tisdag 30 juni 2009

Nu jävlar händer det grejer...på måndag åker ja till Borlänge och hem till Robin,fy satan va roligt det ska bli :) aldrig varit i Borlänge så det ska bli spännande :) Vid halv 10 ungefär så kom Micke och vi drog ut en sväng,först gick vi lite sen tog vi cyklen och cyklade runt lite. Fan va varmt. Nej kolla vidare på Ronny och Ragge och sen sova.
Jag vill ha Måndag nu!
SEMESTER!!!!! Denna ljuvliga tid!!!!

måndag 29 juni 2009

Fan vilken värme då!! Luften står still fast ja har fläkten på. Micke va här nyss och hälsade på lite,trevligt trevligt. Fick reda på att Robin jobbar i 2 veckor till sen blir han varslad. Så vi ska träffas nu i helgen sen ska vi vänta i två veckor..tror ni ja kommer klara det? Nääääääääääää!
Undra om man skulle ta och sova? är helt slut i huvudet.
Kärlek till dig min ängel
Idag gjordes det inte många knop på jobbet..satt mest i skuggan och tog det lungt. Luften står helt still. Åkte med Hanna till Västerås idag,hon lämnade tillbaka sin mp3 som gått sönder och fick byta till en ny. Ja köpte en film med Ronny och Ragge som bara kostade 49kr. Dom hade skivor och filmer billigt eftersom det är Power meet. På vägen hem så hade ja fönstret nerdraget helt på E-18 men det känndes fan inte. Nej sista dagen imorgon sen semester!!!!! Snart Fredag med :D
Älskar dig

söndag 28 juni 2009

*gråter* nu har min älskling åkt hem...saknar honom redan fast det va en timme sen han åkte. Ville verkligen inte det,men han måste ju jobba med. Tänk om ja inte får träffa honom på 5 veckor?!? då dör jag,då vill ja inte leva mer. För om en månad så har han blivit varslad från sitt jobb,och då kan han ju stanna längre hos mig. Hoppas ja kan träffa honom på power Usch vilken värme idag,31 grader i solen. Man smälter ju nästan bort. Men det ska bli åska på onsdag,hoppas det inte kommer regn på power meet för då äre fan inte roligt att vara där. Nej om man skulle kolla på tv. Jobb Mån-tis,sen SEMESTER!!!! Till stan med Hanna imorrn..
Älskar dig

lördag 27 juni 2009

Idag har vi varit på Krillan och solat och badat.Det va verkligen skönt och efterlängtat. Har bränt mig som fan men det äre värt eftetsom man inte kunnat solat på hela veckan,jälva jobb. Och imorgon så åker min älskling hem =( hur fan ska ja klara mig? kommer ju dö. Får träffa honom på Power meet,ska ju vara med familjen hos moster och åka bil..men man måste ju kunna hoppa av någon stans och träffas. måste måste måste..

fredag 26 juni 2009

Idag har ja varit på möte på Af i värmen,sen va ja och Robin och käkade fukost på stan och så hittade ja en skitsnygg topp på Kapp Ahl. Sen åkte vi med Hanna till Västeås och där blev man ju ännu mer fattigt känns det som. Träffade på Anncha sittades i skuggan och ta skydd från denna värme. Sen käkade vi på donken så ja fick tvp nya glas.Nu äre bara 3 färger kvar. Nej nu ska ja njuta vidare av fläkten i soffan..

onsdag 24 juni 2009


Jag: Schh I am Batman

Robin: Schh I am Catwomen ^^
Igår när ja kom hem från jobbet så hade Robin både diskat och dammsugit,så gulligt gjort av honom :) Idag på jobbet hittade ja två skitsnygga klädesplagg som inte ens varit andvändna. På KappAhl skulle dom bådat kostar 300 st minnst,ja fick dom för 20 kr ;) Snart är det semseter bara torsdag,måndag och tisdag kvar...sköönt ^^ Nej om man skulle angripa disken kanske..och se till så att Robin håller sig vaken så att vi kan sova inatt...

måndag 22 juni 2009


Va hemma från jobbet idag,vaknade med en sån magvärk så ja knappt kunde stå upp. Så idag har ja setat lite i solen och sen kom Anders och hämtade sitt bord..det va roligt och träffa honom. Har väl inte gjort så mkt annars,Tiger fick vara på balkongen idag....det gillade han. Så nu sover han så gott. Nej kolla vidare på film med älsklingen. Jobbar till 19 imorrn =(

söndag 21 juni 2009

Midsommar har varit bra,vi följde med mamma,pappa och Alex till Västerås hem till Mats och Maria. Det va mycket folk och vädret skiftade mellan sol och regn. Men humöret va på topp och spriten flödade. Igår gjorde vi väl inte så mkt lika mycket som idag typ. Stekte pannkakor för första gången idag och det blev väl inte dom snyggaste men det gick att äta dom. Robin har fått nippran på ett ord,han säger det till allt. Mumms mumms. Haha! Ja det är min älskling i ett nötskal det ;)

onsdag 17 juni 2009


Jag lämnar ensamheten bakom mej

Någonstans som om den inte fanns

Den första resan tar jag inom mej

Slår upp mina ögon för en annan värld

Inga kan älska som vi

Inga kan älska som vi

Bortom låsta portar finns en lyckans land

En ändlös tid av kärlek trevar sej fram

Inga kan älska som vi

Inga kan älska som vi

Inga kan älska som vi

Inga kan älska som vi

Inga kan älskaInga kan älska

Inga kan älska som vi

Inga kan älska som vi Inga kan älska som vi

Inga kan älska som vi

Inga kan älska..
Har varit en hyffsad lugn dag på jobbet. Va iväg vid 13 och hämtade lite saker hos en kund sen fick ja sluta. Tyvärr så va ju Robin inte kvar,han åkte hem till Borlänge idag för att flytta saker ifrån sin mamma till en kompis till honom,men han kommer imorgon igen...saknar honom jätte mycket. Somnade på soffan och har typ nyss vaknat. Ska väl orka laga matlåda sen. Skriver inget mer nu.

tisdag 16 juni 2009

Gick hem tidigare idag från jobbet,har sån jävla mensvärk =( Imorgon åker Robin hem för att fixa lite strul i familjen men sen så kommer han tillbaka igen...hoppas ja. Sitter och kollar på Rena rama Rolf med Robin och tar det lungt....nu skulle det ju inte sitta helt fel med semester.
Och fint vänder har det varit idag med..skulle ju inte skada om det va det hela veckan men det är det väl inte. Skit väder.

söndag 14 juni 2009

Robin är kvar än,vill inte att han åker hem iaf,han hade tagit semester så han får inte åka hem ;)
I fredags va vi med Hanna och så käkade vi mat hos mamma. Igår så va vi till Västerås gick på Nisses och sen åkte vi hem till syrran. Idag har jag varit med jobbet i Kyrkans församling i Kolsva,lyssnade på när Johnny och Monica hade varit i Pakestan. Dom visade bilder och sjung. Det är roligt när pastorn tycker om när man är med på sånt som man inte behöver igentligen...och så fick ja beröm av honom i veckan att ja va bra på mitt jobb :) Han tyckte att ja skulle plugga handel så att ja kan få jobba med det. Ska se om ja kan få med Hanna på det. Nej nu ska ja lägga mig brevid Robin i soffan och kolla på film

fredag 12 juni 2009

Ja då är Robin här,han kom igår. Idag va det inte så mkt att göra på jobbet så ja gick hem 10. Idag ska vi med Hanna till Donken och sen på kvällen äta hos mamma. Ska hinna med att tvätta också,har tvättid mellan 13-16 så ja hinner,brukar gå fort. Ne om man skulle få fart på Robin så han inte somnar och sen sortera lite tvätt.

torsdag 11 juni 2009

Då har man diskat,dammsugit,duschat och ätit frukost. Så nu ska ja bara ner på stan fixa på banken och sen gå till jobbet. Jobba till 18 och sen cykla som en idiot till tågstationen för att möta upp Robin. Sen hem och pusta ut..känner mig stressad redan,igentligen skulle ja åkt med ett lass saker till Kolsva men måste till baken och fixa detta så att ja kan andas ut i lugnans ro. Så ska igentligen inte vara på jobbet förns 13 då vi öppnar,och det är ja ju lätt...Sen kommer Hanna runt halv 3 och vi ska ner på stan igen för att lämna in papper till F-kassan sen ska ja fråga henne om hon kan köra mig till Soc så att ja kan lämna papperna dit så att det är ur världen. Nej lägga in ny musik på mobilen och traska ner på stan.

onsdag 10 juni 2009


Lyckan har vänt..Robin kommer imorrn
Idag har varit en riktikt seg dag,har fan inte gjort ett piss. Fanns ju inget att göra..och så fick ja och mamma sitta från 12-15 utan att ha nått att göra bara för att kunder kan ringa och komma och lämna saker. Så tråkigt!!! Men vid 15 så kom Mats så vi åkte till Örebro för att mamma skulle kolla efter en ny bil som hon ska köpa. Hittade ingen men det gick ju inte lagligt dit..180 km/h i en Volvo V70 ;) Olallaa ;) Mitt liv höll på att rasa samman igår..men det ordnade upp sig med Anders hjälp..igen..Men ja älskar honom verkligen för att han ställer upp. Imorrn ska ja upp 8 för att städa,sen ner på stan fixa med en massa papper och sen jobba till 18.
Hoppas Robin kommer imorogon!

tisdag 9 juni 2009

Mina tårar kan falla Min mun kan le Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.....
Nej nej nej..nu orkar ja inte jobba mer...hatar tisdagar dom är så jävla långa blääää...
Sen på lunchen måste ja springa till Lidl och handla,har inget hemma och ingen lunch med mig heller..får se om det blir Sibylla eller nå färdilagat från Lidl och Daffgård...Nej sätta sig på cykeln o trampa iväg

måndag 8 juni 2009

Inte så fullt stressad dag igentligen men kvart i tre kom alla och ville lämna in saker. *pust* Vet inte riktigt vad ja ska skriva...är trött och har ont i huvudet..och semestern är 3 veckor bort. Fan i slutet av denna månad ska ja och Hanna åka till Hummelsta och köpa godis ska bli såååå gott :) och kanske ta en tripp till Sthlm. Nu vill ha ha den 17:de då skulle ja bli väldigt glad..så trolla fram det NU...

söndag 7 juni 2009

Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge....

onsdag 3 juni 2009


Ah tung dag på jobbet idag med. Har packat upp saker och kläder,diskat och märkt,plockat fram och hängt ut. Nya möbler kom ut och gammla slängdes,eller sånt som inte går att sälja. Somnade lite på fikarasten efter maten,ni vet en liten power nap,precis vad man behöver :) Sen så städade cafet. Cyklade hem sen kom Hanna och vi åkte ner på stan för att hitta en studentpresent åt hennes kusin,sen vart det Willys,donken och hem. Har diskat och dammsugit bort en halv Glenn,satan va hunden hårar,och så käkade vi vattenmelon. Dagen har varit tramsig med rolig. Hanna och ja äger!

tisdag 2 juni 2009


So close no matter how far

Couldn't be much more from the heart

Forever trust in who we are

And nothing else matters

Never opened myself this way

Life is ours, we live it our way

All these words I don't just say

And nothing else matters

Trust I seek and I find in you

Every day for us something new

Open mind for a different view

And nothing else matters

Never cared for what they do

Never cared for what they knowBut I know

So close no matter how far

Couldn't be much more from the heart

Forever trusting who we are

And nothing else matters

Never cared for what they do

Never cared for what they know

But I know

I never opened myself this way

Life is ours, we live it our way

All these words I don't just say

And nothing else matters

Trust I seek and I find in you

Every day for us something new

Open mind for a different view

And nothing else matters

Never cared for what they say

Never cared for games they play

Never cared for what they do

Never cared for what they know

And I know (yeah!)

So close no matter how far

Couldn't be much more from the heart

Forever trust in who we are

No nothing else matters

Fan vilken dag! Folk har kommit in hela tiden,haft saker att göra hela tiden. Sålde man inte en cyklen så sålde man en lampa eller en stol eller stod i kassan. Full rulle hela dagen. och nu på kvällen fick vi in en massa saker som ska kollas,plockas fram och skickas. Men priset tog allt då två utländska skulle köpa en 120 säng och ha hem,men dom kunde inte få hem den med bil,så dom la den på en kundvagn och tog hem den. Haha! Ja säger då det!