torsdag 27 augusti 2009

Till Dennis imorgon <3

tisdag 25 augusti 2009

Ville bara säga att ja gjorde världens tabbe i fredags...suck,att ja inte lär mig.

måndag 24 augusti 2009

Helt okej dag. Jobbade till 14 idag,sen drog ja hem till Larssons och umgicks. Träffade Hanna innan hon åkte till Sthlm och vi kom överens om att vi ska åka dit nästa fredag och ha trevligt. Ska passa på att träffa Kent med..länge sen nu :) Har varit ute nästan hela dagen så man lär somna gott ikväll. Nu är ja jätte hungrig och måste göra mat och matlåda..orka liksom! Har ont i huvudet med..

söndag 23 augusti 2009

Är det här tacken man får efter att ha hjälpt dig i två veckor så du slapp bo hemma hos din misshandlade far?! Är ja inte värd mer än att få skit? Hur kan du välja knarket före mig och hjälpen du kunde få? Du är 17 år och vilseleden,du ska bli pappa och kan inte ens skärpa dig. Du måste tänka på att du ska bli pappa du kommer aldrig att få behålla ditt barn annars,det vet du själv. Men knarket får dig ju att må bättre och du tror att du kan göra som din bror. Visa istället att du inte är som han och att du är mkt bättre,för det vet ja att du är!

lördag 22 augusti 2009

Jag hatar dig,hör du det H A T A R D I G...
Du existerar inte för mig längre!

torsdag 20 augusti 2009

Vaknade vid 06 idag utav att det snurrade i huvudet. Kunde inte gå rakt och vinglade överallt. Bestämde mig för att gå till jobbet iaf i hopp om att det skulle gå över,men det gjorde det inte och har inte gjort det än. Så mamma körde hem mig till Alex och Mattis. Har sovit en stund men det snurrar än och kan knappt stå upp. Känns som om ja sviker mamma och Irene på jobbet,men det är bara 1½ timme kvar innan dom är hemma. Mattis sa att han hade fått sms från Jonte imorse där han sa att han skulle åka hem mellan 16-17. Så ja hoppas att han gör det. Nej nu ska ja lägga mig och vila lite till.

onsdag 19 augusti 2009

Fan Jonte svarar inte på mina sms,ja blir så jävla orolig för att han knarkar.
Ringde honom idag och han lovade mig att komma hem imorgon och att han höll på och hjälpa en kompis med att flytta,hoppas han talar sanning. Han skulle ha kommit idag men hans kompis hade inte fått pengar så han kunde inte åka hem hit. Men fan om han har gjort nått! Snälla hoppas han inte har gjort nått...

måndag 17 augusti 2009

Ja säger bara fjortisar...*Suck*

söndag 16 augusti 2009


Idag va det allsång på Himlabacken med Sonja Alden och Sanna Nilsen,och inte Clamp som ja kanske skrivit innan. Det va väldigt mkt folk och bra musik (se bdb) Har nyss gjort mat och nu kollar ja på nör jonte spelar Tecken,eller såg nu att han stängde ner det..haha inge tålamod alls ;) verkar ligga i släkten =) Nej om man skulle ta och gå på toa kanske och sen kika på nån film..
Blev inge Kolsvanatta iår,hade ingen som kunde köra och så regnar det..inte så roligt då. Imorgon är det Allsång på Himlabacken,ska bli trevligt. Har inte gjort så mkt idag,Jonte va ner på stan för att köpa en hatt som han passade skit bra i,sen va vi hem till mamma men där va heta bunten sura,så vi drog hem och sen ner igen på kvällen. Nu sitter Jonte och spelar Tecken 4 och ja plågar honom med dansband haha stackarn ;) Nej kika vidare..kanske nån film..

torsdag 13 augusti 2009

Är skit seg idag..har gått rätt segt på jobbet med...men skyller på John ;) hehe vi va uppe till halv 4 imorse och sen gick ja upp 9..har varit till brossan idag men det va seg,han va så tjurig,så nu är ja och jonte hemma hos mig själva och bara njuter av tystnaden.
Imorgon ska vi grilla här hos mig,hoppas det blir trevligt =) Nej duschen nu sen sängen

onsdag 12 augusti 2009

Förlåt för att ja inte skrivit på länge men ja har varit så mkt med mina kusiner hela veckan.
Mattias börjar se skillnad på ljus och mörkt nu på ögat,men ser fortfarande inget i helhet.
Jobbet går bra,men seg,redan torsdag imorgon,och förra veckan drog vi in 25 tusen på tre dagar,inte illa pinkat. Nej göra matlåda kanske..
Som svar på kommentar,det är en kvinna som var med på festen som är en vän till min moster.

måndag 10 augusti 2009

Mina två senaste inlägg har varit två artiklar som handlar om en misshandel. Detta skedde i helgen hos mina kusiner. Allt började med att en kattunge dött av någon andledning som ingen av oss vet. Sen skyllde mina kusiners pappa på Matte som sen skyllde på John.
John va på rummet med mig och vi satt och pratade och lyssnade på musik. Sen började Mattias och Sven att bråka och misshandla varandra.
När vi tog John med oss hem så trode vi att allt blev lungt men på vägen hem får vi info om att polisen är där och en ambulans. Vi kan senare på kvällen läsa om att en man slagit bord i huvuvdet på en kvinna.
Men det är så att det borde som dom påstår att Mattias slagit i huvudet kan man inte bara svimma av om man får det på sig utan man skulle dö,dessutom så är Johns rum för litet för att han ska kunna lyfta det och slå henne med.
Men Sven och deras kompis Janne fick för sig att Mattias gjort detta och flyger upp på rummet och misshandlar Mattias så brutalt att han inte ser något på höger öga,hans handled är av och han har ont i ryggen efter att polisen hoppat på honom.

Mattias gjorde en motanmälan emot sin far och Janne för att dom hade anmält honom för misshandel. Jag står bakom min kusin till 100%. Detta är inte första gången hans pappa misshandlar sina barn.

Kan inte förstå hur en pappa kan misshandla sina egna barn så pass mkt att dom får allvarliga skador och sen kan dom inte ens höra av sig för att fråga hur han mår.

John bor nu hos mig och Matte hos mamma och Alex. Tills dess att vi hittat något bättre åt dom.

söndag 9 augusti 2009

Drämde bord i huvudet på kvinna
En 29-årig man kastade under lördagskvällen ett bord på en kvinna, misshandlade sin far och nöp en polisman i benet.
Det var klockan åtta på lördagskvällen som den 29-årige mannen bråkade med sin pappa samt flera besökare hos familjen i Målhammar.Polis tillkallades efter att han bland annat slängt ett bord på en kvinna i huset. När patrullen dök upp mötte de mannen utanför hemmet. Denne var de extremt aggressiv och verbalt hotfull. Mannen greps under våldsamma former. Han krängde mannen våldsamt med kroppen och nöp åtskilliga gånger en av polismännen i benet. Han sprayades med pepparspray och belades med handfängsel. Under intransporten försökte han också sparka och slå en av polismännen och gjorde motstånd fram tills han hamnade i arrest. Kvinnan som fick bordet på sig anträffades avsvimmad och fick föras till sjukhus med ambulans.Mannen lades in för tillnyktring och ska förhöras under söndagen. Han misstänks för misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.
Om Vlt visste mer än hälften av det som hände så vore det ju lättare. Jag vet vad som hände och detta är inte ens i närheten. Det står inget om hur den "agressive" mannen ser ut eller mår idag.

lördag 8 augusti 2009

Drämde bord i huvudet på kvinna
En 31-årig man greps i Målhammar utanför Västerås vid niotiden på lördagskvällen misstänkt för misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.
Mannen, som enligt polisen var var ursinnig då patrullen kom till platsen, hade av okänd anledning slagit ett bord i huvudet på en 41-årig kvinna. Kvinnan har förts till sjukhus med ambulans men ska enligt polisen inte ha fått allvariga skador. Mannen ville inte följa med polisen utan gjorde motstånd och är förutom misshandeln även misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.
Här va ja....

fredag 7 augusti 2009

Har varit en rätt soft fredag. Har flyttat fram lite möbler,städat och kollat så allt är bra tills imorgon när dom andra jobbar. Slutade vid 11 då åkte ja och mamma till Willys och handlade,hittade en bordsgrill där för 99 kr,så ja köpte den. Nu jävlar ska ja ha grillfest ;)
Sen va vi till donken och käkade,sen kom Alex hem med Mats och vi va ut och badade lite,skönt som fan. Va ner på stan och hittade lite nya kläder,lägger upp bild på dom imorgon. Sen har ja packat kött och fryst in lite...nu sitter ja bara och tar det lungt. Inväntar morgondagen med spänning :)

torsdag 6 augusti 2009

Jag vann! Helt jävla otroligt. Ja vann emot soc!

onsdag 5 augusti 2009

Jobbig dag på jobbet. Buster gjorde kvällen bättre. Sova nu

tisdag 4 augusti 2009



Vill dit *pekar*

Är helt slut idag efter jobbet. Alla ska dra i en hela tiden. Orka!
Längtar redan till helgen,då blir det kräftskiva hos moster på landet.
Träffa kussen,saknar honom som fan,ska nog kidnappa med honom hem,han kommer ju ingen stans stackarn. Nej fixa matlåda,är hungrig som fan,en macka skulle inte sitta fel..
Bild tagen av Peter.

måndag 3 augusti 2009

Nu har ja blivit sams med mamma,efter 4 veckor. Hon skrev på msn och bjöd ner mig på mat,det va gott ska ni veta. Imorgon börjar ja jobba igen,shit fick reda på att det va skit mkt att göra,och så öppnar vi igen efter semestern,lör ju vara rusning. Hoppas vi får bort alla jävla bokhyllor. Mamma handlade lite mat åt mig idag,uppskattades som fan! Tror ni man kan komma i säng tidigt idag då? No no,men börjar inte förns 10 så det ska nog gå bra.
Nu är ja trött på att vänta. Ja är hungrig och väldigt beroende av pengar. Jävla soc. Inte bara ja som lider utan även Tiger. Man vet ju inte hur länge man får vänta innan pengarna kommer,men förhoppningsvis innan den 14 Augusti,då stängs elen av. Tiger fyller idag,och ja kan inte ens ge honom tonfisk =( fan va ja hatar detta. Om man går och sover och gråter bort en tid så kanske det går fortare

söndag 2 augusti 2009

Whay cant you say that you love me?
Vi vet båda att vi älskar varandra. Men varför vågar ingen ta steget och säga att vi vill ha varandra? Det har gått snart ett år sen vi va tillsammans och gjorde slut,den dagen dog en bit av mig. Ja kan inte förstå hur det kunde bli så,när vi älskar varandra så mkt. Vi pratar på msn och skämtar om hur vi är i sängen osv,men för mig är det inget skämt,för mig är det allvar. Ja gör vad som helst för att får vara din igen. Älskar dig så...

lördag 1 augusti 2009

Ojoj redan första Augusti,här går det undan och inte alls lång tid kvar tills jul. Idag har ja inte gjort så mkt alls,vaknade halv 2 och vid 17 så kom Tobbe och Glenn. Men sen ringde hans kompis så han drog vid halv 7,lite taskigt tyckte ja men skönt för då slapp ja reagera så mkt av Glenn,tål honom inte...=( Va ner till Puse och det vart ju inte så mkt bättre..där nös man och snorade. Men nu är ja hemma och ska snart laga mat,är hungrig som fan.