fredag 25 juli 2008

Sitter i Kolbäck

Igår va ja,Linda,Micke och Gunsan till Malmön och badade,cyklade ut dit 4 km ut och 4 hem och sen 1km hem till mig..kände mig rätt duktig. Skönt va det i vattnet och sen solade ja sönder min kropp helt känns det som..men skönt va det.Sen på kvällen så satte vi oss på gräsmattan hemma vid mig och solade lite till och spelade Kubb. Idag har ja inte gjort så mtk mer än att setat på stan med dom andra...flyttade oss mellan Ninnis och Camillas bara för att Danne ville köpa öl vid än 11.Sen åkte ja till Kolbäck och där är vi :) Kan säga att jag inte har nån dator hemma därför blir det inte uppdaterat.

Älskar Dennis som fan! Kommer alldrig att släppa dig.
Du och jag för alltid!

Puss

lördag 19 juli 2008

Så underbart!

Sitter hemma hos Dennis igen..det har äntligen blivit vi igen och ja älskar honom så mycket!! Kommer alldrig att släppa dig igen du betyder allt för mig!

Puss Din Stina för alltid!

onsdag 16 juli 2008

40 inlägg


Det va inte dåligt..fan va ja skriver...nu kanske ni tycker att 40 inlägg inte är så mkt men ja har inte hållit på så länge.. Kom hem ifårn Anders igår..va till hans mamma och skulle låna bilen men då hade hon börjat jobbat igen så vi fick sitta ner och vänta så vi tog på en film "Förtrollad" den va helt okej. Skönt att vara hemma men tråkigt att inte ha nått att göra..ska ner till Banken snart.Nej nu ska ja fixa lite mera här...


Ha en bra dag och hoppas ni har sol som jag.


Puss

måndag 14 juli 2008

Vill hem till Tiger


Känns som om man fastnat här..kommer inte hem ifrån Sura..Förmodligen för att Anders inte får tag på sin mamma..Men men nån gång så måste man ju komma hem.

Idag har ja inte gjort så mkt mer än att städat här hos Anders det behövdes kan ja säga..men nu är det rent igen..och nu undrar ni säkert varför ja gjorde som ja gjorde..jo det är för att ja älskar honom så mkt och så har han ställt upp för mig i väder och vind i 3 år! Därför!

Fan har ont i magen..har druckit mjälk så ja får skylla mig själv men det är ju såå gott!

Nej nu ska ja vidare..Ha d gött


Puss

söndag 13 juli 2008

Regn ute


Vaknade halv 12 idag rätt skönt att sova ut Anders är ju van med det som tur är :)

Igår kom Pemlan och häll mig sällskap sikken tur annars hade ja nog tråkat ihjäl mig,vi satt och snackade lite sen drog vi till Släggans och köpte mat och gick hem och satte på Macken och kikade ;) Sen kom Anders hem runt en halv 4 sen slocknade ja. Vet inte vad som händer idag blir nog bara lugnt.


I don´t wana be alone!


Pöss

lördag 12 juli 2008

Farväl Evelina


Igår så va min syster och hennes man och avlivade våran älskade Evelina,hon har funnits i vårat liv i 12 år men kommer alltid att finnas i våran hjärtan! Hon va så fin och underbar och älskad av alla. Är i Sura idag,vet inte när ja kommer hem men det blir väl på Måndag. Skulle ha gått ut på krogen med Anders och Micke men dom ville gå på Blue Moon och där kommer inte ja in så dom får gå själva,får sitta här och försöka att underhålla mig själv.


Älskar dig Evelina du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!


Puss

fredag 11 juli 2008

IKEA och Max

Jaha idag har man varit på utflykt med mamma,pappa,Alex och Dennis.Vi åkte först till IKEA där ja köpte en tillbringare med nån grejj i mitten med vatten i sen tog man bort den la den i frysen så att det stelnar..och så har man kall saft :) skit smart och billig =)
Sen åkte vi till Max och käkade gott värre för att ja hann inte äta frukost för att brödet inte hade tinat..sen åkte vi vidare till Media Markt och där hittade ja en cam och en film...men camen hade en pissbild men det får duga...Nu ska ja prata med Lars =) *LER*

Puss puss

torsdag 10 juli 2008

Kidnappning


Hehe ja frågade Anders igår om vad han ska göra i helgen..fick ja svaret att han skulle komma o kidnappa mig =) hehe får väl se vilken dag han kommer skönt att komma bort ett tag få nått annat att tänka på.Idag ska ja gå en sväng med mamma på stan se om man kanske kan hitta nått som man kan köpa..sen ska ja tvätta kl 16 mindre roligt men ett måste har ju nästan inga kläder hehe...åå pratade med Lars inatt mhm ojoj säger ja bara det va mysigt o få höra hans röst :) Nej nu ska ja avsluta....uppdaterar sen om det är nått som hänt..



Puss

onsdag 9 juli 2008

Säger bara AJ


Tog bort bandaget idag...tån är alldeles blå och sne..så ja tror att den är av..inget man kan göra åt det tyvärr..lindade den själv idag men det blev lite löst så mamma får komma förbi ikväll o linda om den....hm denna dag har gått rätt fort har inte gjort mer än att duschat o kollat på film setat vid datorn oxå...ska väl laga mat men vet bara inte vad. Tagit lite nya bilder med..men dom vart väl sådär.Man tycker väl aldrig att man själv är snygg.Hm funderar på att åka till GBG nästa månad får se om pengarna räcker,åka ner o träffa en kille..skulle ju vara roligt =) får se hur det blir med det...inte redo för ett föhållande riktigt men man vet ju aldrig.


Puss

tisdag 8 juli 2008

Hemma idag igen


Ja idag var ja ner till skolan och skulle säga till att ja inte kan jobba på hela veckan..men det va ingen där så ja skrev en lapp och lämnde nyckeln. Har så ont i min tå måste väl ringa läkaren men kan ju inte ta mig till sura där ja har läkaren *suck* På fredag så åker ja ev till Anders igen annars så blir det på söndag han ville ha hjälp med lite saker när han jobbade,och ja som är så snäll ställer ju upp så klart =) Sov lite för länge idag tror ja..vaknade vid 13 *oopps* men skönt va det =) Fick reda på igår att syrran ska ta bort Evelina på fredag *snyft* hon har funnis i våra liv i 12 år och det känns tungt att dom ska ta bort henne men det är bäst så för hon orkar inget och hon kan knappt hoppa i och ur bilen och inte ens gå i trappen för att hon ramlar.Så det känns bäst att låta henne somna in....Fäller en tår.


Puss

måndag 7 juli 2008

Hemma idag


Jo är hemma o vilar tårn lite så att ja orkar jobba imorrn...tog av bandaget igår o den va blåre än i fredags *suck* bara den inte e av...kollar på Ett päron till farsa firar jul..den e klockren =) Hoppas på att denna dag går fort..är så tråkigt o vara hemma själv..


Nej nu ska ja kika vidare..



Puss

söndag 6 juli 2008

Trevlig helg med mkt värk

Jaha då va Power meet över..det fick fort som alltid...ifredas så kom Andes med Lindao överaskade mig sen åkte vi mot sura o hämtade upp Pemlan sen tog vi tåget in till stan...gick mot Löga och sen satt vi o partade till 02 då vi gick till tågstationen och ringde en taxi..va hemma kvart över 3 somnade 04 och upp 09 igen..Party! Va iväg till apoteket köpte bandage lindade tån,käkade frulle kolla på film somnade och sen åkte vi in till Johannesberg..men vi ställde oss vid ABB och så fick ja gå till Joberg...ont hade ja när vi kom tillbaka till bilen =( sen va vi hem till Anders käkade dom andra drack och sen va det bara in igen med buss denna gång full buss med Suringar och 3 utbölingar ( jag Linda o Micke ) sen va det party på Löga igen tills det började regna..då va det bara att leta skydd under träd..sen ställde vi oss under en bro..så halv två gick vi till stationen igen och tog nattbussen hem..han packade den full så att folk fick stå sen så kom det en buss till som va halvfull o skulle åt samma håll och då vart man lite irriterande och så körde han som en idot så att alla flög omkring..vi tror att han tävlade med den andra bussen väl hemma halv 4 igen så gick vi och la oss efter att Linda tagit en nattmacka...sen sova ja ut till halv 11 idag skööööööööönt.

Puss på er!

fredag 4 juli 2008

Mot Sura

Wroooooooooooooom tut tut...snart åker ja till Sura ska gå på Power meet med Emelie och Anders ska bli riktigt roligt =) Har längtat efter Power Meet heeeeela året =) iof sen förra gången det va....hm idag va det inte så mkt att göra på jobbet...har skruvat bort lås på dom skåp som ska slipas och målas...sen slutade ja vid 12...men ja hann tappa en bänk på stortårn,kan säga att det gjorde jävligt ont! Har ont än den är svullen och blå men inget som e brutet eller så...Nej om man skulle ta och packa vidare...får se om man ser nå folk man känner igen där inne..det är ju såå mycket folk där.

Puss

torsdag 3 juli 2008

Power Meet

Jo idag börjar Power meet..iaf så börjar bilarna komma...men får se hur ja ska ta mig in dit..får väl åka med mamma o pappa *suck* Idag har ja satt i alla låsen i skåpen igen efter målningen 50 st eller nu på eftermiddagen så gick ja o chefen på en runda där han visade mina arbetsuppgifter för nästa vecka och när ja kom tillbaka så hade Kenneth fixat 5 st skåp =) Hehe det va snällt av honom...det har bara varit han o ja där idag..dom andra va "sjuka" iaf Jocke han ringde mig i morse o va genomförkyld.Får väl se vilka som kommer imorgon.

Nej om man skulle ta lite sallad och äta...finns ju rätt mkt kvar =)

Säger bara en sak som avslutning: Du har tagit mitt hjärta och älskar det,du lämande tillbaka det trasigt och när ja försöker samla ihop bitarna så tar du mitt hjärta igen och förstör det ännu mer.Du verkar inte fatta att du sårar mig! Orkar inte gråta mig till söms

onsdag 2 juli 2008

Onsdag snart Power Meet

Idag har ja jobbat på bra..har målar sisådär 50 skåp rött...det gick fort för vi va 3 st...Fick reda på idag att rektorn ville ha nån som målade klart allt nästa vecka och han frågade vaktmästaren om vem som skulle kunna passa och då sa han mitt namn =) så ja ska jobba nästa vecka med lön =) *Tjohoo* Nej nu ska ja väl ner på stan en sväng..

Kram

tisdag 1 juli 2008

Huvudvärk

Ja fy fan ja..den kom efter lunch och sitter i än vet inte vad ja ska göra har ju inge alvedon eller nått hemma *suck*.Idag va det riktigt slappt tvättade av alla 550 skåp med klotter igen..nu på utsidan gick ju snabbare eftersom Ramona va tillbaka på jobbet.Sen satt man väldigt mkt eftersom killarna gjorde rent bänkar i klassrummen..så soft...sen har man inte gjort så mkt mer känns det som...men det e sköt sista veckan nu så man får slappa...men imorrn blir det till att ta bort lås,slipa.torka och måla om alla röda skåp det är ju tyå hälften...tur att vi är 3-4 st som gör det så då går det undan....Nej nu kommer Dennis snart ska komma på nått att käka..

Puss o Kram