar ja mer när ja sover än normalt. Haha stackars Jonas,ska dregla på honom i helgen =P. Nej nu ska ja snart till tvättstugan och sen ringa mamma.
Botmedelet mot lätt halsfluss:
  • Kåvepenin
  • Varm choklad
  • Halstabletter i mängder
  • Sömn
  • och kärlek ifrån den man gillar mest.

Ah mår lite bättre idag,efter två tabletter kåvepenin.

Uppsala here i come

måndag 28 september 2009

Kom hem från kryssningen idag,sjuk som fan. Min högra halsmandel är uppsvullen och det är svårt att svälja. Fick medicin ifrån mamma och hoppas på att den ska hjälpa. Känns redan lite bättre. Måste bli frisk så ja kan åka till Jonas i helgen,har ju inge feber och ingen snuva,utan bara svullen. Hoppas hoppas hoppas på att det inte blir sämre,måste måste måste till Jonas i helgen. Nej kolla vidare på idol och vänta på att Jonas ska ringa.
Go Calle Go.

lördag 26 september 2009

Åker hem idag,vill fan inte! Kommer sakna ihjäl mig innan det är dags att sätta sig på tåget till Uppsala igen. Jonas jobbar idag med,men ja hoppas att han slutar så att han kan vara med på tågstationen när ja ska åka hem,annars blir ja ledsen. Har gjort disken åt honom idag så han slipper stå med den när han kommer hem ifrån jobbet,och bäddat sängen. Ah städat det som ja kan städa..vet tyvärr inte vart man kastar sopporna så det får han göra *S* Köpte nya kläder åt honom igår och han blev nöjd,sen handlade vi mat,skulle vi kanske inte gjort,va tvungna att åka med hans föräldrar när dom levererade blommor,va hemma halv åtta igår och maten hade tinat,men maten blev så jävla god. Nej käka frukost och klä på sig kanske..

fredag 25 september 2009

Vaknade när Jonas gick upp vid 4 och sen vid 7 innan han drog till jobbet. Sen somnade ja och gick upp vid 9. Det första man gjorde va att städa,sen har ja inte gjort så mkt mer. Ska orka klä på mig och käka frukost, men sitter så skönt i soffan just nu så det kommer ta ett tag. När han slutat jobbet så ska vi handla kläder åt honom och lite saker på IKEA. Ska bli trevligt,sen ska vi väl laga nå god mat tillsammans. Nej om man ska orka äta frulle och klä sig,sen ha film maraton :)

torsdag 24 september 2009

Sitter i Uppsala,kl är 07:50 och ja är pigg som fan. Jonas ligger avdäckad i sängen och sover efter att ha varit ute på morgonen och delat ut tidningar. Vad gör man i en lägenhet som inte är ens egen? Kan ja verkligen börja städa? Hm...kanske. Ska låta honom sova till 11 iaf,sen får han inte sova mer :) Ser att solen skiner,och hoppas på att det blir varmt ute. Idag ska vi ner på stan för att Jonas ska klippa sig,och sen ska vi kolla på nya tapeter till hans vardagsrum och ville ha med mig som smakråd. Sen ska vi nog bara njuta av att vara med varran eftersom han är ledig och jobbar imorrn. Nej kolla vidare på Vakna med the voice. Hörs!

tisdag 22 september 2009

Fan vilken dag. 10 imorse så hämtade vi bord med 4 stolar och 2 tv-bänkar,men bara det att man fick springa 7 jävla trappor. När man kommer tillbaka till jobbet så va det bara att packa bussen full med saker som skulle till tippen. Sen hade vi ju så klart öppet mellan 13-19. Så ja är helt slut ikväll så imorgon tar ja en lång semester. Åker till Jonas imorgon och kommer hem på lördag sen åker ja på kryssning på söndag till måndag. Ska bli riktigt skönt. Så ska se till och packa lite ikväll,har inte så mkt kläder med tanke på att allt ligger i tvätten nästan,men nått ska ja nog kunna hitta och ha på mig. Nej nu ska ja kolla på Vänner och sen Idol. Ha en bra kväll i regnet,det ska ja ha.

söndag 20 september 2009

Nu har Jonas åkt hem,men tåger va 15 min försent och hans Sim kort till telen funkar inte,vet inte hur länge han får stå i Enköping och vänta,men ja ringde hans mamma och berättade att det va försenat så hon sitter och väntar på honom så han kan få sina nycklar hem. Men har jätte ont i magen,orolig för hans skull,så det blir till att sitta vaken tills han kommer ut på msn så ja vet att han är hemma. Har haft trevligt i helgen va på bio i fredags med filmen va inte så bra...inte som man hade trott. Bowlade igår och Alex kom 1a,Jonas kom 2a,ja kom 3a och Rebecca kom sist :) Men nu är det tomt hemma,och doften av hans litervis av hårspray och parfym hänger kvar i luften och man känne en liten saknad. På söndag åker vi på kryssning,ska se om ja kan åka till honom torsdag-lördag,skulle vara kul,annars får ja inte träffa honom förns den 2a Oktober och det känns tungt. Fan va ont i magen ja har,och trött är ja,men ingen sömn förns han är ute på msn och ja vet att allt gått bra.

fredag 18 september 2009

Nu är Stina ännu gladare...Jonas är på väg =) Bio ikväll,och bowling imorrn..perfekt helg=)

torsdag 17 september 2009

Stina är lite glad för imorgon kommer Jonas =)

onsdag 16 september 2009

Är trött som fan idag,jobbat hårt på jobbet och sen iväg på möte,hem och tvätta och sen stupa ja i sängen. Sov iof bara i en timme eftersom annrs skulle ja inte kunna sova inatt. Sitter och kollar på idol nu och väntar på att Jonas ska ringa,han sover än. På fredag så är det hans tur att komma till lilla Köping,ja ska laga maten,pirrigt fan eftersom han är kock. Sen på kvällen så ska vi gå på bio med Hanna och se "Flickan som lekte med elden" hoppas på att den är lika bra som Män som hatar kvinnor va. På lördagen så ska vi bowla,om vi inte lyckas strya av det som vi gjorde förra helgen. Hehe. Fan man känner sig handikappad när man har ett skadat finger. I måndags så skulle ja göra matlåda och skulle skiva korv,men den va inte riktigt tinad så ja slant med en nyslipad kniv och skar mig i pekfingret,gjorde ont som satan men inget som behövdes sys som tur va. Nästa vecka äre dags för kryssning,ska verkligen bli skönt att komma bort ett tag och ha kul. Fan va långt detta blev då,men nu har ni lite att läsa iaf ;)
Sjuk trött..ge mig fredag och helg!!
Saknar doften av din parfym

måndag 14 september 2009



Tre nötter,en hårfärgning

söndag 13 september 2009

Nu har ja nyss kommit hem ifrån Uppsala,har varit och träffat Jonas. Vi va och kollade på film,och käkade mat,väldigt trevligt. Men dryg resa dit,men helt klart värt det. Har ont i pannan,fick en armbåge där,men ja överlever,lovar Jonas ;) Nej nu ska ja packa upp och prata klart i luren...
För er som inte fattar och då menar ja Jonas,det va inte med flit =P

onsdag 9 september 2009

Ibland undrar man vart man får all sin ork ifrån? Ja sitter typ ensam hela kvällarna och "umgås" med folket på msn,och på dagarna jobbar man som en idiot. När man kommer hem efter ett 8 timmars pass på jobbet,sätter man på musik på högsta volym och städar tammefan hela lägenheten. Gick sen och vilade med Tiger och nu sitter man här och har förbannat ont i ryggen. Loggade in på lunar nyss,Anders tjej hade skrivit till mig,undra vad hon vill..ja har liksom inte ens fått träffat henne än och får ännu mindre vara med och umgås när dom är här så...Inte lång tid kvar innan man fyller,hoppas att både Hanna och Gunsan fortfrande vill följa med till Flen. Ska bli roligt iaf. Samuel har varit här och hälsat på ett par gånger när han åker mellan Norrland och Skåne,men där händer det inge mer än på vänskapsnivån. Och så har vi ju Benny som börjat höra av sig på ett sätt som han bara gör när han är intresserad av mig. Får väl se hur det blir på den biten. Ja orkar snart inte engagera mig. Flytta vill ja med göra,så ja slipper känna mig ensam. Eller ah om ja flyttar så är ja ännu mer ensam,men då kan man börja om på ny ruta,så man sipper känna sig utan vänner. För vänner kan man alltid skaffa sig nya. Eller hur? Men då är ju frågan vart man ska flytta? Får helt enkelt hitta ett jobb först och sen dra. Men det är ju lättare sagt än gjort. Nej om man skulle orka laga lite mat nu så att kulan kan rulla vidare..känns för bannat segt. Om man ska göra som Tiger och lägga sig igen och bara känna att man inte har nå bekymmer..men när man vaknar igen så är dom ju där...

söndag 6 september 2009

Sjukt trött! Men totalt värt det! Va på Johnnys sista predikan idag,tog två timmar innan ja fick gå hem. Han blev glad över presentet och när jag och mamma skulle säga hej då så hade han tårar i ögonen. Känns lite tråkigt faktiskt. Jobb imorrn hur fan ska man orka? Sova tidigt ikväll iaf...

fredag 4 september 2009

Jaha på söndag äre gudstjänst. Johnnys sista predikan och ja och mamma ska vara där,inte för att vi är troende men för att ge honom en avskedspresent. Ska bli kul och se hans min. Idag har ja varit hos mamma typ hela dagen,städat och diskat hemma bara,och tvättat så klart. Nej nu skriver för många på msn så det är väl bara att engagera sig åt dom.

torsdag 3 september 2009

Har inte skrivit på en vecka men har inget att skriva om.
Mycket på jobbet och inge socialt liv på kvällen.
Blir inge sthlm imorgon för Hannas bil har gått sönder.
Så ja ska åka med Mamma,Alex,Rebecka och hennes mamma till Örebro och Marieberg på lördag. Idag kom Monica tillbaka med mina nya jeans som hon sydde upp benen på. Tackar vi för. Johnny ( Pingstkyrkans gammla pastor ) kom in på jobbet idag,han slutade och började nere i Göteborg. Man blir så glad när man är runt honom så fan alltså :), synd att han slutade =(.
Imorrn måste ja städa och diska...orka liksom. Bjöd mamma o Alex på donken idag..gött fan.