onsdag 31 december 2008

Happy on New year


Är glad,väldigt glad,pirrar i hela kroppen,kan inte säga för mkt men är glad att han sagt att han älskar mig! Ja känner ju det samma men inte vågat säga något förns nu när han sa det!Hoppas du kommer till Januari! Smälter när ja tänker på honom!


Massa Kärkek

Gott nytt år


Sista inlägget detta år! Har varit ett hyffsat år iaf,har gjort väldigt mkt som ja inte kommer att ångra och kanske saker man kommer att ångra. Fick ju då ingen nyårsdejt,Alex ligger i vinterkräksjukan och Mattias skulle till sin bror,så ja får sitta hemma hos mamma och uggla. Bättre än ingen men hade ju inte varit fel med nån dejt. Vad har vi för förväntningar på nästa år då? Det har ja skrivit kommer ja på :) då behöver ja inte ta det igen. Nej försöka klä på sig lite och göra sig fin.


GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE!


Massa Kärlek

måndag 29 december 2008

Besök hos moster


Andra gången ja ändrar tvättiden,imorn är sista dagen annars har ja ju inga kläder :) Ja åkte med mamma,pappa och lillebrossan in till Västerås och hem till min moster,träffade då två av mina 10 kusiner som ja inte riktigt hade koll på,vet att ja va på Johns dop när han va liten men sen dess har ja inte träffat honom.Han är iaf 16,kaxig och röker som fan,eller han va inte kaxig mot oss men typ när han pratade med vänner på telefonen,men så är det väl med alla ungdommar nu :) och så Hampus som är 15 och utvecklingsstörd,väldigt söt kille :) Sen visade min moster bilder på min gämnåriga kusin och mig väldigt gulliga faktiskt,ska be och få låna några av dom och göra kopia på dom. Tog mig mod till att fråga Mattias om han ville fira nyår med mig,han skulle tänka till imorgon men ja hoppas verkligen :) Ne nu ska ja kolla på Scrubs.


Massa Kärlek

Dålig överskrift


Hej hej alla läsare tänkte skriva lite även om det inte har hänt så mkt.Igår tog ja det bara lugnt och spelade lite GH,nu är brossan här och spelar så fingrarna blöder och ja har nyss diskat och dammsugit. Ska tvätta kl 16 så ska snart sortera tvätt. Jaha snart nyår,vad händer för er? Ja hoppas på att Alex kommer,har smsat honom men fick inge svar så får ja inger imorgon så ska ja ta mig mod till att fråga Mattias om han kan tänka sig fira men mig. Vad har man att förvänta på det nya året då? jo mera jobb till oss arbetslösa skulle ju inte skada,dejta mera ;) hehe nej men nått bra måste det ju bli detta år,helt nytt och färskt. Nu ska ja sortera tvätt och sen ta och laga lite mat.


Massa Kärlek

söndag 28 december 2008

Dejt


Ja igår så åkt ja till Enköping för att bli upphämtad av Mattias och sen där efter åkte vi till Uppsala. Vi va och åt middag på en resturang först,rätt okej åt älg det va typ det som va billigaste på menyn och sen så gick vi till bion där vi stod och väntade typ en timme innan vi fick komma in.Men det va okej varmare än att stå ute eftersom Mattias inte tog med sig nån jacka dum som han va så tänkte inte han att vi skulle gå nått :) Väl inne så va vi dom ända där men sen ramlade det in folk efter folk så det blev helt fullt i bion,vi kollade på Yes Man med Jim Carey,kan rekomendera skrattade som fan! =) Sen så körde han hem mig,va hemma runt 01 och sen åkte han vidare...men fick ett sms "trode du skulle erbjuda övernattning" så ja ringde honom bad honom vända om och sova kvar,för han såg verkligen vindögt ;) Vi somnade väl fram emot 05 imorse eller nått och gick upp 12,ska gå så när man pratar ;) vill iaf träffa honom igen och hoppas att han vill det med.

Hehe nej nu ska ja nog åka hem till mamma en sväng.


Massa Kärlek

fredag 26 december 2008

Guitar Hero


Idag va ja med mamma,alex och pappa till Västerås.Alex skulle få ett Xbox av mamma så vi letade efter ett och till slut hittade vi ett på ICA där även ja köpte ett Guitar Hero *woho* stolt ägare ;) nu sitter Alex och spelar men när han åkt så ska ja ta över och leva mig in i rockens värld ;) Testade min dammsugare idag,fan så bra den när och nu är det rent också. Nej spaka ut Alex så man får spela ;) Längtar till nyår!


Massa Kärlek

torsdag 25 december 2008

Dagen efter jul


Ja då va den julen förbi,åten massa god mat igår hos mamma så man är nästan mätt idag med =)

Fick en dammsugarare,underkläder,en hårborste,en bok,presentkort på Kapp Ahl och ett Singstar spel med bara ABBA låtar =) ska sjunga för ful halls när ja är friskare =) Har bara hostan kvar och den vill inte ge sig. Längtar til nyår som fan! För då kommer Alex *omg* det ska bli så roligt..längtar som fan! Får se om nån ringer ikväll och undrar om man ska med ut men så blir det ju så klart inte =(man ska aldrig sluta förvånas av sina vänner. Ja kan gott nöjja mig med att sitta hemma och prata med Alex i timmar ;) Nej nu ska ja kika vidare,tack för kommentaren m min nya frisyr :) Gillar den som fan.


Massa Kärlek

tisdag 23 december 2008

Julafton imorrn..känns inte så


Är helt slut,nu vill ja bara sova men vi vet ju hur det slutar,att ja ligger och vrider och vänder mig,vaknar sedan upp med att halva kudden är nerdreglad,inge mysigt alls,men tyvärr är ju inte det nått ja kan göra nått åt. Har fått en väldigt irriterande hosta som inte vill ge sig. Va hos mamma ikväll och spelade Bingolotto,men inte vann man nått *suck* Men Anders kom en sväng och vi böt julklappar,så nu är man nyfiken på vad man får.Har fortfarande inte kommit på hur ja ska slå in pappas julklapp men det får gå,måste göra det ikväll iaf. Nej lägger upp en bild på min nya frisyr så får ni gärna lämna kommentar :)


Massa Kärlek

Dan före doppardagen


Idag va ja uppe med tuppen kändes det som,gick upp kvart i 8.Sen klädde vi på oss gick ner på stan och ja klippte mig,blev kort men ja är väldigt nöjd,sen gick vi och käkade frulle hade ju inget hemma,mötte mamma utanför Kapp Ahl och va med henne in där ja köpte en ny bh,ett par nya jeans och en skit snygg grå topp =) va ju 25 % på alla varor =) Efter det va det bara att traska in på Apoteket och trängas.Efter det så lämnade ja Dennis på stan för han skulle klöpa julklappar till mig då gick ja hem till mamma och väntade,därifrån åkte jag,mamma och pappa iväg och handlade,fan så mkt folk,blev iaf avsläppt hemma,lagade mat och nu sitter ja här.Ska snart gå ner på stan igen och köpa en Bingolott och kolla om ja kan hitta en julklapp åt Anders som han vill ha annars får han nöjja sig med den han fått. Kommer upp en bild på "nya" mig imorgon eller nått. Ha en bra dag.

Föresten? Hur fan slåt man in kastrull?

Massa Kärlek

måndag 22 december 2008

Läkrarbesök


Mamma,Alex och pappa kom hit runt halv 12 och mamma skulle ringa läkare åt mig. Så ja fick tid halv 3. Väl där så kom ja in i labbet prick halv 3 togg blodrpov och så körde dom ner en stor glasspinne och tog halsprov i munnen,trode ja skulle spy upp lunchen på henne. Sen fick ja sitta och vänta på en sjuksyster som skulle kolla mina halsmandlar,dom va röda och svullna,även hon va ner i halsen och grötade. Sen tyckte hon att en läkare skulle kolla i halsen,och även han grötade så klart! Fan allt höll ju på att komma upp,han trode iaf att det va halsfluss men fick ingen pencilin utan får komma tillbaka igen om några dagar om min feber inte försvunnit. Hade feber där och har feber nu men har tagit en Ipren. Men nu längtar ja tills morgondagen för då ska ja klippas och hitta kanske nå nya kläder :) Nej nu ska ja ta mig ett glas vatten,lägga mig på soffan,somna och ligga och sparka på Dennis så han blir ännu mer arg!


Massa Kärlek

Dan före dan före dopparedan


Idag har ja varit rätt duktig,vaknade tidigt som vanligt och hade en sån jälva hosta,vilket ja har än och svullen hals,men ja orkade ändå diska och göra rent toan. Anders ringde nyss och han va helt dö,han hade varit och träffat en tjej igår och åkte 40 mil hem och det blev alldeles för sent *fniss* men han sa att han kanske skulle komma idag eller imorogn och lämna min julklapp :D *yey* undra vad man får. Nej nu kommer väl mamma snart ska ringa läkaren och se om man kan få en tid dit idag. Fast igentligen vill ja inte kliva in på sjukhuset när vinterkräksjukan går..vill inte få den med. Vill att brossan kommer hit till julen,saknar honom har ju inte träffat honom sen i sommras,får ta och ringa honom och fråga hur det blir och hur han mår.


Massa Kärlek

söndag 21 december 2008

På bättringsvägen


Ja kan säga så mkt att ja börjar må bättre,är väl seg i skallen eftrsom man inte sover så mkt men det står ja ut med..hoppas på att få sova längre dom här dagarna som kommer. På tisdag så ska ja klipp mig ska bli skönt att bli av med lite barr. Igår va det finalen på Dansbandskampen,Larz Krizterz vann det gör ju inte så mkt igentligen men för både Scotts och dom e bra,så nu är det bara att köpa en massa skivor :) Sitter och lyssnar på samlingsskiva med Dansbandskampen nu *diggar* hehe. Nej om man skulle diska innan man åker till mamma kanske? Njaa orka ;)


Massa Kärlek

lördag 20 december 2008

4 dagar kvar tills jul


Idag tänkte ja inte klaga utan bara säga att ja hopppas på att snart bli bättre. Sov hela natten igen iaf nästan gick upp 3 gånger och sov till kvart i tio. Idag vill ja hitta på nått,tror ja ska ut och gå eller nått måste få luft i mig. Inte så lång tid kvar till jul nu,undrar vad man får? Och hoppas folk blir glada för det dom får. Nej nu ska ja kanske ta och kolla nån film och sen torka disken.


Massa Kärlek

fredag 19 december 2008

Lite kvällsklaga


Snoret rinner och det är suddigt på höger öga,halsen gör så förbannat ont när man sväljer och hostan är kommande och gående. Ja och Dennis sitter i soffan med var sin dator ja vet inte vad han gör men ja pratar med folk på msn. Ska ha i en salva i ögat sen innan ja ska sova som ka hjälpa emot infektionen men ja vette fan..hatarn när folk är i mina ögon så det kommer nog inte att gå så bra. Får slåss med Dennis ett tag sen ska det väl gå.Har inte sovit nått på soffan sen 19 tiden,skönt men är även trött...och varet rinner *snyft* Nej om man skulle göra nått annat tiden går segt idag.


Massa Kärlek

Kan det bli värre?


Ja ni kära läsare dom få det är,denna förkylning va verkligen skum,började med att js fick feber och va dåsig,sen blev ja sängliggandes,fick världens hosta,har som det känns som om det är ett sår i halsen,och nu som moset på gräddet ögoninflamation i höger öga.Känns ju verkligen som om ja får ALLT nu! Ser knappt på ögat för att det geggar igen,har sprungit på toa som fan inatt för att torkar bort allt klegg,sov lite nyss efter att ja åt frukost så nu är ja lite piggare.Sitter och väntar på att mamma ska komma med salva till ögat och lite bättre halstabletter. Nej nu ska ja försöka komma in på msn,det går segt.


Massa Kärlek

torsdag 18 december 2008

Halva hjärnan...


Känns som om den är bortsnyten men fan ändå så finns det hur mkt snor som helst kvar.Känner mig inte sämre i kroppen på så vis men man blir helt slut när man inte kan andas mer än i halva näsborren..och halsen bara bränner guud vad ja tycker synd om mig nu! Får ja det? Nej bädda ner mig i soffan och vänta på att Dennis ska komma så ja kan dricka varm choklad så man slipper väkern i halsen.
Massa Kärlek

Jullov


Ja idag kl 9:30 fick ja jullov,vi började 09 idag men vart klara rätt tidigt,sen satt ja,Latten och Kicki och väntade på att Apoteket skulle öppna så ja kunde köpa hostmedicin. Inatt har ja ju sovit dåligt som vanligt men vaknade och hade var i högra ögat,inte roligt alls men hoppas inte på att det är så allvarligt,har inte råd att gå till läkare.Ja rösten är ju inte den stabilaste heller vill ju bara viska när ja ska prata men då hör ju inte alla.Va och bokade en tid till klippning nu på Tisdag ska se om ja har råd att färga håret också :) nu har ja börjat blivit snorig också,har ja inte varit innan men hoppas verkligen på att ja e frisk på Onsdag. Nej nu ska ja bränna en skiva,laga mat och kanske somna framför en film ;) Ha en fortsatt bra dag.


Massa Kärlek

onsdag 17 december 2008

Förbannade hosta


Ja har inte fått så mkt sömn i mig i natt heller,men det har gått bra.Va lite seg att komma upp i morse men sen när ja väl va igång så kändes det skönt att få luft.Va ner på möte på projektet och satt där och svettades,men sen ut i kylan och traska hem i det hala. När ja kom hem så la ja mig på soffan för att kolla på tv men det slutade med att ja somnade och har nyss vaknat. Skönt va det men nu är ja hungrig. Mår illa av att hosta,känns som om alla inälvor ska komma upp men man ska väl inte klaga,kan ju vara glad över att ja inte är magsjuk! Fy fan om ja hade varit det! Nej laga mat!


Massa Kärlek

tisdag 16 december 2008

Mår lite bättre.


Fy vilken jobbig natt det har varit,har varit kokhet och frysigt samtidigt svårt att sova men det fick gå.Ja drömmer alltid konstiga drömmar när ja har feber,minns inte riktigt va dom handlade om men vet att ja vände på mig 100 gånger. Nu är Dennis på väg ner på stan för att köpa alvedon och varma koppen och smörgås,vi ska kika på Titanic och bara mysa. Har sovit väldigt mycket idag så nu så här på kvällskvisten mår ja lite bättre och hoppas på att orka gå imorgon,ska ju bara ha ett möte på 30 min så det ska ja klara av. Nej kolla vidare på tv och invänta Dennis.


Massa Kärlek

måndag 15 december 2008

Seg som sirap


Nu sitter ja hemma och har nyss ätit,gott och få i sig lite mat behövs när man är sjuk. Har sovit sen ja kom hem vi 13 fram till 15 ungefär skönt skönt.Är lite seg i kolan men men sånt man får ta när man åker hem till sjuka. Känner mig som sirap jätte seg. Nej nu ska ja fälla bäddsoffan och vila lite mera..vill ju inte vara sjuk under julen.

Massa Kärlek

Mår dåligt

Sitter på projektet och mår allmänt piss,börjar bli sjuk för att ja va hos Anders men det är sånt som man får ta,förut va man ju emun mot hans bakterier men det va man visst inte nu.Hoppas att ja inte ligger sjuk under julen hoppas hoppas. Nej om man skulle göra nå nytta? Ska träffa Dennis på stan efteråt,hungrig är ja med eftersom ja inte åt frukost,kände inte för det.
Massa Kärlek

söndag 14 december 2008

Jultrubbel


Ja har nyss kommit hem från mamma igen vi har diskuterat hur det blir med julen,*suck* säger ja bara. Vilket liv det blev..lung o ro i början men sen när vi bestämde vart vi skulle vara så brakade helvetet lös. I 1 timme diskuterade vi om vi skulle vara o det landade i Västerås hos min syster.Det är så att dom ska flytta 16 Januari och dom har typ packat allt,så det är kartonger överallt och trångt som bara den och så ska vi sova över,blir trångt som bara den. Tycker vi kan vara hos mamma.Men får se hur det slutar. Vet iaf att ja ska handla lite. Pratar med mamma i tele medans ja skriver detta och vi tycker att vi ska ha julen hos mamma eller pappa,tycker det e synd om min syster,och lillebrossan skriker i bakgrunden *ja skiter i julen* Det vill inte ja.....måste ringa syrran


Massa Kärlek

Söndag


Sitter hamma,kollar på inför Svenska hjältar på tv,ska nog se det ikväll verkar spännande,en kille som ramlat på tågspåret och slagit i huvudet och tuppat av,han förlorade båda benen och en arm. Har varit med mamma och Alex på stan och kollat när dom klätt 7st granar och sen skulle dom aktioneras ut,det fanns olika saker på den som man kunde "få". Sen gick vi hem till mamma fick mat och sen gick ja hem,min lillebror är så jävla dryg och gapar och skriker hela tiden,orkade inte vara kvar..ska ner dit igen sen när min syster kommer,för vi ska diskutera julen om vart vi ska vara och så. Nej ska kika vidare.


Massa Kärlek

lördag 13 december 2008

Kvar i Sura


Det är väldigt kallt ute -3 grader.Vi åkte in till Västerås en sväng,skulle så klart ta bort all snö från bilen och det va inte det lättaste..så mycket snö och så tjock is,men bort fick vi det,bilen såg ut som en igloo mer än som en bil =). Nu är vi hemma igen och Anders lagar mat,ska blir gott är väldigt hungrig,sen har vi delat upp ja sitter här och Anders julpyntar ;) han har köpt nya advensljusstakar och en ljusslinga till balkongen,juligt värre. Ska se om ja med kan få upp en ljusslinga ute,tycker dom e så fina. Nej göra nått annat kanske.


Massa Kärlek

fredag 12 december 2008

Nästa station Surahammar,Surahammar


Då sitter man i Sura igen då,vart så att Anders hämtade mig igår.All snö ligger iaf kvar men det varar väl inte länge..idag blir det nog till att bara sitta inne eftersom Anders är sjuk.Skulle ju inte skada om man städade lite,ser ut som ett bombnedslag här men då kanske han blir sur hehe.Kanske gå och hyra en film? Har inte så mkt att skriva idag,Dennis kommer nästa vecka längtar som fan =) Nej nu ska ja se vad Anders gör ha en bra dag.


Massa Kärlek

torsdag 11 december 2008

Snö i stora lass


Vart chokad när ja vaknade idag,det va så mkt snö ute och mer har det kommit under dagen,vacker är det men tyvärr så säger dom att det inte ska vara kvar så länge.Sitter hemma nu med världens huvudvärk och vet inte vart ja fått den ifårn,hade ju mössa på mig ute. Vet inte vad ja ska göra idag,ja har ju redan helg,fick hyran idag och vet inte om dom höjt den eller om dom lägger på lite extra för den hyra ja inte kunde betala när soc strulade med mina pengar,spela roll 3100 fattigare,men va till försäkringskassan och fick reda på att min pengar kommer antigen två eller en dag före jul.Vet inte om ja ska leta nåt mer julklappar eller om dom får duga som ja köpt? Måste iaf hitta en till pappa även om ja inte får nån av honom. Nej ta en alvedon och laga mat. Ha en bra kväll.


Massa Kärlek

onsdag 10 december 2008

Kväll


Då va denna onsdag snart slut,gick ju emot Big Inn för att möta Kikki men då ringde hon och sa att hon inte kunde komma för att hennes hundvalp hade gjort illa sig så ja gick in till Dressman och ställde mina frågor,lite kort i svaren va hon allt men det får gå.Sen gick ja hem och lämnade kattmaten som ja köpt på ICA och sen traskade ja ner på stan i snövädret för att lämna in pappret till Försökringskassan,och gick till projektet och renskrev frågorna och svaren.Så mötte ja Latten och Christian där så Latten gick med mig hem och fikade sen lånade han lite filmer. Så imorgon så ska ja möta Kikki en halvtimme innan vi börjar för att kunna skriva klart allt. Funderar på om man kanske ska laga mat? Men vet inte vad.Ringde Anders nyss och pratade med honom,han ligger sjuk igen stackarn,ska åka till honom på fredag om mamma får ha bilen för pappa. Annars så kanske Anders orkar åka och hämta mig,får se hur det blir. Får pyssla om honom.Nej nu ska ja kolla vidare på tv.


Massa Kärlek

Seg onsdag


*Gäsp* Idag va en seg onsdag,vaknade 20 min före innan mobilen ringde,Tiger va upp på tv,n och då är det bara att gå upp.Det är så att när Tiger är uppe på tvn så är hans mat slut,han gör så när mna sover och det är ju rätt smart av en väldigt trög katt.Ja skulle mycket väl kunna sova ett tag till men ja måste ju fixa min info om företagen som ja och Kikki bestämt,och så måste papprerna in till Försäkringskassan det är brytningsdagen idag. Vore bra om hyreslappen kunde komma också så ja vet hur mkt av mina pengar som ja kan röra,måste iaf göra det lite idag för Tiger måste ha mat. Nej om man skulle ta och klä på sig och försökna piggna till.Smsade Dennis men han sov ju som vanligt. Ha en bra dag,det ska ja försöka ha ute i kylan.Dagens bild talar för sig själv,men ja undrar om det är felstavning eller om dom inte visste vad dom svarade på.


Massa Kärlek

tisdag 9 december 2008

Vad har man åstakommit?


Usch...pratar med en tjejkompis på msn,hon ska flytta till England nu i Januari,kul för henne helt klart.Men känns som om det är bara ja som är kvar i denna håla,man ser i tidningen hur klasskompisar får barn och flyttar,träffade en klasskompis på krogen och hon hade gift sig och skaffat barn,en annan kompis har flyttat till Sthlm och har sitt liv där nu.Igår träffade ja henne på stan för att fika,mötte då två andra klasskompisar som har det bra.En flyttade tillbaka till Norrland och spelar pingis på heltid,en annan bor i Västerås och ja vet inte va han gör.Men jag då? jo ja har gått arbetslös i 3 år och bor i denna håla! ingen kille och fan inget liv heller känns det som,nått kan väl hända tycker ja? det ända pssivita som hänt va att ja o Dennis förlovade oss,men det höll ju inte länge men får se om man testar igen.Nu vill ja att nått kul ska hända så man har nått att se tillbaka på när man blir äldre.Nej ta tag i sitt liv o sluta klaga!

Grupparbete


Kändes som om man va i skolan igen,idag på projektet så skulle vi ta fram fakta om olika företag, jag och Kikki hamnade i samma grupp eftersom vi båda vill jobba inom handeln.Så vi sökte fakta om vad som krävs för att jobba i en butik,och imorrn så ska vi gå och prata med då butiker vi kan tänka oss att jobba i hon ska till ICA och ja till Dressmann. Just nu lagar ja mat...är jätte hungrig,sen ska ja iväg och handla med mamma,hon slutar 19.Sen ska ja bara ta det lugnt.

Finns nog inte så mkt mer att skriva om.


Massa Kärlek

måndag 8 december 2008

Dennis
















Ja kan inte bloggen så bra,men dessa bilder är tre av många som ja tagit på Dennis,tycker att dom är finast i svart-vitt.Gillar verkligen att ta bilder och Dennis är ju nöjd med dom :)

Skulle velat gjort på ett annat sätt men som sagt är inte hajj på denna sida.

God morgon!

Sitter på projektet och är väldigt pigg,ska skriva ett brev till ett företag där ja vill vara..sen kommer det ett bemaningsföretag tror ja det är och ska prata,sen lbir det upp på stan och hitta julklappar. Smsade Dennis vid 08 som bestämt men har inte fått nå svar,dålig stil hörru ;)
Har hjärntorka förtillfellet så ja tänkte blogga,men det funkar ju inte så bra det heller...hjärnan är väl avstängd.Händer väl inte så mkt annars,kunde somna runt 01:30 iantt och hoppas väl på lite tidigare idag även om det är sovmorgon imorrn.Nej ta tag i intresseanmälan kanske.
Massa Kärlek

ÄNTLIGEN!


Vet ja skrev nyss men ja hittade låten som ja inte kom på i lördags! Det är Paint it black med The Rollings stones! Tack Dennis för att du hittade låtlistan från Guitar Hero! *Puss på dig*


Over and out

söndag 7 december 2008

Sömnlös i Köping


Gick och la mig för ett tag sen men kunde inte somna så ja gick upp igen,måste få sömn men det går bara inte..väldigt irriterande. Idag åkte Dennis hem,väldigt tomt är det..katten ger ju inte så mkt svar liksom. Har inte gjort nått speicellt idag,bara tagit det lugnt. Imorgon ska ja handla julklapp åt mamma..vet inte vad pappa ska få,nå förslag? Nu kröp Tiger närmre mig i soffan,så mysigt att känna hans lena päls emot benen. Nej om man ska kika vidare och hoppas på att ni kunde somna iaf.


Massa Kärlek

lördag 6 december 2008

Låt trubbel


Jag har fått en låt på hjärnan men får fan inte ut den,vill ju veta vilken det är...Dennis säger hela tiden att det är "These boots are made for walking" men ja vet att det inte är den låten,har nynnat på den säkerligen över 50 gånger men kommer inte på den! Irriterande! Den är med på Guitar Hero men det står helt still..kom på den vid frukosten imorsen men det går bara inte..aja nu är det Dansbandskampen *hejja scotts* Har inte gjort så mkt idag mer än varit på julmarknad på mammas jobb och bakat drömmar..gick och äta som tur är! Nej nu ska ja kika på tv ha en bra kväll.


Massa Kärlek

torsdag 4 december 2008

Snöblask


Vaknade tidigt och va upp på toa,vad är det man ser men suddiga ögon? jo snö i mängder men dessvärre så va det bara blask ute när ja gick ner till stan och till Academedia,va blöt om fötterna när ja kom dit men det fick funka.Väl där så gick 2 timmar jätte fort,man han ju knappt ta 10 min paus innan det va dax att gå hem.Höll på med ett personligt brev gämt emot ett företag och det blev Kappahl eftersom det är där som jag vill jobba.Fick fram ett "heter Stina" och inget mer...så Anki ( min handledare) fick hjälpa mig,hon är ju proffsig så nu har ja ett snyggt CV och ett pra personligt brev.Så detta ska väl snart skickas ut =) man får hoppas på det bästa. På vägen hem mötte ja Elena har inte pratar med henne länge så hon kom över en sväng och pratade skit..alltid lika trevligt.Så nu sitter ja och kollar på 2½ men och ska snart se vänner och senare Criminal minds. Hoppas ni haft det bra idag.


Massa Kärlek

onsdag 3 december 2008

Seg onsdag


Idag va det segt att komma upp som vanligt,men upp kom ja.Käkade frulle klädde mig och gick.Det regnade i början men när ja kom närmre stan så snöade det.Men allt har lagt sig,synd nog får hoppas på att snön kommer till julen iaf.Har setat på föreläsning idag han är intressant och lyssna på men faaaaan va seg luften va,den stod helt still i ett rum med 20 personer i,ja trode allvarligt att ja skulle somna. Sen så ringde mamma och undrade om ja kunde komma och städa hennes lägenhet för dom hade fått nytapetserat så ja traskade dit ioch hjälpte till..jätte fina tapeter hade dom fått. Så nu sitter ja hemma och är seg som satan,ska kolla på Greys Anatomy sen sova.Hoppas ni haft en bra dag och får en fin torsdag.


Massa Kärlek

tisdag 2 december 2008

Regn ute


Ännu en dag avverkad,och snart är julafton,undrar vad tomten kommer med,vet nog att ja vår en kryssning av mamma,vi ska åka dagen före nyårsafton och kolla hem på nyår,häfrigt tycker ja. Idag har vi bara skrivit CV och sen slutade vi halv 12,sen gick ja upp på stan och mötte Dennis för att käka,när vi kom hem så gick Dennis till tvättastugan så nu har vi rena kläder,Och ja somnade i sängen..Dennis påstod att ja snarkade men ja låg ju vaken *hehe* att han inte kan inse det ;) Hm undra vad man ska önska sig av tomten? Har sagt att ja skulle vilja ha pengar till en tatuering men det är ju typ över min mammas döda kropp att ja skulle få,sen vill ja ha Guitar Hero,presentkort,sen vet ja inte..är glad över vad ja får,man ska ju önska sig det dyraste av den som har pengarna och det har ja gjort =) Nej nu ska ja se om mamma kanske kan köra mig och handla idag,det regnar ju och så måste ja ha frulle...


Massa Kärlek

måndag 1 december 2008

Julklappshandling


Det va segt att komma upp imorse,men efter ett tag gick det.Va ju där nästan först av alla..aa iaf tvåa :) Det är en soft vecka detta,börjar 09-11 så det känns bra,kommer nog att gå bra,liten grupp så då kommer man närmre varran.Gick på stan idag en sväng med Latten,och Sandra från gruppen,vi va på Nya kondis och fikade sen gick vi till Bokia där ja köpte en julklapp till min lillebror,dyr va den men det är han värd. Sen så mötte ja på Diana (Dennis syster) stod och pratade lite med henne och sen gick ja och Latten vidare till Zoo där ja köpte en kloklippare till katten så ja ska be Linda klippa Tiger. Sen när ja kom hem så slog ja in klappen till Alex och en som ja köpt till Anders mamma,Och Tiger va med så klart och åt på snörerna och låg på julklappspapprerna,och nu står lasangen i ugnen den är snart klar.


Tänker på dig!

Massa Kärlek