fredag 27 februari 2009

Jaha ja då har Jimmy anlännt,iof så kom han igår kväll men ändå. Känns helt okej,han e lika rolig i verkligeheten som han är på tele. Ikväll ska vi bowla med Micke,mamma,Gunsan,Lars och så kommer Hanna och Jari och ska kolla på,så det ska bli roligt.
Nej vara lite social kanske.

torsdag 26 februari 2009

Har städat och gjort det fint här hemma,vaknade idag av att Tiger hade bajsat på mattan,inget trevligt men bara att torka. Sen kom pappa och ja håller på och hjälper honom med att söka jobb. Nu är det inte många timmar kvar tills Jimmy kommer =)Längtar

onsdag 25 februari 2009

Tanke


Tänker på dig Lars! Vill vara hos dig så att ja vet att du har det bra. Vill inte vara osams med dig! Du vet att ja bara vill dig väl,och att ja verkligen gillar dig för att du stått ut med mig.
Ingen annan har gjort det så mtk som du har

Mohahha

Fråga mig inte! Men klarar man inte av att vi flummar oss så lovar ja att ni inte kommer klara av att vara med oss!

tisdag 24 februari 2009

Jaha ja idag är det Tisdag och ja känner verkligen att ja har fullt upp.
Emelie kom ju i Söndags och åker hem imorgon,och 13 imorgon så kommer Dennis och stannar till Torsdag och sen på Torsdag kväll så kommer Jimmy :D Fittifan så trevligt det ska bli. Sen nästa helg så bär det av till Nora hem till Daniel och Linda :) längtar som fan. Sitter och pratar med Lars syskon ( vet ej vem ) och han ligger på sjukan efter att han åkt in i ett tärd när han och hans bror åkte upplåsbar båt i en backe. Sänder en tanke till honom.

måndag 23 februari 2009

Nu har Topi åkt hem och både ja och Emelie jublar ska ni veta...=) Vi har varit på stan och fikat lite,sen lämnade vi Topi på stationen Hanna kom och körde oss. Nu sitter vi och spelar GH och väntar på att Micke och Latten ska komma. Nej nu återgår ja till Johan på msn *rodnar*

Ville bara säga att Emelie är här och åker hem på Onsdag,och imorgon åker Topi hem.

söndag 22 februari 2009

Igår käkade vi hos mamma,stana va gott det va,och trevligt. Micke fick följa med istället för Hanna för hon ligger hemma med flunsan. Stackars henne. Idag kommer Emelie ska bli så roligt :) läntar tills nästa helg,ska fan få Jimmy att trivas här att han aldrig vill åka hem ;)
Nej om man skulle ta och göra något annat.Vågar ja sjunga Singstar emot Topi? med tanke på att han e sångare!? hmm..
Sänder en tanke till min underbara Hanna,hoppas du blir frisk snart!

lördag 21 februari 2009

Segt eftermiddag,igår så åkte vi in till Västerås hämtade Topi och åkte till Media market och Nisses. Va in på Ica Maxi där ja mötte Dennis kompisar Ante och Alexandra. Käkade lite på Max och rullade hem. Alex va med upp en sväng och spelade GH,sen käkade vi och drog till Micke,Gunsan och Lars,satte där innan vi drog till bowlingen. Sen kom Hanna och höll oss sällskap och sen åkte vi hem till Micke för att ha efterfest. Drog hem sen och somnade gott.Är väldigt seg idag men hinner ju vila lite innan vi drar hem till mamma och käkar,blir tacos idag =) Nej det va väl det...

fredag 20 februari 2009

Även fast ja bara sovit i 4 timmar så är ja väldigt pigg. Topi ringde vid 01 inatt och vi la inte på förns 4. Nu måste ja tyvärr medge till Lars att ja ljugit lite för att ja inte orkat med hans tjat. Topi lovade att han skulle ringa vid 09 idag,och ringde tom en halvtimme innan =) Men han har inte sovit nått för att han skulle köra sins syster till bussstaionen så han sover nu istället och skulle ringa om en timme igen för att ja ska veta att han är vaken =) Snart bär det av in till Västerås för en halvdag där,sen hem och sova lite annars är nog både han och jag helt döa. Nej nu ska ja hinna diska och duscha innan han ringer igen.
Ha en bra helg,det ska ja ha =)
Förlåt Lars

torsdag 19 februari 2009

Har nyss kommit hem ifårn Micke och har landat i soffan. Anders kom förbi med en telefon som ja skulle få låna för att ja ska köpa Telia kort,han hade köpt en helt ny! Inte för att det va nån dyr men ändå Tack vännen! Sen drog vi vidare till Micke och fikade. Han undrade vad ja ska göra imorgon och ja berättade,han ville bowla och ja sa att ja tyvärr inte har råd,men han sa att han skulle bjuda både mig och Topi. Just precis imorgon ska ja träffa Topi :) Ska bli så roligt :) stannar hela helgen ;) Sen hörde Johanna av sig,blev helt chokad tror det är ett år sen ja hörde ifårn henne och hon bad om förlåtese för det hon gjort. Fan skulle bli så glad om ja får träffa Jacob och Johnatan :) Ojoj. Nu ska ja smsa vidare med Hanna som också ska komma imorgon.
Älskar alla mina vänner,ni är guld värda! Vad vore jag utan er?

Faak


Ja kan inte fatta att Mats fick AC/DC biljetter av syrran i Alla hjärtans dag present! hur fan lyckades hon få tag på det?!?!? Och sen ska HON gå med av alla personer hon som inte ens gillar dom! Fan så irriterande,ja ville ju med gå med fick inte tag på nå biljetter även fast ja satt med två datorer och en hemtelefon! Aja orättvist är det. Nu sitter ja på kursen och det är sista dagen,vi ska fika och hopppas på att vi får sluta tidigare.Ska hem till mamma sen och säkert åka och handla åt henne med pappa *suck* Måste fråga Topi efter hans låt igen,vill ju höra hans röst,den är ju så bra! Nej prata vidare med Emelie i tele.


2 kom 3 kom 5 kom 2 kom,pengarna kommer så småning om!
Slut på kontot!

Myspys i soffan ensam dock


Efter en lång dag hos mamma så landade jag äntligen hemma. Har inte gjort så mkt mer än att kollat på det nya avsnittet av Greys Anatomy och spelat GH,aa har ju setat på msn och pratat med folk :) Nu har ja nyss duschat och ska kolla på The Holiday. Sista dagen imorgon och över 20 jobb sökta! Nått lär ja ju få eller?


Topi kom och kryp ner under täcket med mig!

onsdag 18 februari 2009

Nu har ja setat och kollat igenom 2806 jobb i Sthlm! Varav ja har sökt över 10 jobb.Får ja inget nu då är det fan något som är fel!
Idag står det stilla,vet inte riktigt vad ja ska skriva men det brukar ju rinna på som bara den ändå. Idag ska ja hem till mamma igen som ja skrev igår och så kanske man skulle ta och städa lite hemma...Säger även GRATTIS till systeryster som fyller år idag! Ett år närmre 40 syrran ;) Tänka sig att man har så gamla syskon ojoj va tiden rinner iväg,och iår tar min lillebror studenten,det va ju inte länge sen han började i skolan. Men men nu ska ja väl vara duktig och söka jobb,lär väl inte hitta lika många som igår men......
Dans ikväll

tisdag 17 februari 2009

Helt okej dag,slutade vid 15 och har sökt 8 jobb idag. Sen va ja hem till mamma fick gå och handla och sen laga mat. Sen kom Hanna och hämtade mig. Åkte hem hit och kollade på tv sen smsade Micke och undrade om han och Latten fick komma förbi,så fullt hus idag och nu har dom nyss dragit. Tack för sällskapen :) Imorgon ska ja hem till mamma igen och laga mat så dom får lite mat i sig,sen hem och ta det lugnt. Laddar upp bilder på bilddagboken.
Ge mig söndag!
Blev sent i säng igår,men det gjorde inte för ja hade trevligt sällskap :) Mamma skrev nyss på msn och undrade om ja kunde komma och laga mat åt henne och Alex när ja slutar,och visst kan ja det dom ligger i feber och ingen orkar stå och laga så då kan ja det för att dom måste få i sig nått och äta. Nej har inte tid att sitta här längre,ska fixa in ny musik på mp3an och platta håret. Johan tar ju upp sin lilla tid också ;)

måndag 16 februari 2009


Tiger testar nya sovmöjligheter. Han testar ställerna där gästerna ska få sova ;) Han gillar hattyllan,kan bli trångt men skamm dem som ger sig! Men han gillar även garderoben,fast det är ju Emelie hem ;)

Välkommen till Eklunds Hotell In
Ja vill först och främst tacka Jimmy för att han är en sån underbar kompis som alltid ställer upp.Det va även han som kom på den galna ideen att vi ska gifta oss om vi båda är singlar när vi närmar oss 30,om vi dvs inte hittat nån. Låter ju bra,men stackarn som ska stå ut med mig :) hehe. Idag va både Hanna och Micke här,saknat henne som fan idag.Hon va här en kortis eftersom hon skulle hem och upp tidigt imorgon men kommer imorrn o hälsar på.Hon va så fin i sina Bring kläder ;) Grön och grå. Nej kolla klart på En anorlunda familj och sen på 2½ men. Kanske spela GH idag eller kolla på film?
Hanna äger!
Så klart att du ska bli upprörd över det förra inlägget,men ja vill bara gå runt och strosa lite som singel nu,orkar inte med att bli sårad! Ja hoppas alla mina vänner ger mig så mycket gängspö som ja kan få om ja går tillbaka till Benny,ja vill fan inte bli sårad igen av honom!! Slå mig fan sönder och samman hällre än att ja går tillbaka! Nu slutar vi om en halvtimme och sen så är det eftermiddag imorgon!

Hanna saknade dig idag!

Så här blir det och det går inte att ändra på!


Detta är inte riktat till nån utan tror att det är något som ja måste göra.

Måste nog ta och akta mig för att vad killar,känslor och kärlek heter. Ja är så rädd att bli sårad en gång till så ja måste nog sluta mig själv inne och hitta mig själv,börja lita på mig och ta steget att bli kär igen. Vågar inte det riktigt nu,vill inte känna känslan som man gör när man är kär och sen få slaget i magen när han väl gör slut. Orkar inte skrapa ihop mitt hjärta och sätta mig ner och försöka pussla ihop alla bitar med karlssons superklister,för även det klistret får mitt hjärta att spricka när ni sårar mig. Så jag beslutar mig därför med att vänta innan ja träffar nån kille igen för att jag själv måste få må bra och kunna lita på mig själv innan ja kan gå och säga att jag är kär. För det går för fort mellan alla killar och ju mer ja byter ju mer sårad kommer ja att bli.

Summan av kaddemumman blir alltså: NO MORE GUYS!
Jimmy min vän låter inte detta bra?

söndag 15 februari 2009

jaha ja


Trist söndag detta är,hatar att sitta själv,men som ni alla fattat så är ja ju väldigt beroende av socialt umgänge. Skönt att Larssons kommer hem från skåne idag,för då kan ja umgås med Micke i veckan,för han har minst lika tråkigt som ja har det nu när han går arbetslös. Imorgon är det bara att dra upp sig tidigt för att gå på kursen,och så är inte ens Hanna där när man kommer *gråter* hon börjar på Bring imorgon *suck* men får glädja mig åt att Latten kommer tillbaka och att det är sista veckan,sen ska man gå hemma och dra benen efter sig igen. Bara inte Af får för sig att ja ska på möte när ja är nere i gbg,kan ju bli liite svårt dårå. Men det löser sig väl. Har tvättat ikväll och varit till Puse en sista gång,gud va stackarn skrek när ja gick,skärde ju i hjärtat. Tiger han skiker när han är hemma istället och är tyst när man går. Usch ja nu rann allt iväg igen..hur fan orkar ni läsa?


Lars tänker på dig
Ja lovar att ja säljer Tiger på Blocket snart...ja orkar inte med att han springer runt och skriker och ska vara överallt där han inte får vara! Tack för helgen iaf ;) Du vet vem du är =P *gör så här för att folk ska bli nyfikna* Nu ska ja snart tvätta och sen fixa lite mat,är hungrig. Nej återgå till msn för att prata med Johan,Lars och Jimmy!

lördag 14 februari 2009

Så klart man ska vara singel på denna jävla dag! Hatar det! Men fick en fin alla hjärtans dag present av Tiger både igår och idag,igår hade han bajsat på mattan och idag hade han spytt på golvet som ja klev i..mysigt värre du. Idag ska ja inte göra så mkt,tvätta ikväll finns ju inte så mkt att göra. Brossan ringde mamma igår,så ja vet att han lever iaf *pustar ut*
Nej äta frukost och klä sig lite kanske.
Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag!

fredag 13 februari 2009

Idag så har ja varit hos mamma hela dagen,iof va ja med Hanna och handlade lite.Sen så vid 20 så kom Hanna tillbaka igen och vi har kollat på Lets Dance,och nu drog hon för att få vara chufför till korgen och så skulle hon dyka upp igen och vi ska spela UNO.

Nej nu återgår ja till Johan på msn

Är singel igen...känner det på mig

Bara så ni vet att jag hatar att bli väckt på morgonen av antingen sms eller samtal,om det inte är jävligt viktigt. Inatt så pratade ja i tele med Lars i 3 timmar. Var väldigt trevligt,blev lite småseg när kl va 05 imorse men fan det va det värt helt klart! Ska åka ner till honom i gbg och hälsa på,när vet ja bara inte ska väl hinna med alla. Förstår inte varför alla ska dra i en samtidigt och när man verkligen har tråkigt då är det ingen jävel som vill något. Om ja fått pengar innan den 27:de vilket ja inte tror så åker ja till Linda och Daniel. Annars får det blir så att Jimmy kommer först den 27:de till 1:a Mars,sen åker ja till Linda och Daniel och kanske därifrån vidare ner till Gbg,fy fan va ja är smart! Och när ja kommer hem så får Emelie komma och hälsa på. Mycker smart Stina mycket smart =) Idag ska ja väl inte göra så mkt,käka frukost och traska ner till Puse,sen ska ja passa på och hälsa på mamma,så hon blir glad och slipper klaga hos pappa.

torsdag 12 februari 2009

JAG SKA ALDRIG MERA I MITT HELA JÄVLA LIV BLI KÄR!
FRÅN OCH MED NU GÅR JAG UNDER JORDEN!

If I could turn back time

If I could find a way

I'd take back those words that've hurt you

And you'd stay

I don't know why I did the things

I didI don't know why I said the things I said

Prides like a knife it can cut deep inside

Words are like weapons, they wound sometimes

I didn't really mean to hurt you

I didn't wanna see you go

I know I made you cry, but baby

Från katt till katt


Ja har nyss varit hos Puse,han blev så klart glad :) Kan inte sluta kolla på Johan på 5ans hemsida ;) han e ju bara såå fin..hoppas han dyker upp på msn snart. Skickade ett mail till Benny idag och bad honom komma ut på msn ikväll men han lär ju inte dyka upp med tanke på hans tidsvanor,vi måste ju reda ut det hela. Fan jävla hosta,den blir bara värre och värre,vill inte vara sjuk längre...men ja hoppas ja inte får ont i halsen för det är det värsta som finns. Nej nu ska ja se på Sveriges Värsta Bilförare och sen Criminal Minds :)
Inte bästa bilden på Puse men


Lyckades sova igenom natten,tror ja bra vaknade två gånger eller så skönt som fan. Men fast ja utbudat min förkylning så är det ingen som vill ha den,elakt tycker ja ;) Snart är det helg igen =(
Vill inte,för då kommer ja bara sitta själv,ska vara kattvakt ända som händer för mig =/
Igår så berättade Daniel för mig att ja har 5 st spöken som bor hos mig,har då aldrig sett eller hört några som tur är,men när ja berättade det för Emelie nyss så hade hon med sett dom...blir ju lite skitnödig när ja hör sånt...men men vill inte se dom! Och så såg Daniel min skyddsängel, OMG! Men men alla har vi en. Jävla hosta tar kålen på mig =( Vill bli frisk!
Kan du inte komma ut på msn så vi kan prata?!
Hehe kom på igår att Johan sa att han va med på ett avsnitt av Färjan som gick på femman,så ja va nyss in och kollade och där va han! Avsnitt nio,han gav en ros till en tjej på bussen :) Så gullig han är. Pratade med han på msn typ 10 min,sen försvann han från msn,smsade men fick inge svar så ja trodde han sov eller pratade i tele,men sen fick ja ett svar och han hade gått och pratat med en kompis och glömde telen hemma. Så ja smsade tillbaka och tror att han sover,så ja hoppas ja får ett svar imorgon. Tack Jimmy för att du ringde,även om din teleräkning är skyhög! Puss på dig vännen.

onsdag 11 februari 2009


Utförsäljning av förkylning,ger bort den till högstbjudade eller lägsta bidrag bara ja slipper skiten!
Säljer den på blocket annars,igentäppt snok,hosta och feber ingår.
Nu sitter ja hemma igen efter en heldag med Hanna,Micke,Gunsan,Daniel och Linda.Va så roligt att få träffa dom igen ska åka och hälsa på dom i slutet av denna månad. Vi träffades på stan först så att ja kunde få nyckeln hem till dom eftersom ja ska passa Puse. Sen har vi setat hemma hos Micke och pratar bort några timmar. Sen kom Anders innan ja och Hanna åkte så fick man träffa honom en sväng också.
Har fortfarande inte hört något från Benny ='( vill ju höra nått. Nu har Johan iaf åkt hem. Han kom igår vid 13,vi käkade mat och bowlade. Hanna vann och blev så klart väldigt kaxig och ja och Johan blev lite små putt ;) Sen åkte vi hem hit och Johan och Hanna tvälade i GH,Hanna va ju även där bättre än Johan och det va ju inte bra. Sen åkte Hanna för att jobba,hon stoppar ner hönor i en kartong och staplas i en lasbil,sen skickas dom iväg på slakt. Så igår kväll så kollade ja och Johan på film och pratade väldigt mkt. Vi fälde min bäddsoffa och låg skavfötters :) Nu har han iaf åkt,lite trist kanske,tomt som fan. Men men,han skulle dyka upp på msn sen :) Benny hör av dig!!
Älskar dig!

tisdag 10 februari 2009

Har inte härt något från Benny än men som sagt ja låter han vara då blir det nog bra.
Idag har vi intervju träning på projektet,en bra gejj som träning om man ska på intervju nån gång och det ska man ju. Sen kommer Johan till 13,ska bli roligt och träffa honom äta lite gott och spela Bowling. =) Mår lite bättre idag tack vare all stöd som ja fick igår.Det är väl som sagt bara att vänta ut honom.
Älskar honom och vill inte förlora honom för nått i världen!

måndag 9 februari 2009


Tack alla som stöttat mig nu,känns väldigt bra att ja har er.
Jimmy,Anders,Hanna,Emelie och Lars. Ni är guld värda!
Ni får mig alltid att mig att må bra
Sitter med hans msn ruta uppe men lite hopp om att han ska skriva!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!! Mår piss. Bennys hund Donna har gått bort i en tumör. Han är helt förstörd och vill inte leva,kan förstå att han är nere och han måste ändå förstå att det kan hända med alla hundar. Och så säger han att han inte vet vad han vill mellan oss?! men varför ska ja bli drabbad?! Jag är ju ändå hans flickvän,tycker ju inte att det ska ta slut för det. men ja låter honom vara ett tag så han för sörja så hoppas ja han kommer på bättre tankar. Gör inget dumt älskling!
Älskar dig av hela mitt hjärta!

Ny vecka

Ja då är det ytterligare en ny måndag på en ny vecka. Känns som sagt som om man inte kommer nån stans. Sitter på kursen och söker jobb,eller nej nu ljuger ja,sitter ju här och skriver och sen gör man inte så mkt mer. Vi fick en jojo idag ;) den har man ju lekt med ett par minuter idag sen vart den med tråkig. Sak bara hem idag och göra disken sen ska ja möta Mickes mamma utanför bibblan för att kolla när vi börjar dansa.Fattar som sagt inget om tiderna och så får man ju inge svar på mejlen man skickar. Men men. Nu ska ja kolla på nån annan sida.
Älskar dig!

söndag 8 februari 2009

Förvirring om tider

Otroligt att Sverige vann emot Findland,dom brukar ju alltid förlora. Såg dom sista minutrarna på matchen och dom gjorde väldigt snygga mål. Ja då är måndag om 15 min.Känns ju inte som om man kommer någon stans! Men ny månad är det ju och snart ny igen.Hoppas all snö försvinner snart. Imorgon ska ja visst med Micke och Anders och hälsa på Malin,har inte fått nån information om det. Är ju så att ja börjar dansen imorgon,men förstår inget av dom nya tiderna? Gör ni?
Info om vårens kurser.
· Kurser för nybörjare: måndagar klockan 18.30-19.55 Grupp 1. Klockan 20.05-21.30 Grupp 2.
·Fortsättningskurser: onsdagar klockan 18.30-19.55 Grupp 3. Klockan 20.05-21.30 Grupp4
Ska iaf diska imorgon när ja kommer hem från kursen,och så får ja ju träffa Hanna imorgon *myser* Nej om man kanske ska sova?
Älskar dig!

Till min älskling


So hold me when I'm here

Right me when I'm wrong

Hold me when I'm scared

And love me when I'm gone

Everything I am

And everything in me

Wants to be the one You wanted me to be

I'll never let you down

Even if I couldI'd give up everything

If only for your good

So hold me when I'm here

Right me when I'm wrong

You can hold me when I'm scared

You won't always be there So love me when I'm gone

Trött och lättretlig


Gör inte du det så gör jag det. Så irriterad på min katt,han har gått och gapat i 2 timmar nu och håller på än! Jag vill för fan sova! Men nejdå varför skulle man få det? Kom i säng vid 06 imorse,satt och pratade med Johan när Benny loggade in,har ju inte pratat med honom på länge så ja satt uppe och pratade bort lite tid,han va så gullig så inte kunde man överge honom.Men tillslut så skulle han spela CS och ja kunde gå och sova.Imorse så vaknade ja av en chock,fy fan va mkt snö vi fått!! Vart kommer allt ifrå!? och vem fan beställde det? Ja är så trött på detta nu vill ha vår och sommar!! Snart strejkar ja! Idag är ja lättretlig!


Fan i helvete vad ja saknar dig! Du finns i mina tankar 24 timmar om dygnet!

Älskar dig!

haha


Bara för att jävlas med Jimmy! Mohahahahaah
Meee loooooove Raggare!!!!

lördag 7 februari 2009


Den 10de Maj kommer Scotts till Arboga! Jag och Hanna ska givetvis dit! Vi ska ringa på måndag och kolla om man måste ha biljetter eller om det är gratis. Det va ju gratis att kolla på -Magnus Carlsson för 2 år sen så. Även nu på måndag börjar dansen igen! Skönt att få röra på sig!


Älskar dig

Vet det är långt kvar,2 år rättare sagt men ja måste komma på en plan. Om två år fyller ja 25.Då vet ja att mina vänner kommer att supa mig så redlöst full att ja inte kommer att minnas nånting.Därför måste ja ha nånstans att ta vägen,helst nånstans dit dom inte orkar åka och leta. Gömmer ja mig hemma hos killen så kommer dom att hitta mig,och han kommer ju garanterat att hjälpa dom. Ja dricker ju som sagt inte alkohol så dom kommer ju att göra allt för att supa ner mig. Vart ska man ta vägen? Nån som har en plan? *suck* vill inte bli äldre. Annars så jävlas dom bara och tar nån dag när man minst anar,är ju rädd för det. Tyvärr.


Hjälp mig!

Snälla

Kan ni hjälpa mig med en sak? Om alla håller tummarna allt vad ni orkar så kanske inte Benny åker till GBG i slutet av denna månad utan säger att ja kan komma istället. För nu står ja inte ut längre.Vet att det inte va länge sen han va här men faan va ja längtar efter honom! Hatar distansförhållanden! Men ja ska inte klaga eftersom ja har fått en ny chans med honom. Håller hårt i honom nu. Denna lördag är nog den värsta på hela denna månad,finns inget att göra. Sov rätt länge och sen så har ja diskat och städat,men känner ja mig rätt så kommer ja städa imorgon eller på måndag igen. Ja hoppas alla andra har mkt roligare än mig. Sitter och pratar med Lars på msn,ljuspunkten denna lördag vill ja lova.Tack för att du har lika tråkigt som ja ;)
Så här har ja planerat att i sista veckan denna månad ska se ut OM inte han åker till gbg:
Åker och hälsar på Linda och Daniel Onsdag till fredag umgås med dom för ja sakanar dom nå så grymt nu! och sen på fredagen glida vidare till Benny! Hoppas hoppas hoppas.
Sänder en tanke till dig älsking!
Nyvaken och halv pigg. Kom hem vid kvart i två inatt och somnde inte förns halv 4. Kollade på Mamma Mia,ja vet är lite efter men den har inte tilltalat mig. Men lånade den igår av Mickes mamma och kollade på den igår. Den va väldigt bra. Idag ska ja nog diska mitt berg av disk,sen ska ja väl inte föra så mkt mer. Micke sviker ju mig för Anders och Surahammar ;) hehe man kan ju nästan hoppas på att Anders inte orkar gå på krogen för då stannar Micke hemma :D:D *mohahha* Nej äta frukost och angripa disken.
Tack för att du sa att du älskade och saknade mig igår. Ja hoppas inte att du åker till Gbg för då kan ja komma till dig! Saknar dig som faan!
Älskar dig!

fredag 6 februari 2009



cuándo va a llegar todos los ojos de usted simplemente porque usted brillar tan fuerte como el sol y cuando se va, deja un atisbo de esperanza de que vas a volver atrás !!




när du kommer får du alla blickar på dig bara för att du skiner lika starkt som en sol och när du går lämnar du en strimma hopp om att du ska åter komma tillbaka!!

Fredag kväll

Sitter hos Larssons,har varit här hela dagen kom hit vid 13:30 unefär. Vi va på stan en sväng och fikade sen fick ja mat här. Makaroner och korvgryta,väldigt gott :) Nu kollar vi på Lets Dance,vet inte vem som ska åka ut för ja har inte kollat så mkt på det. Nej nu vill ja att Benny och Johan ska komma ut på msn så man får lite roligt folk att prata med :) Vara lite social.
Älskar dig så in i helvete! Visa att du gör det samma!

Helg

Igår va jag och kollade när Hanna bowldade,aa Micke va med också. Sen drog vi hem till mig,käkade lite och sen kollade vi på tv. Efter ett tag så gick han hem och ja kollade på Svergiest värsta bilförare ibland undrar man ju vart dom fått sitt körkort ifårn och sen kollade ja på Criminal Minds. Samtidigt så pratade ja med Johan på msn med cam :) Efter att ja och Johan slutat pratat vid halv 11 så gick ja hem till Micke. Vi båda hade tråkigt så vi satt hemma hos honom och pratade fram till 01,sen följde han mig hem och ja gick och la mig. Hanna smsade imorse och sa att det hade gått bra på Bring,så får väl se när hon lämnar mig ensam på projektet =/ hehe nåja det ska nog gå. Nej nu vill magen ha frukost och fötterna strumpor.
Allways in my heart

torsdag 5 februari 2009


usted siempre será hermosa en mis ojos

Helg om 4 timmar

Tack Hanna för igår det va roligt..vi får göra om det snart. Micke drog vid halv två och Hanna runt 01,så det va full fart igår.Men det va skönt med besök,då slapp man sitta helt själv,och så pratade vi ju med Johan och det gjorde saken mycket bättre. Ska snart iväg till projektet och sitta och söka jobb.Haha vi alla vet att det slutar med att man sitter och flummar runt på olika sidor och ja och Hanna sitter och tok skrattar. Nej nu ska ja klä mig och gå med dongel till pappa.
Det hjälper inte så mkt om du inte lägger ner energi.
Kärlek till dig!

onsdag 4 februari 2009

Onsdag

Sitter hemma nu med Hanna,hon spelar Gh och det är fan inte roligt att se att hon är bättre än mig ;) men får ta hit Benny och Emelie så får ja vara bäst igen. När ja satt på projektet så ringde micke och undrade vad ja gjorde..sa att ja va där och att ja skulle iväg och käka,så han fick hänga på mig och Hanna till donken. Satan va länge sen man va där,den maten satt fint. Sen åkte vi till Willys och handlade lite,och hittade på Kikki i kassan.Hon va väldigt konsentrerad och det märktes att hon inte va van att sitta där,en annan kan ju prata med kunderna samtidigt :) Sen åkte vi hem och fikade lite och nu har micke gått hem,hanna är kvar än för att spela lite mera GH. Så det har varit en fullspäckad dag *myser* Emelie kommer inte imorgon hon hade fullt upp med hästarna,så det blir till att sitta själv i helgen *suck* får ta och storstäda lägenheten,så dammigt överallt. Ja och Hanna ska dra på roadtrip i sommar,ska iaf besöka Johan i Nyköping och Benny i Gårdsjö,sen får vi se om vi hammnar nån annan stans..hehe ska bli kul fan :) nej nu ska ja vara social :)
Älskar dig....vill va i din famn

Uppmuntran


Ja chansar på att det är okej att ja gör detta Jimmy annars så tar ja bort inlägget direkt. Vill bara säga att du är fan en underbar kompis även om vi inte har träffats. Men vet att du alltid finns här för mig och att du ställer upp :) Hoppas du inte blir allt för sur och att du tycker detta är mer en rolig grejj :) Jag kan faktiskt skriva ett helt inlägg utan att ens nämna killen :) ja e såå duktig ;) Fats ja gjorde ju det ändå men :)
Har nyss vaknat,fick sms från Dennis 2 min innan klcokan ringde,snacka om att matcha in. Idag hade vi sovmorgon och det va så skönt att få sova ut. Ska bli roligt idag,ut och äta med Hanna och snacka skit om Johan,har ju lite och berätta om vad han sa igår ;) hehe. Hoppas på att Emelie kommer imorgon men hon visste inte säkert. Blir så tråkigt att sitta själv hela helgen. Benny kom aldrig ut på msn igår =( va så tomt utan honom,men hoppas på att han kommer ut idag :) ja kan ju inte sitta uppe hela natten för att vänta på honom. Nej käka frulle och klä på sig.
Lägger mig med täcket du hade,tar ett djupt andetag,känner att du är nära mig men ändå så långt borta. Blundar hårt och hoppas på att dagarna går fort. För ja vill och hoppas att du vill att vi träffas i slutet av denna månad! Älskar dig så!

tisdag 3 februari 2009

Sitter och smsar med Hanna,väldigt roligt att man fått kontakt med folk på projektet. Vi ska ut och käka pizza imorgon ska bli kul. Vi ska bli lyxhustruar till Johan haha...det va han som föreslog mig om det idag.Men då tyckte ja att Hanna passade bättre eftersom ja har Benny.Men måste träffa Johan som vän iaf :) och fika:) Shit vad ja längtar tills imorgon :) Ska bli kul och prata lite med henne...Benny kom ut på msn!
Blundar,hoppas,längtar,vill vill vill vill
Haha killar är precis likadana som vi tjejer. Sitter på msn i flera timmar och väntar på att den man älskar/gillar/tycker om ska komma ut på msn bara för att få prata och må bra. Känner ni igen er? Jag kan säga att jag är sån,vet inte varför,men vad gör man inte för kärleken? Micke du e klockren välkommen in i klubben för oss desperata,eller ska vi kalla det för kära?!
Finns inget annat man kan göra än att lägga sig under täcket,blunda hårt och invänta dagen då jag är hos dig! Hoppas det funkar!

Fucking boring!

Nu har ja vilat lite på eftermiddagen..kändes att det behövdes. Har sån mensvärk så ja vet inte vart ja ska ta vägen. Disken är gjort och golvet är rent från 70kg grus. Pratar med Malin på msn,stackarn hos får inte sitta upp på 3 veckor,måste vara jobbigt.Så ja hoppas att Micke,Anders och ja kan hälsa på henne nästa vecka. Finns inte så mkt mer att säga.Rätt så dött här händer ju inte mkt.Sov morgon imorrn ska bli skönt att få sova lite längre..iaf till 11 :D hehe. Nej nu ska ja väl se om man kan hitta på nått annat att göra.
Saknar dig...

Bah!

Ja då sitter man här igen och ska söka dom förbannade jobben! Finns ju inga!! Blir så irriterad.Sen vill ja inte hem,måste diska och det är ju glas till förbannelse! BAH! Måttligt trött på detta nu! Det va segt att ta sig upp i morse men har sovit hela natten och det är skönt,somnade så fort ja la huvudet på kudden.Benny måste tyckt att det va skönt att slippa mina snarkningar ;) Dom kunde visst väcka döda :) haha! Nej söka jobb jobb jobb jobb! Lifes sucks!
Sänder en tanke till dig älskling!

måndag 2 februari 2009


Du är så söt när du ler

Du är allt om inte mer

Du är det finaste jag har

Vill alltid ha dig kvar

Du är min ovärderliga skatt

Du är den jag drömmer om varje natt

Du är det bästa jag vet

Ska älska dig i oändlighet!

Beroende


Kan inte förstå att ja måste ha folk omkring mig hela dagarna för att ja ska kunna må bra. Ja skulle aldrig kunna bo på landet mitt i ingen stans och inte kunna ta mig nånstans eller ha någon att prata med.Vet inte hur ja klarade av att bo i Sura i 2½ år!? Världens ände. Har gått rätt bra att vara själv nu på kvällen,somnade på soffan ett tag men vaknade av att telen ringde men kunde inte uppfatta vem det va.Sen såg ja att Benny skrivit,han hade glömt sin laddare i köker här,förstod att han skulle glömma nått =) Sitter och kollar på den nya "komediserien" Raw där olika ståuppkomiker ska uppträda..verkar helt okej. Imorgon måste ja diska och dammsuga,ser fördjävligt ut här,orkar inte men disken går mig på nerverna. Nej nu ska ja kolla vidare.


Älskar dig

Tomt


Nu har min älsking åkt hem ='( känns väldigt tomt,har ingen att prata med,ingen att somna brevid och ingen att säga.."ja älskar dig" innan man somnar,ingen som man kan ropa älskling på,för då kommer bara katten ;) Måste åka till honom i slutet av månaden.Saknar ju honom redan och då har vi bara varit ifrån varran i 30 min. Hoppas Emelie kommer på torsdag så ja har nån at vara med.Ja vänjer mig så snabbt med att ha folk omkring mig eftersom ja kommer ifrån en stor familj.Så ja älskar att vara hemma hos honom med en massa barn och massa saker att göra :) Nej nu kanske ja ska sluta älta.


Älskar dig iaf,hoppas du vet det!

Cristine


Yes igår så kollade vi på filmen Cristine av stephen king,den skulle vara en skräckfilm men ja tyckte den va mest cool med bilen som dödade alla ;) moahahah..nej men bilen va ju grym va nog mest därför Benny ville se den,han satt och rös typ i hela filmen. Idag åker han tyvärr hem,det gör väldigt ont,och kommer att göra ännu ondare när han klivit på tåget och åkt,men ja får åka till honom i slutet av Februari för då har ja slutat på lärlingsprojektet och då kan ja stanna lite längre.Nej söka mera jobb inte för att det finns nått men...orka!


Älskar dig som fan! Vill inte förlora dig igen!

söndag 1 februari 2009


Älskar dig så! Vill alltid ha dig nära!

tung söndag

Usch så seg ja är idag.Finns ju inte dirket mkt att göra. Va ner till Hemköp och handlade,blev lite tungt att bära hem men det är tur att man bor 15 min ifrån stan. Imorgon är det dax för lälingsprojektet och min älskling åker hem...vill inte..kommer inte att klara mig utan honom,fan va ont det kommer att göra när man ser honom kliva på tåget och åker hem.Hoppas det inte dröjer för lång tid innan vi kan träffas igen.Får väl lov att klara mig,men det är med nöd och näppe att det går. Får se till att få jobb neråt honom så att ja får vara honom nära.
All my love to you

Trevlig helg

Hur slutade denna helg nu då? Jo den va helt okej.Va på jaris fest igår och det va väldigt roligt. Lite småbråk men det gick att styra upp. Slutade med att Jari spydde på mattan och somnade i städskrubben mot en skurmopp på golvet,han va så söt så :)När vi kom hem så va Benny lite svår att få i säng,men det slutade med att han fick en spricka i revbenet hur han nu lyckades med det har ja ingen aning? Men ja la mig på min bäddsoffa och sov med honom hela natten medas Emelie hade min dubbelsäng för sig själv.Så ja är lite stel i kroppen och trött men det får man ta,ville ju sova nära min älskling och eftersom inte han kunde ta sig till sängen så la ja mig på soffan med honom :) Kan säga att i fredags så färgade ja håret också så nu är man rödhårig igen och det känns bra. Tror min älskling åker hem imorgon,fan kommer att bli tomt men det får gå.
Älskar dig av hela mitt hjärta!