måndag 30 juni 2008

Måndag igen


Usch asså denna Måndag har varit seg.har typ inte gjort nått alls mer än målat ett rum snorgrönt och kollat på när killarna bärt möbler...jo imorse så fyllde vi i färg från det vi målade i fredags innan vi gick hem. Sen stack chefen då satt vi och hade rast i två timmar..hehe soft fan..men verkligen seg måndag! I helgen är det Power Meet längtar som fan! Ska bli så jävla grymt! Ikväll kommer Malin och stackar skit hon e hemma ifrån Sthlm vet inte varför men det får ja ju reda på sen =) Inatt va det svårt att sova själv hade svårt att somna och vaknade flera gånger,vid 23 tiden igår ringde det nån idiot o va helt tyst i telen..två gånger..så irriterande.

Nej nu ska ja klä mig innan mamma kommer.


Puss o kram


Saknar dig Dennis,hoppas du vet det!

söndag 29 juni 2008

Suradagarna

Ja i helgen va det visst suradagarna och det visste ju inte ja och Anders..men igår så va vi och kollade på Black Riwerband skitbra va dom diggade som fan :) Idag va vi och kollade lite på veteranmarknaden det va inte mkt att se som vanligt men fina bilar,Anders är där nere än ja gick hem för att ja fick ont i magen av glassen och så regnade det...Vi ska en sväng in till syrran idag ska spela guitar hero det e ju bara så grymt! När ja känner mig rik så ska ja köpa till PS2.
Nej om man skulle ta och göra nått annat ringa Anders och säga åt han o köpa mat e hungrig!

Kram

lördag 28 juni 2008

Sitter i sura

Här regnar det..inge roligt väder alls..Anders ska iväg på Dragraicing men det regnar så vet inte hur det blir,ja ska ävl umgås med hans mamma isånna fall se om hon kanske vill köra mig till stan så att ja kan kolla på lite kläder.Om det inte regnar ikväll så ska vi till Herrgården det är nå band som spelar där. Anders farmor kom nyss så det tog ett tag innan ja kunde komma till datorn igenm...ska fråga om han ska iväg eftersom vädret itne är det bästa.

Ha det bra

Kram

fredag 27 juni 2008

Fredag underbart med helg!


Snodde denna av mrssmarties.


Du liknar mest: Rabbit & Pearl

Du är en riktig hyvens typ. Det finns nog ingen som tycker illa om dig. Du är social, men uppskattar även att vara för dig själv ibland. Med andra ord så har du hittat en ganska bra balans i livet och dina vänner skulle beskriva dig som en ganska naturlig person utan allt för många neuroser. Tänk bara på att gränsen mellan att vara så normal som du är och att vara tråkig kan vara hårfin. Du skulle förmodligen må bra av att göra något lite annorlunda i ditt liv.


Ja idag slutade ja tolv från jobbet skönt som fan,Har målat en koridor idag på 100 meter typ tog väl 3 timmar på 3 personer.Sen när ja kom hem käkade ja lite sen har ja städat och diskat...skönt att ha det gjort och inte behöva göra det när ja kommer hem.

Ska träffa mamma idag vid kvart över 4,så slipper ja sitta själv tills hon ska köra mig till Anders ikväll.Nej om man kanske skulle ta och vila lite skulle vara skönt.


Trevlig helg alla!

Kram

torsdag 26 juni 2008

Helg från och med imorrn

Torsdag...denna dag va så jävla seg känndes som om klockan stod still.Ja gjorde inte så värst mkt ändå ja kollade klart skåpen med klotter,målade i där det fattades färg,och sen har ja bytit plankor på skolbänkar typ ensådär 30 st,sen så hjälpte ja Jocke med att fixa boden som nån hade haft sönder menads vi va inne i skolan och jobbade..sen va det nån som hade pajjat två rutor inatt...känns så onödigt. Imorrn jobbar ja bara till tolv det känns skönt,vaktmästaren är ledig under dagen förutom på morogen,så vi ska måla nere i källaren så långt som vi kommer till 12.Sen ska ja hem och packa och vänta heeeeeela dagen på att få åka till Anders.Längtar så jävla mkt! Väntar på att Dennis ska komma hem,han ska åka och handla lite mat,saker så att vi kan äta tacos ;) Lite ofta vi äter det men det är så jävla gott! Nej nu ska ja kolla på The War at home!

Puss o kram

onsdag 25 juni 2008

Snurr snurr

Onsdag idag..underbart längtar till helgen ska bli skönt att kunna få sova ut..och få träffa Anders.
Idag har varit en jobbig dag..har tagit bort klotter ur skåp,gick igenom 550 st ungefär..kan ju säga att det snurra jävligt mkt i huvudet av medlet..det va grymt starkt! Sen när ja va klar med det så orkade ja inte göra så mkt mera så ja satt mest...Va iväg och handlade lite nya underkläder idag vart tre par trosor och en bh mycket snygga.
Sen när vi skulle åka och handla så krockade mamma...eller en moppe körde in i henne i dragkroken mamma klev ur bilen och frågade hur det gick med honom då sa han bara "Om du inte håller käft så slår ja sönder din bil" Mamma gjorde ingen anmälan mot hotet då kanske det händer nått...hoppas inte det.Stackars Anders han hade haft inbrott i sin bil tur att den va helförsäkrad men dom hade förstört den väldigt mkt. Nu sitter man här och försöker komma på nån bra rubrik....sen ska ja ge lilla Puse lite mat när Larssons är borta.
Nej nu ska ja kolla på tv.

Kram.

tisdag 24 juni 2008

Jag ska måla hela världen lilla mamma...


Jaha tisdag idag..det va segt som fan att komma upp..när ja kom till jobbet idag så va det bara jag där...dom andra va"sjuka" men sen kom Daniel..inte för att han gör så mkt han satte upp hyllor och jag målade tre våningar GULT själv...det va drygt som fan men det gick fort..och så fick ja ju sluta en halvtimme tidigare. Va till soc idag,frågade om tillstånd till att plugga..man får ju inte det om man har soc men eftersom ja tar lån också så sticker soc undan lite pengar så att ja kan plugga upp mina betyg som behövs..det vill säga Matte och Samhäll.Ska verligen klara denna nu så att ja kan få plugga vidare sen....

Nu när ja kollar runt här hemma så ser ja att katten varit upp på vetringskåpet...och nu undrar ni väl hur ja kan det? Jo det är så att han hoppar upp på tvn sen till hyllorna och sen till vtrinskåpet,och han välter alltid en dvd box när han är där uppe..

Jävla grannar inatt alltså,halv tolv fick ja stänga fönstret för att dom satt på balkongen och skrek,blir tokig när folk inte kan ta hänsynt.

Längtar till helgen..det gör väl alla men ja ska till Anders och ta det lungt bara...får väl städa lite åt honom ;) Haha.

Nej nu ska ja vidare...Äta nått kanske..


Puss

måndag 23 juni 2008

Besviken


Vet inte vad det är men ja känner mig så besviken av mina syskon,känns som om ingen längre pratar med mig.Lillebrossan är sur på mig sen 1 månad tillbaka för att ja gick ifrån mamma o pappa på yran och inte gick med honom,Brossan flyttade till Västerås till min äldre bror och han har ja inte hört ifrån sen han flyttade...vill ju veta hur han mår nu när hans kompis har gått bort.

Min syster frågar bara på msn om hur man mår och vad man gör..inge mer..förut kunde man åka till stan och shoppa kläder och umgås och ha det kul..Nu träffar man bara henne när man "råkar" på henne när hon och Mats är hos mamma...tror min syster varit hos mig en gång sen ja flyttade och ändå har ja bott här sen i December.Och min äldsta bror ska man inte ens tala om....han har ja nog inte pratat med på över 2-3 år.Inte för att ja bryr mig så mkt om honom men man vill ju ändå veta hur han mår.

Men så är det väl att ha syskon.Ja älskar dom men det känns som om dom inte bryr sig om mig längre.....*fäller en tår*

onsdag 18 juni 2008

Sommarjobb

Har fått ett sommarjobb i tre veckor...håller på och målar om på Scheele skolan..en högstadie här i stan..fan det är dryg men det går..sista dan imorrn för denna vecka sen så är det Midsommar..skönt som fan ska det bli =) Ska sova lääänge.Känns i hela kroppen att man målar..har fått arbetsbyxor och dom va fina igår men idag e dom fulla av färg...blått...kommer nog att hata den färgen när ja e klar hehe =) Imorrn ska ja måla med ROSA den är så vidrig! Som tur är så har inte ja den hemma!

Jag och Dennis har varit tillsammans i en månad på Fredag! Underbart!Älskar honom som fan vet inte vad ja ska göra utan honom.Längar efter honom han är hos sina föräldrar.Men hoppas på att han kommer snart så ja får pussa och krama honom.

Puss min ängel!

måndag 9 juni 2008

Vilken helg


ojoj det kan man säga..hade det väldigt trevligt iaf...i Fredags var jag och Gunsan och dansade kan säga att det va jävligt varmt...Sen i lördags va ja och Dennis på 30-års fest hos Anders..jävla vilket röjj det va...i början va bara ja,Linda,Dennis och Anders där och fixade allt innan..dukade och hackade grönsaker...sen ramlade alla in en efter en och till slut va vi 15 st =) Vi grillade och badade det va lite kallt men året första dopp..Gunsan glömde sina glasögon när hon skulle hoppa ner i vattnet men Dennis hittade dom i söndags på botten igen...Det kan man kalla tur! Så alla hade väl dragit vid halv tre på söndag morgon och ja och Anders kom i säng vid 4 för vi fick till stranden och pratade bort lite tid....sov sen i 4 timmar.....va inte så trött igår men idag känns det..Men Tack alla för en rolig helg!


Älskar dig Dennis du betyder allt!!

tisdag 3 juni 2008

Börjar bli sjuk

Usch ja det vill ja inte börjar bli förkyld..ont i halsen och snorig...men ja har mig själv att skylla åkte ju till lillebror när han va sjuk...Dennis ringde och sjukanmälde sig imorse..han har sån magknip så han ligger hemma och sover...ja har inte sovit så bra inatt först vaknade ja halv tolv av att Dennis pappa ringde på min mob,sen vanade ja halv tre och kunde fan inte somna efter det...så ja är helt slut i kroppen ska sova när ja kommer hem.

Idag är det sista dagen på praktiken känns tråkigt men vad gör man? Kom på att ja ska till Jobbcenter den 11/6 och inte imorgon...fan e ledig imorn ska sova som fan...Nej nu ska ja ta mig ett äpple...

Älskar dig Dennis

Puss

söndag 1 juni 2008

Full fart i helgen!

Ja fy fan va denna helg har varit fartfylld,har hunnit med så mkt och allt har varit roligt.
Ifredags kom Anders och jag och Dennis va till mamma o pappa och käkade lite..sen på kvällen så va vi med Larssons och hade det trevigt..va in på öltältet och ja och Linda dansade...va in på bajjamajjan där den höll på att tippa så man fick stå upp och pissa.

Lördagen va lung på dagen,vi träffade Micke,Göran,Linda och Gunsan på stan för att kolla runt lite sen käkade vi och va ner på stora torget på öppen dans med Linedacnen,det va roligt men varmt dansade i en timme i solen.Sen va det bara hem och duscha för att senare bege sig till en födelsedagsfest...Alexandra hade fyllt 20 så vi firade henne lite. Dennis va inte med dit för han va lite småseg men han kom ut sen när vi skulle ner på stan.Vi mötte upp Latten och AC och gick hem till Linda och dom för att festa vidare..sen va det bara att röjja ute =) Vi drog till tivolit och vann lite gossedjur...Anders tog lotter för 300 spänn för att vinna en STOR Ior hehe han va så söt med den =) sen åkte Dennis nån jävla karusell som gick luften skulle alldrig sätta mig i den men ja åker ju inte karusell så =) Sen va det radiobilarna för hela slanten och sen vandrade vi hem...

Idag ska ja bara ta det lugnt och sola tänkte ja...det va min helg hade trevligt hoppas ni hade lika roligt som ja =)

Älskar dig Dennis.

Puss

Ps.Dennis ville att ja skulle tillägga att han hade dödsångest när han åkte karusellen.ds