tisdag 31 mars 2009

Efter att ja städat idag så gick ja ner till Larssons för att umgås. Vi har varit en sväng på stan och sen spelade vi kort. Har även pratar med en glad Norrlänning i tele,en jävel på att babbla men supertrevlig :) Kollar på 2 Fast 2furios,vill se den nya som kommit på bio,den verkar grym! I helgen ska man bowla..ja vet ovanligt men det är ju nytt folk mer varje gång :) Nej kolla vidare på tv och se om Shiam ska ringa :)
Va uppe vid 10-10:30 idag,Tiger höll ju på som vanligt. Har städat hela förmiddagen,tagit bort alla sopor på balkongen och ställt fram utemöblerna,finns skräp kvar så ja ska fråga pappa om vi kan åka till tippen. Sen har ja dammat och dammsugit och diskat. Så nu är det rent rent rent. Även ja ;)

måndag 30 mars 2009

Idag så har vi varit i Västerås med Micke,Lars och Gunsan. Va till Ikea,Nisses och Media market. Trevligt att göra något annat. Nu har ja diskat och ska laga mat,håller även på att tvätta. Ska se Färjan 2 och sen Ballar av stål. Nej ner till tvätten nu...

söndag 29 mars 2009

Änligen hemma! Efter 3 timmar på ett tåg där det knappt fanns luft. Hem till mamma och käkade och nu äntligen hemma hos Tiger! Göteborg är nog kanske ingen stad för mig,lite väl stor,lagom med lilla Köping. Nu ska ja vila innan Dennis kommer ikväll :)

lördag 28 mars 2009

Jaha ja,här händer det inte mkt. Har varit idag och hälsat på han bröder och sen handlat,lagat mat och somnat på soffan. Åker hem imorgon. Annars händer väl inte mkt.....längat tills nästa helg iaf!
Då har man anländit till Göteborg men ja vette fan vart ja är ;)
Illa det där. Vi har kollat på tv och käkat pizza. Åker hem på söndag så får väl se vad vi hittar på imorgon. Jimmy du måste prata med mig! Ja vill ju inte förlora dig! *gråter*

fredag 27 mars 2009

Jahopp idag åker ja till Göteborg tor inte att ja bloggar när ja är där men man ska aldrig säga aldrig. Det ja kommer sakna mest är ju mina nattliga samtal med Shiam,men får prata av mig som faan när ja kommer hem :)

torsdag 26 mars 2009

Idag har ja varit på stan med Micke. Vi fikade,va till F-kassan och hämtat ut min tågbiljett. Sen så satt vi i solen på torget och mös. Sen gick vi till Latifa käkade kebabtallrik men orkade bara en halva så när Hanna kom åt hon upp resten. Sen drog vi till bowlingen och bowlade kom ju sist som vanligt. Imorgon åker ja till gbg ska bli kul,kommer väl hem på söndag eller måndag. Har packat klart nästan allt. Nu ska ja kolla vem som blir sveriges värsta bilförare och sen på Criminal Minds.
Blev väckt vid 11 av att telen ringde....jävla stockholmare som inte kan slå rätt nummer! Idag ska ja fika med Micke på stan,lämna papper om bostadsbidrag på F-kassan,hämta en lapp på banken till mamma,kolla efter ett par hörlurar till mobilen,hämta ut tåg-biljett och sen hem till brossan för att umgås med honom tills mamma kommer hem 18 ikväll. Ja som hade tänkt att ja skulle få träffa brossan nu när han kommer till Köping imorgon men så blev inte fallet. Åker till GBG imorgon. =) Nej klä på sig kanske?

onsdag 25 mars 2009

Nu har ja kommi hem,har köpt mina skor,äntligen är dom minna! Moahahahahha =) och så köpte mamma ett par vita jeans till mig :) Kommer ju se örnläcker ut ;) Har nog inte så mkt mer att säga...
Jaaaaaa!!! Mina pengar kom idag!! Äntligen kan ja köpa mina underbart efterlängtade skor! Idag kommer ni bli mina! Ska ju igentigen åka till Jimmy imorgon men fick sms nyss om att han inte alls mådde nå bra :( vill ju åka...får se hur det blir då..ska hem till mamma om ett tag.

tisdag 24 mars 2009

Har nyss ätit..vet lite sent men va så hungrig och gott va det :) Emelie fick komma hem idag,men ska in imorgon igen om det inte blivit bättre. Det kom en ny läkare på ronden som inte kollat på henne förut och skickade hem henne och tyckte att hon tog upp plats. Så nu vet hon inte om det är en blödning i hjärnan eller inte...så jävla sjuk! Det kan ju gå åt skogen för henne! Jävla sjukhus! Sitter och kollar på 40 år och oskuld,har sett den men den är så jävla bra att man måste se den igen =) Hanna va här idag och umgicks lite och så har ja tvättat. Nu ska ja bara vänta på att Shiam ska ringa =) Inte för sen bara...eller det gör ju inget om han skulle väcka mig,men är inte så trött så ja e nog vaken :)
Nu är det inte långt kvar tills ja åker till Jimmy *mys* fan va ja längtar!

Sjukhus


Emelie ringde idag från sjukan,hon mår inte bättre och får äta blodförtunnande! Fan om ja får pengar imorgon så tänker ja åka in och träffa henne! Måste se så att hon mår bra. Nej nu ska ja springa ner till tvättstugan!


Älskar dig!

måndag 23 mars 2009


Känns som om inget spelar någon roll nu,orkar inte bry mig om nått. Känner mig helt tom,och att det inte spelar någon roll om vad man gör eller säger. Fick reda på att Emelie hamnat på akuten igen =( hon åkte in förut efter att upptäckt en knöl i bröstet,dom tog prover på den och hon blev hemskickad. Nu är hon där igen och hon mår inge bra,antningen är det en tumör eller nått i hjärnan,för hennes högersida hänger inte med. Hoppas ja får höra nått mer ifårn henne imorgon! Det får inte hända henne nått! Har inte gjort så mkt idag,somnade vid halv fem efter att prata i tele med Shiam,sen gick ja upp halv 1. Det första ja gjorde va att diska,dammsuga och duscha. Hade ja satt mig vid datorn hade inget blivit gjort. Trode inte blogginlägget skulle bli så här mkt men....Nu ska ja lägga mig och kolla på film och vänta på att Shiam ska ringa.


Älskar dig Emelie! Du och ja föralltid!

söndag 22 mars 2009

Ah jävla snö som kommit tillbaka,ja trode verkligen att våren skulle komma. Idag va vi ytterligare en gång till Arboga för att Alex skulle hitta ett par skor,men då fanns dom inte i hans storlek. Så vi åkte ut på Intersport på Big inn och där hittade han ett par Puma med Formula 1 märke på för 900 spänn,skit snygga. Så la ja upp ett kostnadsförslag till mamma. Hon skulle ju ändå köpa ett par skor till mig innan ja åker till Tranås men då sa ja att hon lägger hälften och ja hälften så kan ja få dom skor ja vill ha från Björn Borg,och det gick hon med på. Gött! Så har vi hunnit varit hemma hos Mats och Maria idag,dom bodde svinsnyggt! Blir ju lite avis. Nej kolla vidare på tv och vänta på att telen ska ringa igen :)
Kvinna överfallen och våldtagen
På lördagskvällen utsattes en 28-årig kvinna för våldtäkt, utomhus längs Mariebergsgatan.
En 28-årig kvinna blev strax innan 20-tiden överfallen och våldtagen av en okänd man vid Mariebergsgatan.Våldtäkten, som enligt anmälan var fullbordad inträffade utanför en garagelänga.Enligt polisen finns i nuläget ingen misstänkt gärningsman.
En bil eldhärjades under natten mot lördagen.
Räddningstjänst larmades klockan 02.08 på lördagsmorgonen på ytterligare en bilbrand i Köping.Denna gång på Mariebergsgatan 6 i Köping.
I början fanns det en viss spridningsrisk , då bilen stod parkerad nära ett bostadshus, men branden var snabbt under kontroll.
Tidigare i veckan totalförstördes två husvagnar och en båt på Brunnsvägen i en vad man tror anlagd brand. Under natten mot fredagen var det dags igen, under loppet av 20 minuter brann två bilar, en på Kvarngatan och en på Kristinelundsvägen.
Tror ni ja vågar gå ut på min egna gata eller?!?
Jaha då har man bowlat. Kom sist som vanligt men med bättre poäng än annars. Sen så hade Anders med sig mobilen som ja fick låna..en Sony Ericsson T650i,funkar bra faktiskt. Inatt så hade dom tuttat eld på en bil på min gata..fast lite längre bort. Det är 5 bilen i denna vecka,så man börjar ju bli lite fundersam. Nej kolla lite vidare på CSI så kanske man blir trött.

lördag 21 mars 2009

Kan ni gissa vad ja ska göra ikväll? Kunde ni gissa rätt? Precis ska bowla! Mohahah =) ska bli roligt. Med Alex,Micke och Anders. Och på onsdag innan ja åker ska mamma köpa en par nya skor åt mig :D har ju hittat ett par snygga. Tyvärr blir det ju inte dom från Björn Borg men ett par andra minst lika snygga ;)
Jaha sitter hemma hos mamma,sov kvar för ja hade ingen lust att gå själv hem. Sen så ska vi till Arboga och gå lite på ÖB. Känner mig orklös idag. Vet ej varför. Kanske är det som Jimmy säger att man inte varit ensam något,men palla det då? nej nej nej,då går ja under! Längtar tills nästa helg för då är ja hos Jimmy och myser. Mycket trevligt ska det bli! Eller hur Jimmy?

fredag 20 mars 2009

Idag har vi varit i Västerås och Alex skulle köpa skor men hittade inga,vi käkade på Pizza Hut och sen åkte vi hem. Har varit hos mamma sen dess och ska sova här. Imorgon vet ja inte vad som sker men det visar sig..är nog hos mamma.Cindy har inte hört av sig om någon praktikplats men hoppas hon ringer nästa vecka.

torsdag 19 mars 2009

Har färgat håret på Hanna idag och det blev bra.Sen har vi spelat Uno och fikat. Har inte så mkt mer att berätta.

onsdag 18 mars 2009

Ah men om man skulle..eller nej? men kanske så..eller fan..hmm krångel..så kanske nej men fan det går ju inte..hm aa eller va?
Eh skit samma..God natt
Full fart hela dagen,hoppat mellan Media market och Elgiganten. Till slut så hittade hon den mobil hon ville ha. Känndes som en evighet ;) Sen har ja hunnit med och dansat umgått med Micke,satan va ja e social :) Haha. Imorgon ska ja färga håret på Hanna och sen ska vi spela Uno med Micke,och på fredag så ska vi in till Västerås igen med mamma och Alex..och även då ska Hanna med.Fan va roligt man kan ha det om veckorna.
Ja då va man hemma igen då..va ner till jobbcenter och pratade med Cindy om en praktik och hon skulle fixa en under dagen och sen ringa mig. Så ja hoppas på det bästa..har även hunnit diskat och dammsugit...fan va ja e bäst!

Med tanke på att ja somnade så sent som ja gjorde igår så trode ja att ja skulle vara tröttare än va ja är....lite segt va det väl att ta sig upp men nu är man pigg och på allerten. Idag ska ja traska till jobbcenter och sen ska ja och Hanna åka in till stan. Hon ska köpa en ny mobil så man kan höra henne när hon ringer och inte låter som en robot :) Ja det är ju en halvtimme kvar innan ja ska gå så ja kanske ska fixa in ny musik på MP3an..men har ja någon ny musik?!

tisdag 17 mars 2009

När man ligger och sover som skönast så ringer telefonen *grr* fan tänkte ja vem är det..man ser ju inte så mkt som nyvaken så ja la på en vaken röst "Stina" -Tjaa det är Micke...*snark* heej sa ja med en trött röst och så kom han hem till mig och vi gick ner på stan fikade och tog en prommenad i solen. Sen gick vi hem till hans föräldrar spelade kort fick mat och nu är ja hemma igen...skulle inte förvåna mig att han ringer imorgon med :) Äntligen har ja fått Micke tillbaka..Tack Anders för att du skaffat tjej ;)

måndag 16 mars 2009

Detta är ju ovanligt även för mig att ja inte bloggar förns nu..har inte gjort så mkt idag mer än att sovit länge. Sen har ja inte gjort ett piss idag..ska nog gå ner på stan imorgon och se om ja kan få ett nytt bankomatkort och fixa papprerna som ska till soc som ja kan ta med mig på onsdag när ja ska ner på jobbcenter. Nej nu ska ja kolla på tv och tråka!

söndag 15 mars 2009

Idag har ja fikat på mammas balkong i solen och kollar på Bandy, Sandviken-Västerås och tyvärr så vann ju Sandviken....och Jimmy hade rätt så klart ;) Nu kollar ja på Singing Bee och funderar på om ja ska äta Mariekexen nu eller till Beck? Hmm ;)
Ja måste börja med och säga att filmen igår va så jävla bra! Ni måste bara se den! Ni kommer att reagera stakrt på den men kommer att gilla den som fan! Idag har ja vaknat runt en 10 gånger för att Tiger bara har busat hela morgonen. Sen ringde mamma vid halv tolv och vi tog en sväng till Åsby sen hem till mamma och käkat glass på balkongen i solen,så underbart om våren är på väg! Ska väl få lite mat här och sen ska ja nog hemmåt..

lördag 14 mars 2009

Anncha lägg dig inte i så jävla mycket!!! Skaffa dig ett liv! Ge fan i mitt!

I Will Stay

I will stay by your side now and forever,
I will always only be in love with you.
Is it true when you say that you love
me and is it true that I'm the one?
In the day we walk together,
the night I think of you.
Is it true when you say that you love
me and is it true that I'm the one?
I will call your mother and ask her if I can marry you.
I will stay by your side now and forever,
I will always only be in love with you.
Is it true when you say that you love me and is it true that I'm the one?
Vaknade allt för tidigt idag,10 av alla dessa tider på dygnet. Har spelat lite Gh och ska försöka få i mig lite frukost men det är inte så lätt,har fått en blåsa längst bak på kinden så det e skit svårt att tugga. Nu ska ja säga något man kanske inte ska säga men fy fan va skönt det ska bli när Dennis blir hemskjussad ikväll efter bion,orkar inte med hans utbrott och att han inte kan ta ett nej är ännu värre,och få höra att man är en fitta eller hora underlättar ju inte precis. Nej skönt ska det bli och få vara ensam.....bio ikväll,har höga förväntningar på den när alla säger att den ska vara bra,så nu hoppas även ja på det,vi ska ju ändå sitta i 2h 35min

fredag 13 mars 2009


Ja och Dennis har nyss kommit hem från mamma,va dit och hon hjälpte mig med mina papper till försäkringskassan så ja kan söka om mitt bostadsbidrag. Fick lite mat av mamma också :) Innan vi gick så passade ja på och städa lite när tvätten höll på och snurra. Eller ja Dennis hjälpte till också men nu är det rent iaf :)


Tänker på dig Jimmy!
Fan va min tankar snurrar runt nu sen vi pratade igår kväll Jimmy. Det du sa har verkligen etsat sig fast i mitt huvud och ja tänker och försöker komma på hur ja ska tackla det hela. Det är ju inte mer än rätt att det ska vara gämnlikt mellan oss,så ja förstår dina tankar och oro. Försöker verkligen! Tro inget annat...snälla...

Idag händer inge speciellt,ska tvätta snart och sen gå hem till mamma och tigga lite mat ;)

Ska kanske äta nu innan ja ska till tvättstugan,får se om Dennis diskar sen eller om ja måste göra det?!

torsdag 12 mars 2009

Idag har ja varit hemma hos Dennis syster dom bor väldigt fint fast inte huset är klart än. Sen fick vi skjuss till Willys så vi kunde köpa mat,vi skulle ha ätit köttfärs men det tar ju tid att tina det så vi ska äta pizza som vi köpte på Lidl,så nu väntar vi på pizzan och kollar på Sveriges Västa bilförare...läste på Jimmys blogg att det va hockey idag,undra vilka som spelar. Nej nu ska ja kolla vidare på tv och sen käka. Inte långt kvar tills ja åker ner till Tranås och till Jimmy,fy fan va roligt vi ska ha det och fy fan va ja ska skämma ut honom ;)
Har nyss vaknat,så jävla skönt att sova länge och i sin egna säng =) Idag dyker väl Dennis över eftersom han ska med på Bio på lördag. Tiger har legat brevid mig hela morgonen och fisit illa,och då menar ja verkligen att det luktat illa! Inge vanilj och viol här inte. Nej göra frukost och sen klä på sig kanske...
Sitter med Jimmy i tele och bara njuter,han får mig att må så bra. Vi har väl pratat i 1 timme nu och det känns som en halvtimme,vi har så mkt tok för oss i tele =) Nej nu ska ja sova.

onsdag 11 mars 2009

Äntligen är ja hemma själv,nu har ja både kommit hem från Dennis,handlat,dansat,hjälpt pappa med att söka jobb,varit social med Micke och Hanna,bokat tvätt tid,duschat och äntligen landat i soffan med godisskålen,colan och Greys Anatomy. Sitter på msn med Johan och Jimmy iaf två trevliga ute på msn, och på lördag ska jag,Micke,Hanna och Dennis gå på bio i Västerås på Män som hatar kvinnor! Den håller på i nästan 3 timmar men ja hoppas den e bra. Nej nu ska ja luta mig tillbaka i soffan och njuta av att vara själv.
Idag åker ja hem ifrån Hallsta. Åker med 14 bussen hem och är hemma vid 15,sen går ja hem och hämtar ett papper som ska lämnas in till Försäkringskassan och sen får ja skjuts ner av pappa lämnar in det och sen åker vi och handlar. Ringde pappa och han sa att ja hade fått ett brev ifrån kommunen,är säkert om ett sommarjobb som ja sökt och skulle inte förvåna mig om ja inte fick det. Nu sitter Dennis bakom mig och hånar mig för att ja stavat fel..men kan ja råför att ja inte ser vad som är rätt och fel i en stavning?! Ja är van och orkar inte bråka med honom.

Det är jobbigt att sakna någon som man hyser känslor för. Man kan ju inte skriva för mkt så att personen blir avskräckt och backar,men vill heller inte visa för lite intresse. Så hur gör man?
Det är ju den svåra frågan inatt. Har ni nå bra svar så ge mig det gärna...blir tokig.

Saknar dig Jimmy,snart så.

tisdag 10 mars 2009

Ja då har vi bowlat och ätit..Bowlingen gick åt helvete fick 101 på 2 serier så ja skyller på att banan va dålig och klotena. Sen käkade vi på Lustikulla fy satan va gott det är där! Så nu är man mätt som fan och utråkad..ja vet blir det väldigt snabbt och det är skit jobbigt.
Jag och Dennis tog bussen till Åsby,gick runt där lite,så harmoniskt på något sätt och sen så fikade vi. Trode det skulle komma en buss men så va inte fallet så vi gick hem..va väl kanske 6 km men det gick bra,skönt med en prommenad. Lyssnade på musik så det gick bra =) Nu ska vi bara ta det lugnt och invänta att vi ska få Bowla.

I would walk 1000 Miles to be whit you
Nyss vaknat i Hallsta och man har sovit dåligt som vanligt..men vad gör man inte för lite sällskap? vi ska väl om ett tag åka till Åsby ( googla ni som inte vet vad det är ) och gå runt där och kika lite,synd att det är så dyrt där. Sitter och lyssnar på Gyllene Tider och verkligen längtar till sommaren..men sen så tittar man ut och snön faller ute då känns det så bra långt till våren och sommaren. Har nog inte så mkt mer att säga..skriver ikväll.

måndag 9 mars 2009

Sitter i Hallsta hos Dennis,åkte hit idag för det är så förbannat tråkigt hemma.
Så imorgon ska vi bowla med Anncha och Tobbe..ovanligt va? hehe

Saknar och tänker på dig! Vet inte hur mkt ja orkar längre...


Måndagar är sega,vet ju inte vad som sker idag men det visar sig,har nyss duschat och det va hur skönt som helst. Nu ska ja äta frukost.

söndag 8 mars 2009

Har inte hänt mkt idag,va hem till mamma och fick mat men sen orkade ja inte stanna så mkt längre för att Alex kollade på VSK-Sandviken och kunde inge annat än att skrika,så nu sitter ja hemma i tystnaden igen. Kollar på nå dansprogramm på MTV,vet inte vad det är men går att kolla på i brist på annat. Visst är det skönt att få vara själv hemma,men önskar att ja hade nån här som man kunde kolla på Beck med eller bara ligga nerbäddad i soffan och mysa. Men inte då..känns som om det kommer att ta ett tag innan man får det med.
Jaha ja inatt hände det igen...Micke och Anders ringde mig 02 inatt och ville komma över dom skulle bara köpa korv och sen komma. Kvart i tre ringde dom och stod utanför dörren och vinkade som två nötter. Micke va fullast och så hade dom stora oranga lappar på jackan där det stod "aktas" vette fan va dom höll på med. 03:00 så gick dom,när ja låse dörren och kollade i nyckelhålet när Anders gick ner för trappen så hörde ja hur Micke fick upp all sin maginnehåll,skrattade och gick och la mig,ja vet ju att ja vaknar upp och mår bra.

lördag 7 mars 2009

Ont har ja,men får leva med det när man är kvinna. Idag har det inte hänt så mkt,ja och Hanna var med och kollade när Dennis,Anncha och Tobbe bowlade. När vi gick så ledde Dennis men blev omsprungen av Anncha. Vi va hem till Larsson och kollade på Melodifestivalen,men va fan!? ingen bra som gick vidare...sen drog ja o Hanna på en raggarrunda på "byn" och nu sitter vi i soffan o tar det lugnt.
Snälla snälla snälla...sluta sjung jävla Uggla
Du snurrar runt i mitt huvud...inte är det väl kärlek men vänskapen är stark!
Vill inte förlora dig och vill heller inte hetsa mig fram.

Nu vet ja varför ja haft ont i magen så länge :) fick min mens inatt..sååå skönt och få veta vad det var,men hatar värken brukar ha så ont att ja blir sängliggandes och orkar inte göra något.


Igår så bowlade vi ( ovanligt va? ) ja kom näst sist men inte va ja sur för det tror det inte gick så bra eftersom ja hade tankarna på nått helt annat...Dvs Jimmy...straikade två gånger på raken *tjohoo* =) sen gick dom andra på krogen och ja och Dennis traskade hem. Idag händer väl inte så mkt,ska kolla på Melodifestivalen och hoppas på att Hanna kan komma och göra mig sällskap.


Tänker på dig Jimmy =)

fredag 6 mars 2009

Till Nora och Tillbaka

Som ni alla vet så natten till igår så måde ja inte speciellt bra,och ja som skulle åka till Nora tänkte ja,men igår på morgonen så vaknade ja och mådde hur bra som helst,vilken tur tänkte ja nu kan ja ju åka,packade min resväska och fick skjuss ner till tåget av pappa. Väl framme i Nora så kom Linda och mötte mig och vi gick hem till dom. Fikade lite och pratade...senare på kvällen kom min magvärk igen,vet inte vad det är för fel =( så ja åkte hem idag igen...tråkigt tycker ja men vill inte sitta hos andra och må dåligt...men nu såhär på dagen mår ja bra men senare på kvällen så kommer min magvärk igen =/ vette fan vad felet är. Fick i mig en pannkaka igår och lite poppcorn. Ska hem till pappa snart och äta lite fiskgratäng får se hur magen mår efter det. Sen ska ja väl orka dammsuga också...får se när Dennis kommer.

onsdag 4 mars 2009

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Vill inte bli magsjuk!
Har så fruktansvärt ont i magen,kan inte äta nått för då mår ja illa,kan inte sitta upp för då mår ja illa,enda som funkar är att ligga ner. Så ja får väl göra det. Idag åker ja hem.Antingen åker vi med Dennis sysster Diana eller så kommer Hanna och hämtar mig. Hoppas ja inte åkt på magsjuka,för både Alexandra och hennes son Liam hade legat i det i helgen vill verkligen inte! hoppas på att det är mensen! Nej går och lägger mig ner nu...
Nyss vaknat,väntar på att Dennis ska göra frukost =) åker hem idag till Tiger,saknar honom som fan! Han lär gå runt och skrika när ja kommer hem och hans mat är säkert slut. När ja kommit hem så kommer Hanna över och sen ska vi åka upp till dansen..äntligen få röra på sig!
Känner mig väldigt glad idag,känner att vi kan spinna vidare på något bra =) och att ja snart kommer ner till dig och hälsar på känns ju ännu bättre =) men inga förhoppningar i förväg..bara tankar =)

tisdag 3 mars 2009

Skärpning

Nu är det väldigt många runt mig som tar till alkoholen som tröst. Både Dennis,Mats och Jimmy. Ja försöker förklara för dom att dom inte ska sitta själva och dricka för att dränka sina sorger,men alla bara skrattar och säger att det inte är någon fara. Men ni måste fatta att ja älskar er och att ja inte vill få ett samtal om att ni åkt in på sjukhus eller att ni inte finns något mer. Det är jobbigt nog med min bror som inte vet hur han ska hantera sina "problem" Det är bara ett rop på hjälp,och jag finns här om ni behöver prata. Ni måste sluta upp mer att sitta själva och dricka. Ja är rädd om er och det är era nära och kära med. Så snälla för i helvete,lyssna på mig!

Älskar er!
Nyvaken, Dennis springer i tvättstugan och ja smsar med Lars. Lyssnar på Melodifestivalens skiva när man lyssnar på vissa låtar så är dom bättre än första gången man hörde dom. Dennis ska med mig hem idag för att han ska ha min lägenhet i helgen. Han ska festa med Micke och ev Anders the Fladers. Så ja erbjöd honom min lägenhet medans ja är i Nora så har han nånstans att sova.
Händer väl inte så mkt annars,ska väl beställa biljetterna. Nej nu ska ja hitt på nå annat...

måndag 2 mars 2009

Ja som ja skrev tidigare idag så har Dennis varit hos mig,och idag så åkte vi med Ante och Alexandra till Västerås. Känndes som om vi sprang i ALLA affärer på Hälla Shopping och det gjorde vi nog fan,va in på IKEA och köpte ett dubbeltäcke till mitt jävla påslakan som ja köpte fel med. Så nu alla som sover kvar får dela täcke med mig,men är dom fega så får dom ett eget. Sen va vi till Eriksulnd och traskade omkring...sen till slut åkte vi hem till Kolbäck och lagade mat. Va så jävla hungrig,efter ja skalat och hackat potatisen till gratängen så lekte ja med Liam,han är så jävla söt,fick heta Nene..vet inte vart han fick det ifrån men...sen åkte vi till Hallsta och har ätit jordgubbar och glass. Så tomt utan Jimmy konstigt nog,hehe han förgyllde min helg..ses snart igen hoppas ja.
God morgon alla glada och ni andra med. Vet inte vad ja ska skriva idag mer än att Dennis är här. Skulle gått till Jobbcenter idag men ja "försov" mig. Äch skriver mera sen.


-Jimmy: Stina,hur stor är din katt?

-Jag: *asg* han är ju bara två år så inte så stor,du får sen är du kommer hit

Förlåt Jimmy,var bara tvungen ;)

söndag 1 mars 2009


Nu har Jimmy åkt hem,tråkigt ja som fan,men Dennis kom och håller mig sällskap och nu är även Micke här. Trevligt med sällskap men skulle även vara skönt att få vara själv.

Imorgon tänkte ja bjuda Micke på mat men vet inte vad ja ska göra..så det blir till att googla lite eller så får ja ringa mamma imorgon och fråga. Nej åter till Beck och imorgon ska ja boka biljett hem till Linda och Daniel åker på Torsdag..längtar.

Helg med Jimmy


Känner att ja måste uppdatera lite. Jimmy är innne på sina sista timmar här i Köping,och han verkar ha trivits iaf tur det. Fartfylda dagar har det varit iaf,i fredags så bowlade vi och va på krogen och lyssnade på Yellow Mike han e grym. Sen i går så va vi till Västerås och gick runt lite varstans,när vi väl kommit hem så gick vi till Larssons för att kolla på Melodifestivalen och se Micke och Jimmy totalt balla ur.

Sen runt 01 så tog vi en sväng till OKQ8 och käkade korv :) ja ni hörde rätt ja åt korv! och sen landade vi hemma hos Micke och tog det bara lungt,somnade väl runt halv 4.

Som sagt mkt att göra och har haft det förbannat trevligt. Hoppas bara Jimmy haft det :) men det säger han att han haft så ja får väl tro honom.

Nej fixa lite mat kanske? Är hungrig,nu är det inte långt kvar tills han åker.


Garderob-Hallelåja ;)