torsdag 29 maj 2008

Vad ska man skriva?

Jaha sitter på jobbet *ovanligt * Trivs iaf och det är det viktigaste...vi har det lugnt nu fram till 11 då alla ungar kommer igen.Min handledare ska komma och kolla till mig känns inte så bra men..Vilken värme vi fått *underbart* skönt att kunna gå lättklädd eller hur? Va hem till mamma igår på kvällen för att Dennis ville bada..och det gjorde han..kasta sig o polen och upp snabbt igen..hehe det såg roligt ut =) Yran imorrn det ska bli roligt men har inga pengar och det är mindre kul..men bara ja får vara med min älskling och mina vänner så går allt :)

Hm ska tvätta lite idag,fan det blir mkt tvätt snabbt när man är två så det är bara att se till att det finns rena kläder. Nej om man ska vara social mot min "handledare"

Älskar dig Dennis är glad att du finns i mitt liv.

Puss

onsdag 28 maj 2008

Sol och värme

Idag va ja till ungomdomsmotaningen och kollade lite...htar att ligga i stolen när dom ska gräva,men måste man så måste man.Sen va ja och mamma och handlade lite och så åkte vi hem till dom och åt lite..sen gjorde ja disken åt mamma.Va som sagt ledig idag..tråkigt för man har fan inget att göra.......men dagen har gått fort iaf,ja och Tiger skulle ju bara ligga och vila på sängen och så somnade ja =/ skönt va det men nu kommer ju ja inte kunna somna ikväll men men.

Nu slutar snart Dennis så ja ska fixa lite mat..men vet inte vad..skulle ha gjort kyckling men glömde ta upp igår *suck* så nu vet ja inte vad ja ska göra för nått som man kan ha i matlåda också. Sen ska vi hem till mamma för han ville bada och lillebrossan ville låna datorn. Hoppas solen är framme för då ska ja sola lite =)

Nej nu ska ja kolla efter mat

Älskar dig Dennis.

Puss

tisdag 27 maj 2008

Hungrig

Jaha då sitter man på jobbet igen då,väldigt lugnt nu innan skolavslutningen....är helt ledig på fredag men ska göra prov på morgonen måste klara av Geometrin.Trött är man idag också vet inte varför mendet va så jävla varmt inatt att man inte kunde sova bra....Saknar min älskling så klart..vill att kl är runt halv fem så att han kan komma hem och jag får krama om honom.

Ska till Linda en sväng idag,träffade henne igår med Dennis,fy fan va vi skrattade..i två timmar satt vi och pratade på stan =) Hon flyttar nog nu på Måndag =( vill inte men hon måste ju.

Ska till ungdomsmotagningen imorgon..inge allvarligt bara en vanöig "rutinkontroll" hehe.
Yran i helgen,ska bli roligt mycket folk är det ute då =) ska bli kul,hoppas på att Anders kommer men han fixar väl säkert så att han bor hos Micke..den jäveln är lite besviken på honom när han åker till Köping utan att säga nått....känner mig övergiven *ont,fäller en tår* Nej nu ska ja väl kika vidare..barnen kommer inte förns 11..lugnt och skönt...

Älskar dig Dennis

Puss

söndag 25 maj 2008

Sommaren är på väg...

Shit va fint väder det är idag...har varit till mamma med Dennis,vi firade lite mors dag med glasstårta sen solade vi blev lite röd faktiskt =) och så färgade ja håret även det rött =) igår va vi in på Rocklunda marknaden...hittade två Elvis plansher så jävla snygga =) Sen va vi till Nisses och ja köpte lite kläder och la undan skor som mamma ska köpa åt mig på Tisdag...sen va vi hem till Dennis föräldrar...hur underbara va inte dom då? hehe fy fan va nice det va där..och välkommnad kände man sig med =)

Nej nu tycker ja att maten ska bli klar är hungrig....väntar på Lasange gott gott....
Sen ska vi ut och lägga oss i grästet och bara njuta =) medans solen ändå finns menar ja..Kollar på Dennis ögon dom är så vackra....man smälter ju när man ser in i dom *lovley*

Älskar honom iaf...vill inte släppa honom för nått i värden!

Puss

torsdag 22 maj 2008

Ledig idag

Idag är man ledig...matten slutade ja på igår men har prov kvar som måste göras så ja ska hålla på tills midsommar eller tills ja är klar,Och så är det ju orientering på praktiken så det är inga barn att vara med så ja fick ledig därifrån..ska ha prov imorrn på Geometri *usch* kan det inte alls..ska tvätta imorrn också kan behövas finns inga rena kläder alls *skratt*
Pratade ut med Linda igår det var så skönt att få prata bara hon och jag,vi satt i en timme på stan och pratade och hon e inte sur på mig eller nått...hon flyttar snart till Fagersta inte så långt som hon skulle ha flyttat ifrån början...Fan vad rastlös mn blir när man är van att ha något att göra...Emelie ringde nyss har inte hört från henne på länge..fick reda på att Timo har förändrats som fan...och att det är Västeråsmakrnad i helgen..ska se om man kan ta sig in och kika omkring lite.Kär är man som bara den! Vet inte hur länge sen det var.Nej om man skulle ta och plugga lite matte...oj va mycket man skrev hehe...

Älskar dig Dennis!

Puss

onsdag 21 maj 2008

In love!

Åå är så kär,vet inte vart ja ska ta vägen han är så underbar! Hoppas på att det alltid kommer att vara han och jag,finns ingen finare människa än du Dennis!

Sitter i skolan nu och väntar på att börja matten,hungrig är ja med men äter när ja kommer hem...imorrn e ja ledig från praktiken för dom flesta barnen ska orgentera och då kommer det inga barn till Fritids. På fredag så har ja bjudit hem mamma och lillebrossan på lite ost och kex och bara sitta och prata =) Ska bli trevligt..och förhoppningsvis så är Dennis hemma med så att han kan vara med =)

Vaknade idag och hade så jävla ont i foten att ja inte kan stödja på den vet inte vad ja har gjort..men irriternade är det iaf..Ska träffa Linda på stan och få tillbaka min nyckel innan hon flyttar...ska prata med henne om att ja känner mig bortglömd sen hon skaffade sin kille,vi som alltid umgicks dagligen pratar knappt med varran och det gör lite ont.

Puss puss

tisdag 20 maj 2008

Sitter på jobbet

Sitter på jobbet och tar det lugnt..inte så många barn men det kommer väl..va lärare nu på förmiddagen eftersom orginal läraren va sjuk....rätt roligt =) Men har förbannat ont i knät vet inte vad ja har gjort =) eller jo det vet ja men inge man skriver här ;) Dennis kom igår..det va mysigt men trött va han i morse när han åkte till jobbet vid 05:45 =) han kommer ikväll med..saknar ju honom som fan *love* hehe smsa honom och störa lite ;) eller vet att ja inte gör det....nej nu ska ja jobba..skriver ikväll när min älskling kommit =)

Uppdatering: 15:47
Fan va trött ja är..kan inte förstå att ungarna på praktiken orkar och så måste man hålla på och spela pingis med dom hela tiden*skrattar* På matten idag så va det segt kan inte matte *ledsen* men det får gå måste plugga lite hemma med...Dennis kommer snart han skulle hem till sig först och sen komma hit,han ska bo här hela veckan :) ska bli så mysigt..nej nu ska ja duscha sen till Lidl och handla kattmat så ja slipper torka bajs överallt!

Puss till dig...

kram alla andra

måndag 19 maj 2008

I skolan

Har precis kommit till skolan igen..va inte så mkt att göra på praktiekn så...på torsdag så ska ja få ledigt fårn praktiken för att dom flesta är på orgentering.....Har messat hela förmiddagen med Dennis han är så underbar....vet inte vad ja skulle göra utan honom! Fick även reda på att min inneboende snart flyttar! hon får månaden ut sen åker hon ut me huvudet före *skrattar* Inte så illa kanske men nu har hon bott hos mig sen Mars ungefär...Längtar till Onsdag då Dennis ska komma...känns lite fel att skriva just hans namn med tanke på att min bror heter det samma *S* men men...Nej nu ska ja kolla vidare sen ha matte ev prov..

Saknar dig Dennis du finns alltid i mina tankar!¨

Puss till dig och kram till er andra

söndag 18 maj 2008

Tråkigt

Dennis åkte hem idag,saknar honom redan och ändå så åkte han hem för nån timme sen.Längtar verkligen tills nästa helg så att ja får ha honom i min famn,blir helt varm i kroppen när ja tänker på honom.Hoppas verkligen att detta leder till nått bra.

Kollar på Bodyguard..älskar den filmen! Synd bara att inte Dennis är här och kan kolla på den med mig.Anders åkte hem nyss,vi va och köpte fika sen så pratade vi lite.Undra vad grannarna tänker när ja kommer med två olika killar på samma dag/kväll *skratt*

Nej ska kolla på filmen och fixa matlåda.

Love is in the air!

Kram

fredag 16 maj 2008

Trött

Det kan man säga att ja lugnt är,D kom igår =) det va underbart roligt vi pratade typ till halv 5 imorse sen somnade jag , men han kunde inte somna för att ja snarkade så jävligt*hehe* så åkte han hem idag men kommer snart igen =) saknar honom faktiskt....så när ja kom hem från jobbet vid halv fyra så stupade ja och katten i sängen...vaknade nyss det va rätt skönt...så nu orkar man hålla sig vaken,fick sms nyss han är på väg..blev helt varm i kroppen av smset *generad* ska bli mysigt iaf...nej nu ska ja kolla vidare på Simpsons..

Kram

torsdag 15 maj 2008

Prov idag igen

Hade prov idag igen och klarade av det på första försöket fick VG på grafer..(Matte)
Mm så nu är man äkta stolt :) just nu sitter ja hemma och har nyss duschat ska snart till Arbetsförmedlingen på ett sånt dära "grupp" möte för arbtslösa ungdommar *snark* men men måste man så måste man...Min bränskada börjar ge med sig men tycker att den ändrar färg hela tiden? men men ja e ju ingen läkare heller så... hehe!

Hm vad ska man skriva nu då? kanske ska ta och klä sig så man inte behöver stressa med det.
Men vi höres!

Kram

onsdag 14 maj 2008

Onsdag och prov

Jaha då sitter man i skolan igen då..har nyss varit på praktiken och dom va och badade..det gick bra dom ska lära sig simma,men fan i helvete vad dom är kaxiga dom små liven. Hm ska snart ha matter prov i procent..det kommer att gå bra för det är väl det ända som ja har lätt för hehe...

Hm undra vad man ska göra i helgen..om man kanske ska få hit Anders är ju ensam hemma ända tills slutet av månaden om inte längre..min inneboende Elena är hemma på Ön ( Åland ) och hoppas på att hon flyttar snart.

Nej nu ska ja knappa vidare på msn med en viss person ;) Nämner inge namn än :)

Ha en bra dag!

Kram

tisdag 13 maj 2008

Hej

Hej heter Stina bor i Köping och trivs bra,har inte bloggat så mkt förut mer än på Lunarstorm.

Hoppas att nått av det ja skriver är vettigt och att ni kommer att gilla nått =)