tisdag 30 september 2008

Vet


Vet att ja skrev nyss men måste bara få skriva om hur mysig middag vi åt nyss,iof va det spagetti och köttfärssås men det va stämmingen som va så fin,tända ljus och så det bästa...ja åt ju med min älskling! Älskar honom som fan..ska inte skriva nå mer nu :)


Massa kärlek

Stina

Myskväll


Ååå det va så mysigt igår,tände lite ljus,kollade på film och tog bara hand om varran,blir säkert samma sak ikväll...tog lite bilder på ljusen och lekte i mobilen med dom..ska lägga upp en som ja blev väldigt nöjd med. Idag fick Jenny åka akut till sin mamma,och så slutade Bexet halv 4 så ja fick ta hand om barnen själv.Det gick bra var bara 8 st så,sen gick vi över till Räven och där va ja bara till halv 6 för det va bara två barn kvar.Nu kom nyss Dennis hem och ska laga mat,men ja är hungrig och det är ju såååååå segt när han ska göra nått *suck*


Massa Kärlek

Stina

måndag 29 september 2008

Jobbat


Ja då har man jobbat idag,det har gått bra..några av tjejerna gick loss på glittret idag fan det va ju överallt...så det var bara att städa..så nu är ja full av glitter :) kvinnligt!

Har tråkigt min älskling är hos sin syster och hennes kille i deras hus och hjälper till och målar,vill ha att han kommer hem nu så att ja kan få nån o krama. Hm är lite hungrig ska kanske ta nått att äta? men vad? Fick reda på idag att ja stänger ev på fredag,Jenny skulle till läkaren och Bexet slutar 15 så ja har hand om barnen själv till halv fem och om Jenny inte hinner tillbaka så stänger ja på Räven...hoppas att ingen går till halv sju. Nej nu ska ja ta nått att äta och sen kika på film.


Älskar dig Dennis


Massa kärlek

Stina

Börjar bli sjuk!


Neeeeeeeeeeeej vill inte bli sjuk,snälla,snälla,har verken tid eller ork att bli det.Så ja stannade hemma från skolan idag men ska gå till praktiken.Orkar ju inte med skolan,känner inte för att plugga matte för ja vet att ja inte klarar av den,men Samhäll går okej. Ujuj va huvudet känns tungt,får ta Iprem så att ja blir lite piggare. Nu är det inte långt kvar älskling ;) Längtar!


Massa Kärlek

Stina

söndag 28 september 2008

Patrik 1,5


Jag och älsklingen va på bio idag,den va rolig och bra..kan verkligen rekomendera den.Men kanske inte om man har bögfobi ;) Sen köpte vi pizza gick hem och satte på Kopps,den är bara för bra. =) Har ju bloggat en gång idag men det gör väl inget? bara roligt att läsa hoppas ja =)

Älskar min Dennis han är den bästa som hänt mig,kan inte förstå att han verkligen tagit tillbaka mig två gånger..men det ska hålla nu..det lovar ja...och det ver ja att det kommer att göra.

Nej nu ska ja kolla vidare..skriver imorgon.


Älskar min prins!


Massa kärlek

Stina

Sån dag idag


Ja idag är det en sån dag som man minns och blir ledsen på,tänker på Evelina saknar ju henne så mycket...brukar komma på mig själv och fråga vart hon är? Men ja vet ju att hon inte finns längre med oss,saknar henne hon har ju ändå funnits i våra liv i 12 år! Det är länge och man saknar ju hennes mysiga päls,hennes lunkande takt och att hon spred kärlek till oss på ett sätt som ingen annnan hund kunde.Älskar dig Evelina! Och så brossan! Fan att du ska hålla på med dom där dumheterna kan du inte sluta! Du fattar inte hur mkt vi älskar dig och att vi inte vill förlora dig! Kan du inte bara sluta?! vill inte få ett samtal om att du inte finns nå mer! Försök,snälla försök! Kanske inte ska prata nå mer idag om det ,då kommer väl tårarna!

Igår så hade ja och Dennis det bara mysigt,vi kollade på tv,tände lite ljus och mös.Idag ska vi på bio på Patrik 1,5 får hoppas på att den är bra.jobb imorgon igen,ska väl bli skönt men tror ja börjar bli sjuk,är lite snorig och hes imellan åt.Men det är bara att bita ihop.

Nu ska ja kolla vidare på idol.


Massa kärlek

Stina

lördag 27 september 2008

Krogen igår


Ja fy fan va rösten är ostabil idag...det va ett sånt röjj igår så det e fan inte sant,Vi va hem till Micke först och satt och pratade lite sen åkte vi till Larssons och tog det lugnt till Singing Bee sen drog vi till Hantis. Där va det en trubadur som kallade sig Yellow Mike han körde låtar som ingen annan och så hade han en bra röst.Lite hög ljudnivå så att man fick skrika men det gick..vi sjung som faaaaaan och det känns ju idag. =) Ja lägger upp en bild på gunsan som får avrunda det hela..för att den bilden blev klockren! Sen kom det ju ut saker igår som inte skulles komma ut men vad gör man? Nu vet ju dom flesta men det gör inget..blir ju suprise ändå för vissa ;)


Älskar min Dennis!
Massa Kärlek
Stina

fredag 26 september 2008

Tjejkväll igår


Ja fy fan det va en helkväll på stan igår..det va tjejkväll så det va extra länge öppet ända till 22.Så när vi kom ner till stan igår så mötte vi Gunsan och sen gick vi igenom alla butiker..så Dennis köpte en ny klocka,en tröjja till sig och en till mig,vantar en mössa till sig o en till mig,en väska till sig o en till mig =) skor till sig och en jätte fin lyckta och så fick ja jätte fina rosor och en film.Dirty dancing..aa det va väl det :) hehe ;) Eller hur älskling? *hehe* Och så på inne på Bågen på Landora så fick man gratis pedikyr och lite dekoration på en nagel..synd att man inte fick på alla. Lägger upp lite bilder från igår..och så kom Mats med en ny säng igår..fan den vart stor så man får göra cirkuskonster när man ska i och ur den :) Hehe det lär se roligt ut..men det blir bättre sen när man flyttar till något större.

Nej nu ska ja runda av ska snart jobba..kort dag ida ;)
Älskar dig Dennis du är mitt liv..Din för evigt!



Massa Kärlek

Stina

The Rose
Kolla min bilddabok istället där ligger det bilder,kan inte denna blogg :(

torsdag 25 september 2008

Gladare idag


Hm har sovit lite bättre men är fortfarande trött...försov mig imorse så ja gick inte till skolan.Börjar jobba kl 13. Ikväll är det tjejkväll på stan,öppet till 22,ska på med Gunsan,ville klä ut Anders till tjej men det fick ja inte ;) Vet inte vad ja ska skriva idag. Kan ju säga att min kärlek till Dennis är starkare än den någonsin varit,älskar honom så det är sjukt! Och det bästa är ju att han är bara min! Fan va ja mår bra med dig älskling!!

Nej nu ska ja hoppa in i duschen.

Min kärlek till dig är evig!

Massa Kärlek

Stina

The Rose

onsdag 24 september 2008

Orka!


Orkar inte skriva igentligen..är förbannat trött...orkar inte nått alls idag. Va på IP med barnen idag..ujuj det va jobbigt..dom va ju både högt och lågt..fick stå där man kastar boll och ta emot alla bollar..sen åkte vi tillbaka till skolan..sen va ja hem på lunch.Sen ner till praktiken gjorde iordning mellis och diskade sen fick ja gå hem...kl va 15,skönt som fan.Sen va vi iväg o handlade med mamma och hon gapade ju och skrek som vanligt orkar inte med henne...tänker fan inte hjälpa henne när hon flyttar! Imorn har ja det där jävla piss skit provet! ORKA! Nej nu bryr ja mig inte mer..skriver imorrn o e på bättre humör förhoppningsvis!

Dennis mitt liv mitt allt!

Massa Kärlek

Stina

The Rose

tisdag 23 september 2008

Af möte och stress *suck*


Hm mycket att göra idag med..va på AF 10 imorse till halv tolv sen handlade ja två bananer och gick till skolan...börjar om 20 min ungefär,sen ska ja till praktiken och jobba till halv sju men som tur är så är det inte så många barn kvar längre än till 18 för man hoppas...sen ska ja hem och invänta Anders som ska komma och lämna en tersmos som ja ska ha imorgon när barnen ska ha IP dag,måste ju hålla mig varm med choklad =) Lägger upp en bild på min tokiga katt idag,vet inte vart han får ideerna ifrån men han har ju bott med Anders och så bor han ju med mig och Dennis nu så det smittar väl av sig ;) Nej nu ska ja kika vidare...

Stress Stress Stress

Älskar dig Dennis av hela mitt hjärta!


Massa Kärlek

Stina

The Rose

måndag 22 september 2008

Fullspäckad dag


Fan va trött man är idag..man ska inte vara uppe längre än vad man orkar har ja märkt.Fick ju gå till skolan idag för att ja inte har nån luft i cykeln..men så är det ibland.Igår ringde Micke vid 14 och frågade om ja skulle med ut och gå..visst sa ja och klädde på mig..hade ju städat innan så då kunde ja ju inte gå ut o nattlinne ;) Sen va vi väl ute och gick till 18 igår..det va så fint väder så man märkte inte att timmarna försvann. Idag är det en såndär stressdag..Skola nu,gå hem,äta,gå till jobbet,jobba,gå hem,äta,och gå till dansen,dansa i 1½ timme,gå hem o bara softa vid tv,n.Vet inte hur ja orkar men det går..imorgon efter AF ska ja hinna med att ha matte prov o procent..får hoppas på att det går bra.Nej nu ska ja ha Samhäll.
Massa kärlek
Stina
The Rose

söndag 21 september 2008

Fint väder


Ujameja fytti fan va skönt det är att vakna utan ryggvärk...fick låna Dennis sköna tjocka madrass och sova på det va såååå skönt =) Kollar ut igenom fönstret och ser att solen skiner,skönt får nog ta en promenad sen.Igår frostade vi av frysen och Tiger vart så nyfiken att han satt där och kollade när isen droppade ner i bunken.Lägger upp den som bild idag =)

Ska snart diska och dammsuga...ser inte så bra ut här =S och så ska man väl hitta på nån mat och äta också.Vad ska man mer göra? Kolla på film kanske...Imorgon kommer pengarna!! SÅ uunderbart ska ni veta...Nej nu ska ja ta mig i kragen och göra iordning här..



Massa Kärlek

Stina

The Rose

lördag 20 september 2008

Seg helg!


Vaknade vid halv 11 idag..kunde inte sova mer för att ryggen värkte...när vi käkad frulle och vaknat till så spelade lite kort..Rummy...ja vann väl en och nu håller vi på men en till fast vi hann inte klart för att mamma ringde och frågade om vi ville följa med till Västerås för att köra Alex och Linn till Hökåsen.Sen hem och käkade och så ringde Dennis pappa och frågade om han kunde komma till Diana och häjlpa till och lägga tak..dom har flyttat till Köping på Mälartorget,så ja sitter hemma hos mamma och skiver nu...hjälper henne lite med att städa för hon ska flytta...men annars är det rätt segt. Nu ska ja hjälpa mamma vidare..


Massa kärlek

Stina

The Rose

torsdag 18 september 2008

Studiedag


Nu ska ja snart till ams på möte får se hur det går..skulle haft prov imorse men ja orkade inte gå..känns som om man inte vill hålla på med studierna längre utan vill jobba...får säga det till henne på jobbcenter men ska göra det nu när hon är med på mötet. Studiedag idag skönt som fan att kunna bara ta det lugnt..men länftar redan tillbaka =) Nu ska ja trava ner på stan.


Massa kärlek

Stina

The Rose

Så rörd!


Fan va ja trivs på min praktik har aldrig kännt så här förut :) Dom är så snälla och underbara..När ja satt och pysslade med Erik,Simon,Oscar och Filip så sa dom "Hur länge ska du vara här?" Ja svarade "En månad till sen får vi se" Då klämmer simon ut "Men kan du inte stanna här för alltid,vi tycker så mkt om dig" Ja vart så rörd dom har inte sagt så tidigare

och så tyckte dom att ja skulle prata med rektorn =)

Älskar mitt jobb! Fan va ja hoppas på fast =)

Nej nu ska ja laga mat sen kolla lite på tv..

Usch har matteprov imorgon,men sen är det studiedag så ja är ledig,

lite skönt ska det bli att få

vila ut.


Massa Kärlek

Stina

The Rose

onsdag 17 september 2008

Barn


Tänk om man kunde vara barn på nytt det skulle vara underbart att bara kunna glida omrking och inte behöva bry sig om pengar,jobb eller hur man ska stå sina nära och kära till lags,dom har ju inte den blekaste! Idag så gick Ida runt och sa "Vet du vem ja är kär i? Oscar" och alla skrattade det är ju det som är så skönt att ingen fattar vad kärleken igentligen innebär...sen sa hon "Tror du ja vågar fråga chans på honom" Hehe fan så lätt det va och bli tillsammans med nån..man skrev en lapp där det stod "får ja chans på dig?" Sen kryssa man i en ruta med "JA"

"NEJ" "KANSKE" och så fick man hoppas på det bästa...tror nog att ja ska fortsätta så..hehe skulle ju vara omoget men fan så enkelt..fick man ett nej så är ju inte det hela världen =)

Nu ska ja snart tillbaka till skolan och jobba..vi ska fira Mia som fyllt år så vi får se vad som bjuds.


Massa Kärlek

Stina

The Rose

tisdag 16 september 2008

Tisdag kväll


Ujuj va mätt man är...Anders va nyss här och vi var och hämtade byrån hos mamma ( lägger upp bild på den man ser inte bra men lite ) Sen va vi till Donken så nu är man mätt..Sitter och väntar på Dennis han har varit till sina föräldrar och klippt sig..han är säkert jätte fin som alltid =) Har varit i skolan idag och kikade på film om hur Tyskarna behandlade Judarna förut..kan inte fatta hur man kan göra så emot oskyldiga människor! och idag så finns det idioter som hyllar dom jävla SS Soldaterna..man blir ju förbannad! Men nog om det..jobbade sen va ju en lugn dag som vanligt..fick reda på igår att dom vill ha mig kvar en månad till *lycklig* så roligt =) Nej nu ska ja kolla vidare på vem kan slå Filip och Fredrik!


Massa Kärlek

Stina

The Rose

måndag 15 september 2008

Måndag


Vaknade halv 9 idag..eller rättare sagt en min innan klockan ringde..det är väldigt vanligt för att vara mig..gick upp käkade frukost gjorde iordning mig och gick sen o la mig i sängen igen...va ju tvungen att mysa lite med Dennis innan ja gick ;) Va till AMS vi 10 och utanför så mötte ja Latten och Micke..Latten skulle med på samma möte som ja och det kändes skönt att man kände nån =) Sen cyklade ja hem på blåa faran..kan ju lungt säga att namnet passar på hojjen för den är livsfarlig att cykla på måste smörka tramporna ska höra med Anders ikväll om han har nå olja...han kommer ju imorgon och ska hjälpa mig med att transportera en mkt fin gammal byrå från mamma...hon skulle kasta den men då sa ja att ja kunde ta den har ju ingen plats för den nu så den får stå på vinden...usch där skulle ja behöva röjja upp men ja orkar inte får bli imorgon när byrån ska upp ( Tar bild på den imorgon och lägger upp den här så ni får se ) Jaha då ska ja snart på praktik och sen iväg och dansa.skönt som fan att få röra på sig =) *tjohoo* Nej nu ska ja avsluta för Dennis klagar att ja skriver för mkt =)


Massa kärlek

Stina

The Rose

söndag 14 september 2008

Surahammar


*Gäsp* sitter häroch väntar på att Anders ska komma så att man kan äta frukost...han är och kör Mickes mamma till Västerås. Vet inte vad som sker idag,tror han ville ha hjälp med soppsortering så det blir väl det sen åka hem...hoppas på att Dennis tittar förbi när han ändå är i Kungsör. Lyssnar på Johnny Casch han e grymt bra..man blir så glad av hans musik..och Elvis ska vi ju inte tala om..alla som känner mig vet ju att ja avgudar Elvis. På tal om musiker såg på det nya programmet Musikmaskinen på 5:an igår och så såg ja ju att världens snyggaste hårdrockare va med...Ralf som sjunger i The Mustasch*omg omg omg* säger ja bara såå het *mums* Hehe nej det va väl inte det vi skulle gå in på...Nu ska ja kika vidare.

Tänke på dig min ängel,kan inte leva utan dig,gör ja det är det inte värt att leva,kommer alldrig sluta älska dig!


Massa Kärlek

Stina

The Rose

lördag 13 september 2008

Rubrik torka


Vet inte vad ja ska skriva men nått kommer ja på..det brukar ju kunna rinna iväg. Igår så va ja hem till pappa och åt med mamma och honom..det va gott ville ju inte äta själv så det kan vara bra att ha sin pappa som granne ibland :) Sen kom Dennis och vi spelade lite kort..han vann ju som vanligt på poker så vi la ner allt efter ett tag...hehe. Sen gick vi hem till mig och kollade på film vi kollade på "Dady day camp" och "jiddra inte med Zohan" första filmen va bra men inte den med Zohan men det gick väl o kolla på. Sen idag så har vi kollat på Wanted den va rätt okej iaf bättre än Zohan =P Nu sitter ja och väntar på att Anders ska komma ja undrar vad vi ska göra? Kommer väl alltid på nått som vi brukar göra.Ah nej nu skiver ja inge mer ska bara komma på en titel :)


Massa kärlek

Stina

The rose

fredag 12 september 2008

Äntligen helg!


De första låten som ja kom och tänka på "When the night has come,and the land isdark" ??Vet inte varför men ja tycker den e bra.Idag har varit en nice dag kom lite sen till jobbet började 13 men kom kvart i två..*skämms* ja stod i duschen och sen kom pappa och skulle låna datorn så ja tappade bort tiden. Igår kom Dennis..han gillar nog nattliga besök ;) men det va skönt att få lite sällskap speciellt av honom :) Vi kollade på The Happening fattade inte slutet men det går. Idag på jobbet så va ja flitig hämtade en kamera,gjorde mellis,dukade undan och hjälpte Kinan med sin läxa. Fan ja är värst hemmamorssan ;) Längtar tills man får egna....Nej nu ska ja ta en macka och sen ringa Anders...ska till Dennis ikväll och äta tacos med hans familj..saknar dom ju :)


Massa Kärlek

Stina

The Rose

torsdag 11 september 2008

Mår sådär


Ja då va det som sagt slut igen...men nu har man sabbat det för sista gången..men ja hoppas på att vi kan vara vänner för så mkt älskar ja dig att ja inte kan släppa dig helt.Sov rätt bra inatt fram till 5-6 på morgonen för då fick ja ett sms...sov med Ditt täcke luktade så gott om det att man kunde fantisera om att du låg brevid...viskade ut god natt och att ja älskar dig även fast ja vet att ja inte skulle få nå svar.Ska på möte kl 13 sen ska ja jobba...tomt kommer det att vara när man kommer hem men det är sånt man får ta. Tiger är ju rolig..han springer till dörren varjegång dörre i trappen slår igen och tror att det är du...inte bara ja som saknar dig med andra ord.Nej man ska inte gräva ner sig för mkt i detta nu...utan blicka framåt och se på det ljusa...finns väl alltid nån där ute till än....

Sänder en tanke till dig och hoppas på att du tänker på mig med just nu.


Massa kärlek

Stina

The Rose

onsdag 10 september 2008

Hemma på lunch


Så ja passar på att skriva lite...idag har ja varit i en klass..kom överens med läraren att ja ska vara i hennes klass resten av min praktik..låter bra tycker ja för ja trivs med barnen. Sen nyss så va vi på FA (Fri aktivitet) och Max satt och läste Hulken för mig *skrattar* hehe inte alla barn som gjorde det.Börjar på Snoken vid 14 och hoppas på att det inte är en massa vatten kvar har ju brännt en skiva som dom kan lyssna på..har tröttnat på Darin och Crazy frog med poppcorn.Nej nu ska ja göra nått annat...

Uppdaterat 20:30.Nu har Dennis åkt och det är slut,kan ju säga att det känns tungt.Hans pappa va här och hämtade sakerna och när ja stängt dörren efter Dennis så kom tårarna..och dom rinner än.Vet inte vaför ja gjorde slut men nu är det gjort.Älskar ju honom,fattar inte själv vad ja håller på med.Men nu har ja förlorat honom.och tårarna bränner på min kind.Fan fan fan fan fan fan fan vad ja hatar mig själv!!!!!!!
Massa kärlek

Stina

The Rose

tisdag 9 september 2008

9/9


Sitter i skolan nu och ska snart ha prov...får se hur det går,sen är det bara att skynda sig till praktiken för Jenny är själv.Jobbar till halv sju idag seegt som fan...Dennis och ja har bråkat får väl se om han är kvar när ja kommer hem eller inte...orka!

Nej nu börjar ja...skriver ikväll

Uppdaterat 19:15.Det gick väl sådär på provet idag,kommer nog inte klara G men då är de
väl bara att göra om det.Dennis va hemma när ja kom hem,det känndes skönt.
På jobbet idag va det mindre roligt,det va översvämning typ över allt,först så sågt vi inte det så ja skulle bra torka för hand men sen öpptäckte vi att det va för mkt.Jenny köpte mopp men det gick inte att torka upp allt,så vi gick tidigare till Rävlyan med barnen.Får se imorgon om det går att vara där nere annars blir det intressant hur rektorn löser det hela.Nej nu ska ja kika vidare

Massa Kärlek

Stina

The Rose

måndag 8 september 2008

Lång natt


Asså inatt gick det fan inte att sova..låg och vred o vände på mig hela tiden så drygt så ja stannade hemma från skolan idag kunde knappt hålla ögonen öppna..men det gjorde ju ingen nytta för ja kunde inte sova iaf.Det va iaf inga konstiga drömmar inatt som det brukar vara det e skönt. Ska snart till AMS på möte om att börja på nått med att dom ska ge en chans att komma ut i praktik..vet ju inte vad det är för skillnad med det ja har på Jobbcenter? Men får väl se vad dom säger...sen ska ja hem kasta i mig lite mat och iväg o dansa ska bli skönt att få röra lite på sig.Sen måste ja plugga lite Samhäll har prov imorgon. Nej om man skulle ta och gå på toa.


Massa Kärlek

Stina

The rose

söndag 7 september 2008

Sonja Alden och Micke 22


Idag va vi på Köpingsmässan va en massa företag där tog lite pennor och svarade på lite frågor.

Sen vid kl 14 så sjöng Sonja Alden hon är grymt bra...laddar upp en bild på henne..dock lite suddig tyvärr,Och så fyllde Micke 22 idag men inte fick man nån tårta fast dom andra åt men så är det ju 7 års vännskap betyder väl inget =( *snyft* Nej nu ska ja kolla på film.


Massa Kärlek

Stina

The Rose

lördag 6 september 2008

Middag


Igår va det trevligt visseligen förlorade ja men det va roligt ändå...sen va vi ut på krogen inte så mkt folk men tillräckligt...Jarris brossa Marko spelade..han va duktig iaf =)

Idag ska vi ut och äta middag med Dennis föräldrar eller rättare sagt snart dom skulle komma vid 13. Får se hur länge vi är borta kanske hinner hem och gå på Köpingsmässan en snabbis..för betalar man idag så går man in gratis imorgon..och ja vill ju se Sonja Alden. Nej ja skriver mera sen.


Massa Kärlek

Stina

The Rose

fredag 5 september 2008

Lugn dag


Ja det har det verkligen varit...började halv 2 och slutade halv 4 skönt som bara den,har bara setat och målat lite med barnen och sen va det mellis.Nu sitter man hemma och ska iväg och bowla sen...ska hem till Larssons vid 19 och sen vet ja inte när det bär av.Får väl se om det blir roligt..känns ju inte som om nån av dom andra pratar med mig så ja ska vara där men ändå inte synas sitta där i ett hörn tyst och spela mina turer. Se om det är nån som märker nått..i söndags när vi va på allsång på himlabacken så tog det 20 min innan dom märkte att Dennis va borta..så man är ju inte direkt eftertraktad...?! men men får se hur det går idag.

Nej nu ska ja kolla klart på Van the Man.


Massa kärlek

Stina

The Rose

torsdag 4 september 2008

Helt slut


Har inte så mkt att berätta idag utan att ja har varit på praktiken som vanligt...började kl 12:30 fick kopiera papper,klippa tyg och sen kom barnen. Är helt slut idag haft ont i huvudet och orklös. Ser ut att bli regn skönt i sånna fall...snart kommer väl vintern och då ska man halka omkring. Fredag imorgon ska bli skönt med helg...sova länge på lördag..imorgon börjar ja halv 2.

Nej nu har ja inte så mkt mer att säga...Saknar en viss prson vet vem du är ;)

Älskar dig!


Massa Kärlek
Stina

The Rose

onsdag 3 september 2008

Födelsedagsfirande


Jaha ja..då har vi firat Dennis idag då han blir ju då 26 hela år..gammal o vis eller barnslig o ung? Döm själva ;) Har inte varit lika stressigt idag..började kl 08 imorse och va i en ett tvåa och sen så hade ja lunch från halv tolv till två..skönt va det..sen kom ja hem vid halv fem och då va det bara att invänta besöket..först kom mamma,Alex och Linn av dom fick Dennis en blomma och av mig en kockbok så nu väntar ja på att få bli bjuden på god mat ;) sen nu nyss så har Diana och Tom varit här och av dom fick han pressenkort på IKEA på 300 får se vad för spännande han köper. God tårta va det med..lägger upp en bild på den!


Imorrn är det torsdag skönt som fan sen freeedag och sen helgt! ska sova länge som fan..

Nej nu ska ja se om ja får igång datamusen igen..*suck* teknikens under säger ja bara.


Massa kärlek

Stina

The Rose

tisdag 2 september 2008

Lång dag och tårtbak


Idag är en lång dag..har skola nu till 14:40 sen ska ja ha praktik till 18:30 ikväll..vet inte hur ja ska orka men det går väl..sen ska ja hem och baka tråta..Dennis fyller ju imorgon..inte illa..och på söndag fyller Micke år..det är mkt nu på gång..inte långt kvar tills ja fyller...fick reda på igår att vi ska till Kolbäck i helgen..får väl se vad som händer där..Även nu i helgen är det Köpingsmässa..ska nog dit på söndag för då är det Sonja Alden hon e bra...nej nu ska ja vidare börjar snart Samhäll.

Massa Kärlek

Stina

The Rose

måndag 1 september 2008

Jiiihaaaa


Idag börjar Linedancen igen...ska bli så jävla roligt =) få motionera lite mera..som om man inte gör det tillräckligt. Men denna dag är även stressig...först nu kl 10:05 har ja matteprov *blä* sen har ja Samhäll,efter det trampa hem utav bara helvete, ha lunch till praktiken,sen hem äta och iväg för dansen börjar 18:00 och ja slutar praktiken 16:30.Så stress stress o åter stress idag.

Igår va det ju Allsång på Himlabacken och det va riktigt roligt..mycket folk och bra artister. Hoppas det blir flera år med detta :) Happ vad ska man skriva nu då? Kanske nå vettigt annars rinner allt iväg..Jo ja och Anders skulle ju ut o käka o gå på bio men det blev inte så..allsången slutade ju halv sju sen skulle han till sura och skriva på nå papper och sen åka vidare för att kolla på film som började 21? Nej så vi stannade kvar i sura..käkade pizza från Släggans och hyrde film,Anders vi får gå på bio en annan gång :) Nej nu ska ja kika vidare.
Ska även säga GRATTIS brossan som blir 28 idag
Uppdaterat:11:16 Hade nyss matteprov fick 2 poäng ifrån G.*gråter*
Massa Kärlek


Stina


The Rose